M&M-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M&M-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.595.680

Publication

06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.10.2012 12628-0318-020
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 31.08.2011 11509-0428-017
28/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

  . - -

tk.°'.~EL

Griffie

IlIi 11111111111111111111 1h 1111 III I II!

*11116746*

Ondernemingsnr : 0.461,595.680.

Benaming

(voluit) : M & M Invest

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Te 8630 Veurne, Nieuwstraat 2/4

Onderwerp akte : Partiële Splitsing door overneming en Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato negenentwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd als volgt: "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op één juli tweeduizend en elf, Reg: 5 - boek 439 - blad 96 - vak 7 - Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) - De Eerstaanwezend Inspecteur ai - getekend - H. BRUNEEL", geakteerd door notaris Frank Heyvaert te Veurne, gelijktijdig gehouden met de buitengewone algemene vergadering van de BVBA Haelewyck Verzekeringen, te 8630 Veurne, Nieuwstraat 2, dat volgende beslissingen telkens met eenparigheid van stemmen werden genomen,:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- de voorstellen tot partiële splitsing opgesteld door de respectieve zaakvoerders van de beide. vennootschappen, welke neergelegd werden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne op negenentwintig december tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zeven januari tweeduizend en elf onder nummers 11004314 (M&M Invest) en 11004315 (Haelewyck Verzekeringen).

- De jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van elke vennootschap.

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap, namelijk de BVBA Haelewyck Verzekeringen en het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, welke verslagen samen met een uittreksel van deze akte, zullen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor "Walter Hosten, bedrijfsrevisor", met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"10. CONCLUSIES

Ondergetekende, Walter Hosten, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA "Walter Hosten bedrijfsrevisor", met kantoor te 8400 Oostende, E. Decuyperstraat 14, werd aangesteld op 22 december 2010 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746, verwijzend naar het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende, activa- en passiva-bestanddelen worden ingebracht aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeld dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen gedeelte van het vermogen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura in BVBA "Haelewyck Verzekeringen" is gebleken dat:

1. de beschrijving van de inbreng in natura in BVBA "Haelewyck Verzekeringen" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen verantwoord is, rekeninghoudend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activa- bestanddelen in "going concern" optiek.

3. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding drieduizend zevenhonderd en tien euro (3.710,00 EUR) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 1.650 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigd 1.750ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanighesd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteitsprincipe heeft geleid is beduidend lager dan de globale fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, BVBA "M&M-invest", toe te kennen 1.650 aandelen.

Het weze evenwel benadrukt dat in de toegepaste waarderingsmethode geen rekening wordt gehouden met de latente meerwaarde op de bank- en verzekeringsportefeuille die ingebracht wordt. Uitgaande van een gematigde economische waardering van ingebrachte verzekeringsportefeuille is het duidelijk dat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in BVBA "Haelewyck Verzekeringen" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA "M&M-invest" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Dit revisoraal verslag is bestemd om, samen met de akte van kapitaalverhoging te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt te Oostende, op 13 maart 2011

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Walter HOSTEN

Bedrijfsrevisor (6196)"

TWEEDE BESLUIT

De voorzitter verklaart, namens de bestuursorganen van de beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen sinds de datum van het opstellen van het gezegde voorstel tot partiële splitsing, tot op datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

DERDE BESLUIT

Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen besluiten de beide algemene vergaderingen afstand te doen van het opstellen van een schriftelijk en omstandig verslag door respectievelijke zaakvoerders, en van een controleverslag door de bedrijfsrevisor overeenkomstig de artikels 730 en 731 van het zelfde wetboek. Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 van zelfde wetboek. Dit besluit is genomen met unanimiteit van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergaderingen besluiten tot de partiële splitsing in toepassing van artikel 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstelt tot partiële splitsing van de BVBA M&M Invest, te splitsen vennootschap, door' overdracht van een aantal activa en passiva behorend tot haar vermogen, overeenkomstig hun boekwaarde op één januari tweeduizend en elf, aan de verkrijgende vennootschap, de bvba Haelewyck Verzekeringen, mits toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van nieuwe aandelen op naam, uitgegeven door de verkrijgende vennootschap, de BVBA Haelewyck Verzekeringen.

De goederen overgedragen aan de verkrijgende vennootschap, de BVBA Haelewyck Verzekeringen, omvatten de elementen zoals deze beschreven staan onder de vijfde beslissing.

De voormelde activa en passiva bestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap gaan krachtens de partiële splitsing met alle rechten en plichten over, onder algemene titel, op de verkrijgende vennootschap.

De nettowaarde van de inbreng wordt volgens de staat van activa en passiva, opgemaakt op dertig september tweeduizend en tien geschat op drieduizend zevenhonderd en tien euro (3.710 ¬ ).

Tot vergelding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap duizend zeshonderd vijftig (1.650) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, uitgegeven door de verkrijgende vennootschap, hetzij achthonderdvijfentwintig (825) aan Mario Haelewyck en achthonderdvijfentwintig (825) aan Gina Philips, in ruil voor negentig (90) aandelen in de te splitsen vennootschap, zonder opleg, dat alles overeenkomstig de in het voorstel tot het partiële splitsing opgenomen ruilverhouding.

De splitsing zal van rechtswege met zich meebrengen dat de overgedragen activa en passiva verdwijnen uit het vermogen van de gesplitste vennootschap en worden overgedragen aan de BVBA Haelewyck Verzekeringen.

De gesplitste vennootschap, de BVBA M&M Invest blijft verder bestaan.

Algemene voorwaarden van overdracht.

1. Vanuit boekhoudkundig en fiscaal (directe belastingen) oogpunt wordt de overdracht gerealiseerd op basis van hun boekwaarde in de Partieel te Splitsen Vennootschap per eenendertig december tweeduizend en tien.

2. Alle bewerkingen gedaan door de Partieel Gesplitste Vennootschap sinds één januari tweeduizend en elf, met betrekking tot de Partiële Splitsing aan de Verkrijgende Vennootschap overgedragen vermogensbestanddelen, worden geacht vanuit boekhoudkundig en fiscaal (directe belastingen) oogpunt te zijn gedaan namens en voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, die de overgedragen bestanddelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

verkrijgt, op last evenwel voor deze laatste al de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap uit te voeren die betrekking hebben tot deze overgedragen bestanddelen.

3. De overdracht in de boeken van de Verkrijgende Vennootschap, van het overgedragen gedeelte van de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap, wordt geboekt aan de waarde waarmee deze actieve en passieve bestanddelen, zoals die zichtbaar zijn in de boekhouding van de Partieel te Splitsen Vennootschap op datum van de boekhoudkundige toestand per éénendertig december tweeduizend en tien.

De algemene vergaderingen keuren de eigendomsovergangen van de beschreven vermogensbestanddelen goed en stellen de realisatie van deze eigendomsoverdracht vast, ingevolge de partiële splitsing.

De algemene vergaderingen besluiten vervolgens tot de aanpassing van hun statuten aan dit besluit, meer bepaald artikel 5, door vervanging van deze tekst onder de zesde beslissing voor de partieel te splitsen vennootschap en onder de zevende beslissing voor de verkrijgende vennootschap.

VIJFDE BESLUIT

Voor de beschrijving van de activa- en passiva bestanddelen die door de partieel te splitsen vennootschap worden overgedragen verwijzen de algemene vergaderingen integraal naar het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

In uitvoering van voormeld besluit tot partiële splitsing van de BVBA M&M Invest, besluit de algemene vergadering van de gesplitste vennootschap M&M Invest tot vermindering van het kapitaal met een bedrag van duizend driehonderd en zes euro en drieënvijftig eurocent (1.306,53 ¬ ) om het te brengen van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig eurocent (61.973,38 ¬ ) op een bedrag van zestigduizend zeshonderd zesenzestig euro en vijfentachtig eurocent (60.666,85 ¬ ).

Deze kapitaalsvermindering gaat gepaard met de vernietiging van negentig (90) aandelen.

De vergadering stelt de realisatie van de kapitaalsvermindering vast en besluit tot de aanpassing van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten, door vervanging van de bestaande tekst als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestigduizend zeshonderd zesenzestig euro en vijfentachtig eurocent (60.666,85 ¬ ), vertegenwoordigd door honderdzestig (160) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT

In uitvoering van voormeld besluit tot partiële splitsing van de BVBA M&M Invest besluit de algemene vergadering van de BVBA Haelewyck Verzekeringen, verkrijgende vennootschap, tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van duizend driehonderd en zes euro en drieënvijftig eurocent (1.306,53 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 ¬ ) op een bedrag van negentienduizend achthonderd zesenvijftig euro en drieënvijftig eurocent (19.856,53 ¬ ) mits creatie van duizend zeshonderd vijftig (1.650) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en toekenning ervan aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap, zoals vermeld in het vierde besluit hierboven.

De nieuw uitgegeven aandelen hebben dezelfde rechten en zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen en nemen deel in het bedrijfsresultaat vanaf één januari tweeduizend en elf.

De vergadering stelt de realisatie van de kapitaalsverhoging vast en besluit tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten door vervanging van de bestaande tekst als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend achthonderd zesenvijftig euro en drieënvijftig eurocent (19.856,53 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergaderingen stellen de verwezenlijking van de partiële splitsing, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel vast.

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering van de BVBA M&M Invest besluit tot kapitaalsvermindering met een bedrag van veertigduizend zeshonderd zesenzestig euro en vijfentachtig eurocent (40.666,85 ¬ ) om het te brengen van zestigduizend zeshonderd zesenzestig euro en vijfentachtig eurocent (60.666,85 ¬ ) op twintigduizend euro (20.000 ¬ ).

Deze kapitaalsvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen en door uitkering van een bedrag van veertigduizend zeshonderd zesenzestig euro en vijfentachtig eurocent (40.666,85 ¬ ) van het werkelijk gestort kapitaal. Dit bedrag wordt ter beschikking gesteld aan de aandeelhouders, onder meer ter aanzuivering van de bestaande rekening-courant die de bestuurders hebben.

TIENDE BESLUIT

De algemene vergaderingen besluiten tot het verlenen van machtiging aan de zaakvoerders van de Verkrijgende Vennootschap tot de uitvoering van voornoemde besluiten. De algemene vergaderingen besluiten tot het geven van opdracht tot coördinatie van de statuten. De algemene vergaderingen kennen aan de zaakvoerder van de Verkrijgende vennootschap de meest uitgebreide bevoegdheden toe teneinde alle wettelijke gevolgen van de partiële splitsing te benaarstigen. Meer in het bijzonder kan de zaakvoerder het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap aanpassen met vermelding van de vennoten en het aantal stukken, processen-verbaal en registers, kortom, alles doen wat nodig is.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door notaris Heyvaert te Veurne op ongezegeld papier om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Frank Heyvaert

notaris

Hiermee tegelijkertijd neergelegd :

- expeditie

- lijst met publicatiedata (artikel 75, 2° wetboek vennootschappen) - gecoordineerde tekst der statuten

VooF-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/03/2011 : VE037108
07/01/2011 : VE037108
09/09/2010 : VE037108
11/09/2009 : VE037108
08/09/2008 : VE037108
10/09/2007 : VE037108
02/01/2007 : VE037108
20/11/2006 : VE037108
04/08/2005 : VE037108
09/06/2005 : VE037108
28/10/2003 : VE037108
28/10/2002 : VE037108
09/11/2001 : VE037108
10/03/2001 : VE037108
23/09/2000 : VE037108
11/01/2000 : VE037108
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0495-012

Coordonnées
M&M-INVEST

Adresse
NIEUWSTRAAT 2-4 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande