MITTERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MITTERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.696.540

Publication

09/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307478*

Neergelegd

05-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0806.696.540

Benaming (voluit): MITTERE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Venetiëlaan(Har) 62500

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: kapitaalverhoging  wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 21 november 2013, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mittere" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

VIERDE BESLISSING.

Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de hierna vermelde verslagen gezien elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent volledig kennis te hebben van deze verslagen :

- Verslag van de zaakvoering;

- Verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen. Deze verslagen werden opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van daadwerkelijke beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden,

Bedrijfsrevisoren" met zetel te 1020 Brussel, Esplaanade 1, bus 96, vertegenwoordigd door mevrouw Van Der Biest Wendy, bedrijfsrevisor besluit als volgt :

"Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 31 oktober 2013 door de zaakvoerder van de BVBA Mittere, met maatschappelijke zetel te 8530

Harelbeke, Venetiëlaan 62, ingeschreven in het

rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0806.696.540, gekend op de Rechtbank te Kortrijk, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat een vordering op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

De beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van dit dividend zal plaatsvinden op 21 november 2013. Het bestuursorgaan stelt in haar bijzonder verslag dd. 29 oktober 2013 voor aan de aandeelhouders om, in plaats van het dividend te ontvangen in contante betaling, hun vordering die ontstaat ten gevolge van de beslissing tot dividenduitkering in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Dit voorstel gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering.

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering van 21 november 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de

normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste

waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

- de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag

niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 19 november 2013"

Verhoging van het kapitaal.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van honderdzeventienduizend euro (117.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderdvijfendertigduizend zeshonderd euro (135.600 EUR), door inbreng van schuldvorderingen jegens de vennootschap ten belope van het passend bedrag zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissing :

- Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

Luik B - Vervolg

"Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdvijfendertigduizend zeshonderd euro (135.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 21 november 2013; gecoördineerde tekst van de statuten; verslag van de revisor nopens de kapitaalverhoging; verslag van de zaakvoering nopens de kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 02.07.2013 13243-0055-014
27/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(mord

inmm~r~n~~~ni~w~~m

" 12133325*

RECHTBANK KOOPHANDEL

ueRIJK

NtCI-i-GI~LEGE7

31. 07, 2012

MONITEUR SELOP

2 0 -07- 2012 l.31SCH STAATSSLAD

V beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0806.696.540

Benaming (voiult): MITTERE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging onder firma

Zetel : Venetiëlaan 62

8530 Harelbeke

:; Onderwerp akte :OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Het jaar tweeduizend en twaalf.

;.Op negenentwintig juni

3FVoOr mij, Maggy VANCOPPERNOLLE, geassocieerd notaris te Kortrijk» Ïnotaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de ,;rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; ;;aansprakelijkheid "Maggy Vancoppernolle & Veerle Callens, ;geassocieerde notarissen" met zetel te 8500 Kortrijk, Beverlaai 71, :;0479.041.824 RPR Kortrijk,

'Op mijn kantoor.

ZZaN VERSCHENEN :

1. De heer Delbarre Bernard Maurice Hector, zaakvoerder van: l; vennootschappen, geboren te Kortrijk op 19 september 1956,! ;echtgenoot van mevrouw Destoop Martine, hierna vernoemd, wonende te 18530 Harelbeke, Venetiëlaan, 62.

i:2. Mevrouw Destoop Martine Marguerite Micheline, zaakvoerder van;

,;vennootschappen, geboren te Kortrijk op 2 augustus 1956,;

;;echtgenote van de heer Delbarre Bernard, voornoemd, wonende op ;;hetzelfde adres.

:i Zij verklaren gehuwd te zijn te Kortrijk op 23 mei 1981 onder het ;,wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

;;Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of ;:verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben. =;De comparanten hebben mij voorafgaandelijk uiteengezet hetgeen volgt:

- onderhavige vennootschap onder firma "MITTERE" werd ;;opgericht krachtens onderhandse akte van 24 september 2008, ;,bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 ;oktober 2008, onder nummer 08159968;

-- naar aanleiding van de oprichting hebben de vennoten een, ;;inbreng gedaan in geld in de hierna vermelde verhoudingen :

° De heer Delbarre Bernard, voornoemd, een eigen inbreng ten; ;uitel van wederbelegging van vijf euro (5,00 EUR);

° Mevrouw Destoop Martine, voornoemd, een eigen inbreng ten; ;;titel van wederbelegging van vijf euro (5,00 EUR);

° De heer en mevrouw Bernard Delbarre - Martine Destoop,; beiden voornoemd, een inbreng van vierhonderd negentig euro (490,00;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belglsah

Staatsblad

EUR)

Het eigen vermogen van de vennootschap was op datum van 31 maart 2012 samengesteld als volgt:

I. Kapitaal: 500,00 EUR

IVC. Belastingvrije reserves: 45.000,00 EUR

IVD. Beschikbare reserves: 155.546,69 EUR

En onmiddellijk hierna hebben de vennoten verklaard eenparig te beslissen tot omzetting van de huidige vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder dat verder enige verandering wordt aangebracht aan het doel, de duur van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de vennoten, noch aan de activa en passiva.

Het kapitaal zal gevormd worden als volgt :

- de reeds gedane inbreng in geld ten belope van vijfhonderd euro (500,00 EUR) door elk van de vennoten in de volgende verhoudingen:

o door de heer Delbarre Bernard, voornoemd: ten belope van vijf euro (5,00 EUR);

o door mevrouw Destoop Martine, voornoemd: ten belope van vijf euro (5,00 EUR);

o door de heer en mevrouw Bernard Delbarre - Martine Destoop, beiden voornoemd, ten belope van vierhonderd negentig euro (490,00

EUR) ;

- ten belope van het passend bedrag door inlijving van het eigen vermogen zoals het bestond op 31 maart 2012, en meer bepaald door inlijving van beschikbare reserves ten belope van achttienduizend honderd euro.

Voormeld kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen verdeeld onder de vennoten als volgt:

o in hoofde van de heer Delbarre Bernard, voornoemd: één (1) aandeel;

o in hoofde van mevrouw Destoop Martine, voornoemd: één (1) aandeel;

o in hoofde van de heer en mevrouw Bernard Delbarre - Martine Destoop, beiden voornoemd: achtennegentig (98) aandelen. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen blijven de vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor de publicatie van de akte omzetting in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het voorstel tot omzetting werd toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan werd opgemaakt.

In toepassing van artikel 776 werd een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op datum van 31 maart 2012 en werd verslag over deze staat opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BIE & G°", met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef, 51D, vertegenwoordigd door de heer De Bie Michel, bedrijfsrevisor.

De besluiten van zijn verslag luiden als volgt :

"Tot besluit van de door ondergetekende verrichte verificatie overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, met verwijzing naar de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "DE BIE & C°" bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met zetel van de vennootschap gevestigd te 8500 Kortrijk,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor á behouden a4n het .Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wolvendreef 61 D - met als mandaatdrager Michel DE BIE, bedrijfsrevisor, dat :

de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld. Uit de door ondergetekende verrichte werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werd naar het oordeel van ondergetekende een overwaardering vastgesteld voor een bedrag van 10.391,47 EUR - P.M. Het aangepast netto-actief volgens deze staat afgesloten op 31 maart 2012, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, bedraagt 190.655,22 EUR - P.M. en is 190.155,22 EUR hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Het was ondergetekende onmogelijk overeenkomstig de bepalingen van het artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen minstens 15 dagen voor de datum van de buitengewone algemene vergadering het verificatieverslag over te maken aan de vennootschap aangezien niet alle elementen tijdig in het bezit werden gesteld van ondergetekende.

Het huidige verificatieverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de vennootschap onder firma MITTERE in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het huidige verificatieverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus opgesteld te Kortrijk op 25 juni 2012 door "DE BIE & C°" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen met als mandaatdrager".

De vennoten beslissen vervolgens eenparig de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt, met dien verstande dat de volgende wijziging wordt aangebracht :

- vaststelling dat het kapitaal vertegenwoordigd zal worden door honderd (10 0) aandelen.

TITEL I. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "MITTERE".

Artikel 2. -- Zetel.

De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Venetiëlaan, 62.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van het onroerend vermogen, het nemen van participaties

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-I,

behouden

aan het

" Belgiscla

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

- Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, het organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Delbarre Bernard Maurice Hector.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen' geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Ingeval er 2 zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door één zaakvoerder.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Moor; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor; . behouden

atn het Belgisch Staatsblad



algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VERKLARING PRO FISCO.

1. Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting zal geschieden onder voordeel van :

- artikel 121, 1 van het wetboek der registratierechten;

- artikel 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen (negentienhonderd tweeënnegentig);

2. Recht op geschriften

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00). KOSTEN.

De kosten, rechten en honoraria ten laste van de vennootschap ingevolge de voorgaande omzetting en vorming kapitaal, belopen ongeveer duizend driehonderd vierenveertig euro drieënzestig cent (1.344, 63 EUR) .

BEVESTIGING IDENTITEIT.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten haar werd aangetoond aan de hand van de identiteitskaart.

Si. OTBE PALING .

De comparanten erkennen dat zij door de notaris gewezen werden op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

WARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt op plaats en datum als ten hoofde.

En nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht hebben de comparanten met mij, notaris, getekend.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL VAN DE AKTE, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 29 juni 2012, verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder nopens de omzetting, gecoordineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MITTERE

Adresse
VENETIELAAN 62 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande