MERAC MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERAC MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.094.511

Publication

11/07/2014
ÿþRechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Van Putlei 1, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 27 juni 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERAC MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Van Putlei 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondememingsnummer 0465.094.511 , onder endere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan werd een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per enendertig maart tveeeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders, met name de heer Luc Schockaert, voornoemd en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRACOE3EL, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Schockaert voornoemd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist een bijzondere kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor het niet tijdig afwerken van een beknopte jaarrekening voor de periode van huidig verkort boekjaar (één december tweeduizend en dertien tot heden).

De vergadering verleent eveneens kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens deze periode.

Ondergetekende notaris wijst de vergadering op de verplichting van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de verplichte opmaak van een jaarrekening. De vergadering verklaart voldoende te zijn ingelicht en ontslaat ondergetekende notaris van enige verantwoordelijkheid hieromtrent.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit om over te gaan tot definitieve sluiting aangezien de wettelijke voorwaarden conform artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan zijn, met name:

- er is geen vereffenaar aangeduid,

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;.

- alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de voorzitter toe te laten de vereffeningsrekeningen op te stellen. Na afloop hiervan brengt hij verslag uit en legt de rekeningen met de stavingsstukken aan de algemene vergadering voor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

02 MI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.094.511

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

MERAC MANAGEMENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij deelt mee dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

De voorzitter legt dit alles ter goedkeuring voor aan de vergadering.

Volgens de voorzitter is het volledig vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd en werden de

nodige gelden geconsigneerd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting.

Het overblijvend actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten.

De vennoten verklaren dat de rekeningen en bewijsstukken betreffende deze vereffening hen werden

voorgelegd en dat zij deze hebben kunnen onderzoeken, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van

Vennootschappen. Zij hebben afgezien van de termijn van tenminste één maand zoals in voormeld artikel

bepaald om van voornoemde stukken kennis te nemen. Zij verklaren dat zij deze documenten individueel

hebben kunnen controleren, al dan niet met de bijstand van een extern accountant of bedrijfsrevisor.

De algemene vergadering machtigt de voorzitter om

1) het overblijvende actief onder aftrek van de nodige provisies over te schrijven op de rekeningen van de vennoten, pro rata van hun aandelenbezit;

2) de fiscale en boekhoudkundige verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit de activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algerriene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, pro rata hun aandelenbezit.

De voorzitter verklaart verder dat er geen maatregelen genomen dienen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

De vergadering sten vast dat het bijgevolg om een eenvoudige vereffening gaat en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "MERAC MANAGEMENT" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden op volgend adres : Van Putlei 1 te 2018 Antwerpen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Taxacibo, te Temse, Philippe Saveryslaan 4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B.T.W., Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Getekend notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd;

* afschrift van de buitengewone algemene vergadering, blijkens akte verleden voor notaris Jessica

Verhaeghe, te Gistel, op 27 juni 2014;

*verslag van het bestuursorgaan van 24 juni 2014;

*verslag bedrijfsrevisor van 26 juni 2014, met staat van actief en passief per 31 maart 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2012
ÿþMod Word 11.1

. EEiyGELEGD ter GRIFFIE

RECyTBANK VAN KOOPHA der

BRUGGE HANDEL T8

B (Afdeling Snigge)

22 DEC. 2011

Grif* oriffe,-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11 I I U I II 11 I 1 1111 11H11

*1]00]]40"



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0465.094.511

Benaming

(voluit) : MERAC MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Sylvain Dupuisstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 5 december 2011, geregistreerd te Oostende I op 7 december 2011, twee bladen, geen verzendingen, boek 752, blad 40, vak 6, ontvangen vijfentwintig euro (E 25,00), getekend de E.A. Inspecteur  Ontvanger, H. Gryson, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERAC MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Sylvain Dupuisstraat 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0465.094.511, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Sylvain Dupuisstraat 56 te 8300 Knokke-Heist naar de Van Putlei 1, te 2018 Antwerpen. WIJZIGING BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar van de vennootschap te wijzigen van een boekjaar van één januari tot en met éénendertig december in een boekjaar van één december van ieder jaar tot en met dertig november van elk daaropvolgend kalenderjaar.

Het huidige boekjaar zal dus lopen tot en met dertig november tweeduizend en twaalf.

De eerstvolgende algemene vergadering zal dus plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend dertien om zeventien uur.

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de zaakvoerders:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SAMACO, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0430.197.572, B.T.W.-nummer BTW BE 430.197.572, vast vertegenwoordigd door de heer ROELANTS Jean-Pierre Clement, geboren te Willebroek op tien februari negentienhonderd vijfenzestig (rijksregisternummer 65.02.10-303.97), wonende te 8301 Knokke-Heist, Biezenmaat 21.

2/ De heer BIJNENS Joseph Mathieu Guido, geboren te Genk op twintig februari negentienhonderd achtendertig (rijksregisternummer 38.02.20-229.80), wonende te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 59 bus 0013.

De algemene vergadering verleent kwijting, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

De algemene vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRACOBEL, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Sylvain Dupuisstraat 58 bus 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0434.397.276, B.T.W.-nummer BTW BE 434.397.276, opgericht onder de benaming "GRANIMEX", bij akte verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos, destijds te Knokke-Heist, op, éénendertig mei negentienhonderd achtentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van: eenentwintig juni daarna, onder nummer 1988-06-21 / 371, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte: verleden voor ondergetekende notaris Jessica Verhaeghe op zeventien november tweeduizend en negen,; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee december daarna, onder nummer 2009-12-02 0169515, met als vaste vertegenwoordiger de heer SCHOCKAERT Luc Maria Hector, geboren te Sint-Niklaas op tweeëntwintig september negentienhonderd zesenzestig (rijksregisternummer 66.09.22 423-75, identiteitskaartnummer 591-2211526-28, uitgereikt te Knokke-Heist op twee december tweeduizend en tien),; geboren te Sint-Niklaas op tweeëntwintig september negentienhonderd zesenzestig, wonend te 8300 Knokke-i Heist, Sylvain Dupuisstraat 58 bus 21.

Haar mandaat gaat in op heden en heeft een onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Overeenkomstig de statuten is iedere zaakvoerder bevoegd om alleen alle bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig neergelegd:

uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 5

december 2011;

* gecoördineerde tekst van de statuten, opgemaakt na 5 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.06.2011 11171-0464-010
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10482-0106-009
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 30.11.2008 08841-0343-011
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 26.10.2007 07778-0246-012
21/05/2007 : BLA008204
14/07/2006 : BLA008204
03/02/2006 : BLA008204
04/02/2005 : BLA008204
07/11/2003 : BLA008204
30/09/2003 : BLA008204
08/05/2002 : BLA008204
06/06/2001 : BLA008204
30/01/1999 : BLA008204

Coordonnées
MERAC MANAGEMENT

Adresse
SYLVAIN DUPUISSTRAAT 56 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande