MKGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MKGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.422.806

Publication

02/07/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

20 JUN 2014

Griffie

uhlu 11111411.11 O

Ondernemingsnr 0866.422.806

Benaming (voluit) : MKGro (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oostkerkestraat 36

8300 VVestkapelle

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap «Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig mei tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voorl registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid « MKGro » te 8300 Westkapelle, Oostkerkestraat 36, waarbij! volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bijzondere algemene vergadering, de dato zestien mei tweeduizend en veertien, met betrekking.: tot de dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

1! 2. De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WI1392, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig (90) procent van het! tussentijds bruto-dividend, zijnde een netto bedrag van negentigduizend euro (C 90.000,00), om! i! het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00) op honderdvijftienduizend euro (C 115.000,00) euro, door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van driehonderdzestig (360) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijveni ;tegen een globale prijs van negentigduizend euro (C 90.000,00) euro.

Deze driehonderdzestig (360) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. 3. Op de kapitaalverhoging wordt volledig JONCKFIEERE Sofie Christine, geboren te Brugge op drie! q september negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8340 Damme, Lapscheurestraat die verklaart in te schrijven op driehonderdzestig (360) aandelen, welke zij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van negentigduizend euro (C 90.000,00) zijnde het netto !i dividend welke werd overgemaakt aan mevrouw JONCKHEERE Sofie, voortvloeiende uit de beslissing !i genomen door de bijzondere algemene vergadering van zestien mei tweeduizend en veertien. Gezien voormelde vennootschap slechts één vennoot telt die alleen inschrijft op de huidige kapitaalverhoging, dienen de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen niet te worden toegepast.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van negentigduizend euro (C 90.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer op naam van de vennootschap bij de KBC bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato tweeëntwintig mei tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van negentigduizend euro (C 90.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het; gestorte kapitaal globaal ten bedrage van negentigduizend euro (C 90.000,00).

De aldus driehonderdzestig (360) onderschreven aandelen worden, als volledig volstort,! toegekend als volgt:

- aan mevrouw JONCKFIEERE Sofie voormeld, driehonderdzestig (360) aandelen, die aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 1.1

1.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge" voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal

daadwerkelijk op honderdvijftienduizend euro (C 115.000,00) wordt gebracht en is

vertegenwoordigd door vierhonderdzestig (460) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten (kapitaal) te wijzigen zoals verder vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming " MKGro ".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Westkapelle, Oostkerkestraat 36.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijtienduizend euro (C 115.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderdzestig (460) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die leder één/vierhonderdzestigste (1/4605te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgend kalenderjaar.

6. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de

waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of in samenwerking met derden:

- onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen

onderneming voor rioleringswerken

- onderneming voor water- en gasvoorziening

- onderneming voor leggen van kabels en diverse leidingen

- onderneming voor het aanleggen van verkeerssignalisatie

- onderneming voor het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere

spoorlijnen

onderneming voor het aanleggen van speelvelden en sportvelden, evenals van parken en tuinen

onderneming van grondwerken

- onderneming voor boringen, peilingen en uitdiepingen (omvat ook het neerslaan van

grondwaterspiegel)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

- onderneming voor fundering, heiwerk, damplanken en voor versterkingswerken van de bodem

volgens allerlei methodes

- onderneming voor draineringwerken (omvat ook het reinigen en onderhouden van waterlopen)

onderneming voor het bouwen van niet metalen kunstwerken, met uitzondering van de zee- en

stro o ni we rke n

- onderneming voor uitbaggering

- onderneming voor eigenlijke zee- en stroomwerken

- onderneming voor het lichten van boten en schepen

- onderneming voor de grote werken van droogleggen en pompen

onderneming voor de grote irrigatiewerken en regeling der waterlopen

onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten)

- onderneming voor algemene bouwprojecten (deze twee laatste activiteiten zijn activiteiten voor de bouw van woningen en appartementen en andere bouwwerken)

onderneming voor slopingwerken van gebouwen en kunstwerken (omvat ook het effenen en het wegruimen)

- onderneming voor transport van goederen over de weg voor derden;

- landbouwwerken in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of ais vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap mag onder andere aile roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/ attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan. 10. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand november om twintig uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De oproepingsbrieven voor de jaarlijkse algemene vergaderingen worden vijftien dagen vooraf per ter post aangetekend schrijven aan de vennoten verstuurd, behoudens zo de vennoten de zaakvoerder(s) vrijstellen van het verzenden van deze oproepingsbrieven.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap FISKALJANA, kantoor houdende te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 32 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeptaatsstetling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd;

Afschrift van de akte

Notulen van de bijzondere algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

r mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de faatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/03/2014
ÿþRiad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet

aZ

Be 11111 Il 111111111 8 )1'2

Sta

*14056305*

ITEUR BE ÊRGELEGD TER GRIFFiE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEl_TE -02- 9U14 BRUGGE.(A DEUNG BRUGGE)

ACH STM :BLA 1, 18 FEB. 2 ikffie

~ griffier.

Ondernemingsnr: 0866.422.806

Benaming

(voluit) : MKGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LAPSCHEURESTRAAT 9, 8340 LAPSCHEURE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

dd. 10/02/21, 4

Uit de buitengewone algemene vergadering'wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Oostkerkestraat 36 te 8300 Westkapelle.

Sotie Jonckheere

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 22.11.2013, NGL 19.12.2013 13692-0050-014
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 17.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0471-014
06/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 10.02.2012, NGL 01.03.2012 12053-0027-014
28/11/2011
ÿþMod 2.0

r;

" - for ~T~-t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

X11176563*

V beh

aa Be Sta.

~~: ~~=~;~=~:

~i<é.~ ' ~`; ~ .J` c ., .hDEL 75

R~C!'sTBA41~v~;C1~}i.1g Brugge)

BR~r~~{

Ondernemingsnr : 0866422806

Benaming

(voluit) : MKGro

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8340 Damme (Lapscheure), Lapscheurestraat 9

Onderwerp akte : Uitbreiding doel - Bestuur - Aanpassing, herziening en coördinatie statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Marc COUDEVILLE te Oostende op 2; november 2011, geregistreerd te Oostende I op 14 november 2011, vijf bladen geen verzendingen boek 755; blad 58 vak 5 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger ai. (get.) H. Gryson, dat dei buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MKGro", met zetel te 8340 Damme (Lapscheure), Lapscheurestraat 9, de volgende beslissingen heeft genomen :

1.het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende tekst: "landbouwwerken in de ruimste zin van het woord".

2. tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van 2 november 2011 voor onbepaalde duur, te benoemen: mevrouw JONCKHEERE Sofie, wonende te 8340 Damme, Lapscheurestraat 9. Tevens worden alle beslissingen door haar genomen sedert het overlijden van de statutaire zaakvoerder retroactief bekrachtigd.

3. de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende bepalingen van het` Wetboek van Vennootschappen, ze aan te vullen met bepalingen inzake een eenhoofdige vennootschap en ze'. te coördineren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie akte-statutenwijziging met

Gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste biz_ van duik S vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van deinstrureenterense notaris, hetzij van de perso )níerJ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 20.11.2010, NGL 26.11.2010 10617-0560-014
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 21.11.2009, NGL 18.12.2009 09899-0067-013
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 17.11.2008, NGL 19.12.2008 08865-0342-013
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 17.11.2007, NGL 30.11.2007 07817-0230-012
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 18.11.2006, NGL 29.12.2006 06942-4368-015
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.05.2016, GGK 19.11.2016, NGL 29.11.2016 16689-0249-013

Coordonnées
MKGRO

Adresse
OOSTKERKESTRAAT 36 8300 WESTKAPELLE

Code postal : 8300
Localité : Westkapelle
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande