MEGA-PITA

Divers


Dénomination : MEGA-PITA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 533.998.460

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11913101111

Ondernemingsnr : 0533998460

Benaming

(volut) : MEGA-PITA

(verkort)

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

11MUi2014

Griffie

Afdeling VEURNE

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 1531E

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bestuurder Zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 25/06/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd met eenparigheid van stemmen het ontslag als zaakvoerder - bestuurder aanvaard van:

De Heer Akgyundodu Mehmet Ali

Dit ontslag gaat in vanaf heden.

getekend

Vandenabeele Willy

lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111

behoudt 1312 969*

aan het

Beigiscl Staatsbh

Ondernemingsnr : 0533998460 Benaming

rolalt : MEGA-PITA

(verkort}

1 AUR '2013

Oriffie

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 1531E

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bestuurder Zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 25/07/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, werd met eenparigheid van stemmen aangesteld als zaakvoerder - bestuurder:

De Heer Loy-Akgundogdu Mustafa

zijn mandaat gaat onmiddellijk in.

getekend

Loy-Akgundogdu Mustafa

zaakvoerder

'Bijlagen Mpje( Belgisch Staatsblad -12%08%2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening.

22/05/2013
ÿþMod WaM Hi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r--

Ondernemingsnr : Oç 33 95'E t/

Benaming

(voluit) : Mega-Pita

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Koninklijke Baan 153B te 8670 Koksijde.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Koksijde op één mei tweeduizenddertien blijkt de oprichting van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid met als benaming: Mega-Pita. De maatschappelijke zetel is gevestigd aan de Koninklijke Baan 153B te 8670 Koksijde. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 6.200 euro doch kan onbeperkt verhoogd worden. De aandelen zijn onderschreven als volgt: De open aandelen vennootschap "S.S.Z. International Inc.", opgericht en ingeschreven in het register van de Secretary of State te Delaware op 7 januari 2012 onder het nummer 5095778 met maatschappelijke zetel op het adres One Commerce Center, Suite 600, 1201 Orange Street, Wilmington, Delaware 19801, U.S.A. onderschrijft 60 aandelen voor een bedrag van 6.000 euro. De open aandelen vennootschap "I.D.M. international inc.", notarieel opgericht en ingeschreven in het register van de Secretary of State te Delaware op 13 maart 1998 onder het nummer 2870899 met maatschappelijke zetel op het adres One Commerce Center, Suite 600, 1201 Orange Street, Wilmington, Delaware 19801, U.S.A. onderschrijft 1' aandeel voor een bedrag van 100 euro. En de vennootschap "Invest Company W.C.P.A." notarieel opgericht en ingeschreven in het register van de Secretary of State te Wyoming op 22 september 2010 onder het nummer 2010-000590287 waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is op het adres 2710 Thomas Avenue, Cheyenne, Wyoming 82001, U.S.A. onderschrijft 1 aandeel voor een bedrag van 100 euro.

De vennootschap heeft als doel:

Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, installatie, herstelling, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, in- en uitklaring, makelarij, voorlegging, behandeling, verzorging, klein- en groothandel van alle handelsgoederen inbegrepen alle voertuigen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De groothandel en kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, schoonheidsartikelen, gedroogde vruchten, confiserie, enz....

Verbruikssalon voor pita, pizza, internet café, restaurant, enz....

De bereiding en verkoop van bereide schotels, pizza's, pita's, enz....

Frituur, verkoop van vleeswaren, mosselen, m.a.w. de gerechten opdienen in een wegwerpverpakking van papier, karton of kunststof.

Bereiding en bedeling van soep,

Drankgelegenheid, café, herberg, taverne, bar en tearoom. Het verhuren en huren van zalen, alle goederen, sportweddenschappen, schoonmaakbedrijf.

Het toestaan van leningen en financieringen.

Het nemen van participaties in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel. Het beheren van vennootschappen al dan niet met een verschillend doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zij mag beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Het vormen van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen. Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van roerende en/of onroerende goederen. Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland. De participatie, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze. Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden. Het toestaan van leningen of kasvoorschotten aan derden. Het waarnemen, bekleden en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

1 MEI 2013

-'Griffie

13077157*

Vo beha

aan

Belt Staal

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven. Het optreden ais gevolmachtigde van derden. Het verlenen van borgstellingen in voordeel van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel.

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering aile handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderlijk zijn. Zij zal tevens mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel; en dit door inbreng, fusie, opslorping of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur welke heden aanvangt. Het maatschappelijke dienstjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste dienstjaar loopt van heden tot 31 december 2014. De Algemene Vergadering zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap op de derde zaterdag van de maand juni, om 14 uur tenzij anders wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur.

De nettowinst zal als volgt verdeeld worden: 1) 5% aan de wettelijke reserve (tot deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt). 2) Voor het overige zal de Algemene Vergadering jaarlijks omtrent de bestemming der winsten beslissen.

De Algemene Vergadering heeft beslist het aantal bestuurders op één vast te stellen en de heer Akgyundodu Mehmet Ali, geboren te Bingol op 01/01/1980 en wonende te 8400 Oostende, Alfons Pieterslaan 4, aan te stellen als zaakvoerder.

Zaakvoerder.

Akgyundodu Mehmet Ali.

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vr-houden r aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEGA-PITA

Adresse
Zetel : 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 1531E

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande