MG SPORT MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MG SPORT MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.669.315

Publication

31/03/2014
ÿþMod warei 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Ondernemingsvr: o5(jg.. 669 - 3-1S Benaming

(voluit) : MG SPORT MANAGEMENT (verkort) :

NEERGELEGD

18. 03, 2014

IlMet preir6r.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lindetuin 52, 8793 Sint-Eloois-Vijve

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 14 maart 2014 dat

1. De heer Gennady Mikhaylov, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Lindetuin 52;

2, De heer Alexander Jouvikin, wonende te 8793 Sint-Eioois-Vijve, Lindetuin 52;

onder hen een vennootschap onder firma hebben opgericht waarvan de statuten de volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen. De naam van de vennootschap luidt: "MG SPORT MANAGEMENT".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Lindetuin 52,

Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I.VOOR EIGEN REKENING, ALS TUSSENPERSOON, VERTEGENWOORDIGER, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. - Groot- en kleinhandel in schoenen, sportschoenen, kledij, textiel en lederwaren. Het uitbaten van

een verkoopsruimte. Het verkopen van textiel, sportschoenen, kledij, schoenen, lederwaren en aanverwanten,

dit alles in de meest brede zin van het woord.

-Groothandel in fietsen.

-Terbeschikkingstelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, zoals fietsen.

-Management, organisatie, reorganisatie, logistic, planning in de wielersector en andere sporten, zowel in

het binnen- als buitenland,

-Organisatie en uitvoeren van sportevenementen.

-Participeren in activiteiten van wielerclubs,

-Exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobic, bodybuilding, enz.

inclusief de begeleiding van de clientèle op sportief gebied.

-Ondersteunende diensten i.v.m. de sportbeoefening.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar,

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of

onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1, Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

2, Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

À

"ïi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel 4, Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is geplaatst ten belope van vijfduizend euro (5.000,00 EUR). Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van een honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal wordt gevormd door inbreng in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

De heer Gennady Mikhaylov, voornoemd, verbindt zich ertoe in de vennootschap onderfirma, een som geld voor een bedrag van viertienduizend achthonderdtachtig euro (14.880,00 EUR) in te brengen, waarvoor hij tachtig (80) aandelen ontvangt als vergoeding.

De heer Alexander Jouvikin, voornoemd, verbindt zich ertoe in de vennootschap onder firma, een som geld voor een bedrag van drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720,00 EUR) in te brengen, waarvoor hij twintig (20) aandelen ontvangt als vergoeding.

Artikel 7. Vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 8, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn,

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht cm bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10. Algemene vergadering van vennoten

§1. Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om zestien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 11. Boekjaar  Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder

jaar.

BENOEMING

Worden als zaakvoerder benoemd met ingang van 44103 jcoei en dit voor onbepaalde duur:

-De heer Gennady Mikhaylov, voornoemd;

-De heer Alexander Jouvikin, voornoemd.

Elke zaakvoerder zal de bevoegdheid hebben om alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de heer Alexander Jouvikin, voornoemd, zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op 1 april 2014 en zal eindigen op 31 december 2015. De activiteiten starten op 1 april 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van juni 2016 om zestien uur.

Opgemaakt te Sint-Eloois-Vijve, op 14 maart 2014.

Getekend:

De heer Gennady Mikhaylov

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþ Mad Word 11.1

IT In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R BELU;: k -



- 2015 NEERGELEGD

1 0 uri. 2014

rAATSBLAD Rec a~s vs.. ~:pOPHANDEl.

~èiftr,r%fd. KORTRIJK

MONITEU

2 t -01

BELGISCH S'









Ondernemingsnr : Benaming 0548.669.315

(voluit) : (verkort) : MG SPORT MANAGEMENT

Rechtsvorm vereniging onder firma

Zetel : Lindetuin 52, 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)

(volledig adres) : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURSORGANEN - AANVAARDING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Onderwerp akte





Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71 in datum van zesentwintig november tweeduizend en veertien dat de vennoten van de vennootschap onder firma "MG SPORT MANAGEMENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem), Lindetuin 52 in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder van 6 november 2014, ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat, evenals van het verslag uitgebracht door de revisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA

"Vander Donckt Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren",

vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, aangeduid door zaakvoerder, over de staat die de actieve en passieve toestand van de vennootschap weergeeft zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, bij toepassing van het wetboek van vennootschappen.

De comparanten verklaren kennis te hebben genomen van voornoemde documenten en keuren met eenparigheid van stemmen de staat van actief en passief goed. Voornoemde documenten zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De conclusies van het verslag van de revisor luiden als volgt :

" 6. BESLUIT

De staat van activa en passiva op 6 november 2014 van de vennootschap onder firma "MG SPORT MANAGEMENT" te Sint-Eloois-Vijve, zoals deze in het verslag werd opgenomen, werd aan een beperkt nazicht, overeenkomstig 'De norm inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap', opgelegd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva per 6 november 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Gezien het mij voor het uitvoeren van de opdracht, kort toegemeten tijdsbestek was ik in de onmogelijkheid voor het aanvragen van de nodige saldobevestigingen van derden (klanten- en leverancierssaldi  toestand van de leningen en verleende zekerheden) zodat ik mij geen oordeel kan vergen inzake de volledigheid van de uitstaande rechten en verplichtingen die niet in de balans werden opgenomen.

Wij moeten ook een voorbehoud maken van afgerond 6.000,00 EUR gezien er geen geraamde belastingen werden opgenomen in de staat van actief en passief.

Gezien wij de laatste stukken mochten ontvangen op datum van 19 november 2014, konden wij niet voldoen aan de wettelijke termijn inzake het afleveren van ons verslag.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van omzetting van de vennootschap onder firma "MG SPORT MANAGEMENT" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt te Roeselare op november 2014 door "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor."

De vergadering verklaart af te zien van een verdere controle door de revisor en aanvaardt voorgaand besluit.

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid, met dezelfde vennoten, zonder wijziging aan naam, doel of duur, en onder het uitdrukkelijk beding dat de schatting van de bestanddelen van het actief en van het passief van de naamloze vennoot`'schap evenals het kapitaal en de reserves ongewijzigd zullen voorkomen in de boeken van de besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid, deze omzetting plaats hebbend op basis van de balansrekening, afgesloten per 6 november 2014, maar met uitwerking op heden,

Zodanig dat alle verrichtingen gedaan sedert deze datum geacht zullen worden gedaan te zijn op naam en voor rekening van de besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) zal vertegen-'woordigd zijn door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, door ruiling van één oud aandeel voor één nieuw aandeel

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het uniek ondernemingsnummer waaronder de vennoot`'schap onder firma is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geschiedt onder het regime voorzien door artikel 121, 1 Q' van het wetboek der registratierechten, artikel 211-214 van het wetboek der inkomstenbelasting en artikel 11 van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en rekening houdend met voorgaande besluiten volgende nieuwe tekst van statuten te aanvaarden:

STATUTEN

A. Algemene bepalingen.

TITEL I. NAAM. ZETEL, DOEL. DUUR.

ARTIKEL 1,

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. De naam van de vennootschap luidt: "MG SPORT MANAGEMENT". ARTIKEL 2,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem), Lindetuin 52.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, ALS TUSSENPERSOON, VERTEGENWOORDIGER, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. - Groot- en kleinhandel in schoenen, sportschoenen, kledij, textiel en lederwaren. Het uitbaten van een

verkoopsruimte. Het verkopen van textiel, sportschoenen, kledij, schoenen, lederwaren en aanverwanten, dit

alles in de meest brede zin van het woord.

- Groothandel in fietsen.

- Terbeschikkingstelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, zoals fietsen,

-Management, organisatie, reorganisatie, logistic, planning in de wielersector en andere sporten, zowel in

het binnen- als buitenland

-Organisatie en uitvoeren van sportevenementen.

-Participeren in activiteiten van wielerclubs.

Exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobicx, bodybuilding, enz.

inclusief de begeleiding van de clientèle op sportief gebied,

-Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening.

2. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

3.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4.1-let verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen Of ondernemingen; het stimuleren, planhen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technclogieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

IL VOOR EIGEN REKENING

1.Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen,

2.Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3.Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5.Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6.Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruimte zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële industriële, financiële roerende of onrcerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijzer in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen,

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

TITEL iI. KAPITAAL. AANDELEN,

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegen-'woordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordi-'gen.

. ~ Y TITEL III, BESTUUR. TOEZICHT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 12,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en

verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht,

zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

handeling de grenzen van dit doel over-'schreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn;

bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni om zestien uur van elk jaar in de

zetel van de vennootschap of op gelijk welke ander plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschap-ipelijke belangen het

vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste éénvijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

TITEL V. INVENTARIS. JAARREKENING, WINSTVERDELING,

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoe-iring de inventaris en de jaarrekening opmaken.

ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige

afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafge-+nomen. Deze afhouding

houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt,

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van

drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen,

dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende

bestemming krijgen

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of

reservefonds.

TITEL VI, ONTBINDING. VEREFFENING,

ARTIKEL 20,

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de

dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege

wordt ontbonden.

tje vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene

vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het

Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd

worden dcor de algemene vergadering,

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan,

De vereffenaars vormen een college,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VII. ALGEMENE EN SLOTBEPALINGEN.

VASTSTELLING VAN DE OMZETTING.

De comparanten verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat, vermits de vennootschap aan aile

wettelijKe voorwaarden voldoet, de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

definitief is en dat de honderd (100) aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, volledig geplaatst zijn.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering geeft ingevolge de onderhavige omzetting ontslag aan de gewezen zaakvoerders van de

voormalige vennootschap onder firma, te weten voornoemde heren MIKHAYLOV Gennady en JOUVIKIN

Alexander.

Op de eerstkomende algemene vergadering zal voorgesteld worden ontlasting te verlenen aan de

zaakvoerders, voor hun geleverd mandaat tot op heden.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, met ingang vanaf heden:

1. De heer MIKHAYLOV Gennady, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem), Lindetuin 52,

2. De heer JOUVIKIN Alexander, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem), Lindetuin





52,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge De mandaten zijn van onbepaalde duur,

Het mandaat van de heer Alexander Jouvikin zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Voornoemde heren MIKHAYLOV Gennady en JOUVIKIN Alexander verklaren voormeld mandaat te

aanvaarden.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

FISCALE VERKLARING.

Deze omvorming geschiedt met toepassing van de voordelen van artikelen 774 tot 784 van het Wetboek

van Vennootschappen, van artikel 211-214 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 11 van het

wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en van artikel 214 van het Wetboek

Inkomstenbelasting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 26/11/2014

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 06/11/2014

- staat van activa en passiva per 06/11/2014

- verslag van de bedrijfrevisor d.d. 24/11/2014

- coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0358-009

Coordonnées
MG SPORT MANAGEMENT

Adresse
LINDETUIN 52 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande