MILAPARIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MILAPARIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.649.971

Publication

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 15.04.2013 13089-0368-011
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 02.04.2012 12078-0472-012
18/03/2015
ÿþ~

e~~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 6 HART 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL nt, afd. KORTRIJK Gri ie

11,111.1!31

Ondernemingsnr : 0822.649.971

Benaming

(voluit) : MILAPARIS

(verkort) :

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stormestraat 32, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR - JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSEN STATUTEN AAN DE VIGNERENDE WETGEVING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door meester Nathalie Desimpel, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Desimpel-Elisabeth Desimpel-Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen", met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71 in datum van twee maart tweeduizend en vijftien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MilaParis", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Stormestraat 32, met ondernemingsnummer BTW BE 0822.649.971 -- RPR Gent afdeling Kortrijk in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het boekjaar van de vennootschap te wijzigen zodat het boekjaar voortaan zal ingaan op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het volgende jaar. Het lopende boekjaar, aangevangen op één oktober tweeduizend veertien, zal eindigen op dertig juni tweeduizend zestien.

Dientengevolge beslist de vergadering de eerste zin van artikel 18 van de statuten te schrappen en te vervangen door;

"Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar." TWEEDE BESLUIT.

Tengevolge van de hierboven vermelde wijziging van het boekjaar beslist de vergadering de jaarvergadering te ver-plaatsen zodat deze voortaan zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand december om negentien uur in plaats van de laatste vrij-dag van de maand maart om negentien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden de laatste vrij-dag van de maand december tweeduizend zestien om negentien uur.

Dientengevolge beslist de vergadering de eerste zin van artikel 15 van de statuten te schrappen en te vervangen door:

"De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand december van elk jaar om negentien (19.00) uur in de zetel van de vennootschap."

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de nieuwe/gewijzigde bepalingen van het Wetboek van vennoot-schappen als volgt;

- de vierde zin van artikel 21 van de statuten wordt ge-schrapt en vervangen door:

"De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voor-zit-ster van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffe-naar(s) voor de uitoefening van zijn/haar/hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bied(t)(en)."

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren. ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT.

'Mevrouw Evelyri Vande Weghe, Voornoemde zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te ver-le-Tien, met mogelijkheid tot in-de-plaatsstelling, aan de Gewone Commanditaire Vennootschap LEAD-SERVICE, met zetel gevestigd te 8790 Waregem, Sta-tions-straat 173, en gekend onder het ondernemingsnummer 0821.029.477 RPR Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aan-ge-stel--den en lasthebbers, om namens en

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Jr

á ..4 Voorbehouden aan het " Belgisch Staatsblad

voor rekening van de ven-moot,,schap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen be-'-'sluitti-n door bemiddeling van een erkend onderne-+mings-'loket naar keuze, alle wettelijke administratieve forma-'Iiteiten te leten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruis-'punt bank van Ondernemingen"

geregistreerde iden-'ti-'ficatiegegevens (wij-r ziging van de inschrijving/wijziging van een

vestigings-'een-'-'heil/aanvraag van een vesti,gings-'een-+heids-'-nummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), ais-look bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waar-'de (aangifte tot wij-'zi-'ging van registratie / aangifte van stopzetting van werk-Izaam-'heid).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voomwerp van voorgaande volmacht,





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Nathalie Desimpel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 0210312015.

- coördinatie van de statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MILAPARIS

Adresse
STORMESTRAAT 32 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande