MEETING IN BRUGGE, AFGEKORT : MIB

Association sans but lucratif


Dénomination : MEETING IN BRUGGE, AFGEKORT : MIB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.196.641

Publication

18/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

MOD 2.2

z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

lolimmon

NEERGE

Griffie Rechtbank Koophandet

04 SEP MI

Gent Pedffieg Brugge

4)e-gfeer

Ondememingsnr : 0456.196.641 Benaming

(voluit) Meeting in Brugge

(verkort) : MIB

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Burg 12 - 8000 Brugge

Onderwerp akte: Nieuwe statuten wijzigingen raad van bestuur, gemachtigden, dagelijks bestuur

Statuten en akten:

De algemene vergadering van 29 april 2014, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen als volgt :

Titel I: Benaming, zetel, doel, duur

Artikel 1

De vereniging draagt de naam: Meeting in Brugge, afgekort MIB.

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Burg 12 (gerechtelijk arrondissement

West-Vlaanderen). De raad van bestuur kan kantoren en filialen oprichten waar hij dit nuttig zou achten.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel het uitvoeren van actieve promotie-opdrachten in binnen- en buitenland voor congressen, colloquia, seminaries, tentoonstellingen en beurzen in Brugge.

De vereniging kan samenwerken met de plaatselijke toeristische nijverheid en met andere speciaal voor het zelfde doel opgerichte of nog op te richten nationale of regionale vereni-gingen.

Om het doel te verwezenlijken of te bevorderen kan de vereniging alle middelen aanwen-den. Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig kunnen zijn voor het verwezenlijken van haar doel, in eigendom te houden of er het gebruik van te hebben.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 5

De vereniging realiseert haar doel in overleg met en met de medewerking van de Stad Brugge, lid van de vereniging. Hiertoe sluit de vereniging een samenwerkingsovereen-komst met de gemeente overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het gemeente-decreet.

Titel Il: leden: toetreding, uitbreiding, uitsluiting

Artikel 6

De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden. De term 'leden' doorheen deze statuten verwijst naar de effectieve leden.

Artikel 7

Worden uitgenodigd en aanvaard als effectieve leden:

-Stad Brugge, vertegenwoordigd door het lid van het College van Burgemeester en Schepenen dat toerisme

onder zijn bevoegdheid heeft.

-46 vertegenwoordigers van de lokale gemeenschap voorgedragen door de raad van bestuur. Zij worden

aanvaard door een beslissing van de algemene vergade-ring.

De vertegenwoordigers van de gemeente in de organen of de leden die deelnemen op grond van hun hoedanigheid als gemeentelijk vertegenwoordiger, zijn van rechtswege ontslagnemend bij het verlies van die hoedanigheid.

Artikel 8

Worden uitgenodigd en aanvaard als toegetreden leden: ondernemers uit de private sector die zich vereenzelvigen met het doel van de vereniging. Hun potentieel aantal is in principe onbeperkt. De toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht in de raad van bestuur of de algemene vergade-ring. De toegetreden leden verwerven het lidmaatschap na ondertekening van een sa-menwerkingsovereenkornst.

Artikel 9

De leden onderschrijven bij en door hun toetreding de statuten van de vereniging. Zij zul-len zich in hun gedragingen door de principes van de statuten laten leiden en verbinden zich ertoe geen daden te stellen die strijdig zijn met het doel van de vereniging, noch de vereniging op enigerlei wijze schade toe te brengen.

Artikel 10

De Stad Brugge kan niet uitgesloten worden als lid. Een ander lid kan te allen tijde vrijwillig uitreden uit de vereniging. Dit gebeurt bij gewoon schrijven, gericht aan de raad van be-stuur. De raad van bestuur licht de andere leden van de uittreding in.

Artikel 11

Tot uitsluiting van een lid kan enkel besloten worden door de algemene vergadering zon-der beroepsmogelijkheid, met een twee-derde meerderheid van de stemmen van de aan-wezige en vertegenwoordigde leden.

Artikel 12

Van de effectieve en toegetreden leden wordt geen lidmaatschapsbijdrage gevraagd.

De toegetreden leden betalen jaarlijks een promofiebijdrage. De hoogte van deze promo-tiebijdrage wordt bepaald door de raad van bestuur en vastgelegd in een samenwerkings-overeenkomst.

Met de Stad Brugge wordt een afzonderlijke regeling getroffen inzake de financiële, mate-riële, logistieke en andere steun die de stad ter beschikking stelt aan de vereniging zoals bepaald in het gemeentedecreet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 13

De vereniging beheert het vermogen van de vereniging. De andere effectieve en toege-treden leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Toegetreden leden kunnen dus ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane in-brengsten vorderen.

Titel III: Algemene Vergadering

Artikel 14

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, De algemene vergade-ring beslist rechtsgeldig wanneer de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waaronder de stad Brugge.

Wanneer de helft van de effectieve leden niet aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt een nieuwe algemene vergadering samengeroepen. De oproepingen worden minstens 5 dagen na de eerste bijeenkomst verstuurd. Ongeacht het aantal aanwezigen of vertegen-woordigden, maar mits de stad Brugge tegenwoordig is, beslist deze algemene vergade-ring rechtsgeldig,

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en verte-genwoordigde effectieve leden, tenzij de wet het anders vermeldt Onthoudingen en on-geldige stemmen warden onder de eenvoudige meerderheid niet in de beoordeling meege-rekend, behalve indien de wet het anders vereist.

De voorzitter van de raad van bestuur neemt eveneens het voorzitterschap van de alge-mene vergadering waar. Bij ontstentenis of verhindering wordt de voorzitter vervangen door de ondervoorzitter, desgevallend op zijn beurt door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur.

De secretaris van de raad van bestuur neemt het secretariaat van de algemene vergade-ring waar.

Artikel 15

Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid, door middel van een vol-macht Een lid kan voor zichzelf optreden en een volmacht hebben. Deze volmacht wordt ondertekend door het afvtiezige lid en wordt vooraf bezorgd aan het secretariaat van vzw Meeting in Brugge. Leden aangeduid uit de Gemeenteraad kunnen enkel volmacht geven aan een ander uit de gemeenteraad aangeduid lid. Ook de vertegenwoordiger van de stad Brugge kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een ander gemeenteraadslid.

Artikel 16

De algemene vergadering is wettelijk bevoegd voor de wijziging van de statuten, de be-noeming en, de afzetting van de bestuurders, de benoeming en de afzetting van de com-missarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en van de rekening, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een lid, de omzet-ting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alsook alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 17

Ieder lid beschikt over één stem. De vertegenwoordiger van de gemeente in de algemene vergadering beschikt steeds over 47 stemmen, zodanig dat de Stad Brugge steeds over de meerderheid van de stemmen beschikt De vertegenwoordiger van de gemeente han-delt overeenkomstig de instructies van de Gemeenteraad.

De agenda van de algemene vergadering wordt ter kennis gegeven aan de Gemeenteraad binnen een

tijdsbestek dat garanties biedt dat:

-De Gemeenteraad kennis heeft kunnen nemen van de vooropgestelde agendapun-ten.

-De Gemeenteraad voldoende tijd heeft gekregen om zich te kunnen uitspreken over de agendapunten van

de eerstvolgende algemene vergadering.

Deze bepaling geldt onverminderd de door de VZW-wetgeving voorziene minimumten-nijn van 8 dagen waarbinnen aile leden van de algemene vergadering van tevoren warden op-geroepen voor de algemene vergadering. De agenda wordt bij de oproepingsbrief ge-voegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 18

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens het doel van de vereniging dit vereist.

Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

De raad van bestuur is ertoe gehouden om de algemene vergadering samen te roepen wanneer één vijfde van de effectieve leden daartoe een schriftelijk verzoek richt aan de voorzitter met vermelding van de te behandelen agendapunten. In dat geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen binnen de 21 dagen. De bijeenkomst zelf moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek plaatsvinden.

De bijeenroeping geschiedt per gewone brief met vermelding van de agenda, plaats, dag en uur van de vergadering, door de voorzitter van de vereniging of gezamenlijk door vijf andere leden van de raad van bestuur, minstens 8 dagen voor de datum die voor de sa-menkomst van de algemene vergadering is vastgesteld.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20e van de leden ondertekend zijn en ten laatste vijf dagen na poststempeldatum van de oproepingsbrief aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Artikel 19

Op voorstel van de raad van bestuur kunnen tot de algemene vergadering deskundigen uitgenodigd worden.

Artikel 20

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bijgehouden in een register. Alle leden kunnen het register te allen tijde raadplegen op het secretariaat van de vereniging en uittreksels van de notulen bekomen. Deze notulen worden ook overgemaakt aan de leden van de Gemeenteraad van Brugge. Belanghebbende derden die inzage wensen te verkrijgen in de besluiten van de algemene vergadering moeten hiertoe een verzoek richten aan de raad van bestuur, die over verde-re inzage en het tijdstip ervan een beslissing neemt

Titel IV: Raad van Bestuur

Artikel 21

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur. De bestuurders worden geko-zen uit de effectieve leden op voordracht van de gemeenteraad van Brugge, rekening houdend met de verhouding tussen de diverse politieke fracties in de gemeenteraad, met dien verstande dat van ledere fractie minstens één bestuurder wordt aangeduid. Maxi-mum twee derde van de door de gemeente voorgedragen bestuurders is van hetzelfde geslacht.

De toegetreden leden hebben recht om vertegenwoordigers onder de toegetreden leden aan te duiden met het statuut van waarnemer. Zij kunnen actief deelnemen aan de ver-gaderingen maar hebben geen stemrecht Het aantal waarnemers vanuit de toegetreden leden is beperkt tot 6, van wie minimaal 2 uit de sectoren andere dan de hotels, voor zo-ver er zich kandidaten uit deze sectoren aanmelden.

De algemene vergadering beslist over de aanstelling van de waarnemers op voordracht van het College van Burgemeester en Schepenen van de stad Brugge na een open oproep onder de toegetreden leden.

De raad van bestuur kan niet-leden als waarnemer uitnodigen Indien zij financieel bijdra-gen in de werking van de vereniging. Deze niet-leden hebben geen stemrecht

De raad van bestuur kan één of meer adviseurs aanstellen of één of meer personen op de vergadering uitnodigen, gelet op hun vakkennis en ervaring. Deze hebben echter geen stemrecht. De toerismemanager-directeur van Stad Brugge en de directeur van Meeting in Brugge vzw wonen de raad van bestuur bij.

Artikel 22

Het mandaat van de bestuurders en de waarnemers is geldig tot het einde van de lopende gemeenteraadslegislatuur en vervolgens voor een periode van maximum 6 jaar. Het man-daat kan worden hernieuwd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

Valt een mandaat open tijdens het mandaat (ontslag, overlijden), dan zal de bestuurder of waarnemer die ter vervanging door de algemene vergadering wordt benoemd het man-daat van zijn voorganger voleindigen.

Het vrijwillig ontslag als bestuurder of waarnemer dient schriftelijk te worden kenbaar gemaakt aan de raad van bestuur.

Het mandaat van waarnemer in de raad van bestuur vervalt wanneer hij als toegetreden lid zijn lidmaatschap beëindigt of wanneer hij als niet-lid zijn financiële ondersteuning stop-zet.

De bestuursleden en de waarnemers nemen in de hoedanigheid van hun functie geen en-kele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat. Dit mandaat is onbezoldigd.

Artikel 23

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden. De raad van be-stuur is bevoegd voor alle aangelegenheden die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur is ten overstaan van derden het enig verantwoordelijk orgaan van de vereniging en is bevoegd om de vereniging in rechte te vertegenwoordigen hetzij als eiseres, hetzij als verweerster. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur beslist over de hoogte van de promotiebijdragen en ver-leent goedkeuring aan de actieplannen en samenwerkingsovereenkomsten.

Artikel 24

De voorzitter van de raad van bestuur is het lid van het College van Burgemeester en Schepenen dat Toerisme onder zijn bevoegdheid heeft. De raad van bestuur duidt binnen haar leden, die behoren tot de vertegenwoordigers van de stad Brugge, een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester aan. De ondervoorzitter ver-vangt de voorzitter als hij afwezig is, desgevallend op zijn beurt door het oudste aanwezi-ge lid van de raad van bestuur.

Artikel 25

De bijeenroeping gebeurt per gewone brief met vermelding van agenda, plaats, dag en uur van de vergadering, door de voorzitter van de vereniging of door vijf andere leden van de raad van bestuur, minstens 8 werkdagen voor de datum die voor de samenkomst van de raad van bestuur is vastgesteld. Wanneer alle bestuurders hiermee akkoord gaan, kan een kortere oproeptermijn gehanteerd worden.

Artikel 26

De raad van bestuur beslist rechtsgeldig wanneer de helft van de bestuursleden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuursleden. Bij staking van stem-men, behouden bij geheime stemming, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 27

Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, door mid-del van een volmacht. Een bestuurder kan voor zichzelf optreden en één volmacht heb-ben. Deze volmacht wordt ondertekend door het afwezige lid en wordt vooraf bezorgd aan het secretariaat van de vereniging.

Artikel 28

De notulen van de raad van bestuurd worden ondertekend door de voorzitter en de secre-taris en bijgehouden in een register. De notulen worden op de eerstvolgende raad van bestuur goedgekeurd. Alle bestuurders kunnen het register te allen tijde raadplegen op het secretariaat van de vereniging en uittreksels ervan bekomen.

Artikel 29

De raad van bestuur kan bevoegdheden delegeren aan één of meerdere van haar leden of aan derden. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht.

Artikel 30

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Een commissie adviseert de raad van bestuur i.v.m. de promotiebijdragen en het jaarlijks actieplan. In deze commissie kunnen, naast personeelsleden van Toerisme Brugge en Meeting in Brugge, aile toegetreden leden zitting hebben.

De raad van bestuur kan te allen tijde nog andere werkgroepen en commissies oprichten, waar ook niet-leden deel kunnen van uitmaken.

Titel V: Dagelijks bestuur Personen gemachtigd om de vereniging te vertegen-woordigen Artikel 31

Onder toezicht van de raad van bestuur is een directiecomité belast met het dagelijks be-stuur van de vereniging.

Het directiecomité bestaat uit twee door de raad van bestuur aangeduide vertegenwoordi-gers van de toegetreden leden die eveneens zitting hebben in de raad van bestuur als waarnemer, de toerismemanager-directeur van Stad Brugge, de directeur van Meeting in Brugge vzw en een door de raad van bestuur aan te duiden bestuurder die het directie-comité voorzit.

Zij kunnen te allen tijde warden afgezet door een beslissing van de respectievelijke

personen/organen die hen in dit mandaat aanstellen. Hun vrijwillig ontslag dient schriftelijk te warden ingediend bij de raad van bestuur. Hun mandaat eindigt automatisch op basis van het verlies van de hoedanigheid waarin ze als dagelijks bestuurder waren aangetseld.

De beslissingen in het dagelijks bestuur worden genomen bij consensus.

Het directiecomité kan één of meer adviseurs aanstellen of één of meer personen op de vergadering uitnodigen gelet op hun vakkennis en ervaring.

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

De voorzitter van het directiecomité en de directeur van Meeting in Brugge vzw verzorgen de dagelijkse briefwisseling en tekenen geldig namens de vereniging tegenover BPost, de openbare bankinstellingen en aile andere instellingen. Zij verzorgen eveneens de verte-genwoordiging in het kader van de beslissingen door de het dagelijks bestuur genomen.

Het directiecomité kan naast taken van dagelijks bestuur ook andere handelingen en taken worden opgedragen, via delegatiebesluit van de raad van bestuur waarin de specifieke handelingen worden opgenomen. De raad van bestuur kan deze taken ook opdragen aan andere personen, al dan niet lid van de vereniging. Dit kunnen zowel individuele, gezamen-lijke of collegiale uit te oefenen opdrachten betreffen. De raad van bestuur kan te allen tijde deze delegaties ontnemen. De delegaties kunnen vrijwillig opgegeven worden door schriftelijk ontslag gericht aan de raad van bestuur.

Voor alle andere vertegenwoordigingshandelingen wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door het optreden van de meerderheid van de bestuurders.

Titel VI: Rekening en begrotingen

Artikel 32

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december

Artikel 33

De rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting voor het komend boekjaar zullen jaarlijks ter goedkeuring aan de statutaire algemene vergadering worden voorge-legd. De algemene vergadering verleent eveneens ontheffing van aansprakelijkheid aan de bestuurders. De algemene vergadering duldt een conimissaris-revisor aan die een ver-slag betreffende de rekeningen van het afgelopen boekjaar opstelt.

Titel VII: Ontbinding en vereffening

Artikel 34

a.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Tot de ontbinding kan beslist worden overeenkomstig de vzw-wetgeving.

Artikel 35

In geval van vrijwillige ontbinding wijst de algemene vergadering twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheden.

Artikel 36

Bij ontbinding van de vereniging zal het vermogen worden overgedragen aan een andere vereniging die hetzelfde doet als de vereniging nastreeft,

Titel VIII: Slotbepaling

Artikel 37

Alles wat niet in de statuten voorzien is, wordt geregeld door de wet.

De algemene vergadering heeft op 29 april 2014 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Matthys Martine, Zwanehoek 36, 8000 Brugge, geboren op 29/0311960, te Brugge

Bal« Lucas, Klauvirijzerstraat 24, 8200 St.-Andries, geboren op 07/01/1962, te Tilburg

Dewulf Dieter, W. de Dekenstraat 25, 8000 Brugge, geboren op 18/12/1972, te Brugge

Blommaert Luc, L. Devilliersstraat 3 bus 10, 1654 Huizingen, geboren op 15/01/1956, te Halle

Voet Christophe, Leikendreef 9, 9200 Brugge, geboren op 11/10/1974, te Tielt

Demeyere Petra, Gieterijstraat 64, 8000 Brugge, geboren op 04/12/1972, te Eeklo

Maertens Janick, Van Iseghemlaan 17 bus 701, 8400 Oostende, geboren op 23/05/1973, te Oostende

Roose Steve, Derbylaan 37, 8450 Bredene, geboren op 17/05/1973, te Keulen

Soete Ann, Boomgaardstraat 11,8000 Brugge, geboren op 18/02/1959, te Kortrijk

De algemene vergadering heeft op 29 april 2014 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Bruggeman Martine, Baron Ruzettelaan 176/0102, 8310 Brugge, geboren op 20/11/1953, te Brugge

De Crom Sandrine, Karel de Stoutelaan 3, 8000 Brugge, geboren op 18/09/1977. te Brugge Desender Paul, Baron de Serretstraat 61, 8200 Brugge, geboren op 31/08/1957, te Westrozebeke Jonckheere Paul, Polderhoeklaan 19, 8310 Sint-Kruis, geboren op 19/11/1952, te Brugge Quataert Alain, De Klokke - Noord 6, 8200 Sint-Andries, geboren op 14/07/1966, te Brugge Storme Charlotte, Wagnerstraat 103, 8310 Brugge, geboren op 06/11/1968, te Brugge Vandamme Ingrid, Kustlaan 147, 8380 Zeebrugge, geboren op 18/10/1962, te Knokke Wintein Sandra, Sulferbergstraat 14, 8000 Brugge, geboren op 24/11/1965, te Blankenberge

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt

Landuyt Renaat, Burg 12, 8000 Brugge, geboren op 28/01/1959, te Brugge

Hoste Mieke, St-Lenardstraat 27, 8380 Brugge, geboren op 22/04/1962, te Brugge

Decleer Hilde, Gentpoortstraat 46, 8000 Brugge, geboren op 17/04/1961, te Gent

Bruggeman Martine, Baron RuzetteIaan 176/0102, 8310 Brugge, geboren op 20/11/1953, te Brugge

De Crom Sandrine, Karel de Stoutelaan 3, 8000 Brugge, geboren op 18/09/1977, te Brugge

Desender Paul, Baron de Serretstraat 61, 8200 Brugge, geboren op 31/08/1957, te Westrozebeke

Jonckheere Paul, Polderhoeklaan 19, 8310 Sint-Kruis, geboren op 19/11/1952, te Brugge

Quataert Alain, De Klokke Noord 6, 8200 Sint-Andries, geboren op 14/07/1966, te Brugge

Storme Charlotte, Wagnerstraat 103, 8310 Brugge, geboren op 06/11/1968, te Brugge

Vandamme Ingrid, Kustlaan 147, 8380 Zeebrugge, geboren op 18/10/1962, te Knokke

Wintein Sandra, Sulferbergstraat 14, 8000 Brugge, geboren op 24/11/1965, te Blankenberge

e

mOD2.2

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden. De raad van bestuur is bevoegd voor aile aangelegenheden die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit.

De volmachtregeling in de vereniging is als volgt vastgesteld:

De voorzitter van het directiecomité (dagelijks bestuur) en de directeur van Meeting in Brugge vzw verzorgen de dagelijkse briefwisseling en tekenen geldig namens de vereniging tegenover BPost, de openbare bankinstellingen en alle andere instellingen. Zij verzorgen eveneens de vertegenwoordiging in het kader van de beslissingen door de het dagelijks bestuur genomen.

Voor aile andere vertegenwoordigingshandelingen wordt de vereniging in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door het optreden van de meerderheid van de bestuurders.

De raad van bestuur herbevestigt het mandaat als voorzitter van het dagelijks bestuur van: Hoste Mieke, St-Lenardstraat 27, 8380 Brugge, geboren op 22/04/1962, te Brugge

De raad van bestuur heeft op 31 maart 2014 aangesteld als directeur:

Cornand Sarah, Ruspoel 52, 9820 Munte, geboren op 10/03/1980, te Gent

De raad van bestuur heeft op 14 mei 2014 tot nieuwe dagelijkse bestuurder benoemd: Cornand Sarah, Ruspoel 52, 9820 Munte, geboren op 10/03/1980, te Gent

De huidige samenstelling van het dagelijks bestuur is hierdoor als volgt

Hoste Mieke, St-Lenardstraat 27, 8380 Brugge, geboren op 22/04/1962, te Brugge

maertens Janick, Van Iseghemlaan 17 bus 701, 8400 Oostende, geboren op 23/05/1973, te Oostende

Dewulf Dieter, W. de Dekenstraat 25, 8000 Brugge, geboren op 18/12/1972, te Brugge

Bab< Lucas, Klauwijzerstraat 24, 8200 St.-Andries, geboren op 07/01/1962, te Tilburg

Cornand Sarah, Ruspoel 52, 9820 Munte, geboren op 10/03/1980, te Gent

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging hoogdringend worden vereist of die zowel wegens hun gering belang als wegens de noodzakelijkheid van een snelle oplossing de tussenkomst van de raad van bestuur zelf niet rechtvaardigen.

De beslissingen in het dagelijks bestuur worden genomen bij consensus.

Te Brugge, op 14 mei 2014,

Hoste Mieke Cornand Sarah

Voorzitter dagelijks bestuur Directeur



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþ MOD 2.2

4. ka

Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



fg

sit.ERt,at.EGD ter eist~( ~ T .

BEGN BANKVANKOfl;a ~5~~~

,1GGE

Griffie.r~.

IIII~ IIIllI 11111

VN

1

N

u

0456196.644

Meeting in Brugge

MIB

Vereniging zonder Winstoogmerk

Burg 12,8000 Brugge

ontslagen en benoemingen raad van bestuur» gevolmachtigden-wijzigingen dagelijks bestuur

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Landuyt Renaat, Ridderstraat 5 , 8000 Brugge, geboren op 28/01/1959 , te leper

Hoste Mieke, St.-Lenardstraat 27, 8380 Brugge, geboren op 22/04/1962, te Brugge

Matthys Martine, Zwanehoek 36,8000 Brugge, geboren op 29/03/1960 , te Brugge

Decleer Hilde, Gentpoortstraat 46, 8000 Brugge, geboren op 17/04/1961, te Gent

`Balg Lucas, Klauwijzerstraat 24, 8200 St.-Andries, geboren op 07101/1962, te Tilburg

Dewulf Dieter, W. de Dekenstraat 25, 8000 Brugge, geboren op 18/12/1972, te Brugge

Blommaert Luc, L.Devillersstraat 3/10 -1654 Huizingen, geboren op 15/01/1956 te Halle

Voet Christophe, Leikendreef 9, 8200 Brugge, geboren op 11/10/1974, te Tielt

Demeyere Petra,Gieterijstraat 64,8000 Brugge, geboren op 0411211972, te Eeklo

Maertens Janick, Van lseghemlaan 17, bus 701, 8400 Qostende, geboren op 2310511973, te Qostende

Roose Steve, Derbylaan 37, 8450 Bredene, geboren op 17/05/1973 te Keulen.

Soete Ann, Boomgaardstraat 11, 8000 Brugge, geboren op 18/02/1959 te Kortrijk

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd: Voorzitter; Landuyt Rennat, Ridderstraat 5 , 8000 Brugge, geboren op 28/01/1959 , te leper Penningmeester: Maertens Janick, Van Iseghemlaan 17, bus 701, 8400 Oostende, geboren op 23/05/1973, te Oostende

Ondervoorzitter: Balex Lucas, Klauwijzerstraat 24, 8200 St.-Andries, geboren op 07/01/1962, te Tilburg Secretaris: Dewulf Dieter, W, de Dekenstraat 25, 8000 Brugge, geboren op 18/12/1972, te Brugge

Administratieve en financiële beslissingen: steeds 1 persoon van privé-zijde en 1 persoon van stadswege :

-voorzitter + ondervoorzitter of penningmeester -ondervoorzitter + voorzitter of secretaris -secretaris + ondervoorzitter of penningmeester -penningmeester +voorzitter of secretaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD22

Luik B - Vervolg



De algemene vergadering heeft het ontslag aanvaard van:

Lannoy Emile, Roggelaan 56, 8500 Kortrijk, geboren op 23105151,1e Kortrijk

Bogaert Jean-Marie, Eikenberg 12 , 8310 Sint-Kruis, geboren op 6/09/1949, te Brugge

Roose Yves, St.-Gilliskerkhof 1, 8000 Brugge, geboren op 08/05/1950, te Blankenberge

Laloo Boudewijn, Berenwegel 21, 8000 Brugge, geboren op 11/02/1953, te Brugge

Van Volcem Mercedes, Willem van Saeftingestraat 5, 8380 Lissewege, geboren op 29/012/1971, te Brugge

Alain Quataert, De Klokke-Noord 6, 8200 Sint-Andries, geboren op 14/07/1966 te Brugge

Drubbel Jean-Pierre, Arsenaalstraat 29, 8000 Brugge, geboren op 12/07/1948, te Brugge

De raad van bestuur heeft tot leden van het dagelijks bestuur volgende personen benoemd, die al dan niet lid zijn van de raad van bestuur:

Voorzitter: Hoste Mieke, St.-Lenardstraat 27, 8380 Brugge, geboren op 22/04/1962, te Brugge

Penningmeester: Maertens Janick, Van lseghemlaan 17, bus 701, 8400 Oostende, geboren op 23/05/1973, te Oostende

Ondervoorzitter: Bakx Lucas, Klauwijzerstraat 24, 8200 St.-Andries, geboren op 07/01/1962, te Tilburg Secretaris: Dewulf Dieter, W, de Dekenstraat 25, 8000 Brugge, geboren op 18/12/1972, te Brugge

Het dagelijks bestuur oefent zijn mandaat uit als college en staat ln voor de dagelijkse werking en praktische organisatie binnen de vereniging, Hij is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur. Een lid van het dagelijks bestuur die evenwel de collegiale beslissingen te buiten gaat, kan hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de raad van bestuur.

Te Brugge, op 08/08/2013

Hoste Mieke Dewulf Dieter

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

A "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/12/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

16 DEC 2014

GenGtiffileling Brugge

De gi" 1,,:ar

Ondernemingsnr : 0466.196.641

Benaming

(voluit) : Meeting in Brugge

(verkort) : MIB

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Burg 12 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : wijzigingen raad van bestuur

De algemene vergadering heeft op 25 november 2014 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van : Quataert Alain, De Klokke  Noord 6, 8200 Sint-Andries, geboren op 14/07/1966, te Brugge

De algemene vergadering heeft op 25 november 2014 tot nieuwe bestuurder benoemd : Bruynooghe Arnold, Schaapsgras 3, 8200 Sint-Andries, geboren op 14/11/1951 te Brugge

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

Landuyt Renaat, Burg 12, 8000 Brugge, geboren op 28/01/1959, te Brugge

Hoste Mieke, St-Lenardstraat 27, 8380 Brugge, geboren op 22/04/1962, te Brugge

Decleer Hilde, Gentpoortstraat 46, 8000 Brugge, geboren op 17/04/1961, te Gent

Bruggenvan Martine, Baron Ruzettelaan 176/0102, 8310 Brugge, geboren op 20/11/1953, te Brugge

De Crorn Sandrine, Karel de Stoutelaan 3, 8000 Brugge, geboren op 18/09/1977, te Brugge

Desender Paul, Baron de Serretstraat 61, 8200 Brugge, geboren op 31/08/1957, te Westrozebeke

Jonckheere Paul, Polderhoeklaan 19, 8310 Sint-Kruis, geboren op 19/11/1952, te Brugge

Bruynooghe Arnold, Schaapsgras 3, 8200 Sint-Andries, geboren op 14/11/1951 te Brugge

Storme Charlotte, Wagnerstraat 103, 8310 Brugge, geboren op 06/11/1968, te Brugge

Vandanime Ingrid, Kustlaan 147, 8380 Zeebrugge, geboren op 18/10/1962, te Knokke

Wintein Sandra, Sulferbergstraat 14, 8000 Brugge, geboren op 24/11/1965, te Blankenberge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Te Brugge, op 11 december 2014,

Haste Mieke Cornand Sarah

Voorzitter dagelijks bestuur Directeur

Coordonnées
MEETING IN BRUGGE, AFGEKORT : MIB

Adresse
BURG 12 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande