MERCATOR TRAVELLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERCATOR TRAVELLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.725.924

Publication

26/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313887*

Neergelegd

24-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Verzetslaan(M) 13

8552 Zwevegem

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635725924

Benaming (voluit) : Mercator Travelling

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

4. Vennoten - Oprichters.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOROMA, met zetel te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 195/0204, ingeschreven in het rechtspersonenregister ondernemingsnummer 0539.857.953 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0539.857.953.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Bob Bultereys te Avelgem op 2 oktober 2013,

bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna, onder nummer 305730.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten doorhaar zaakvoerder de heer ROELANT Koenraad Roger, wonende te 8580 Avelgem, Doorniksesteenweg 195/0204.

2. Mevrouw VANDEGHINSTE Marie Christine Agnes, geboren te Kortrijk op drie juli negentienhonderd drieënvijftig, echtgenote van de heer ROELANT Rudy Charles, geboren te Avelgem op zestien februari negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 8552 Zwevegem (Moen), Verzetslaan 13.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 21 augustus 2015, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, opgericht onder de naam MERCATOR TRAVELLING met maatschappelijke zetel te 8552 Zwevegem  Moen, Verzetslaan 13.

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8552 Zwevegem  Moen, Verzetslaan 13.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : Mercator Travelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen, ieder 1/200ste deel van het kapitaal

vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig volstort in speciën.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december van dat jaar. Het eerste boekjaar zal lopen van de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2016.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gestelkkd van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming statutaire zaakvoerder.

Wordt statutair zaakvoerder benoemd : de BVBA Koroma, voornoemd, dewelke aanstelt als haar vaste vertegenwoordiger de heer Koenraad Roelant, voornoemd, welke aanvaardt en dit zonder beperking van duur.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap. Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, prestaties te verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het ontwerpen, de ontwikkeling, de creatie en de productie, de distributie, de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in:

" Allerhande baby- en kinderartikelen en artikelen van babyuitzet, inde ruimste zin van het woord, met inbegrip van baby- en kinderkleding;

" Kinderwagens, wiegen, boxen, kinderzitjes voor gebruik in de auto, speelgoed, houten speelgoed

" Allerhande decoratie- en interieurartikelen, met inbegrip van verlichtingsartikelen

" Meubels van ongeacht welk materiaal, in het bijzonder meubels voor baby en kinderkamers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Allerhande gezondheidsartikelen en producten, met inbegrip van cosmetica, reukwerk en toiletartikelen

" Allerhande verzorgingsartikelen en producten met inbegrip van luiers, al dan niet herbruikbaar

" Allerhande geschenkartikelen en relatiegeschenken

En dit alles in de ruimste zin van het woord en zonder dat de ze opsomming beperkend is. -Tussenpersoon in handel.

-Verkoopkantoor.

-Trading.

-Overige zakelijke dienstverlening, in het bijzonder advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijf en financieel beheer en al wat rechtstreeks en onrechtstreeks hiermee verband houdt.

-Organisatie van businessmeetingen, handelsmissies, professionele contacten en alles wat daarmee verband houdt.

-De aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook.

De vennootschap mag alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerend, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen ter kunnen leveren of de afzet van haar producten te kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven en verhuren of huren, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens bestuursmandaten of toezicht en controle uitoefenen bestaande uit het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen in eigen naam of voor rekening van derden.

Het geven van management en consultancy, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen en het verstrekken van financiële middelen.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Deze lijst is niet limitatief en niet beperkend. De vennootschap zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op 15 juni om 10.00

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni 2017 om 10.00 uur.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 1 juli laatsleden tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

De oprichters verlenen tenslotte hierbij alle machten aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARTOFISC", met zetel te 9870 Zulte (Machelen), Rijksweg 118/3, ingeschreven in het rechtspersonenregister ondernemingsnummer 0537.979.816 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0537.979.816 en al haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 21/08/2015

Coordonnées
MERCATOR TRAVELLING

Adresse
VERZETSLAAN 13 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande