MENTAL SQUINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MENTAL SQUINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.735.164

Publication

19/12/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oe

eriel

:~6ERG~4E >

VI~ re$e

peouGeeene

Griffie

mod 11.1

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

5taatsbla(

Ondememingsnr: 0879.735.164

Benaming (voluit) : Mental Squint

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationstraat 62

8700 Tielt

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "Feness", met zetel te 8700 Tielt, Sint-Bavostraat 9 en de besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "Mental Squint", met zetel te 8700 Tielt, Stationsstraat 62, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 26 november 2013, blijkt dat:

1. De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de zaakvoerders dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

2. De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot partiële splitsing, door Inbreng door de bvba "Feness" van de bestanddelen van het vermogen van de vennootschap Feness die verband houden met de uitbating van het onroerend goed en dergelijke toegescheiden in de bvba "Mental Squint".

Hiermee verbonden wordt ook het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders aangaande de ruilverhouding en de waarderingsmethode besproken,

3. In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering uitdrukkelijk de afstand vast, door ieder der aandeelhouders afzonderlijk, van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de splitsingsverslagen) van het Wetboek van Vennootschappen. ' 4. De vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap, het voorstel tot partiële splitsing goed te keuren en besluit tot partiële splitsing van de vennootschap, in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het betreffende voorstel door inbreng door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Feness" van de bestanddelen van het vermogen van de vennootschap Feness die verband houden met de uitbating van nagemeld onroerend goed en dergelijke toegescheiden in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Mental Squint". Door deze verrichting gaan bepaalde activa en passivabestanddelen van de bvba "Feness", over op de verkrijgende vennootschap, de bvba "Mental Squint", zonder ontbinding of vereffening van de overdragende vennootschap, de bvba "Feness", mits toekenning aan de aandeelhouders van de bvba "Feness" van aandelen van de bvba "Mental Squint".

- Onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de partiële splitsing door afsplitsing en inbreng in de verkrijgende vennootschap, wordt het kapitaal van de bvba "Feness" verminderd ten bedrage van ACHTDUIZEND DRIEHONDERDENVIER EURO NEGENTIG CENT (¬ 8.304,90) om het kapitaal te brengen ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op TIENDUIZEND TWEEHONDERDVIJFENNEGENTIG EURO TIEN CENT (¬ 10.295,10), zonder vernietiging van aandelen doch: mits vermindering van de fractiewaarde van de bestaande HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 april 2013 met betrekking tot de ingebrachte activabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

- Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap "Feness" geen effecten uitgegeven.

-Aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap en aan de zaakvoerders van de overdragende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

-Tengevolge van de afsplitsing en de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap "Mental Squint" zullen driehonderd en vijf (305) volledig volgestorte kapitaalaandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap. Deze driehonderd en vijf (305) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 april 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de vermogensbestanddelen verbonden aan de overgedragen activabestanddelen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

Voornoemde bestanddelen worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Mental Squint", volgens de hierna vernielde voorwaarden.

11 Voormelde inbreng gebeurt op basis van de jaarrekening per 31 maart 2013. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 april 2013 met betrekking tot de ingebrachte activabestanddelen, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "Mental Squir , waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht.

De vermogensovergang omvat aile lopende overeenkomsten die de overdragende vennootschap heeft aangegaan verbonden met de overgedragen activabestanddelen.

2/ Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte bestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap "Mental Squint", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken. 3/ De verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte bestanddelen vanaf het besluit tot partiële splitsing. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf 1 april 2013 en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

4/ De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activabestanddelen.

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overdragende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de verkrijgende vennootschap en haar organen van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaamemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

51 Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de vennootschap Feness, ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de Agave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de vennootschap Mental Squint toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de vennootschap Feness, toekomen aan de vennootschap Mental Squint.

6/ Alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activabestanddelen zullen ten bate of ten laste komen van de bestaande vennootschap Mental Squint in zoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten.

5. De vergadering beslist tot goedkeuring van de inbreng in natura ingevolge het besluit tot partiële splitsing in toepassing van artikelen 677 en 728 en volgende Wetboek Vennootschappen volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in het voorstel tot partiële splitsing en rekening houdend met de diverse eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders en de verslagen van de zaakvoerders van de vennootschap Mental Squint overeenkomstig artikel 313 en 730 Wetboek Vennootschappen en stelt vast dat de opschortende voorwaarde werd verwezenlijkt zodat het kapitaal van Mental Squint 26.904,90¬ bedraagt vertegenwoordigt door 491 aandelen.

6, De vergadering beslist het kapitaal van Feness te verhogen met 9.704,90¬ om het te brengen op 20.000¬ door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

7. De vergadering beslist het kapitaal van Mental Squint te verhogen met 15.485,10¬ door incorporatie van de beschikbare reserves en beslist om aansluitend het kapitaal te verhogen met 12.390¬ door het niet opvragen van niet opgevraagd kapitaal om het te brengen op 30.000¬ .

S.l. ingevolge de hiervoor genomen besluiten zal artikel vijf van de statuten in beide vennootschappen als volgt gewijzigd worden:

In bvba Feness:

"Het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde die elk één/honderdzesentachtigste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal."

!n bvba Mental Squint:

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderdeenennegentig (491) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. " ll. De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de partiële splitsing met betrekking tot de overdragende en overnemende vennootschap te verrichten;

- over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de vennootschappen.

De vergadering machtigt de respectieve raden van bestuur, om de genomen beslissingen uit te voeren.

De vergadering besluit Accountantskantoor Van Made, Autobaan 22 bus 1, 8210 Loppem, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Knaispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\ oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

m'A 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

yoor-

e- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Geco&rdineerde statuten.

Verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tV p~~EG7

NITEUR BEQ~L3GE ogpeR~.oNcgaE AfdNR~ ~oe ro

rFu:

1eEtE

~e

~-Qg-2 1Û tu~l Ag

ISCH STAATS~LAD 'et report,.

M

r

111111 13125 IlU1I 1 iii

6 iii

*6*

ICI

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0879.735.164

Benaming

(voluit) : MENTAL SQUINT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STATIONSSTRAAT 62 _ 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PARTIËLE SPLITSING DD. 06106/2013

Ondergetekenden :

1.De BVBA "FENESS", met zetel te 8700 Tielt, Sint-Bavostraat 9, vertegenwoordigd door mevrouw BARBIER VANESSA, wonende op hetzelfde adres.

Zaakvoerders van de BVBA "FENESS", met zetel te 8700 Tielt, Sint Bavostraat 9, stellen hierbij het voorste¬ op tot partiële splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap, overeenkomstig de artikelen 677, 728 en 729 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geïdentificeerd worden:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FENESS"

1. Naamf'FENESS"

2. Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zete¬ : Sint-Bavostraat 9 te 8700 Tielt

4. Akten:Opgericht bij akte verleden voor Notaris Peter Pauwels te Deinze op 11 april 2001, bekendgemaakt

In de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 1 mei 2001 onder nummer N 20010501-344, voor de laatste

maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Peter De Proft te Deinze op 19 december 2006,

bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2007 onder

nummer 20070109/0005419.

5.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten in verband met

- grafische producties

- fotorealisaties & styling

-webdesign & multimedia

- reclamecampagnes  reclameadvies  Mediaplanning

- textielontwerp en  verkoop

- marketingplanning  marketing-advies

- organisatie van evenementen

- alles in verband met ontwikkelen soft- & hardware

- opmaak en verkoop van advertenties

- aan- en verkoop, in- en uitvoer van aile goederen

- bestuurders in naamloze vennootschappen

- alle onroerende handelingen in funktie van het maatschappelijk doel

- produktontwikkeling

- interieurinrichting

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend;

wezen.

- het beheren voor eigen rekening van onroerende goederen zowel in België als in het buitenland. Hieronder' wordt onder meer verstaan het huren en verhuren, kopen en verkopen, het ter beschikking stellen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

- Het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

55 6. Ondernemingsnummer: RPR Brugge BE 074.626,146 fractiewaarde

7. BTW-nummer: BE 0474.626.146

8. Kapitaal:Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een

van 11186ste van het kapitaal.

9. Zaakvoerders: - mevrouw BARBIER VANESSA, wonende te 8700 Tielt, Sint-Bavostraat 9, - de heer CLAEYS JOACHIM, wonende te 8700 Tielt, Sint Bavostraat 9,

10. Jaarvergadering: derde zaterdag van de maand december

11. Boekjaar:01 juli -- 30 juni

De bestaande vennootschap is:

2.De BVBA "MENTAL SQUINT"

De BVBA "MENTAL SQUINT", bestaande vennootschap, waarvan de zetel gelegen is te 8700 Tielt, Stationsstraat 62,

Verkrijgende vennootschap.

1. Naam: "MENTAL SQUINT'

2. Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: Stationsstraat 62 te 8700 Tieft

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Peter De Proft te Deinze op 24 februari 2006, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 15 maart 2006 onder nummer 2006031510049982, voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Peter De Proft te Deinze op 11 juni 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 juni 2007 onder nummer 2007062510089743.

5.Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-aile activiteiten !n verband met grafische producties, audio producties, videoproducties, webdesign, hosten en maken van websites, multimedia, en digitale televisie;

-aile activiteiten in verband met fotografie en styling;

-alle activiteiten in verband met reclamecampagnes, reclameadvies, mediaplanning;

-het kopen, verkopen, verhuren van media-ruimte;

-alla activiteiten in verband met marketingplanning, marketingadvies;

-het organiseren van evenementen, in de meest brede zin van het woord;

-het ontwikkelen van software;

-alle activiteiten in verband met productontwikkeling, merchandising, en aanverwante;

-het geven van opleiding en training in diverse software;

-het verstrekken van diensten, advies en consulting met betrekking tot alle hiervoor vermelde activiteiten;

-het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in binnen- en buitenland;

-het uitoefenen van mandaten in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-het verwerven van participaties in aile bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen-en buitenland;

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin."

6. Ondernemingsnummer: RPR Brugge BE 0879.735.164

7. BTW-nummer: BE 0879.735.164

8 Kapitaal:Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

g, Zaakvoerder. - de BVBA "FENESS", met zetel te 8700 Tieft, Sint Bavostraat 9, vertegenwoordigd door

mevrouw BARBIER VANESSA, wonende op hetzelfde adres.

10. Jaarvergadering: derde vrijdag van de maand september

11. Boekjaar:01 april  31 maart

2. RUILVERHOUDING

d

4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting geeft aanleiding tot de ruilverhouding van de aandelen voor naar de hierna beschreven bestanddelen, tot de uitgifte van 305 nieuwe aandelen door de BVBA "MENTAL SQUINT" tegen 186 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap de BVBA "FENESS".

3.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "MENTAL SQUINT"

WORDEN UITGEREIKT

(Artikel 728, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen BVBA "FENESS" bedraagt 18.600,00 EUR, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/186ste van het maatschappelijk kapitaal.

De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, de BVBA "FENESS" van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, de BVBA "MENTAL SQUINT" zullen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan die op het ogenblik van de splitsing met het bestuur belast is.

De kosten hieromtrent zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap,

4.DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVBA "MENTAL SQUINT' RECHT GEVEN OM TE DELEN

IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

(Artikel 728, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA "MENTAL SQUINT' geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA "FENESS " sinds 1 april 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA "MENTAL SQUINT",

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5.DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "FENESS"

BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT

VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "MENTAL SQUINT"

(Artikel 728, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 1 april 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BVBA "FENESS" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA "MENTAL SQUINT".

6.DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "MENTAL SQUINT' TOEKENT AAN

DE AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN BVBA "FENESS" DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN

EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN,

7.OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

(Artikel 728, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

De verkrijgende vennootschap BVBA "MENTAL SQUINT' geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7.B!JZONDERE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN DE VERSLAGEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

(Artikel 728, 7° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BV o.v.v. BVBA VAN WEMMEL-KAEKEBEKE-BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, is door de partieel te splitsen BVBA "FENESS" de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt, in gemeen overleg 8.500,00 EUR voor het verslag conform artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE

VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

(Artikel 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BVBA "FENESS" en de verkrijgende vennootschap BVBA "MENTAL SQUINT" worden geen bijzondere voordelen toegekend.

t

r

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "MENTAL SQUINT" OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN I-{ET VERMOGEN

(Artikel 728, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BVBA "MENTAL SQUINT' worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA "FENESS", die verband houden met de uitbating van het onroerend goed en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 maart 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig verslag van de zaakvoerder. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap BVBA "FENESS" die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de bestaande BVBA "MENTAL SQUINT" in zoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

Aile hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste Komen van de bestaande BVBA "MENTAL SQUINT' in zoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap,

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BVBA "FENESS", ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA "MENTAL SQUINT" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de BVBA "FENESS" toekomen aan de BVBA "MENTAL SQUINT'.

De bestaande vennootschap BVBA "MENTAL SQUINT" zal derhalve alle activa behouden waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA "MENTAL SQUINT" ter gehele aflossing van de BVBA "FENESS",-

10. VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BVBA "FENESS" VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "MENTAL SQUINT' ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

(Artikel 728, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "MENTAL SQUINT" worden als volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA "FENESS".

De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van 305 aandelen van de BVBA "MENTAL SQUINT" tegen 186 aandelen van de BVBA "FENESS".

BVBA "FENESS"

Vertegenwoordigd door

Barbier Vanessa

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vogr-

. behbaden

aan het Belgisch Staatsblad

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.05.2013, NGL 21.06.2013 13193-0586-018
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.10.2012 12621-0343-018
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 27.05.2011, NGL 29.06.2011 11217-0133-017
12/05/2011
ÿþ MOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11071933

MENTAL SQUINT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : STATIONSTRAAT 62

8700 TIELT

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vegaderïng dd. 01 oktober 2010 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder:

Ondememingsnr : 0879.735.164 Benaming

(voluit)

. . -

eERGi=LEGrJ ter GRIFFIE áer

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Té

BRUGGE fAfckélln~ Brugge

o~tk{'.@

~ " ~ ~~~` ~ ba atii7ii"~1

- de BVBA Hare & Hound, met maatschappelijke zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Hadewijchstraat 31, met als vaste vertegenwoordigder mevrouw Els Lobbedey, en dit met ingang vanaf 30109/2010_

Er wordt haar algehele en volledige kwijting verleend voor de duur van het uitgeoefend mandaat. Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 01 oktober 2010.

Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 29 maart 2011 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist het ontslag te" aanvaarden als zaakvoerder van:

- de heerYannic KERMARREC, wonende te 6310 Brugge (Assebroek), Hadewijchstraat 31.

Op de eerstvolgende algemene vergadering zal er beslist worden over de kwijting van het uitgeoefend mandaat.

Goedgekeurd in het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 29 maart 2011.

BVBA Fenesse

vertegenwoordigd door

Vanessa Barbier

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 13.10.2010 10575-0481-017
19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 09.10.2009 09809-0144-017
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 26.09.2008 08750-0381-017
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.09.2007, NGL 28.09.2007 07753-0024-016
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 15.10.2015 15652-0441-017

Coordonnées
MENTAL SQUINT

Adresse
STATIONSSTRAAT 62 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande