MICHEL DE CLERCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHEL DE CLERCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.901.191

Publication

27/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

01

E St

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

MONITEL R BELGE

2 0 -08- 2014 ELGISCH STAATSBLA

1111!!11,11111s11j1111

NEERGELEGD

1 1 Ki ZUlii

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

f4riffia

Ondernerningsnr : 0864.901.191

Benaming (voluit) : MICHEL DE CLERCK

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Minister Liebaertlaan 57

8500 Kortrijk

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 26 juni 2014, neergelegd váôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MICHEL DE CLERCK", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

TWEEDE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaatverhoging door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W.Venn. een verslag opgemaakt

- door de zaakvoerders daterend van 17 juni 2014, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng ais de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

- door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, daterend van 23 juni 2014, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

7. BESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering op 23 mei 2014 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 170.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Michel De ClercW BVA middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 153.000,00 EUR door de: heer en mevrouw Michel De Clerck  Dombrecht Jill, conform artikel 537 van het Wetboek van de:, Inkomstenbelastingen.

Onderliggend verstag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in' natura in Michel De Clerck BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergoeding van de inbreng in natura van netto-dividenden bestaat uit 863 aandelen van Michel De Clerck 13V814 zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen. Deze aandelen worden toegekend aan de heer en mevrouw Michel De Clerck  Dombrecht Jill.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bednffsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedriffsrevisor, van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednifsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan_van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves me( inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden.: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

rood 11.1

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de nomiale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura

bednifseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheld van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 7airness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in nature, rekening houdend met de bepalingen van art, 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Michel De Clerck BVBA die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

ataatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kortrijk, 23 juni 2014

Vandelanotte Bedrierevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedresrevisor(getekendr

Beide verslagen worden hier voorgelegd.

De vennoten verklaren een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en zij ontslaan de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Het origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, ingevolge de verwezenlijking van de toekenning en betaalbaarstelling van het tussentijds dividend zoals opgenomen in agendapunt 1., dit alles in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het kapitaal van de vennootschap voor een eerste maal te verhogen, met zesentachtigduizend driehonderd euro (E 86.300,00) om het kapitaal te brengen van veertigduizend euro (E 40.000,00) op honderdzesentwintigduizend driehonderd euro (E 126.300,00), door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant voor een totaal bedrag van honderddrieënvijftigcluizend euro (E 153.000,00), begrijpende een uitgiftepremie van zesenzestigduizend zevenhonderd euro (¬ 66.700,00), mits creatie van achthonderddrieënzestig (863) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen ais de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen delen in de uitkering van dividenden vanaf de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en voistort.

BOEKING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit dat de uitgiftepremie voor zijn volledig bedrag, hetzij voor zesenzestigduizend zevenhonderd euro (E 66.700,00) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Dit bedrag zal evenals het maatschappelijk kapitaal de waarborg van derden uitmaken en zal slechts verminderd of opgeheven mogen worden door een besluit van de algemene vergadering op de wijze vereist voor een kapitaalvermindering.

VIERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen, thans met zesenzestigduizend zevenhonderd euro (E 66.700,00), om het te brengen van honderdzesentwintigduizend driehonderd euro (E 126.300,00) op honderddrieënnegentigduizend euro (E 193.000,00) door opname in het kapitaal voor dit bedrag van de onder vorig besluit gecreëerde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

VIJFDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

Op de de laatste blz. van Lulk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mad 11.1

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat de ; kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal van de vennootschap hierdoor gebracht werd ' op honderddriennegentigduizend euro (¬ 193.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderddrieënzestig (1.263) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalverhoging. De eerste alinea van artikel 5 wordt door volgende tekst vervangen:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderddrieënnegentigduizend euro (¬ 193.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderddrieënzestig (1.263) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de wet van 19 maart 2012 houdende de wijziging van het Wetboek van vennootschappen betreffende de vereffeningsprocedure besluit de vergadering om artikel 18 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening aan te passen en te herformuleren als volgt:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

20 er zijn geen passive luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 aile aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf?

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist dat het mandaat van de zaakvoerder mevrouw Jill Dombrecht onbezoldigd is en dit tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Hiermee tegelijk neergelegd, vôôr registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg

Afschrift van de akte

Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

Gecoördineerde statuten "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 26.12.2013 13700-0598-013
11/12/2014
ÿþMed PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggin%tx.griEUeRvan de akte

UNI I

03 - 12- 2014 STAATSEL

BELGISCH

NEERGELEGD

D  7 IJKT, 1W4 Rechtb1ltfur K(JutatHANDEL.

Gent, afd KORTRIJK





in 1 21293*

_,lii" : tM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

0864.901.191

MICHEL DE CLERCK

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Minister Liebaertlaan 57, 8500 Kortrijk, België

Ondernesningsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

" Zetel

(vallaag adres)

Onderwerts(en) akte :Onbezoldigd mandaat zaakvoerder

Tekst :

(Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 27/06/2014)

De bijzondere algemene vergadering bekrachtigt met unanimiteit van stemmen wat volgt:

Het mandaat van zaakvoerder Jill DOMBRECHT wordt onbezoldigd uitgeoefend en dit sedert 1 juli 2013.

Getekend

Michel DE CLERCK

Een zaakvoerder

L

Ot, da laatete I*. van Luik B verme¬ don : Recto : Naam on hoedan¬ gherd van da Instrumantercïnde rintaits. hcct2li von do perao(d)n{on)

bevoegd de rf.ahtspersos>n ton c3an7len van dLr" d¢,an ¬ 0 vrtF:gsarrr,r3oraic,ten

Verso " Naam en handteherrin.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.11.2014, NGL 14.01.2015 15015-0345-013
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.11.2012, NGL 24.01.2013 13016-0208-013
30/05/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Aniems du.Mnniteur helge

_J"

Mod POF 15,1

yi_(TRf

 %li In~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





HIIU III II II097IIII11 1703*

111111

Ondernemingsnr : 0864.901.191

Benaming (voluit) : MICHEL DE CLERCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minister Liebaertlaan 57, 8500 Kortrijk, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Tekst :

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01.05.2012.)

Met éénparigheid van stemmen wordt mevrouw Jill DOMBRECHT, wonende te Minister Liebaertlaan 57 - 8500 Kortrijk, benoemd tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend en is van onbepaalde duur.

Overeenkomstig de statuten heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om

aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen in het kader van het doel van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij individueel, samen of als college

optredend, over de bevoegdheden van de zaakvoerder, hierboven uiteengezet, volgens beslissing van de algemene vergadering bij de benoeming,

Michel DE CLERCK

Zaakvoerder

i\JERGELEGD

) 8. 05. 2072

RECHTBANK KOOPHANDEL

r ~ KPC-l'Peffie

Op de laatste blz. van Luik $vermelden : --Red() : Naam en" hoedanigheid van de fnsfrumenterende notaris, hetzif van de perso(bfn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.11.2011, NGL 15.02.2012 12038-0549-013
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 31.01.2011 11023-0062-013
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.11.2009, NGL 26.01.2010 10025-0057-013
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 24.12.2008 08872-0336-012
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.11.2007, NGL 17.01.2008 08017-0129-011
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 18.11.2006, NGL 29.12.2006 06942-4753-013
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 19.11.2005, NGL 06.01.2006 06006-0934-011
10/07/2015
ÿþZ5. 06. 2015

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRISK

Griffie

MONITEUR BELGE

0 3 -07- 2015 ELGISCH STAATSBLAD

111

B

Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de nikte

NEERGELEGD

Ondernetningsnr : Benaming (.Glui(; :

(verkort) :

Rechtsvoren :

0864.901.191

MICHEL DE CLERCK

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minister Liebaertlaan 57, 8500 Kortrijk, België

(vottadtg adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing

Tekst :

(Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder(s) dd. 19.06.2015)

Bij beslissing van de zaakvoerder(s) wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Schaapsdreef 12 te 8500 Kortrijk en dit met onmiddellijke ingang.

Getekend

Michel DE CLERCK

Een zaakvoerder

11111111111U1 j1(1,1,1,j1111

Op de laatste bIz. vári Líteg V'erniëidërïf-1,kecto ; NâSri ván dë instrumenterende notaris, hetzii "tan de eisi o n ei

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : t'laam en handtekening.

À

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.11.2015, NGL 23.12.2015 15703-0105-013

Coordonnées
MICHEL DE CLERCK

Adresse
SCHAAPSDREEF 12 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande