ML VICHTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ML VICHTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.397.254

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0406-018
15/06/2012
ÿþbset

+12106637*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~;!_,~G:_~_C .:

06. t'ib. 2012

[. petcieT EmIVi< KOC1P1-1f;TJU,'I.

KORTROK



L ' B





;; Ondernemingsnr: 0$46. otSt.(

Benaming (voluit) : ML VICHTE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pareelstraat 7

,i 8570 Anzegem (Vichte)

Onderwerp akte :Oprichtingsakte - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 4juni 2012 v66r registratie dat:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUINO", met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem (Brussegem), Osselstraat 14, gekend onder ondernemingsnummer 0474.730.569 (RPR Brussel).

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Maselis Paul te Schaarbeek op 27 april 2001,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 mei daarna onder nummer 223. Waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd,

2. De naamloze vennootschap "CHRONO EURO DIFFUSION", met maatschappelijke zetel te 1380 Lasne, Chaussée de Louvain 456, gekend onder ondernemingsnummer 0459.165.534 (RPR Nijvel). Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Louis Decosterte Schaarbeek op 30 oktober 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 november daarna onder nummer 590.

11 Waarvan de statuten reeds verschillende malen werden gewijzigd en voor het laatst blijkens akte

verleden voor ondergetekende notaris Paul Maselis te Schaarbeek op 28 december 2011,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari daarna onder nummer

0024610.

nauwkeurige identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten, de oprichters en de vennoten die hun inbreng!

nog niet volledig hebben volstort

3! een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen

.; r

Naam : ML VICHTE '

;j Zetel : 8570 Vichte, Pareelstraat 7

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd

;l door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde,

;; De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderdzesentachtig (186).

De comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verzoeken Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te

stellen dat zij onder hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten, onder de naam

VICHTE", waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8570 Anzegem (Vichte), ,

Pareelstraat 7 en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ !118,600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, 1! Op deze honderdzesentachtig aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUINO", ;

;, voornoemd, die inschrijft op drieënnegentig aandelen;

, 93

É! 2. De naamloze vennootschap "CHRONO EURO DIFFUSION",

voornoemd, die inschrijft op drieënnegentig aandelen;

93

;; TOTAAL: honderdzesentachtig aandelen: 186 1

Elk aandeel is ten belope van één derde volgestort.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar, 1: Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op 4 juni 2012 en zal worden afgesloten op eenendertig december ;? tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

} ~

ti mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overbIijvend saldo : Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s). De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk overal de aandelen verdeeld worden,

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of

aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend,

Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Benoeming zaakvoerder(s) : De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen als zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

a) De Heer MAC LAFFERTY Stephan Joseph Marie, geboren te Asse op 11 februari 1970, [Rijksregisternummer : 70.02.11-369.09], wonende te 1785 Merchtem, Osselstraat 12,

b) Mevrouw VANNESTE Alena Roza Anne Marie, geboren te Asse op 26 augustus 1972, [Rijksregisternummer : 72.08.26-086,23], wonende te 1785 Merchtem, Osselstraat 12.

c) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUINO", met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem (Brussegem), Osselstraat 14, gekend onder ondernemingsnummer 0474.730.569 (RPR Brussel), met als vast vertegenwoordiger de Heer MAC LAFFERTY Stephan, voornoemd.

d) De Heer BLANPAIN Olivier Julien Raymond, geboren te Elsene op 11 december 1964, [Rijksregisternummer : 64.12.11-351.68], wonende te 1380 Lasne, Chemin de Bas-Ransbeck 28.

e) Mevrouw DOMBARD Béatrice Marie Louise Berthe Yvonne, geboren te Ukkel op 26 juli 1958, [Rijksregisternummer: 58.07.26-006.93], wonende te 1380 Lasne, Chemin de Bas-Ransbeck 28.

f) De naamloze vennootschap "CHRONO EURO DIFFUSION", met maatschappelijke zetel te 1380 Lasne, Chaussée de Louvain 456, gekend onder ondememingsnummer 0459,165.534 (RPR Nivelles), met aIs vast vertegenwoordiger de Heer BLANPAIN Olivier, voornoemd,

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden :

Het ontwerpen, ontwikkelen, vervaardigen, bewerken, het onderhoud, het herstellen en de handel, in al haar vormen, waaronder aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, huur en verhuur, van (zonder dat deze opsomming limitatief is): sieraden, edelstenen en halfedelstenen, edelsmeedwerk, uurwerken, horloges en klokken, juwelen, fantasie- imitatiesieraden, goud- en zilverwerk, parels, geschenk-, decoratie- en

kunstartikelen, optische artikelen, laboratorium- en precisie-instrumenten (thermometers, barometers, ...), munten, souvenirs, ...

Alsook de herstelling van al deze of aanverwante producten, in eigen atelier of door tussenkomst van derden, en de begeleiding, coördinatie, scholing en vorming inzake deze activiteiten;

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, kopen en verkopen, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming In het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Jaarvergadering  toelating  stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

S á

e Y.

" e 3

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F1SC-PROTECT", met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Alfred Duboisstraat 25, gekend onder ondernemingsnummer 0442.617.928 (RPR Brussel), met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris,

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmachten

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0201-019

Coordonnées
ML VICHTE

Adresse
PAREELSTRAAT 7 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande