MICROBIOFUEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICROBIOFUEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.946.178

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 22.08.2014 14486-0424-011
25/07/2013
ÿþvoc beho n aan I Belgi:

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " - . te

\1104 K

111111INFI

Ondernemingsnr : 0837.946.178

Benaming

(voluit) : MICROBIOFUEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dadizeelsestraat 171, 8890 Moorslede

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd 28/06/2013 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist wat volgt:

Om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8670 Oostduinkerke, Zetdijk 412/04-02.

Veerle Sentobin

Zaakvoerder

619ale lette e-amirt+uiicffel)Feriigell:: Flquitu man elIkeepiemisimpa49iiermsmtlsFeiteriettelie,iletujïffle01m~ 'Mme e eal"teeres« «Je* ersw efflaffl itº%tesrreeti+

rgegse:: r4ttee«enttketefits

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11117407*

Ondernemingsnr : C)8M , Benaming

(voluit) : MICROBIOFUEL

Pechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8890 Moorslede, Dadizeelsestraat 171

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare op 15 juli; 2011, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden dat er een Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

I. Mevrouw SENTOBIN Veerle Maria Irène, geboren te Roeselare op 4 juni 1980, rijksregistemummer; 80.06.04 312-29, identiteitskaartnummer 590 4288560 22, echtgenote van de heer VANBIERVLIET Hans, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Zeedijk 41210402.

Gehuwd onder het beheer van het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris op 30 mei 2009, stelsel naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

Il. Mevrouw COOL Marleen Maria, geboren te Koekelare op 14 juli 1956, rijksregisternummer 56.07.14 29426, identiteitskaartnummer 590 3030214 57, echtgenote van de heer SENTOBIN Guido, wonende te 8830 Hooglede, Grote Stadenstraat 2.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris René De Vlieger te lchtegem op 7 november 1978, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris op 3 mei 2004, het stelsel zelf niet wijzigend.

De vennootschap draagt de naam : "MICROBIOFUEL"

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8890 Moorslede, Dadizeelsestraat 171.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden: bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,. erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; ; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van: onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden' hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere, roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of

administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak

van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

6.het creëren, produceren, organiseren, promoten, realiseren en ondersteunen, zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen, van evenementen, happenings en gelijkaardige activiteiten in de meest ruime zin, zoals onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, sportieve, commerciële, culturele, artistieke en muziekevenementen, incentives en animatieprojecten;

7.het creëren, produceren, organiseren, promoten, realiseren en ondersteunen, zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen, van beurzen, shows en tentoonstellingen in het algemeen;

8.Vervaardiging van machines, apparaten en werktuigen voor de productie en opslag van biobrandstoffen en de handel in deze producten. De vennootschap heeft ook tot doel de productie en de handel in biobrandstoffen en bijproducten ontstaan uit biobrandstoffenproductie. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel;

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

* Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd (100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en door de oprichters werd op de honderd (100) aandelen ingeschreven in geld aan de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel als volgt:

1) door mevrouw Veerle SENTOBIN, ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (6.138,00 EUR), waarvoor negenennegentig (99) aandelen worden toegekend;

2) door mevrouw Marleen COOL, ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR), waarvoor één (1) aandeel

wordt toegekend;

Ieder aandeel werd bijgevolg volstort voor één derde deel.

De vennootschap beschikt bijgevoeg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De aandelen zijn op naam.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Is aangesteld als statutair zaakvoerder, voor heel de duur van de vennootschap, mevrouw Veerle 5entobin,

voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

Ingeval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt hij in die

hoedanigheid van rechtswege opgevolgd door Marleen Cool, zonder beperking van duur.

Machten

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen

onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele

delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die

hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele

delegatie van machten.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten,

belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

' Ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur, heeft de gewone algemene vergadering

plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op

hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

` Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat jaar.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van

koophandel, en zal eindigen op 31 december 2012.

* Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte,"

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0471-011
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 18.08.2016 16455-0288-012

Coordonnées
MICROBIOFUEL

Adresse
ZEEDIJK 412, BUS 04-02 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande