MERIDEUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MERIDEUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.041.639

Publication

10/10/2014
ÿþr ~" ~

Mod2i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e-akt

Voor- iuuiseid~i~~ II

betionclon *19185 5*

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondememingsnr " 0844.041.639 Benaming

(voluil, : MERIDEUS

Rechtsvorm . Naamloze Vennootschap

Zetel 8400 Oostende, Westhelling, 12

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende de dato 26.09.2014, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op neerlegging op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de NV MERIDEUS de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE PROCEDURE VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

De Vergadering neemt kennis van het voorstel de procedure met betrekking tot de overdracht van aandelen onder levenden, zoals voorzien in artikel 9bis der statuten, te wijzigen.

De Vergadering beslist, na overleg en discussie, dienvolgens met éénparigheid van stemmen het huidige artikel negen bis der statuten, integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 9bis : overdracht van aandelen - voorkooprecht - volgrecht

9bis.1 Overdracht - Elke overdracht van aandelen is - behoudens indien uitdrukkelijk anders bepaald in deze statuten - onderworpen aan de hierna omschreven overdrachtsbeperkingen. Onder overdracht van aandelen in de zin van dit artikel dient begrepen te worden:

Iedere verrichting onder levenden of ten gevolge van overlijden ("mortis causae") die als doel of als gevolg heeft dat een zakelijk recht op de aandelen (of andere effecten) wordt overgedragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel, met inbegrip van de koop-verkoop, inbrengen, ruilverrichtingen, de vereffening-verdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten, de vereffening-verdeling van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten, schenkingen, overdrachten in het kader van een overdracht van algemeenheid van gcederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen en dit zowel van de volle als de blote eigendom, het vruchtgebruik en/of de genotsrechten op de betreffende aandelen of andere effecten, of elke optie verleend met betrekking tot dergelijke verrichting of overdracht. Dit is een niet-limitatieve opsomming.

Deze overdrachtsbeperkingen zijn ook van toepassing op een verrichting, onder levenden of ten gevolge van overlijden ("mortis causae"), ten bezwarende of ten kosteloze titel, die als doel of als gevolg heeft dat een zakelijk recht op de aandelen in het kapitaal van een aandeelhouder-rechtspersoon wordt overgedragen, waardoor de controle in de zin van artikel 5 tot en met 9 van het Wetboek Vennootschappen over deze aandeelhouder-rechtspersoon in één of meerdere stappen zou wijzigen, met inbegrip van de koop-verkoop, inbrengen, ruilverrichtingen, de vereffening-verdeling van de huwgemeenschap tussen echtgenoten, de vereffening-verdeling van een onverdeeldheid tussen met scheiding van goederen gehuwde echtgenoten, schenkingen, overdrachten in het kader van een overdracht van algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen en dit zowel van de volle als de blote eigendom, het vruchtgebruik en/of de genotsrechten op de aandelen in het kapitaal van een aandeelhouder-rechtspersoon, of elke optie verleend met betrekking tot dergelijke verrichting of overdracht.

9bis.2. Kennisgeving - Elke aandeelhouder dient elke voorgenomen of nakende overdracht van het geheel of een deel van diens aandelen voorafgaand schriftelijk mee te delen aan de andere aandeelhouders en de raad van bestuur van de vennootschap (hierna genoemd de "Kennisgeving"). De Kennisgeving dient, op straffe van nietigheid, minimaal volgende gegevens te bevatten:

- aanduiding van de aard van de voorgenomen transactie;

- het aantal, desgevallend de categorie van de aandelen die de overdrager voornemens is over te dragen;

- de naam en het adres van de kandidaat-koper of overnemer;

- de aanduiding van de economische eigenaar van de kandidaat-overnemer (indien er één is)

- indien toepasselijk, de ontwerp overeenkomst tot overdracht van aandelen (hierna genoemd de "Ontwerpovereenkomst"), inclusief de prijs, betalingsmodaliteiten en andere modaliteiten van de overdracht, zoals geboden door de kandidaat-koper;

Op tLE laittate E] i. van t utk t3 YEl4atekr,nt n becta l laarn an noedanrgnreid van de Lns1 umcntote ndc rictldl4:+, hCl14i vrA de putso(:11r.Mil bevuectd de rechtspersoon ten aanzien van deden te vertegerw.00rdigen

Verso Na" srn en hharrdtekenrng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- indien toepasselijk, bewijs dat de kandidaat-koper over de (financiële) middelen beschikt, die voor de betaling van de overnameprijs van de aangeboden aandelen en de aandelen van de aandeelhouders die over een volgrecht beschikken, vereist zijn; en

- schriftelijke bevestiging dat de kandidaat-koper bereid is tevens de aandelen van de aandeelhouder(s) die over een volgrecht beschikken mee over te nemen tegen dezelfde prijs, betalingsmodaliteiten en overige voorwaarden vermeld in de Ontwerpovereenkomst.

9bis.3. Vrije overdrachten - ln afwijking van artikel 9bis.1., zijn volgende verrichtingen toegestaan en niet onderworpen aan de overdrachtsbeperkingen verder omschreven in dit artikel:

a) de overdracht van aandelen die plaatsvindt met unaniem, schriftelijk en voorafgaandelijk akkoord van aile aandeelhouders;

b) de overdracht door een aandeelhouder van het geheel of een deel van zijn aandelen aan een met hem verbonden vennootschap of persoon in de zin van artikel 11 Wetboek vennootschappen of aan een vennootschap waarover de overdragende aandeelhouder de controle heeft in de zin van artikel 5 t.e.m. 9 van het Wetboek Vennootsohappen, op voorwaarde dat de overeenkomst houdende overdracht van aandelen de volgende clausules bevat:

- een beding tot wederinkoop van de aandelen, waarbij de overdragende aandeelhouder er zich toe verbindt de betrokken aandelen terug over te nemen van de voormelde koper en de voormelde koper er zich toe verbindt de betrokken aandelen terug over te dragen aan de overdragende aandeelhouder bij beëindiging van de kwalificatie als 'verbonden vennootschap of persoon' dan wel als 'een vennootschap waarover de overdragende aandeelhouder de controle heeft' en dit binnen de 14 dagen na beëindiging van deze kwalificatie;

- de verplichting voor de koper om - ingeval van schending van het beding tot wederinkoop door de overdragende aandeelhouder voormeld in punt a om welke reden dan ook - de overgedragen aandelen te koop aan te bieden aan de overige aandeelhouders tegen een prijs vastgesteld conform het bepaalde in artikel 9bis.4.3., waarbij de koper dit aanbod tot verkoop op geen enkel moment mag intrekken;

- de verplichting voor de overdragende aandeelhouder om de overige aandeelhouders onmiddellijk in te lichten ingeval van beëindiging van de kwalificatie voormeld in punt a;

- de verplichting voor de overdragende aandeelhouder om de raad van bestuur en de overige aandeelhouders op hun eerste verzoek alle informatie te verstrekken die zij redelijkerwijze mogen vragen om zich ervan te verzekeren dat voormelde kwalificatie nog steeds geldig is;

c) de overdracht van aandelen ten gevolge van het overlijden van een aandeelhouder- natuurlijke persoon;

d) de overdracht van aandelen omwille van de wijziging van de controle ïn de zin van artikel 5 t.e.m. 9 van het Wetboek Vennootschappen over een aandeelhouder-rechtspersoon ten gevolge van het overlijden van één of meer van de respectievelijke aandeelhouders of vennoten van deze aandeelhouder-rechtspersoon.

9bis.4, Voorkooprecht

9bis.4.1. Indien een aandeelhouder voornemens is het geheel of een deel van zijn aandelen over te dragen (hierna genoemd de "Overdrager") - behoudens in geval van vrije overdracht in de zin van artikel 9bis.3. - dan moet hij een voorkooprecht naleven ten voordele van de andere aandeelhouders en dit volgens de voorwaarden en modaliteiten zoals hieronder uiteengezet.

9bis.4.2. De overdrager stelt de andere aandeelhouder(s) en de raad van bestuur per aangetekend schrijven in kennis van zijn voornemen zijn aandelen geheel of deels over te dragen overeenkomstig artikel 9bis.2. De voorzitter van de raad van bestuur zal belast zijn met de verdere uitvoering en opvolging van de voorkooprechtenprocedure.

De Kennisgeving geldt als aanbod aan de begunstigden van het voorkooprecht om de aangeboden aandelen over te nemen op basis van de Ontwerpovereenkomst en tegen de prijs en de voorwaarden geboden door de Kandidaat-koper en meegedeeld in de Kennisgeving.

9bis.4.3. Indien de voorgenomen overdracht een overdracht om niet betreft, dan wel indien de voorwaarden en modaliteiten van de Ontwerpovereenkomst geen duidelijke of bepaalbare prijs (uitgedrukt in euro) bevatten, zal de prijs waaraan de voormelde begunstigden hun voorkooprecht kunnen uitoefenen worden vastgesteld zoals hierna bepaald:

- de prijs van de aangeboden aandelen zal worden bepaald in onderling overleg tussen twee deskundigen aangesloten bij het Instituut voor Bedrijfsrevisoren, waarbij één deskundige wordt benoemd op voordracht van de overdrager en de andere deskundige wordt benoemd op voordracht van de begunstigden van het voorkooprecht, De voordrachten van de deskundigen dienen te gebeuren binnen een termijn van twee (2) weken na ontvangst van de voormelde Kennisgeving. De niet aanstelling van een deskundige door de begunstigden van het voorkooprecht zal gelden als verzaking aan de uitoefening van het voorkooprecht.

binnen de drie (3) weken volgend op hun benoeming zullen de deskundigen de door hen begrote prijs gelijktijdig kenbaar maken aan de overdrager en aan de begunstigden van het voorkoopreoht. De deskundigen zullen zich bij de begroting laten leiden door 'relevante marktprijzen', waarmee wordt bedoeld de prijzen voor de aandelen van vennootschappen in een vergelijkbare positie en in een vergelijkbare markt.

indien deze deskundigen het niet eens geraken over een te betalen prijs binnen een periode van drie (3) weken na hun benoeming, zullen deze onmiddellijk na het verstrijken van deze periode een derde deskundige aanstellen die binnen één (1) week op bindende wijze zal beslissen. De deskundigen delen de door hen berekende prijs mee in een verslag die zij gelijktijdig aan de overdrager en aan de begunstigden van het voorkooprecht meedelen.

9bis.4.4. Het voorkooprecht moet worden uitgeoefend binnen een termijn van zes (6) weken vanaf de dag van ontvangst van de Kennisgeving (hierna genoemd de "Uitoefeningstermijn"). Het voorkooprecht kan enkel uitgeoefend worden op het totale aandelenpakket dat door de overdrager werd aangeboden en vermeld werd in de Kennisgeving. Indien een aandeelhouder het voorkooprecht uitoefent op minder dan de totaliteit van de

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangeboden aandelen, wordt hij geacht aan het voorkooprecht te verzaken. Een gedeeltelijke uitoefening van het voorkooprecht is niet mogelijk. Evenwel kunnen meerdere aandeelhouders gezamenlijk optreden. Wanneer de raad van bestuur binnen de Uiitoefeningstermiijn geen kennisgeving per aangetekend schrijven van één van de begunstigden van het voorkooprecht ontvangen heeft, dan worden deze geacht definitief aan hun voorkooprecht te hebben verzaakt.

9bis.4.5. Binnen de 7 (zeven) dagen na het verstrijken van de Uitoefeningstermijn brengt de raad van bestuur alle aandeelhouders, met inbegrip van de overdrager, per aangetekend schrijven op de hoogte van het resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op alle aangeboden aandelen, dan dient de overdrager .. zonder afbreuk te doen aan het volgrecht zoals hierna beschreven - de voorgenomen overdracht zoals vermeld in de Kennisgeving, te realiseren binnen een termijn van 3 maanden volgend op dag waarop de overdrager in kennis werd gesteld van het resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht of de dag waarop hij hiervan in kennis had moeten gesteld worden. In geval de voorgenomen overdracht niet plaatsvindt binnen de hiervoor vermelde termijn van 3 maanden, blijven de bepalingen van dit artikel onverminderd van toepassing en is desgevallend een nieuwe Kennisgeving vereist. Voormelde termijn van 3 maanden, kan mits toestemming van alle mede aandeelhouders verlengd worden.

9bis.4.6. Indien het voorkooprecht wel werd uitgeoefend op alle aangeboden aandelen, gebeurt de toewijzing van de aangeboden aandelen door de raad van bestuur tussen alle aandeelhouders, die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben. Deze toewijzing zal - ingeval meerdere aandeelhouders hun voorkooprecht hebben uitgeoefend - gebeuren in evenredigheid van hun aandelenbezit, waarbij de teller van de breuk bepaald wordt door het aandelenbezit van de betrokken aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, enerzijds, en waarbij de noemer van de breuk bepaald wordt door het totaal aantal aandelen dewelke eigendom zijn van alle aandeelhouders, die te kennen gegeven hebben hun voorkooprecht te wensen uit te oefenen, anderzijds. Alle getallen die uit bovenvermelde berekening zouden bekomen worden, worden afgerond naar de hogere eenheid, indien de fractie groter is dan de helft. Breukdelen worden door het lot toebedeeld.

9bis.4.7. In geval van uitoefening van het voorkooprecht gaat de eigendom van de aangeboden aandelen over op het ogenblik van ontvangst van de prijs voor de aandelen. De prijs dient betaald te worden overeenkomstig de betalingsmodaliteiten vermeld in de Ontwerpovereenkomst. De overdrager en de aandeelhouder(s) die het voorkooprecht uitoefenen, kunnen in afwijking van het voorgaande, in onderling overleg betalingstermijnen overeenkomen. Vanaf het verstrijken van elke betalingstermijn, zal op de vervallen sommen automatisch, en zonder voorafgaande ingebrekestelling, een nalatigheidsinterest a rato van 8% (acht percent) per jaar verschuldigd zijn, waarbij de interest wordt berekend van dag tot dag. Bij elke betaling van (een gedeelte van) één van de vervallen sommen, dient tevens het proportioneel bedrag van de nalatig heidsinteresten betaald te worden.

9bis.4.8. Elke overdracht van aandelen door een aandeelhouder met miskenning van het voorkooprecht is nietig. De aandeelhouders kunnen echter ten allen tijde in een unanieme schriftelijke verklaring afstand doen van de naleving van het voorkooprecht.

Indien één van de vermeldingen in de Kennisgeving gewijzigd wordt nadat de Kennisgeving werd overgemaakt aan de andere aandeelhouder(s) en de raad van bestuur, dient de overdrager een nieuwe Kennisgeving over te maken aan de andere aandeelhouder(s) en de raad van bestuur waarin de gewijzigde gegevens evenals alle overige vermeldingen zoals opgesomd in artikel 9bis.2 worden opgenomen, zelfs indien deze ongewijzigd zijn.

In het geval bedoeld in voorgaande paragraaf, dient onderhavige procedure opnieuw volledig doorlopen te worden, zodat de begunstigden van het voorkooprecht de mogelijkheid hebben hun voorkooprecht uit te oefenen op basis van de gegevens vermeld in de nieuwe Kennisgeving.

9bis.5. Volgrecht

9bis.5.1. Uitgezonderd ingeval van een vrije overdracht volgens artikel 9bis.3, en uitgezonderd ingeval van een overdracht van aandelen aan een andere bestaande aandeelhouder, wordt bij elke overdracht van aandelen door een aandeelhouder waarbij het voorkooprecht voormeld in artikel 9bis 0.4. niet (geldig) werd uitgeoefend door de overdrager een volgrecht verleend ten voordele van de andere aandeelhouder(s), en dit op de hiernavolgende wijze.

De overdrager verbindt er zich derhalve toe om, in geval de voorgestelde overdracht van aandelen conform artikel 9bis.4.5. plaatsvindt, zijn aandelen enkel over te dragen aan de kandidaat-koper op voorwaarde dat deze laatste er zich toe verbindt de aandelen van de overige aandeelhouder(s) die dit wensen, mee over te nemen aan dezelfde prijs en voorwaarden als waartegen hij de aandelen van de overdrager wenst over te nemen, dan wel - ingeval van toepassing van artikel 9bis.4.3. - aan de prijs waaraan de begunstigden van het voorkooprecht dit voorkooprecht konden uitoefenen overeenkomstig artikel 9bis.4.3.

9bis.5.2. Binnen een termijn van 14 (veertien) dagen na ontvangst van de mededeling van de raad van

bestuur zoals voormeld in artikel 9bis.4.5. dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, zullen de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend, de raad van bestuur per aangetekend

schrijven inlichten van hun intentie om hun volgrecht uit te oefenen. Het volgrecht kan enkel uitgeoefend worden voor het geheel van de participatie van elke aandeelhouder. Een gedeeltelijke uitoefening van het volgrecht is dus niet mogelijk.

9bis.5.3. Indien de raad van bestuur binnen deze termijn van 14 (veertien) dagen geen mededeling van één van de andere aandeelhouders ontvangt omtrent de uitoefening van hun volgrecht, dan worden deze geacht definitief aan hun volgrecht te hebben verzaakt.

De raad van bestuur maakt de lijst van aandeelhouders die hun volgrecht uitoefenen, evenals het aantal aandelen dat zij wensen over te dragen, bekend aan alle aandeelhouders binnen een termijn van 14 (veertien) dagen na het verstrijken van de termijn van 14 (veertien) dagen vermeld in 9bis.5.2.

Voorbehouden aan hot Belgisch StaatshEad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10124114 Annexes-du Moniteur belge

9bis,5,4. De overdrager verbindt er zich onherroepelijk toe om de aandelen van de aandeelhouder die zijn volgrecht uitoefent, samen met zijn eigen aandelen, over te dragen aan de kandidaat-overnemer tegen de prijs en voorwaarden zoals voormeld.

9bis.5.5. ln geval van uitoefening van het volgrecht gaat de eigendom van de aangeboden aandelen over op het cgenblik van ontvangst van de prijs vcor de aandelen. De prijs dient betaald te worden overeenkomst de betalingsmodaliteiten vermeld in de Ontwerpovereenkomst. De overdrager, de kandidaat-overnemer en de aandeelhouder die zijn volgrecht uitoefent, kunnen in afwijking van het voorgaande, in onderling overleg betalingstermijnen overeenkomen.

Vanaf het verstrijken van elke betalingstermijn, zal op de vervallen sommen automatisch, en zonder voorafgaande ingebrekestelling, een nalatigheidsinterest a rate van 8% (acht percent) per jaar verschuldigd zijn, waarbij de interest wordt berekend van dag tot dag.

Bij elke betaling van (een gedeelte van) één van de vervallen sommen, dient tevens het proportioneel bedrag van de nalatigheidsinteresten betaald te worden.

9bis.5.6. Elke overdracht van aandelen door een aandeelhouder met miskenning van dit volgrecht is nietig. De aandeelhouders kunnen ten allen tijde in een unanieme schriftelijke verklaring afstand doen van de naleving van dit volgrecht".

TWEEDE BESLUIT -- COORDINATIE - VOLMACHTEN

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de statuten aan te passen aan voormelde genomen beslissingen, en geeft daartoe volmacht aan ondergetekende geassocieerd notaris.

Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte, gecoördineerde statuten; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Op de laame plz :ar 1 urt l3U vermelden Recto N,>arr3 hoeclanuti v,+n ue rnsirunerr(er" enae nolans. het7ii van die

bevoegd de rElidip:;ssCori t.rrz aanzien van derden te vettegeirl=)nrcli;ycan

Verne . Naart; err I,dr3di r.~ir ,ei;

21/11/2012
ÿþ,1

~

1

tiwdai

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergetegct ter griffie van Cie

rechtbank va , ophancief Brugge  - deling te Oostende

°p 0 9 OV, 2012

Griffie Oe C1trfYlr?r

*1218819111

Ondernemingsnr : 0844.041.639 Benaming

(voluit) : MERIDEUS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WESTHELLING 12 - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Blj bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2012 werd akte genomen van het ontslag van:

- de heer Johan Malfliet, wonende te 9250 Waasmunster, Schrikkestraat 32, als bestuurder en gedelegeerd

bestuurder van de vennootschap;

- mevrouw Michèle Kuppens, wonende te 9250 Waasmunster, Schrikkestraat 32, als bestuurder van de

vennootschap.

Bovendien werd met unanimiteit beslist om de heer Johan Malfliet en mevrouw Michèle Kuppens, binnen de perken van artikel 554 van het Wetboek van Vennootschappen, kwijting te verlenen omtrent de uitoefening van hun mandaat tot en met 31 oktober 2012, er aan toevoegend dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar definitieve kwijting voor de uitoefening van hun mandaat zal inhouden.

Voor eensluidend uittreksel,

A.S. Projects BVBA, wettelijk vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Anthony Smaele, Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2012
ÿþMoa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11/11

*iaosases"

iVeCterg4leed ier griffie ven rechtbank van koc, k'14e1gi_z1 Brugge - a op 2 9

Onderr3emingsnr Benaming

(voluit)

a $49. 0LIA. bM

MERIDEUS

bel

a1

ar

Sta

Reci^tsvorni : Naamloze Vennootschap

Zetei 8400 Oostende, Westhelling, 12

(volledig adres)

Onderwerp ate ; Oprichting

dso

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 28.02.2012,

cu

waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de

i. Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Naamloze Vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1° Mevrouw KUPPENS Michèle Liliane, geboren te Dendermonde op zeven oktober

',_,0 negentienhonderd drieënzestig, RR 63.10.07-354.53, echtgenote van de heer MALFLIET Johan Jozef, wonende te 9250 Waasmunster, Schrikkestraat 32, 2° De heer MALFLIET Johan Jozef, geboren te Hamme op

:e één september negentienhonderd zestig, RR 60.09.01-061.68, echtgenoot van mevrouw Kuppens Michèle,

rS voornoemd, wonende te 9250 Waasmunster, Schrikkestraat 32. 3° Mevrouw TAVERNIER Lastgarde Virginie,

;~ geboren te Torhout op vierentwintig februari negentienhonderd negenenveertig, RR 49.02.24-266.57, echtgenote van de heer FOLENS Bert, wonende te 8210 Loppem, Costersveld 10.

,e - Naam: "MERIDEUS"

d - Zetel: 8400 Oostende, Westhelling 12;

irq - Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

=:= rekening van derden, en dit zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke

N bepalingen of reglementeringen:

ó a. de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenhede, verbruikssalons, cafés, tavernen, clubs,

M bars, tearooms, restaurants, slaapgelegenheden, take-away, traiteurdiensten, alsook het inrichten van

^+ banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en alle aanverwante

et artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca; b. de inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst met inbegrip van de verkoop van

voedingswaren, dranken (incl. wijnen), zuivel dit alles zowel via doorverkoop of zelf geproduceerd of zelf bereid; de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel,

'~ thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken met inbegrip van het verzorgen van catering voor groepen, bedrijven, scholen of verzorgingstehuizen, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden.

c.De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv. feesten en voorstellingen

pq op locatie zowel in het binnen- ais buitenland, het inrichten van culinaire manifestaties, theater, optredens, poppenkast, discobar, concerten, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, totaal spektakels in de meest brede zin van het woord, sportevenementen, groepsreizen, houden van salons, tentoonstellingen, beurzen,

D: workshops modeshows, congressen, seminaris, etc., de exploitatie van schouwburgen, concertzalen, music- halls, cabarets en andere accomodaties en dit in de meest brede zin van het woord, alsmede de verhuur van alle materialen, tentoonstellingsruimte en/of zalen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

tem d.Het beheer van kaartverkoop en plaatsbespreking.

e.De overige activiteiten op het gebied van recreatie.

f. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland en alles wat daarmee verband houd, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand;

g. Marketing, promotie, representatie & PR diensten in de meest ruime zin van het woord.

h. Het leveren en opleiden van hosts/ hostessen,

i. De activiteiten van impresariaten en agenten ten behoeve van individuen, gewoonlijk met het oog op het aangaan van verplichtingen bij film, theaterproducties of elders in de muziekwereld en/of sportwereld, het onderbrengen van muziek, boeken, toneelstukken, kunstwerken en foto's bij uitgevers, producenten,

CDU :F hatste 13Iz- uan Luik verrr(tildçl ri_y£û adam en haiàan19heid van Ga ;r311i!ilit:;ft.re J' rDbd van de pe sooWe i)

+ evo gcl Q8 rcci .ç, rsoa tere i i,tr'.vfGom.^ o t Pc^ verteen,,,nefnlgen

'Jerro °iaern en hsr'dteken,na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge M1 . muziekproducers, etc. Het beheer van rechten die verbonden zijn aan literaire, muzikale, of andere kunstwerken.

j. Het uitvoeren van studies, het geven van advies en het organiseren van allerhande opleidingen, cursussen, seminaries, excursies, het organiseren van allerhande workshops, groepslessen, enz: het verzorgen en het geven van voedingsadvies eventueel voor de sporter of amateur-sporter, het houden van toezicht tijdens opleidingen en excursies en andere ondersteunende diensten i.v.m. de voedingssector bv. het ter beschikking stellen van de nodige lokalen/zalen, dit alles opnieuw in de ruimste zin, het schrijven en het uitgeven van cursussen en handboeken al dan niet verwant aan de voedingssector/horeca, dit alles geenszins beperkend maar slechts aanhalend,

k.De productie, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in voedingswaren, dranken, kookgerei en toebehoren, kookboeken, vaat-en glaswerk, huishoudartikelen, horeca-artikelen, sport en kampeerartikelen, geneesachtige kruiden en oliën, textiel, elektrisch materiaal, enz. Dit alles in de ruimste zin, met uitsluiting van deze die strikt gereglementeerd zijn.

I. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

m. De vennootschap kan eveneens participaties nemen onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit in de meest ruime zin. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, , industrible, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschapelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ni-let beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen, zoals onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

o. De vennootschap mag alle handels-, financiële, industriële, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

p.lndien bepaalde activiteiten wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slecht mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gezsteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmerin kan noch mag zijn voor de eventuele later persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

q.De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 120.000,00 EUR verdeeld in 1.200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (BNP PARIBAS FORTIS) ten belope van 120.000,00 EUR als volgt: Mevrouw KUPPENS Michèle, voormeld, verklaart een bedrag van 59.000,00 EUR volgestort te hebben, zodat zij niets meer dient te volstorten; Mevrouw TAVERNIER Lutgarde, voormeld, verklaart een bedrag van ZESTIGDUIZEND euro (60.000,00 EUR) volgestort te hebben, zodat zij niets meer dient te volstorten; De Heer MALFLIET Johan, voormeld, verklaart een bedrag van DUIZEND euro (1.000,00 EUR) volgestort te hebben, zodat hij niets meer dient te volstorten;

- Boekjaar: van 1 oktober tot en met 30 september van daaropvolgende kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand maart om 10H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of

werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdraoht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge I opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ais gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen (in geld en/of in natura) toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dient dit mee te delen aan de andere bestuurders vádr de raad van bestuur een besluit neemt, en moeten de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen worden nageleefd.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur, De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. Indien een bestuurder met het dagelijks bestuur belast wordt, zal hij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, die zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Voor daden waarvan het bedrag VIJFTIEN DUIZEND EURO (15.000,00 EUR) overschrijdt, is de handtekening van minimaal twee gedelegeerde bestuurders vereist.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

- Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden váór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris(sen) zo er werden benoemd die een verificatieverslag opmaakt/opmaken dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de vocrschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Algemene Vergadering

De Comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Benoeming Bestuurders

De algemene vergadering stelt aan tot bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf heden:

1° Mevrouw TAVERNIER Lutgarde Virginie, geboren te Torhout op vierentwintig februari negentienhonderd negenenveertig, RR 49.02.24-266.57, wonende te 8210 Loppem, Costersveld 10.

Mevrouw TAVERNIER Lutgarde, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat.

2° De heer VANGLI Jean-Jacques Paul, geboren te Brussel op zeven mei negentienhonderd zeventig, RR 70.05.07-243.82, wonende te 8400 Oostende, Adolf Buylstraat 44A.

De heer VANGLI Jean Jacques, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat,

3° De heer MUKABUCYANA Patrick, geboren te Kigali (Rwanda) op achtentwintig december negentienhonderd vijfenzestig, RR 65.12.28-159,62, wonende te 8400 Oostende, Graaf De Smet De Naeyerlaan 78.

De heer MUKABUCYANA Patrick, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

4° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °A.S. PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Albert I Promenade 42/9;

Ingeschreven in het rechtspersonenregister, ondernemingsnummer 0893.111.563;

Opgericht biij akte verleden voor notaris Jean Francis C1_AERHOUT, te Gent, op vijftien oktober tweeduizend en zeven en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven november tweeduizend en zeven, onder het nummer 07161100, waarvan de maatschappelijke zetel werd gewijzigd naar de huidige locatie, ingevolge een beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari, tweeduizend en tien, onder nummer 10030567, sedertien ongewijzigd,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer SMAELE Anthony Nicolas Geoffrey, geboren te Gent op zeventien oktober negentienhonderd drieëntachtig, RR 83.10.17-033.09, wettelijk samenwonend met mevrouw VANPARYS Lynn, geboren te Oostende op vijftien februari negentienhonderd achtentachtig, ingevolge verklaring afgelegd voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te Oostende, wonende te 8400 Oostende, Albert l-promenade 42/9;

Benoemd tot zaakvoerder onmiddellijk na de oprichting en er samen mee bekendgemaakt.

Dewelke vennootschap, vertegenwoordigd als voormeld, uitdrukkelijk dit mandaat verklaart te aanvaarden, en waarbij de heer SMAELE Anthony, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.;

5° Mevrouw KUPPENS Michèle Liliane, geboren te Dendermonde op zeven oktober negentienhonderd drieënzestig, RR 63.10.07-354.53, echtgenote van de heer MALFLIET Johan Jozef, wonende te 9250 Waasmunster, Schrikkestraat 32.

Mevrouw KUPPENS Michèle, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat.

6° De heer MALFLIET Johan Jozef, geboren te Hamme op één september negentienhonderd zestig, RR 60.09.01-061.68, echtgenoot van mevrouw Kuppens Michèle, voornoemd, wonende te 9250 Waasmunster, Schrikkestraat 32.

De beer MALFLIET Johan, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar start vanaf heden en zal afgesloten worden op 30 september 2013.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de vierde zaterdag van maart 2014 gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De vergadering verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen,

~

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5, Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst van de statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: Fiduciaire CLAEYS & CO, gevestigd te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 507, vertegenwoordigd door de heer CLAEYS Geert.

Raad van Bestuur

De bestuurders verklaren vervolgens in raad van bestuur bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

De Raad van Bestuur stelt aan tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor de wettelijke maximumduur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.S." PROJECTS", met maatschappelijke zetel

te 8400 Oostende, Albert I Promenade 42/9;

Ingeschreven in het rechtspersonenregister, ondernemingsnummer 0893.111.563;

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Francis CtAERHOUT, te Gent, op vijftien oktober tweeduizend en zeven en bekendgemaakt in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven november tweeduizend en zeven, onder het nummer 07161100, waarvan de maatschappelijke zetel werd gewijzigd naar de huidige locatie, ingevolge een beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari, tweeduizend en tien, onder nummer 10030567, sedertien ongewijzigd.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer SMAELE Anthony Nicolas Geoffrey, geboren te Gent op zeveritien oktober negentienhonderd drieentachtig, RR 83.10.17-033.09, wettelijk samenwonend met mevrouw VANPARYS Lynn, geboren te Oostende op vijftien februari negentienhonderd achtentachtig, ingevolge verklaring afgelegd voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te Oostende, wonende te 8400 Oostende, Albert 1-promenade 42/9;

Benoemd tot zaakvoerder onmiddellijk na de oprichting en er samen mee bekendgemaakt.

Dewelke vennootschap, vertegenwoordigd als voormeld, uitdrukkelijk dit mandaat verklaart te aanvaarden, en waarbij de heer SMAELE Anthony, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger

2) De heer MALFLIET Johan Jozef, geboren te Hamme op één september negentienhonderd zestig, RR 60.09.01-061.68, wonende te 9250 blaasmunster.

De heer MALFLIET Johan, voormeld, verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste te van i.u& 8 verrnelzáen : Recto " Naam en hoeoanigneid van ae instrumenterende nota hetzij van ne psr_,otolnten)

bevoega ($f'. R?chtSpC; .00i. *t'.ï: &aZieit van nà iC ; te ven?E`£,dLri" .:rmegen

Ve.f.át? , l!aSm er h3nniel.^_ribs

18/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MERIDEUS

Adresse
WESTHELLING 12 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande