MICHEL DEMAEGHT

Société en commandite simple


Dénomination : MICHEL DEMAEGHT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.926.013

Publication

25/05/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y i iuiiimuiiiuui

*iaos4sos=

v

beh

aa

Bel Staa

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : $ Y 5 3 2 b 0-43 Benaming

(voluit) : Michel Demaeght (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Viereikenstraat 7 8820 TORHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING

Artikel 1:

De vennootschap zal bestaan in de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met als

vennootschappelijke benaming: Michel Demaeght.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Viereikenstraat 7. De zetel mag bij beslissing

van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Begeleiden, beoordelen van het management van bedrijven, ondernemingen, vennootschappen,

organisaties door analyse, auditing, opstellen en opvolgen van verbeteringsprogramma's onder om het even welke vorm ook.

Het verlenen van adviezen consulting, van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Het geven van opleidingen, verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, marketing en algemeen bestuur. Het verlenen van advies aan startende en innovatieve ondememigen in verband met hun business plan en innovatieproject.

Het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de venootschappen te bevorderen.

Het optreden als tussenpersoon in handel, import en export, groot- en kleinhandel.

Het vervoer van goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Opstellen van lastenboeken en technische bepalingen voor industriële schilderwerken. Begeleiden, adviseren, inspecteren, controleren en uitvoeren van schilderwerken, zowel industriële als decoratieve schilderwerken.

Opstellen van lastenboeken en technische bepalingen voor industriële verlijmingen. Begeleiden, adviseren, inspecteren, controleren en uitvoeren van verlijmingswerken.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties verkopen, verhuren, huren, produceren, oprichten, verkopen en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgrericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op 31 mei 2012.

Artikel 5:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1000,00 EUR en vertegenwoordigen 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénhonderste (1l100en, van het kapitaal vertegenwoordigen.

De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft individueel. De professionele verzekeringskosten zijn evenwel ten faste van de vennootschap.

Artikel 6:

Nieuwe vennoten kunnen slechts toetreden bij akkoord van de meerderheid van de aandelen. Zij moeten de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamelijk aan de beroepsuitvoering deel te nemen

Nectergete0 tér grïfee aie ce

rechtbae van k

Brugge - a .eling Oest2.1"10E

00 1 4 El 202ffie

r7nt9°kàf

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slecht na schriftelijke instemming van aile medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hun een vergoeding toegekend, die bepaald wordt op een buitengewone algemene vergadering. Deze vergoeding kan niet van dien aard zijn dat de vennootschap hierdoor zou moeten worden ontbonden,

Artikel 8:

Iedere venoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de levende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge van een blijvende invaliditeit van meer dan 68% werkonbekwaam wordt, bij ontslag, uitsluiting, en professionele (tuchtrechterlijke) afzetting van een vennoot.

Artikel 9:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Artikel 10:

Ieder vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte als eiser of als verweerder, Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 11:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht heeft ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 12:

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld vertegenwoordigt alle vennoten. de algemene vergadering beslist onder meer over:

1. De aanvaarding van nieuwe vennoten.

2. De goedkeuring van de jaarrekening en de aanwending van de winst.

3. De wijziging van de statuten.

Artikel 13:

De beslisisingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slecht met éénparigheid van stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder artikelen 8 en 18.

Artikel 14:

Ieder vennoot heeft recht op het aantal stemmen in verhouding tot zijn aandelen.

Artikel 15

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand januari op de zetel van de venootschap. De eerst vergadering wordt gehouden in 2013

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten tenminste veertien dagen op voorhand bij aangetekend schrijven tot de algemene vergadering worden opgeroepen. De bijeenroeping vermeldt de agenda, De beraadsslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Artikel 16:

Het boekjaar loopt van januari tot december. Op 15 januari van ieder jaar en voor het eerst in 2013 worden een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 17:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waarde correcties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen warden onder algemene kosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de interest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 18:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele (tuchtrechterlijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met meerderheid van twee derden van de aanwezige stemmen.

Artikel 19:

Het eerste boekjaar loopt van 31 mei 2012 tot 31 dec. 2012. De eerste algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd: Michel Demaeght, Viereikenstraat 7, 8810 Lichtervelde. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Te Torhout, 04/02/2012

Get. Michel Demaeght

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MICHEL DEMAEGHT

Adresse
VIEREIKENSTRAAT 7 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande