MIDA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MIDA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.498.587

Publication

31/01/2013
ÿþx Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijl géii"birliét Bélgisëh Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

UR BELGE

1rERGELEGD ter GRIFFIE det ZUi,RECl.ITBANKVANKOOPHANDELTE

STAATS »GG (,9Á gfili ci$)

Griffi

MONITE

23-

BELGISCH

z

IN



Ondernemingsnr : 0428498587

Benaming

(voluit) : M1DA

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 373

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bevestiging raad van bestuur - Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - Omzetting kapitaal in euro - Kapitaalverhoging - Wijziging doel - Verlenging boekjaar - Aanpassing datum jaarvergadering - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Henri BAEKE te Oostende 26:, december 2012, geregistreerd te Oostende I op 3 januari 2013 zestien bladen geen verzendingen boek 763, blad 27 vak 3 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger (get.) H. Gryson, dat de; buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MIDA", met zetel te 8490 Jabbeke,» Gistelsteenweg 373, de volgende beslissingen heeft genomen :

1.de benoeming van de naamloze vennootschap "ESTACA" en "RV INVEST' tot bestuurder, gedaan bijl beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2012, te bevestigen.

In deze vergadering werd:

1° kennis genomen van het ontslag vanaf 1 juli 2012 van volgende bestuurders:

- de naamloze vennootschap "RV INVEST', vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hervé THIERS

- de heer Hervé THIERS

- de heer Dimitri THIERS "

2° beslist in hun vervanging te voorzien vanaf 1 juli 2012 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018; door benoeming tot bestuurders van

- de naamloze vennootschap "RV INVEST', vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer: Dimitri THIERS

- de naamloze vennootschap "ESTACA", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hervé THIERS.

De daaropvolgende vergadering van de raad van bestuur heeft de heer Hervé THIERS ontslag verleend als, gedelegeerd bestuurder en de naamloze vennootschap "ESTACA" benoemd tot gedelegeerd bestuurder en; voorzitter van de raad van bestuur, alles met ingang van 1 juli 2012.

2. de aandelen aan toonder in aandelen op naam is reeds gebeurd eind 2011 op verzoek van de. aandeelhouders, wat blijkt uit het register van aandelen.

Teneinde de statuten op dit vlak aan te passen, bevestigt de vergadering dat de aandelen aan toonder: werden omgezet in aandelen op naam.

Als gevolg daarvan vertegenwoordigen de thans bestaande duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen elk één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het maatschappelijk vermogen.

3. het geplaatst kapitaal om te zetten van één miljoen tweehonderd vijftig Belgische frank (1.250.000 BEF): in dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR),

4, het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend vijfhonderd dertien euro; eenendertig cent (30.513,31 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van eenzelfde, bedrag uit de beschikbare reserves van de vennootschap.

Bijgevolg wordt het geplaatst kapitaal gebracht van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 EUR) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR),, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, elk één/duizend tweehonderd vijftigste, (1/1.250ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

De aandeelhouders verzaken nadrukkelijk aan ieder recht tot opvraging van het hierboven vermelde geïncorporeerde bedrag uit de beschikbare reserves en geven opdracht aan de raad van bestuur tot het: uitvoeren van de uit die incorporatie voortvloeiende boekhoudkundige verrichtingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

5. de omschrijving van het doel van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of . aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

C.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A.De aan- en verkoop van kunstwerken, kunstvoorwerpen, decoratievoorwerpen, antikwiteiten, kamers, meubelen, stofferende goederen, schilderijen, tweedehandszaken en curiosa, als het schatten van meubelen, schilderijen en allerlei kunstwerken, alsook het uitbaten van een kunstgalerij en alle hiermede verbandhoudende activiteiten. Binnenhuisinrichting, oude en nieuwe juwelen, edelstenen en halfedelstenen, klokken en uurwerken.

B.Het uitbaten of laten uitbaten van bistro, tearoom, het verkopen van dranken, alcoholische en niet-alcoholische, koude en warme dranken alsook koud en warm buffet.

C.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

D.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

E.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling en verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of ` schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak (...)%

6. het lopend boekjaar, aangevangen op 1 januari 2012 en normalerwijze eindigend op 31 december 2012

te verlengen tot 30 december 2013,

Voortaan zal het boekjaar lopen over de periode vanaf 31 december tot en met 30 december van elk jaar.

7. de jaarvergadering van de vennootschap voortaan te laten doorgaan op de tweede dinsdag van de maand juni om 20.00 uur, zodat de eerstvolgende jaarvergadering zal doorgaan op de tweede dinsdag van juni 2014 om 20.00 uur.

8. de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie akte-statutenwijziging met

gecoordineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2012 : AN254168
23/07/2012 : AN254168
25/07/2011 : AN254168
09/05/2011 : AN254168
14/07/2010 : AN254168
27/04/2010 : AN254168
03/08/2009 : AN254168
25/09/2008 : AN254168
30/07/2008 : AN254168
23/07/2007 : AN254168
03/11/2006 : AN254168
01/08/2005 : AN254168
25/10/2004 : AN254168
09/07/2004 : AN254168
07/05/2004 : AN254168
17/07/2003 : AN254168
24/03/2003 : AN254168
22/11/2002 : AN254168
29/06/2002 : AN254168
12/06/2001 : AN254168
21/06/2000 : AN254168
01/05/1997 : AN254168
01/01/1992 : AN254168
31/10/1989 : AN254168
01/01/1989 : AN254168
01/01/1988 : AN254168

Coordonnées
MIDA

Adresse
GISTELSTEENWEG 373 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande