MI.EL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MI.EL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 467.549.007

Publication

22/07/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0467.549.007

Benaming (voluit) : MI,EI

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Steenstraat 48

8820 Torhout

Onderwerp akte : Fusie door overneming van de over te nemen vennootschap 3;

; Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout, op 28 juni 2013, neergelegd op de rechtbank van koophandel váár registratie heeft de'; naamloze vennootschap MI.EI onder meer volgende beslissingen genomen:

VASTSTELLINGEN

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE-FORMAUTEITEN VERVULD ZIJN.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de over te nemen vennootschap moeten worden vervuld, stelt de;£ voorzitter van de vergadering van de vennootschap vooraf het volgende vast a)De raad van bestuur van de naamloze vennootschap `Mi.EI' samen met de raad van bestuur van de naamloze;, vennootschap 'Jomi Stoeterij Invest heeft op datum van 26 april 2013 een fusievoorstel opgemaakt. Dit;< fusievoorstel werd voor beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel op 3' mei 2013, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 mei 2013 onder nummer 13074093; voor de nv Mi.EI en onder nummer 13074094 voor de nv Jomi Stoeterij Invest.

b) De aandeelhouders van de betrokken vennootschap verklaren, in toepassing van artikel 696, laatste lid; van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk het bestuursorgaan te ontslaan van de verplichting tot: het verstrekken van informatie zoals bedoeld in het eerste lid van voornoemd artikel.

c) Het fusievoorstel werd in de agenda vermeld, alsook de mogelijkheid van de aandeelhouders om hiervan; kosteloos kennis te nemen.

De volgende documenten werden meer dan een maand voorafgaandelijk aan deze akte op de zetel van de bil de` fî fusie betrokken zlinde vennootschappen ter inzage gelegd van de aandeelhouders, die hiervan op eenvoudig verzoek kosteloos een afschrift konden bekomen, met name:

-het fusievoorstel;

-de in de agenda aangekondigde verslagen;

-de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de controleverslagen, voor zover het opstellen ervan alsdan door' de wet en de statuten is vereist, over de laatste drie boekjaren van alle aan de fusie deelnemende'` ;` vennootschappen.

Deze bescheiden zullen samen met de uitgifte van deze notariële akte worden bewaard in het archief van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, verklaren uitdrukkelijk afstand te doen van de'; termijnen en van de toezending van de stukken voorgeschreven door artikel 697 van het Wetboek van'' vennootschappen.

d) De voorzitter van de vergadering van onderhavige vennootschap stelt vast dat er op voormeid fusievoorstel, geen opmerkingen werden gemaakt door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

e) De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er in de over te nemen vennootschap geen houders van'` obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de; .; betreffende vennootschappen werden uitgegeven, bestaan.

f) De aanwezige raad van bestuur van onderhavige vennootschap die bij de fusieverrichting is betrokken,;. verklaart dat de betrokken vennootschap geen openbaar beroep gedaan heeft op het spaarwezen.

g) De voorzitter zet uiteen dat de bestuurders van de over te nemen vennootschap aanwezig ziin teneinde;; antwoord te geven op de vragen die hen eventueel door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot,'

het voorstel tot fusie, het verslag van het bestuursorgaan of tot de agendapunten. .g

h) De voorzitter deelt mee:

dat er in de over te nemen vennootschap thans tweehonderd negenendertig (239) aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i (VIII31136 IIIIVI II98*

IA

~

" 1

IN

i u

Neciergetega ter ~# iiin vtln OU rechtbank van 'arvonh&ndoi

Brugge -~(~~' oD 1 JULI 2093

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bestaan; dat op heden alle aandeelhouders, titularissen van de totaliteit van de aandelen van de over te nemen vennootschap, vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de vergadering van de over te nemen vennootschap geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping van de vergadering;

- dat het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen moeten worden goedgekeurd;

- dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden, een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

i) Elk stemgerechtigd aandeel geeft recht op één stem.

j) De over te nemen vennootschap bezit geen aandelen in de overnemende vennootschap,

k) Er zich vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

BERAADSLAGING  AFHANDELING VAN DE AGENDA

Na deze uiteenzetting, die door de buitengewone algemene vergadering eenparig wordt goedgekeurd, wordt

overgegaan tot de afhandeling van de agenda.

Na beraadslaging, worden door de vergadering van onderhavige vennootschap, telkens met eenparigheid van

stemmen, de volgende besluiten genomen, onder opschortende voorwaarde van het verlijden der akte fusie door

ovemame van de overnemende vennootschap de naamloze vennootschap `Jomi Stoeterij Invest'

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergadering van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel,

2. Verslagen

Verslag bestuursorgaan:

De vergadering neemt kennis van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien  biij unanimiteit van stemmen - van de verslaggeving door het bestuursorgaan inzake de fusie door overneming.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Revisoraal verslag:

De vergadering neemt kennis van artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, - bij unanimiteit van stemmen - af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, met kantoor te 8800 Roeselare, Westlaan 348 vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vernielde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap.

De besluiten van dit verslagluiden letterliik als volgt:

uDe inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV JOMI STOETERIJ INVEST met zetel te 8820 Torhout, Steenstraat 48, RPR Oostende 0467.549.896, vindt plaats ingevolge de fusie door overneming van de NV. MLEL.

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 176.471,19 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 120 aandelen van de NV JOMI STOETERIJ INVEST: zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

-dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut derBednjfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en ; duidelijkheid,

-dat, in de gegeven omstandigheden van fusie door overneming waarbij alle aandeelhouders van de over te nemen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de waarderingsmethoden verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient vermeld te worden dat OVAM voor de overgedragen gronden niet overinformatie beschikt met betrekking tot de bodemkwaliteit. Er werd geen bodemonderzoek uitgevoerd, bigevolg is het mogelijk dat bij een eventuele latente bodemverontreiniging de betreffende inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. Wij dienen hiervoor dan ook een principieel voorbehoud te formuleren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen ander; inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

Roeselare, 13 juni 2013,

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEEIANT

Bedrijfsrevisors

Neerlegging verslagen

Een origineel exemplaar van de voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van deze notariële akte in het

archief van de overnemende vennootschap worden bewaard.

TWEEDE BESLUIT

Ontbinding zonder vereffening met het oog op fusie door overneming

1. Na voorlezing door de voorzitter van het fusievoorstel en van de verslagen, zoals hoger vermeld, waarin wordt voorgesteld dat de naamloze vennootschap 'Mi.EI' door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap `Jomi Stoeterij Invest' bespreekt de vergadering deze documenten.

Afzien termiin voor toezenden stukken

De algemene vergadering, te weten de aandeelhouders, verklaren met éénparigheid van stemmen om in het kader van de voorgestelde fusie, afstand te doen van de termijnen voor toezenden verslaggeving voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,

2. De algemene vergadering beslist de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de naamloze

vennootschap Stoeterij Invest' eveneens besluit tot voornoemde fusie.

3. Bijgevolg zal, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, geheel het vermogen van de naamloze vennootschap 'Mj'.EI' met alle rechten en plichten, overgaan op de naamloze vennootschap `Jomi Stoeterij Invest'

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 april 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap'Jomi Stoeterij Invest'

VOORAFGAANDE VERKLARING

Vooraleer overgegaan wordt tot afhandeling van de agenda verklaren alle aanwezigen dat de hoofdverrichting van onderhavige akte een FUSIE is, waardoor, na beslissing tot fusie door de algemene vergadering van de NV Jomi Stoeterij Invest overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de NV Mi.EI wordt ontbonden zonder vereffening en aile activa en passiva ten algemene titel overgaan naar de NV Jomi Stoeterij Invest. Het betreft hier bijgevolg geen hoofdverrichting ontbinding, met vereffening van de vennootschap.

Uitreiking aandelen - Ruilverhoudinq

De overdracht gebeurt door middel van toekenning van honderdtwintig (120) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap 'Jomi Stoeterij lnvest' zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden toegekend op basis van hun huidig aandelenbezit volgens een ruilverhouding van 1 (één) nieuw aandeel per 2 (twee) aandelen van de over te nemen vennootschap. Eventuele breukgetallen worden afgerond naar het hoger getal.

OPLEG IN GELD - GEEN

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT De aandelen van de ovememende vennootschap die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zijn op naam en zullen door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap worden overhandigd en dit binnen de maand na de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van het fusiebesluit.

DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de vennootschap vanaf 1 april 2013. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden r te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, is vastgesteld op 1 april 2013.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

De bedrijfsrevisor werd belast om het verslag op te stellen waarvan sprake is in artikel 602 (niet voor artikel 695) Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in gemeen overleg bepaald. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURSORGAAN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend,

OVERGANG VAN HET VERMOGEN en BESCHRIJVING VAN ELEMENTEN ONDERWORPEN AAN BIJZONDERE PUBLICITEIT

a. Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de naamloze', vennootschap Mi.EI

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat ONDER ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel en na voormelde resultaatverwerking, goedgekeurd door de jaarvergadering. De staat van actief en passief per 31 maart 2013 werd gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar diëntefe, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden * aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mnd 11.1

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken. Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden " door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

Er wordt akte van genomen dat ingevolge voormelde overgang van vermogen volgende onroerende goederen toebehorend aan de naamloze vennootschap `Mi.EI' eigendom worden van de naamloze vennootschap `Jomi .

" Stoeterij Invest'.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD TORHOUT (vierde afdeling  voorheen deel Aartr jke en deel Ichtegem),

-De woning gelegen Steenstraat 48, gebouwd op een perceel bouwgrond gekadastreerd in de sectie D

nummer 1174/C voor een oppervlakte van tien are vijftien centiare (10a 15ca)

-De erfpachtrechten op twee percelen bouwgrond gelegen te Torhout aan de Steenstraat, gekadastreerd

in de sectie D, volgens titel en kadaster nummers 1174/0 en 1174/C, voor een oppervlakte volgens titel en

kadaster van eenentwintig are eenenzeventig centiare (21a 71 ca).

Welgekend door aile partijen die er geen nadere omschrijving van verlangen.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorbeschreven goed behoort in erfpacht toe aan de naamloze vennootschap'MI.EL', te Torhout, om haar

te zijn verleend door de naamloze vennootschap `JOMI STOETERIJ INVEST, te Torhout, voor een termijn van

vijftig jaar ingaande op 2 februari 2010 om te eindigen op 2 februari 2060 blijkens akte verleden voor notaris

Henry Van Caillie, te Brugge, op 2 februari 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge

op 12 februari daarna, onder formaliteit 62-T-12/02/2010-02514.

De partijen verklaren genoegen te nemen met bovenstaande oorsprong van eigendom en geen andere

titel te eisen dan een afschrift van onderhavige akte.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. De overnemende vennootschap komt van heden af in de eigendom en heeft er het genot van sinds 1 april 2013, vanaf welke datum ook de onroerende voorheffing en aile andere belastingen en taksen op de overgegane goederen geheven of te heffen te haren laste zijn. Vanaf deze datum is de overnemende vennootschap ook in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap voor wat betreft al de rechten en plichten ten opzichte van de gebruikers, onverminderd de rechten die de vennootschap persoonlijk kan uitoefenen.

2. Het goed gaat over in zijn huidige staat met al zijn zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder waarborg betreffende de opgegeven oppervlakte, elk verschil in min of meer, al overtrof het één/twintigste deel, blijft ten voor- of ten nadele van de overnemende vennootschap zonder verhaal.

Het goed gaat over met al zijn lijdende en heersende, durende en niet voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden, waarmee het belast of bevoordeeld zou kunnen zijn. Het staat de overnemende vennootschap vrij zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit alles voor eigen rekening en op eigen risico.

De overgenomen vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in het voor- of nadeel van het voorbeschreven goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden ter uitzondering van de ? bijzondere voorwaarde opgenomen in voormelde akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge de dato 2 februari 2010 letterlijk luidend als volgt:

De erfverpachter waarborgt dat op het goed geen enkele erfdienstbaarheid werd toegestaan of bestaat, met uitzondering van deze waaromtrent volgende clausule in voormeld proces-verbaal van bewijs onder opschortende voorwaarde van ontstentenis van hoger bod de dato 23 november 1987 gevolgd door een proces-verbaal van bestaliging van ontstentenis van hoger bod de dato 16 december 1987, hierna letterlijk aangehaald, voorkwam: "Uitweg.

Koop een is op de oostgrens, belast met een erfdienstbaarheid van uitweg, eeuwig en onvergeld op een breedte van vier meter en half, in voordeel van de er achterliggende erven die hebben behoord tot de nalatenschap van wijlen Juffrouw Andrea Dekeyser, of andere rechthebbenden die kunnen bewijzen aldaar uitweg te bezitten."" De ovememende vennootschap wordt gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen vervat in hogervermelde bepalingen, voor zover nog van toepassing en betrekking hebbende op het voorbeschreven goed, zonder dat onderhavige clausule meer rechten kan verlenen aan derden dan deze voortspruitende uit regelmatige en niet-verjaarde titels of uit de wet.

Voor het geval er erfdienstbaarheden zijn die het voorbeschreven goed bezwaren, die de overgenomen vennootschap kent maar die niet door haar werden opgegeven, zal zij tot de wettelijke vrijwaringsplicht jegens de ovememende vennootschap gehouden zijn tenzij zou blijken dat de ovememende vennootschap er thans kennis zou van hebben. In dit laatste geval zal de overgenomen vennootschap ten opzichte van de overnemende vennootschap van haar wettelijke vrijwaringsplicht bevrijd zijn.

3. De kadastrale aanduidingen warden enkel als eenvoudige inlichtingen opgegeven.

4. De overgenomen vennootschap verklaart dat het goed verzekerd is tegen brand en aanverwante gevaren.

" De ovememende vennootschap zal haar eigen zaak maken van de brandverzekering van het gebouw vanaf

heden.

WETTELIJKE EN DECRETALE VOORSCHRIFTEN

O Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

a) Algemeens

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

lij richting betref ende goor- of achterbouw, urbanisatievereisten efandere overheidsbesluiten of reglementen-: van welke aard ook, zal de ovememende vennootschap zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder " voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal.

b) Verklaringen overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap verklaart:

" - geen weet te hebben van enige bouwovertreding met betrekking tot het voorbeschreven goed, voor alle constructies door haar opgericht, een bouw of stedenbouwkundige vergunning te hebben bekomen en dat al deze constructies conform die vergunning werden opgericht

- dat haar voor het voorbeschreven goed geen onteigeningsbesluiten werden betekend, en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening.

c) Informatieplicht van de instrumenterende ambtenaar

-3 In het Belgisch Staatsblad werd nog niet gepubliceerd dat de Stad Torhout over een goedgekeurd plannen-

en vergunningenregister beschikt. Op verzoek van ondergetekende notaris om de stedenbouwkundige

inlichtingen heeft de stad Torhout laten weten dat het voornoemde goed:

-volgens het gewestplan Diksmuide-Torhout de dato 5 februari 1979 gelegen is in woongebied

" - deel uitmaakt van een niet-vervallen verkaveling de dato 7 augustus 1987 met referte 553.11095.

Voor zover bekend werd voor voorbeschreven goed volgende stedenbouwkundige vergunning afgeleverd:

vergunning de dato 4 augustus 2010 voor bouwen woning

De comparanten erkennen voorafgaandelijk een kopie van deze brief ontvangen te hebben en door de notaris

de nodige toelichting gekregen te hebben en ontslaan de notaris de verdere inhoud in extenso alhier over te

; nemen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat, voor zoveel hij dat kan nagaan, voor voorschreven goed:

a) geen andere stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt dan diegene die werden vermeld in de brief van de gemeente.

b) geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.11 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening en dat er hem geen rechterlijke beslissingen bekend zijn in dit verband.

d) Artikel 4.2.1 Vlaamse codex ruimtelijke ordening

Bovendien worden de comparanten gewezen op artikel 4.2,1 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening,

waarvan zij verklaren een kopie ontvangen te hebben.

e) Verkaveling

Het voorbeschreven goed maakt deel uit van een verkaveling, vergund door het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Torhout de dato 7 augustus 1987, bekend bij de provinciale afdeling ROHM onder nummer VK. 553.1195. De verkavelingsakte werd opgemaakt voor het ambt van notaris René De Vlieger, destijds te Ichtegem, en werd verwerkt in het proces-verbaal van toewijs onder de opschortende voorwaarde van hoger bod de dato 23 november 1987, gevolgd door een proces-verbaal van bestatiging na ontstentenis van hoger bod de dato 16 december 1987, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 22 januari 1988 onder boek 6097 nummer 5,

De comparanten verklaren vanwege de werkende notaris kennis gekregen te hebben door mededeling van de voormelde verkavelingsakte, van de beschrijving van de verkaveling en van de bepalingen van de verkavelingsvergunning alsook nog van het medegaarde plan. De comparanten bevestigen dat huidige akte en de verkavelingsakte één geheel vormen om samen als authentieke akte te gelden.

e Monumenten  stads- en dorpsgezichten -- landschappen - archeologisch patrimonium

De overgenomen vennootschap verklaart betreffende voorbeschreven goed geen kennis te hebben van een waarschuwing of betekening in het kader van het decreet van de cultuurraad de dato 3 maart 1976 tot bescherming van monumenten en stads- en dorpsgezichten, van het decreet van de Vlaamse Gemeenschap de dato 16 april 1996 houdende bescherming van landschappen en van het decreet van de Vlaamse Gemeenschap de dato 30 jura 1993 houdende bescherming van het archeologisch patrimonium.

O Bodemdecreet

1. De overgenomen vennootschap verklaart dat er op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De overgenomen vennootschap legt de bodemattesten voor die betrekking hebben op het voorbeschreven goed en die werden afgeleverd door OVAM op 18 juni 2013. De inhoud van deze bodemattesten luidt telkens ais volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de', bodemkwaliteit, Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

3. De overgenomen vennootschap verklaart met betrekking tot het voorbeschreven goed geen weet te hebben ; van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de ovememende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen. Voor zover voorgaande verklaring door de overgenomen vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de ovememende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de overgenomen vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

4. De notaris wijst de comparanten er echter op dat dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De comparanten verklaren dat het hierboven beschreven onroerend goed dat overgaat van de overgenomen vennootschap naar de ovememende vennootschap, vrij en zuiver is van alle lasten, inschrijvingen en ontbindende rechtsvorderingen hoegenaamd ter uitzondering van de hypothecaire inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 11 januari 2011 onder formaliteit 62-I-111011201100491 krachtens akte kredietopening verleden voor notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 28 december 2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

A

ten voordele van Record bank te Evere voor een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) in hoofdsom

en tienduizend euro (¬ 10.000,00) aanhorigheden.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen bij het

overschrijven van een afschrift dezer.

b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap,die ophoudt te bestaan,

2. de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

3. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

DERDE BESLUIT  KWIJTING

De vergadering, besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 april 2013 tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIERDE BESLUIT OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de andere betrokken vennootschap,

VIJFDE BESLUIT  MACHTIGING

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig artikel 703 Wetboek van Vennootsohappen.

Voor BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor de publicatie in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 28/06/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief per 31/03/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013
ÿþr ~

Mer

Ondernemingsar Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel:

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neclergelecm ter vLn

rechtbankvan

Brugge -- afdelin' Y ~ à

op

U3

Griffie tW" gr' ^ L

0467.549.007

Mi.EI

naamloze vennootschap

Steenstraat 48, 8820 Torhout

be a BE Sta

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 693 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 26 april 2013 inzake de fusie door overneming van NV Mi.EI (over te nemen vennootschap) door NV Jomi Stoeterij Invest (overnemende vennootschap).

Miriam Blondeel, gedelegeerd bestuurder

IE

http://www.auditas.belfusievoorstellenlJomiStoeterijlnvest-MiEl.pdf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

eceetettelllâ" fflL~emirrfflkem: egre .:etweepeaàtetkegiffldlpiiïett#lftjnetttteirienWlilStte«lffigejiffleIre~ereo tWeielldeirmeteeffesetIergfflee aettti&PttP mitstseiveseree

Wel*q" : iekeefe m li>mklekielin,g

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 08.02.2013 13034-0304-011
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 08.02.2012 12030-0338-011
17/05/2011
ÿþ áX'rY}y~yy$ }y! " ~ESit,}.%{.RGY.{L:2;sin% . Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Neaergerega ter Zre

rechtbank VEP knr.~^;'^~~~

Brugge - ". %..c" Ctsn:;S

0 5 M E i 2011riffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11074165'

Ondememingsnr : 0467.549.007

Benaming

(voluit) : MIEL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Alberic Deleustraat 58 te 8820 Torhout

Onderwem akte : Wijziging maatschappelijke zetel







Er blijkt uit het Proces-Verbaal van de Raad van Bestuur dd 1/04/2011 dat de maatschappelijke zetel gewijzigd wordt van

Alberic Deleustraat 58 te 8820 Torhout

naar

Steenstraat 48 te 8820 Torhout,

Goedgekeurd door het Proces-Verbaal van de Raad van Bestuur dd 01/04/2011.

BLONDEEL MIRIAM

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Reçte. : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 14.02.2011 11031-0007-010
07/01/2010 : OO057329
30/12/2009 : OO057329
12/11/2008 : OO057329
25/09/2008 : OO057329
28/12/2007 : OO057329
06/12/2006 : OO057329
16/10/2006 : OO057329
20/10/2005 : OO057329
23/09/2004 : OO057329
17/10/2003 : OO057329
16/10/2003 : OO057329
29/11/2002 : OO057329
07/11/2001 : OO057329
14/07/2001 : OO057329
16/12/2000 : OO057329
21/01/2000 : OOA007028

Coordonnées
MI.EL

Adresse
STEENSTRAAT 48 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande