MIMMIVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIMMIVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.229.356

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 29.12.2013, GGK 29.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0304-011
09/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111.15a11111 i

NEERGELEGD

3 0. 09. 2013

RECI~. EI IK KOOPHANDELK

Ondernemingsnr : 0418.229.356

Benaming

(volut) : MIMMIVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Tieltstraat 35 te 8720 Dentergem (Markegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Statutenwijzigingen

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 26 september 2013, ter registratie aangeboden op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "MIMMIVAN" te 8720 Dentergem (Markegem), Tieltstraat 35, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de BVBA Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, met het oog op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, aangezien alle aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 20 september 2013 luiden als volgt:

"VI. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30-06-2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het kader van onze opdracht hebben we niet kunnen steunen op de interne controle. Onze controle bestond in een substantiële controle van de voorgestelde staat van actief en passief.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto - actief heeft plaatsgehad.

20 september2013

(getekend)

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc Luyten Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering neemt kennis van de toestand per dertig juni tweeduizend en dertien. Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de zetel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan het doel en de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Het kapitaal van één miljoen driehonderd zesennegentigduizend euro (¬ 1 396 000,00) zal vertegenwoordigd zijn door vijfduizend vierhonderd eenentwintig (5.421) zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennoten zullen één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette commanditaire vennootschap op aandelen, als volgt

- de voornoemde heer Yvan Vanmeerhaeghe: 2.710 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de voomoemde mevrouw Mia Defoer: 2.710 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

- De voomoemde heer Vanmeerhaeghe Yvan, en de voomoemde mevrouw Defoer Mia: 1 aandeel zonder nominale waarde, elk ten belope van de onverdeelde helft.

De omzetting geschiedt op grond van:

a/ de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

b/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

c/ artikel 210, paragraaf 1, 3° van het Wetboek der inkomstenbelastingen van het jaar negentienhonderd tweeënnegentig.

TWEEDE BESLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDERS EN OPVOLGENDE ZAAKVOERDERS

ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelt de vergadering het ontslag vast van de huidige zaakvoerders met name de voornoemde heer Yvan Vanmeerhaeghe en de voornoemde mevrouw Mia Defoer.

De vergadering besluit verder dat over de kwijting te verlenen aan de ontslagnemende zaakvoerders voor het door hen tot op heden gevoerde beleid zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering,

ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelt de vergadering het ontslag vast van de huidige opvolgende zaakvoerders, te weten mevrouw Petra Vanmeerhaeghe, wonende te 8434 Westende (Middelkerke), Steenstraat 4 en de heer Peter Vanmeerhaeghe, wonende te 8720 Dentergem (Markegem), Bulmofenweg 21.

DERDE BESLUIT  BENOEMINGEN

De vergadering besluit te benomen tot statutaire zaakvoerders, de voomoemde heer Yvan Vanmeerhaeghe en de voornoemde mevrouw Mia hefoer. Zij verklaren hierbij het mandaat van statutaire zaakvoerders te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De vergadering besluit tot zaakvoerder-opvolger te benoemen, de voomoemde mevrouw Petra Vanmeerhaeghe, die bij afzonderlijk onderhands geschrift zal aanvaarden.

Bij het overlijden of ontslag van één van de beide voormelde statutaire zaakvoerders, zal de voomoemde mevrouw Petra Vanmeerhaeghe, van rechtswege diens plaats innemen als opvolgend statutair zaakvoerder. De vennootschap zal dan verder be-stuurd worden door de voomoemde mevrouw Petra Vanmeerhaeghe en de overblijvende statutaire zaakvoerder.

Bij het overlijden of ontslag van de beide voormelde statutaire zaakvoeders, zal de voornoemde mevrouw Petra Vanmeerhaeghe verder als enige zaakvoeder het bestuur van de vennootschap waarnemen.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast.

Artikel 3 van de nieuwe statuten luidt als volgt

"Artikel drie  Doel

De vennootschap heeft tot doel: het verrichten in België of daarbuiten, van alle handelingen met betrekking op goederen, onroerend van nature, bij inlijving of bestemming, of roerende goederen afkomstig daarvan alsook van alle handelingen van commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals, bijvoorbeeld, het aankopen, verkavelen, ruilen, opschikken, verhuren, vervreemden en vestigen van alle zakelijke rechten, beheren, omvormen, bouwen en afbreken van onroerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. De studie van onroerende verhandelingen, alle private of publieke aannemingen van werken, enzovoort. Het geven en inrichten van opleidingscursussen in de breedste zin genomen, zoals verkoopsopleiding, organisatieopleiding, mentale en technische opleiding. Het verrichten van expertises en eventueel het regelen van schade, dit van alle aard van schadegevallen, zowel van rollend materieel als andere, auto's, machines, elektrisc): toestellen en installaties, gebouwen, land- en tuinbouwteelten, onder één woord alles wat het voorwerp van een expertise kan uitmaken; studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, en sociale aangelegenheden; en inzake het schatten van onroerende goederen, zowel naar aanleiding van schadegevallen, als inzake hypotheekverlening, huurwaarde-bepaling, verkoop, huurschade en eenvoudige plaatsbeschrijving; niets uitgezonderd zelfs hetgeen hier niet is vermeld. Deze opsomming niet beperkend zijnde. -evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden, Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig, De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

. i :~i

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten'

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage :

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

-bijzondere verslagen van de zaakvoerderslbedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 29.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 22.07.2013 13333-0167-009
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 29.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 16.07.2012 12304-0432-009
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 29.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 05.07.2011 11265-0148-009
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 29.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.07.2010 10381-0054-009
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 29.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 23.07.2009 09497-0026-009
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 29.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 23.07.2008 08454-0110-009
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 29.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 17.08.2007 07589-0023-009
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 29.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 30.06.2006 06354-0064-011
22/07/2005 : KO094659
28/06/2004 : KO094659
04/08/2003 : KO094659
15/04/2003 : KO094659
29/06/2002 : KO094659
20/07/2001 : KO094659
15/07/2000 : KO094659
23/10/1996 : KO94659
01/01/1986 : KO94659

Coordonnées
MIMMIVAN

Adresse
TIELTSTRAAT 35 8720 MARKEGEM

Code postal : 8720
Localité : Markegem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande