MELBO DISTRIBUTION

Société en commandite simple


Dénomination : MELBO DISTRIBUTION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.425.312

Publication

19/05/2014
ÿþI Il11 1111 IIINI~IIIIIII~V~IN

" 1A101988'

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I

NEERGELEGD

28. 04, 2014

LAD REC TBANK KOOF'HANOBL~~, KORTRIJIGriffie i3e.or



JIONIT EUR BELG

0g LGISC

-05- 2tfn -I STAATSB



v

Ondernemingsnr : 0841.425.312

Benaming

(voluit) : Melbo Distribution

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ryffelaerestraat 13 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verduidelijking ontslag

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering d.d. 21 september 2012

Uit de notulen van de algemene vergadering van 21 september 2012 blijkt dat de heer Ricky SABBE, wonende te 8210 Zedelgem, Sprinkelhoevestraat 29 volledig uit de vennootschap wenst te stappen. Hij nam dus ontslag als zaakvoerder en zijn aandelen liet hij over aan de enige werkende vennoot de heer VAN CRAEN Bjorn.

De publicatie in het belgisch staatsblad, vermeldt alleen het ontslag als zaakvoerder en in het aandelenregister werden de aandelen overgelaten.

De heer Ricky SABBE was gemandateerd door de algemene vergadering om al het nodige te doen teneinde zijn uittreden uit de vennootschap kenbaar te maken. Daarom derhalve ter verduidelijken ;

Met ingang van 21 september 2012 is de heer SABBE Ricky geen zaakvoerder meer van de vennootschap

Melbo Districbutions en ook geen werkend vennoot meer gezien zijn aandelen overgedragen aan de

heer VAN CRAEN Bjorn.

Voor uittreksel

Ricky SABBE

EijTagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, h'etzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vr

behi aai Bel Staa

111

*13037154*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl Word 11.1

. ,

N = ERGELEGD

19. UZ, 2013

, r 0:->PHANDEL

IC~=' "

Ondernemingsnr : 0841.425.312 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ryffelaerestraat 13 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering d.d. 21 september 2012,

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 21 september 2012 blijkt dat volgende beslissing werd genomen:

Wordt met ingang van heden 21 september 2012 ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap: de heer Ricky SABBE, wonende te 8210 Zedelgem, Spirinkelhoevestraat 29. Het ontslag van de heer Ricky SABBE ais zaakvoerder van de vennootschap "Melbo Distribution" wordt door de algemene vergadering aanvaard, tevens wordt hem algehele kwijting verleend van de door hem gestelde bestuursdaden. De heer Ricky SASSE wordt tevens gemandateerd om al het nodige te doen teneinde zijn ontslag als zaakvoerder kenbaar te maken en de nodige maatregelen te nemen om zijn ontslag te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Voor uittreksel

Ricky Sabbe

Melbo Distribution

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- IIII IIII III 11111 IlI 11111 !IIl IIII lI! IIi

behouder *11185798"

aan het

Belgisch

Staatsbias

N E , , r

~- .. l. _ La

28. 11, 15¬ 11

FECriT CANK Kr )PrIANDEL Griffiia^RTRi,iK

Ondernemingsnr : g 44. 4.2s. 3i1.~

Benaming

(voluit) : MELBO DISTRIBUTION

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ryffelaerestraat 13 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen ondergetekenden

1)De heer VAN CRAEN Bjorn, geboren te Mechelen op 25 juni 1984, rijksregisternummer 84.06.25-071.15 en wonende te Ryffelaerestraat 13 te 8800 Roeselare, als beherende vennoot.

En

2)De hee SABBE Ricky, geboren te Brugge op 26 augustus 1975, rijksregisternummer 75.08.26-007.68 en wonende te Sprinkelhoevestraat 29 te 8210 Zedelgem, als beherende vennoot.

En

3)Mevrouw ANDRIES Melissa, geboren te Leuven op 5juli 1993, rijksregisternummer 93.07.05-226.74 en wonende te Ryffelaerestraat 13 te 8800 Roeselare, als stille vennoot.

Wordt een vennootschap opgericht onder de vorm van een "Gewone.commanditaire vennootschap" in de zin van Art. 202 wetboek van vennootschappen en waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Naam

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, kortweg Comm. V., aangegaan tussen de Heer VAN CRAEN Bjorn en Sabbe Ricky, hoger vermelde als beherende vennoten, en Mevrouw ANDRIES Melissa, hoger vermeld als stille vennoot. De vennootschap draagt de naam "MELBO Distribution".

Artikel 2: Zetel

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te Ryffelaerestraat 13 te 8800 Roeselare. Deze mag overgebracht worden naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder bijkantoren, bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen oprichten in België.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België:

(a)Koerier- en besteldienst, het verzamelen, ophalen, groeperen, vervoeren en afleveren van vracht, post en pakjes in binnen- en buitenland.

Alle vervoerondersteunende diensten en diensten m.b.t. de vrachtbehandeling, opslag,overslag e, administratieve diensten bij het vervoer.

(b)verdeling van kranten, tijdschriften en allerhande periodieke publicaties, drukwerken, pamfletten, reclamedrukwerk, verkiezingsdrukwerken al dan niet op papier of op het even welke informatiedrager.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

(c)alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruiten, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten) die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of

commerciële eigendommen die er betrekking op hebben;

(d)alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel,

(e)oprichten, deelnemen, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, in, financieren van, het mede besturen, het beheren evenals het verlenen van advies en diensten aan andere vennootschappen of bedrijven, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen;

(f)het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over andere vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan;

(g) waarborgen verstrekken, de vennootschap verbinden en haar activa in pand geven voor verbintenissen van de vennootschappen en bedrijven waarmee het een groep vormt en ten gunste van derden;

(h)evenals al hetgeen met betrekking tot het voorgaande, daarmee verband houdend of daartoe bijdragend. Dit alles is te verstaan in de ruimste zin van het woord. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Artikel 4: Inbreng van kapitaal

De Heer VAN CRAEN Bjorn, hoger vermeld verbindt er zich toe tot inbreng van 100,00 EURO. Hij verbindt zicht tevens tot inbreng van zijn persoonlijke arbeid. De Heer VAN CRAEN Bjorn, hoger vermeld, wordt aldus de beherende vennoot en is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw ANDRIES Melissa, hoger vermeld, treedt op als stille vennoot en is slechts aansprakelijk voor haar inbreng van 100,00 EURO.

Het kapitaal van de vennootschap wordt zodoende vastgesteld op 200,00 EURO (tweehonderd) vertegenwoordigd door 10 aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 5: Duur

De vennootschap is van onbeperkte duur.

Artikel 6: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn en die slechts vervangen kan worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de wijziging van de statuten. Als zaakvoerder-beherende vennoot wordt aangesteld de heer VAN CRAEN Bjorn en de heer Sabbe Ricky.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De beslissing van de zaakvoerder worden vastgelegd in notulen door hem ondertekend. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

Artikel 7: Vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover derden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt voor het gerechten in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Hij is bovendien, binnen het kader van zijn mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 8: Tegenstrijdig belang

Wanneer de zaakvoerder bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van een vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen.

Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Artikel 9: Algemene vergadering

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten.

Elk jaar op de eerste dinsdag van de maand juni vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders vernield in de oproepingsberichten.

Zij wordt geacht geldig bijeengeroepen te zijn, wanneer alle vennoten, beherende en stille vennoten, in persoon aanwezig zijn.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze buitengewone algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoerder en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, Het eerste boekjaar vangt aan op oprichtingsdatum en eindigt op 31 december 2012.

Artikel 11: Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden met éénparigheid der stemmen. De vennootschap wordt evenwel niet ontbonden door het uittreden of door het afsterven van één der vennoten.

In geval van overlijden van de zaakvoerder zal de andere vennoot aangesteld worden als bewindvoerder om de dringende daden van beheer en vereffening te verrichten.

De uittredende vennoot of hun rechthebbenden zullen geen verdeling of ontbinding van de vennootschap kunnen vorderen, noch de zegels doen leggen op de eigendommen van de vennootschap of deze op één of andere wijze doen blokkeren.

Beslissingen van de buitengewonde algemene vergadering

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten bijeen gekomen en heeft volgende beslissingen genomen:

Artikel 1:

Het mandaat van de zaakvoerders, de Heer VAN CRAEN Bjorn en Sabbe Ricky, hoger vermeld, is onbezoldigd. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde anders beslissen.

Artikel 2:

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur.

Artikel 3:

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op dinsdag 10 mei 2013.

Teneinde de formaliteiten inzake de inschrijving bij het ondernemingsloket (zowel de inschrijving, wijziging als schrapping), B.T.W.-registratie, e.d. te vervullen benoemt de zaakvoerder als lasthebber, die voor hem en in zijn naam alle pleegvormen dienaangaande kan vervullen met recht van indeplaatsstelling, de Fiduciaire COPPENS bvba, kantoorhoudend Koning Albert I Laan 7218, 8800 Roeselare.

Voor-behoucten aan het Belgisch Staatsblad

In 2 exemplaren opgemaakt te Roeselare, op 24 oktober 2011 , waarvan één exemplaar bestemd voor de registratie en de overige voor de vennoten.

VAN CRAEN Bjorn

Behorende vennoot

Sabbe Ricky

Beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz van Luik B vermelden " Recto rlaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nfenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtexenung

Coordonnées
MELBO DISTRIBUTION

Adresse
RYFFELAERESTRAAT 13 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande