MENVAN

Société en commandite simple


Dénomination : MENVAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.798.473

Publication

27/01/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELFe

MONITEUR BELG

111 BEL

-0r- 201'iI.GISCH STA rt

ti 0. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL K3Jk3~F3s 3K _ __

Griffie

i

i

" 1402 440*

Ondernemingsnr : 0840798473

Benaming

(voluit) : MENVAN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP Zetel : KONVENTSTRAAT 2/A041, 8500 KORTRIJK Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 15 september 2013:

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel en de bedrijfsinrichting, thans gevestigd te Konventstraat 2/A041 te verplaatsen naar Handelskaai 1D bus 1.1, 8500 Kortrijk en dit, vanaf heden.

Zaakvoerder

Van Meerhaeghe Jan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i. t I II *11173.863 III~ ~II I III I~II IIII ~ MONITEUR BELC, -NEERGELEGD

bet II. IIII DiREC_rrON

Sta

IIIt3~

07112s. 10. 1011

ELGISCH

BESTUUR

STAATSBLAD ~~}ITBANK KOOPHANDEL

i rt7Y1e KORTRIJK

_

I

Ondernemingsnr : Ste. 3

Benaming

(voluit) : MENVAN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Konventstraat 2/A041 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de Ondergetekenden :

1.de Heer VAN MEERHAEGHE Jan Karel E (N.N, 58.02.05-375.28), wonende te 8500 Kortrijk,: Konventstraat 2/A041. Heeft ingetekend voor 990 Euro, zijnde 990 aandelen.

2.Mevr. DELAHOUSSE Martine Gabrielle E (N.N. 56.05.22-366.88), wonende te 8500 Kortrijk,: Konventstraat 2/A041. Heeft ingetekend voor 10 Euro, zijnde 10 aandelen.

IS OVEREENGEKOMEN WAT VOLGT :

Comparant 1 neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de , vennootschap. Comparant sub 2 treedt op als stille vennoot.

- TITEL Il : STATUTEN

Artikel 1 : rechtsvorm  naam  identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt : MENVAN

Artikel 2 : Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Konventstraat 2/A041. Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

a.De tussenpersoon in de handel en meer specifiek de tussenpersoon in de verkoop van waterverzachters en allerlei toebehoren.b. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buiten-ilandse markt. c. De aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, herstelling van kantoormachines en kantoormaterieel, automatische toestellen, radio-elektrische toestellen en materiaal, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting,

d.Het ontwikkelen, het aan- en verkopen van allerlei technologische procédés in verband met onderzoek en ontwikkeling, zowel op het gebied van software als van hardware, assistentie op het gebied van engineering en spitstechnologie.e.het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin van het woord, alle immobilière verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV);

f.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste. zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; daartoe behorende assistentie op gebied van management, engineering en consulting;

g.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies;

h.Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere. roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

i.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

j.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders. van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(on(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k.Alle verrichten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovengemelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Artikel 4 : duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 euro (duizend euro nul eurocent) en is verdeeld in 1.000 (duizend ) aandelen met een nominale waarde van 1,00 euro (één euro nul eurocent).

Artikel 7 : vennoten

a.gecommanditeerde vennoten :De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b.stille vennoten :de stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8 : bestuur De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen.Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij gewone meerderheid.Elke zaakvoerder treft individueel besluiten naar eigen inzicht.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de ' vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerders van de vennootschap kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer directeurs die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Dergelijke benoeming kan evenwel enkel geschieden mits voorafgaande machtiging van de algemene vergadering.De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn ' geoorloofd.

Artikel 9 : Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant.

Artikel 10 : De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van februari om 11 uur of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.De bijzondere of buitengewone algemene ' vergaderingen warden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

Artikel 11 : boekjaar  inventaris  jaarrekening -- winstverdeling  reservering

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het jaar daarop.

Artikel 12 : De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten, als gezegd in artikel 10, die gelden voor statutenwijziging. TITEL III  OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint op datum van ondertekening van de oprichtingsakte en eindigt op 30

"

september 2013.2.De eerste jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden in 2014.

3.Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle

verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige

vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4.De voornoemde gecommanditeerde vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn

door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

5.Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor de duur en met volledige

externe vertegenwoordigheidsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van onderhavige statuten :

-de Heer VAN MEERHAEGHE Jan , Konventstraat 2/A041, 8500 Kortrijk.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van algemene

vergadering.

Opgemaakt te Kortrijk, op 22 oktober 2011

zaakvoerder

VAN MEERHAEGHE Jan

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2015
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITC.0

Z ~ -fl

BELGISCH

iii





BELGE

NEERGELEGD

- 2015 1 5 JUNI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

TAATSL M. Gent, aiSriftteRIJK



Ondernemingsnr: 0840798473

Benaming

(voluit) : MENVAN

(verkort)

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: HANDELSKAAI 1D BUS 1.1., 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

í Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 04 juni 2015 :

Eerste besluit

De voorzitter doet lezing van het verslag van de zaakvoerder dd, 03 juni 2015, houdende een toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd opgesteld op 03 juni 2015.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast dat, luidens de staat van activa en passiva, er geen passiva zijn.

Derde besluit

De vergadering beslist met eenparigheïd van stemmen tot de vervroegde ontbinding van de comm.v. MENVAN en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

Vierde besluit

De vergadering besluit het ontslag, ingediend op 16 maart 2015 te aanvaarden en bijgevolg ontslag te verlenen aan haar zaakvoerder, met name de heer VAN MEERHAEGHE Jan (N.N. 58.02.05-375-28) voornoemd. De vergadering geeft volledige en algehele décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de heer VAN MEERHAEGHE Jan voor zijn opdracht en beheer als zaakvoerder van de vennootschap. Vijfde besluit

De vergadering besluit om de ontbinding en de vereffening van de vennootschap af te handelen overeenkomstig artikel 184 § 5 W. Venn, vermits er geen vereffenaar werd aangeduid, en er zoals vermeld onder het tweede besluit geen passiva zijn en vermits alle aandeelhouders op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergadering verklaart de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt vast dat de comm.v. MENVAN definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt vast dat het vereffeningssaldo van de vennootschap volledig wordt toebedeeld aan de vennoten, VAN MEERHAEGHE Jan en DELAHOUSSE Martine,

De vergadering stelt tevens vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedepondeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard worden op het privé-adres van de heer VAN MEERHAEGHE Jan,

De zaakvoerder

VAN MEERHAEGHE JAN

Tegelijk hiermee neergelegd

Verslag van de zaakvoerder

- Buitengewone algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MENVAN

Adresse
HANDELSKAAI 1D, BUS 1-1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande