MICHEL.WILLFIND.IT

Société en commandite simple


Dénomination : MICHEL.WILLFIND.IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.863.259

Publication

24/05/2012
ÿþVoor_ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod POF 11.1

f_Uifr (= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEC t~

10. 05. 2012

FtECH ;zàvkftie r.G(,i'HAIdDEL

~t)r3'. r~iJK

Ondernemingsnr : g-!5-. g6:- 3. .2-6S 0

Benaming (voltint . Michel.willfind.it

fverkorll

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zeel : Gravin Adelahof 2 202 8530 Harelbeke

(,./01,ea,g adres,

Onderwerp(en) akte " Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 10/01/20I2

OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden :

1. Demoor Michel wonende te 1030 Schaarbeek Francois Rigasquare 57 en geboren te Kortrijk op 26 mei 1982, verder vernoemd als `beherend vennoot', enerzijds en

2. Demoor Anne, wonende te 8530 Harelbeke  Gravin Adelahof 2  202 en geboren te Blankenberge op 21 juli 1985, verder vernoemd als `stille vennoot', anderzijds werd op 10 januari 2012 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 990,00 EUR en de stille vennoot van 10,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkingskapitaal van 1.000,00 EUR.

STATUTEN

Artikel 1---. rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

Haar naam luidt ` micheLwilltind.it'

Artikel 2  zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke  Gravin Adelshof 2 - 202. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3  duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, ondercuratelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

~

IlI VIS I~IIIINIIIMII

*iao9asee*

IIV

''r walste bFi van Lurk B vernie+eer

Recto Naam en hoedanigheid van nr" ur,trurnl sterende nouer, hr:trlt 'van de persotoln(erll

bevoegd de rechlspr;r v r u ti r. a.r,rr" n van derden Ie vt rle gelvreordrgen

Verso Naam en handlint n+r,,

I_t.ttl+ I`s - vervcall7 Mod POP 11.1

Artikel 4  doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke en rechtspersonen op het vlak van marketing, communicatie, financiële en strategische aangelegenheden, alsook het geven van trainingen en seminaries, het schrijven van artikels, het uitgeven van publicaties en het verzorgen en organiseren van financiële communicatie. De vennootschap mag deelnemen in en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag eveneens onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, verbouwen en ter beschikking stellen voor eigen beheer.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

ti

Voor-bráhouden i aan het " I:Ielgich Staatsblad I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5  vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6  bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Artikel 7  inbreng van de vennoten

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt 1.000,00 EUR. Het

kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van de nominale

waarde. De aandelen worden volledig volstort en zijn verdeeld als volgt:

Heer Demoor Michel: 99 aandelen

Juffrouw Demoor Anne: 1 aandeel

laatste blz. van Luik 8 vermeiden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo nalam heug van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanrio.n van derden te v,.f,er,rrr.vonrdigen

Verso Naam en handtekening

~ r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad POF 11.1

Artikel 8  bezoldigingen

Het mandaat van de beherend vennoot is onbezoldigd. Het mandaat kan omgezet worden naar een bezoldigd mandaat bij een gewone meerderheid der stemmen op een algemene vergadering van de vennoten.

Artikel 10 -- algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract, zoals onder andere het doel van de vennootschap, zijn mogelijk bij besluit van de algemene vergadering der vennoten, dit via een 3/ meerderheid van de stemmen.

Artikel 11 -- boekjaar - jaarrekening van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de laatste vrijdag van de maand mei, volgend op het afgesloten boekjaar, om 19u. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Het saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit saldo.

Artikel 13 -- Overgangsbepalingen

Bij bijzondere algemene vergadering van 10 januari 2012 wordt benoemd tot beherend vennoot: de heer Demoor Michel  voornoemd. Tevens wordt beslist dat het eerste boekjaar van de onderneming zal lopen van 10/01/2012 t.e.m. 31/12/2013.

Opgesteld in viervoud te Harelbeke op 10 januari 2012

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 10/01/2012

Demoor Michel

Beherend vennoot

7H,t- ,rr I~I .r, ,.zii pFrso(o)nr;ri]

i + " 10 rr

Coordonnées
MICHEL.WILLFIND.IT

Adresse
GRAVIN ADELAHOF 2-202 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande