MICHELDENOLF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MICHELDENOLF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.844.851

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0189-016
13/07/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I INIIIV~I I06 I IIl620" llll~lln

*111

Voor-behow aan he Belgis Staats! IN

IN

Ondernemingsnr : 0834844851

Benaming

(voluit) : Micheldenolf

Rechtsvorm : NV

Zetel : Oostendesteenweg 143, 8480 I ch teg e m

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

,leaergeregcl ter griffe ven

cre

rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te çostenGe

."0 1 JULI 2 11

Griffieüe sinrri£

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur heeft op 01.06.2011 met eenparigheid van stemmen beslist het dagelijks bestuur van de vennootschap aan Dhr. Didier Denolf over te dragen, en Mevr. Liliane David hiervan te ontlasten.

Alle bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur, ook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dat dagelijks bestuur, worden daardoor overgedragen overeenkomstig de statuten.

De vennootschap is in het kader van het dagelijks beheer geldig verbonden door alleen de handtekening van een gedelegeerd bestuurder.

ln die hoedanigheid moet de gedelegeerd bestuurder zijn handelingen niet met een voorafgaande of speciale toestemming rechtvaardigen.

Didier Denolf

Gedelegeerd bestuurder

-Op.de.Jaatstei blz. van j.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

06/04/2011
ÿþ Mod 2.1

} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan h¬ Belgisc Staatsbl II~M~INI~I~IV~IV~V~~

" 11~5100~-

~

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): MICHELDENOLF

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Oostendesteenweg 143, 8480 Ichtegem

.2S4

meaergeieod ter griffe van aa rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostenoe

°a 2 5 MM 11

Griffieoe tin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte erleden voor Notaris Pierre De Maesschalck, met standplaats te Oostende, optredend namens Notaris Dominique VERHAEGHE met standplaats te Oostende, die wettelijk is verhinderd, op 23 maart 2010, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht met volgende kemerken :

Oprichter (si :

1) de naamloze vennootschap "IMMO MICHELDENOLF", met maatschappelijke zetel te 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 143, ondememingsnummer BE 0424:754.981, alhier vertegenwoordigd, conform artikel 11 van de statuten door haar gedelegeerd bestuurder, mevrouw Liliane Irma Christiane DAVID, geboren te Brugge op 2 oktober 1935, nationaal nummer 35.10.02-174-86, wonende te 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 224, tot deze functie (her)benoemd bij besluit van de gewone algemene vergadering van 5 april 2010, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2010 onder nummer 0099823;

2) de naamloze vennootschap "MOERBEEK", met maatschappelijke zetel te 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 224, ondememingsnummer BE 0423.062.233, alhier vertegenwoordigd, conform artikel 11 van de statuten door haar gedelegeerd bestuurder, mevrouw Liliane Irma Christiane DAVID, voornoemd, tot deze functie (her)benoemd bij besluit van de gewone algemene vergadering van 3 mei 2010, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2010 onder nummer 0106536

3) de burgerlijke maatschap "DIDIER", met zetel te 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 224, alhier vertegenwoordigd, conform artikel 10.1 van de statuten, door haar zaakvoerder, mevrouw Liliane DAVID, voornoemd, in deze hoedanigheid benoemd bij de oprichting van de maatschap.

4) de burgerlijke maatschap "CHANTAL", met zetel te 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 224, alhier vertegenwoordigd, conform artikel 10.1 van de statuten, door haar zaakvoerder, mevrouw Liliane DAVID, voornoemd, in deze hoedanigheid benoemd bij de oprichting van de maatschap.

De vennootschapp IMMO MICHELDENOLF en MOERBEEK worden, conform artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen als oprichters beschouwd, terwijl de burgerlijke maatschappen DIDIER en CHANTAL enkel als eenvoudige inschrijvers dienen te worden beschouwd.

- Naam: "MICHELDENOLF"

- Zetel: 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 143;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het _ Luik B - vervolg

Staatsblad

1. De aan- en verkoop in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland, met inbegrip van i import en export, van meubelen, meubilerende voorwerpen, alle elementen voor de inrichtingen van welke aard ook, alle apparaten voor alle bestemmingen met inbegrip van de inrichting van grote complexen, alsmede van alle I onderdelen en toebehoren bij deze apparaten.

2. De fabricatie met alle technieken en alle grondstoffen van alle bovengemelde producten en onderdelen en toebehoren in alle stadia van afwerking.

3. Bosontginning, houtzagerij, houthandel, in- en export waaronder ook begrepen het verhandelen I I van alle fineertriplex, alle soorten panelen, in alle mogelijke kunststoffen, voor de houtverwerkende nijverheid en j aanverwanten, alsmede alle aan- en verkoop van meubelen en onderdelen en het vervoer van alle goederen in binnen en buitenland. Het uitbaten en de handel in alle brevetten en licenties inzake deze fabricatie.

4. Groot- en kleinhandel in producten van bosontginning. Onderneming voor bosontginning, zagerij en werf voor het verdelen van hout. Groot- en kleinhandel in gezaagd hout, het zagen, schaven en klieven van hout. Onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen. Fabricatie en garniering van niet metalen meubelen, houten stoelen. Groothandel in houten meubelen en producten van de beddennijverheid.

5. Het plaatsen, aanbrengen en inwerken in alle gebouwen van alle bovengemelde producten en 1 voorwerpen met alle bijhorende werkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

6. Het opmaken van plannen en projecten en het verstrekken van studieadvies en deskundige 1 bijstand in verband met alle bovengemelde activiteiten.

7. De inrichting, de uitrusting en het onderhoud van alle mogelijke gebouwen en constructies.

8. Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften, als hoofdhandelaar dan wel als bemiddelaar, makelaar, agent, concessionaris, depositaris of commissionaris, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

9. De aankoop, verkoop, het bouwen, verbouwen, inrichten, huren en verhuren van showrooms en = soortgelijke toonzalen, voor eigen rekening en voor rekening van derden, particulieren of vennootschappen.

10. De fabricatie, het herstellen, het ombouwen en het samenstellen, de invoer en de uitvoer, de i ' vertegenwoordiging, de makelarij en de handel in het algemeen van alle machines, gereedschappen en 1 bijhorigheden van de meubelindustrie.

11. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel j Ivan lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende I goederen.

12. Voorts ook het beheer van alle roerende en onroerende goederen , onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

13. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de e consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

14. De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen. Zij zal hiertoe alle onroerende goederen of handelsfondsen kunnen verkrijgen, huren of verhuren, zij zal bij middel van i inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle I vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, of am haar doel te verwezenlijken. Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële roerende en onroerende of financiële aard uitvoeren, zelfs in voordeel of voor rekening van derden

! opdrachtgevers, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de 1 1 verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag alle industriële, commerciële of 1 I financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd j I doel verband houden, of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

15. Coárdinatie van bouwwerken

16. Alle afbraakwerken

17. Het optreden als tussenpersoon in de handel

18. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

19. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of I dienstverlenende ondernemingen

20. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

21. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen

22. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

23. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge



























Luik B - vervolg

24. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van 1 effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

I 25. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de

i aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van i handel in de kunst.

26. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde l procédés.

" i 27. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

28. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die j hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar 1 onderneming kunnen bevorderen.

29. De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en daarvoor alle waarborgen toestaan.

30. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen i

rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. 1

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, 3 financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of

fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle

bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die l haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

- Duur: voor onbepaalde duur.

Kaaitaal: Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderd zesenveertig duizend euro (¬ 246.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd zesenveertig (246) aandelen zonder aanduiding van i nominale waarde, die elk ééntweehonderd zesenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven: door de naamloze vennootschap' `IMMO MICHELDENOLF', ten belope van honderd tweeëntwintig (122) aandelen; door de naamloze vennootschap `MOERBEEK', ten belope van honderd tweeëntwintig (122) aandelen; door de burgerlijke I maatschap 'DIDIER', ten belope van één (1) aandeel; door de burgerlijke maatschap 'CHANTAL', ten belope van één (1) aandeel.

Totaal : tweehonderd zesenveertig (246) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd volstort ten belope van vijfentwintig ten honderd (25%). Het kapitaal werd volstort ten belope van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00)

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek i van vennootschappen, gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK op rekeningnummer IBAN BE17 7310 1696 9921, gedateerd op 22 maart 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in het dossier zal bewaard blijven.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. i Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van del rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die 1

Voorbehouden

aan het  Érélgisch staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene i vergadering voorbehouden door de wet. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar j activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of I volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het káder van dit bestuur, Î I mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze I voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders'samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbl

Algemene vergadering : de jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 14u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Vertegenwoordiging : Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Boekiaar: van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Uitkering van dividenden  uitkering van een interimdividend De uitkering van de dividenden I toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur._Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding  vereffening: Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank_ van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De I algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering andersf beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN

BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd:

Luik B - vervolg

- Mevrouw Liliane Irma Christiane DAVID, geboren te Brugge op 2 oktober 1935, wonende te 84801 lchtegem, Oostendesteenweg 224;

- Mevrouw Chantal Julia Margareta DENOLF, geboren te Oostende op 17 april 1963, wonende te 8480; lchtegem, Oostendsesteenweg 222;

- de heer Didier Remi August DENOLF, geboren te Oostende op 2 juni 1960, i wonende te 8480 lchtegem, Oostendesteenweg 143.

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar: Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien overeenkomstig de statuten.

RAAD VAN BESTUUR Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, te benoemen:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: Mevrouw Liliane Irma Christiane DAVID, geboren te Brugge op 2 oktober 1935, wonende te 8480 Ichtegem, Oostendesteenweg 224

- tot gedelegeerd-bestuurder: Mevrouw Liliane Irma Christiane DAVID, geboren te Brugge op 2 oktober 1935, wonende te 8480 lchtegem, Oostendesteenweg 224

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Pierre DE MAESSCHALCK

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

L

Voor-

beh0uden

aan het

Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0412-017
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.07.2016 16322-0032-016

Coordonnées
MICHELDENOLF

Adresse
OOSTENDESTEENWEG 143 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande