MIRJOH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRJOH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.654.018

Publication

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 28.06.2012 12191-0053-013
26/04/2012
ÿþ Mod Word ttt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIl (lI IIIQ ll(I I1ll II II I(Il I Ill II1

*iaoaoass*

Ondernemingsnr : 0888.654.018

Benaming

(volgit) : MIRJOH

(verkort)

NEERC-i~ 1..E CD i

_ _^ _- i

16, OIf. 7,r;:' '

efffieTBr.NK KUOPFII.^d.;i " rtOl3TRIJK

Biflagen-bij-het Brelgisch-Staatsblad _ 26/04/2012 _ Aniiëxes dü 1Clonitëù"rTielgé

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Groene Dreef 31 te Kortrijk 8510 Rallegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie: vergadering van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien DEVAERE, geassocieerd notaris te Kortrijk, vervangend Meester Baudouin Moerman, notaris te Kortrijk, op 30 maart 2012, met melding: "lste Kantoor der Registratie te Kortrijk, Geregistreerd op 12 april 2012, 11 bladen 1 renvooien, Boek 957 Blad 43 Vak 14, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ), De e.a. Inspecteur a.i., (Get.) Christelle DE GRAEVE." dat de aandeelhouder volgende besluiten heeft genomen:...

§ 3. Vaststelling van de fusieformaliteiten

De voorzitter verklaart het volgende:

1. Op 14 februari 2012 werd een fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "OXFLOOR" en "MIRJOH" in het kader van een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen.

2. Dit fusievoorstel werd zowel voor de overnemende vennootschap als voor de over te nemen vennootschap overeenkomstig artikel 693, 3e lid, van het wetboek van vennootschappen, op 15 februari 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk neergelegd, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen.

3. De neerlegging van het fusievoorstel werd bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2012 onder de nummers 12048689 en 12048690.

4. De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben een omstandig schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 694 van het wetboek van vennootschappen.

5. De heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, heeft op verzoek van de bij de fusie betrokken vennootschappen voor elke vennootschap een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden als volgt:

"7. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA MIRJOH. door de BVBA OXFLOOR, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1.Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vermogensbenaderende waarde, zoals deze blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2011, voor de BVBA OXFLOOR en de BVBA MIRJOH een waarde per aandeel bekomen wordt van respectievelijk 176,50 EUR en 1.765,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 10 aandelen van de BVBA OXFLOOR voor 1 aandeel van de BVBA MIRJOH. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen van de betrokken vennootschappen zijn niet gesteund op bedrijfseconomisch aanvaardbare waarderingsmethoden, aangezien voor beide vennootschappen rekening houdend met de aanschafwaarde van het onroerend goed, de geboekte afschrijvingen en de evolutie van de vastgoedprijzen heel waarschijnlijk een latente meerwaarde rust op het inbegrepen onroerend. Aangezien evenwel de eigendomsstructuur van de beide bij de verrichting betrokken vennootschappen gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet worden beïnvloed, kan ik mij akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethode.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad bij de BVBA OXFLOOR ten belope van 368.548,08 EUR, gezien ik niet aanwezig was bij de voorraadopname.

Ik dien tevens een voorbehoud te formuleren nopens een niet geboekt inningsrisico bij de BVBA OXFLOOR voor oude vorderingen dat kan geraamd worden op 17,000,00 EUR.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een inningsrisico met betrekking tot de vordering in lopende rekening bij de BVBA OXFLOOR voor een totaal bedrag van 17.500,00 EUR aangezien mij geen recente staten van actief en passief van de betreffende vennootschappen konden worden voorgelegd.

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid vaq de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)riien) bevoegd de rechtspersoon *en aaneen van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor bei/okyjeri . aan het B rgisch Staatsblad

Bijlager brjhet-Belgisch-Staatsblad 2Cfb4t2h12 =Annezes du 1Vtaniteür beige

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren betreffende de toegerekende winst bij de BVBA OXFLOOR ten belope van 82.500,00 EUR aangezien er mij geen recente financiële informatie m.b.t. de THV Oxbourg kon voorgelegd worden.

Ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

2.Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3.De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de ingewonnen inlichtingen. Wevelgern, 26 maart 2012, BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

6. De vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben verzaakt aan het recht om één maand voorafgaand dezer op de zetel van de vennootschap inzage te hebben in de stukken bedoeld in artikel 697, §2, van Slat wetboek van vennootschappen.

7. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen, heeft overeenkomstig artikel 696 van het wetboek van vennootschappen haar eigen algemene vergadering, alsook het bestuursorgaan van de andere bij de fusie betrokken vennootschap, op de hoogte gesteld van het feit dat er zich sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergaderingen, zich in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Il. BERAADSLAGINGEN EN BESLISSINGEN...

C. FUSIE DOOR OVERNEMING

De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OXFLOOR", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M1RJOH", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer het volgende:

a. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap zal onmiddellijk na het verlijden van onderhavige akte duizend tweehonderd (1200) nieuwe aandelen creëren die zullen toekomen aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

b. De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen sinds die datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald onder b hierboven...

Overgang van het vermogen

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "MIRJOH" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "OXFLOOR"...

F. ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergaderingen stellen ingevolge de fusie het ontslag vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de heer Johan DEBUF, wonende te 8510 Rollegem, Groene Dreef 31, voormeld, en verlenen hem kwijting...

I. MACHTIGING TOT COORDINATIE EN ANDERE FORMALITEITEN...

De vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap geeft tot slot volmacht aan de BVBA ACCOFISC Kortrijk te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, en/of haar aangestelden, om alle formaliteiten naar aanleiding van de akte van fusie door overneming bij de diensten van de Kruispuntbank der ondernemingen en diensten van de BTW te vervullen...

III. SLOT-- BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS...

2. Ondergetekende notaris stelt vast dat de fusie verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIRJOH" opgehouden heeft te bestaan...

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Katrien Devaere te Kortrijk, handelend als notaris.

Mededeling: expeditie van de akte dd. 30 maart 2012, het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedarigi,eid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de recy.soersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handte.,enirg

01/03/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0888.654.018

Benaming

(voluit) : MIRJOH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groene Dreef 31 te 8510 Rollegem

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

NEEHCu~~~t;t

15. 02. 2012

RECHTBANK K(lQPHG,hDCL Gr14R8TRIJK

*saoaesas*

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA MIRJOH door de BVBA OXELOOR in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Johan Debuf

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lttik 13 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.12.2011, NGL 26.01.2012 12014-0375-011
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.01.2011, NGL 11.02.2011 11029-0436-011
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.01.2010, NGL 29.01.2010 10030-0064-012
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.01.2009, NGL 19.02.2009 09049-0291-012

Coordonnées
MIRJOH

Adresse
GROENE DREEF 31 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande