MOCKUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOCKUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.962.613

Publication

30/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301868*

Neergelegd

28-01-2015

Griffie

0578962613

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MOCKUP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Philippe Strypsteen met standplaats te Knokke-Heist, wettelijk belet, op 28 januari 2015, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam  MOCKUP , waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13, met een kapitaal van veertigduizend euro (¬ 40.000,00), gesplitst in honderdtwintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00) Het is vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Glenn Vanhaeren, wonende te Egem, Paardestraat 34, op de aandelen 1 tot en met 30 voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvan het geheel wordt volstort. - door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid iFirma met zetel te Brugge, Rombout de Dopperestraat 13, op de aandelen 31 tot en met 78 voor een bedrag van zestienduizend euro (¬ 16.000,00), waarvan het geheel wordt volstort.

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bench Groep met zetel te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13, op de aandelen 79 tot en met 120 voor een bedrag van veertienduizend euro (¬ 14.000,00), waarvan het geheel wordt volstort.

Totaal: 120 aandelen voor een bedrag veertigduizend euro (¬ 40.000,00)

Bankattest

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 januari 2015 afgeleverd bankattest. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volstort is ten belope van het geheel.

De vennootschap beschikt bijgevolg op heden over een bedrag van veertigduizend euro (¬ 40.000,00).

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Rombout de Dopperestraat 13 8200 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, als tussenpersoon of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden, behoudens wettelijk of reglementair verbod, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het technisch ontwikkelen van mobiele en online websites, applicaties en bijhorende technologieën in de ruime zin van het woord. Grafisch design in de ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop en/of aankoop, distributie, commercialisering, programmering en onderhoud van mobiele en online websites, applicaties en bijhorende technologieën, logo s, grafisch beeldmateriaal, publiciteit en databasebestanden. Dit zowel voor eigen ontwikkeling als voor derden. Deze afdeling omvat webportalen, gegevensverwerking, webhosting en andere activiteiten die informatie leveren als hoofddoel hebben. Het ontwerpen en verkopen van software, computerprogramma s.

- Dienstverlenende activiteiten op het gebied van reclame en promotie.

Deze afdeling omvat het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via kranten en tijdschriften, radio en televisie of via andere media, alsook het ontwerpen van reclameborden en - panelen. Het organiseren van beurzen, standen, congressen, feesten, .... In de ruimste zin. Het organiseren, het geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord. Het ontwerpen en realiseren van etalages voor commerciële en dienstverlenende bedrijven.

- Het aanbieden van consulting diensten die betrekking hebben op alle mogelijke advies- en of dienstenfuncties op vlak van marketing, communicatie, strategiebepaling, mediabeheer, technische implementaties, marktonderzoek en elk ander onderwerp dat betrekking heeft op bovenstaande doelomschrijving.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- Alle mogelijke advies, consultancy-, technische expertise-, bijstands- en/of dienstenfuncties op het vlak van recht, vastgoed, fiscaliteit, verzekeringen, enzovoort.

Het uitvoeren van diensten en afleveren van keuringscertificaten, attesten, expertises, enzovoort verbonden aan onroerende goederen in de ruimste zin.

Het leveren en verzorgen van energieprestatiecertificaten, EPB-verslagen, luchtdichtheidsmeting, thermografie, veiligheidscoördinatie, elektrische keuringen, keuring stookolietank, waardebepalingen, plaatsbeschrijvingen, keuring riolering, keuring waterinstallaties, ...

In eigen naam en voor rekening van een derde door een onderaannemer.

De vennootschap kan in het algemeen alle diensten verlenen en verzorgen in naam van een derde op vlak van adviesverstrekking, expertise, keuring, schattingen, enzovoort, van om het even welke aard verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met

Het verzorgen van alle mogelijke fotografie, luchtfotografie, ... gerelateerd aan bovenvermelde domeinen.

- Het leveren van alle mogelijk diensten aan de vastgoedsector. (Bv. Vastgoedmakelaars, notarissen, architecten, ingenieurs ...)

- Allerhande werken zoals: - onderhoud en aanleg van tuinen, -behang- en schilderwerken, - badkamers en keukens (plaatsing en betegeling), - vloerbetegeling,  isolatiewerkzaamheden, - gyproc en velux, -elektriciteitswerken, -kleine dakwerken, - sanitair, - centrale verwarming.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. - Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, het verwerven van vruchtgebruik en het in vruchtgebruik geven, het verwerven en verlenen van overige zakelijke rechten, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- De ontwikkeling van bouwprojecten. Zij omvat de nieuwbouw, de reparatie, de aan- en verbouwwerkzaamheden, het optrekken van geprefabriceerde gebouwen of constructies ter plaatse alsook het optrekken van tijdelijke bouwwerken en het slopen van gebouwen en andere bouwwerken.

Zij omvat zowel in eigen naam als in onderaanneming het uitvoeren, de coordinatie en de bouw van onroerende goederen.

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van onroerende goederen.

- Het uitvoeren van alle activiteiten van vastgoedmakelaar in de meest ruime zin. Dit omvat het optreden als bemiddelaar met het oog op aankoop, verkoop, ruil, huren, verhuren van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Dit omvat tevens het beheer van alle onroerende goederen alsook het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom en alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De verkoop, verhuur en lease van consumentenartikelen in de meest ruime zin.

- Handel in bouwstoffen en bouwmaterialen en elke overige economische activiteit. Dit bevat tevens de aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, het huren en verhuren, het leasen, het verstrekken van services, de vervaardiging van machines, inrichtingen, materialen en gereedschappen voor de bouwnijverheid, voor de industrie, handelaars en particulieren, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- De activiteiten van interieurarchitecten en/of werfcoördinator: het inrichten van private, commerciele en publieke ruimten (woningen, burelen, winkels, openbare gebouwen ...), het uitvoeren van studies, het ontwerpen, het verlenen van advies, het toezicht houden op de werkzaamheden, enz. ALGEMEEN- VENNOOTSCHAP

- Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiele bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciele, industriele of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriele of commerciele eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciele, industriele, financiele, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het algemeen alle diensten verlenen op het vlak van adviesverstrekking, expertise, keuring, schatting, enzovoort, van om het even welke aard verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei om 12 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur. Hun mandaat wordt, afhankelijk van wat de algemene vergadering bepaalt in haar benoemingsbesluit, al dan niet bezoldigd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bestuursbevoegdheid

A. Een zaakvoerder alleen handelend is intern bevoegd om handelingen van dagelijks bestuur te verrichten, te weten de handelingen die dag aan dag nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van de normale gang van zaken van de activiteit van de vennootschap en die, wegens hun minder belang ¬ 2.500, het optreden van het bestuursorgaan niet vereisen of niet wenselijk maken, (i) met uitzondering van de handelingen waarvoor het college van zaakvoerders haar voorafgaand akkoord dient te verlenen en (ii) met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergadering bevoegd is.

Beoordeling van de volgende onderwerpen behoort tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders en wordt in geen geval geacht gedelegeerd te worden in het kader van het dagelijks bestuur.

 de tussentijdse resultaten; de jaarrekening;

 de gedetailleerde jaarlijkse budgetten (o.a. jaarbudget, investeringsbudgetten) en latere wijzigingen hiervan met meer dan 5 %;

 investeringsprojecten; desinvesteringen;

 nieuwe financieringen; en zekerheidsstellingen;

 voorschotten of leningen (onder de vorm van rekeningen courant of anderszins) aan aandeelhouders of bestuursleden of met hen verwante (rechts)personen;

 het afsluiten van contracten waarvan de voorwaarden afwijken van de gebruikelijke;

 de fiscale politiek; wijzigen van boekhoud- en waarderingsregels; het sluite van fiscale akkoorden;  het oprichten van filialen en/of het nemen van participaties in andere ondernemingen;

 de aanstelling van personen belast met het dagelijks bestuur; het toekennen van volmachten; van taakverdeling; het strategisch beleid (niet-dagelijks) inzake personeel (aanwerving, ontslag, vergoedingen); de bepaling van de vergoeding van externe adviseurs voor opdrachten die niet kaderen in de dagdagelijkse activiteit;

 de aanvaarding van een mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in een andere vennootschap;

 het opstarten van nieuwe activiteiten of anderszins wijzigen van de activiteiten van de vennootschap;

 voorstellen aan de algemene vergadering om het kapitaal te wijzigen; de vennootschap te ontbinden en vereffenen, het doel of andere bepalingen van de statuten te wijzigen;

 beslissingen over strategische marketinguitgaven (niet-dagelijks);

 verplaatsen van de maatschappelijke zetel;

 het voeren van om het even welke rechtsprocedure waarin de vennootschap zou betrokken zijn. Beslissingen waarvan valt te oordelen dat zij het dagdagelijks karakter overstijgen, en die buiten de opsomming hierboven vallen, zullen voorafgaand, voor goedkeuring ervan, ter kennis worden gebracht van het college van zaakvoerders.

De uitvoering van de beslissingen van het college van zaakvoerders wordt, zoals het dagelijks bestuur, gedelegeerd aan (verdeeld over) de onderscheiden zaakvoerders.

B. De zaakvoerders zullen als bestuursorgaan, in een geest van solidariteit, collegiaal met elkaar overleg plegen. Er zal vergaderd worden op geregelde tijdstippen; minstens 2 maal per jaar op formele wijze - ter bespreking van de halfjaarlijkse en van de jaarlijkse cijfers -; ook telkens één van de hiervoor vermelde punten (voorbehouden bevoegdheid) moet worden behandeld.

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen op initiatief van een zaakvoerder.

De oproeping geschiedt, drie dagen op voorhand, per brief, telefax of e-mail, met opgaaf van de agendapunten.

De vergaderingen worden gehouden in België, op de plaats zoals aangeduid in de oproeping; dan wel per telefoon- of videoconferentie.

Het regelmatig bijeengeroepen college van zaakvoerders, waarvan verantwoording moet worden afgelegd in de notulen, vertegenwoordigt al de zaakvoerders, ongeacht het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden.

De zaakvoerder die een vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het B.W., volmacht geven aan een ander lid van het college om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Alle besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, en bij onthouding, met gewone meerderheid van de overige stemmen.

De stem van degene die de vergadering voorzit geldt niet als doorslaggevend.

De besluiten worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering en de leden aanwezig of vertegenwoordigd en worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap dit vereisen, waaromtrent naderhand verantwoording moet afgelegd in notulen, kunnen besluiten worden getrokken bij eenparig schriftelijk (bvb. per email) of mondeling akkoord, nadien, door de eerstkomende vergadering te bekrachtigen.

Hiertoe zal een gebrek aan reactie van een zaakvoerder, binnen de drie dagen na verzoek tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

goedkeuring, als een goedkeuring beschouwd worden, behoudens het geval van overmacht van de niet  reagerende zaakvoerder.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De onderscheiden zaakvoerders zijn ertoe gehouden, zonder dat zij verantwoording verschuldigd zullen zijn in verband met de tijdstippen waarop zij hun prestaties leveren, om elkaar onderling op de hoogte te houden i.v.m. de activiteit zij dag aan dag verrichten, en eventueel een activiteitenverslag te overhandigen, houdende zowel de gewezen als de toekomstige objectieven en realisaties. Gelet op de nauwe samenwerking en de dichtheid en frequentie van hun contacten, geschieden hun onderlinge mededelingen, ter wille van hun soepelheid en snelheid, geldig door middel van e-mail of fax.

Wederkerige e-mails, werkmemo s, verslagen van vergaderingen en beheersrapporten zijn bewijskrachtig.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Een zaakvoerder alleen handelend is extern bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, binnen het kader van het dagelijks bestuur en de uitvoering van de beslissingen van het college van zaakvoerders.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van het gegeven mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Het college van zaakvoerders kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor het overige, wordt afgesproken dat de vennootschap geldig wordt vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders samen optredend.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald de statuten en het Wetboek Vennootschappen..

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin¬gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aanspra¬kelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtsper¬soon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin¬tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de ven¬nootschap wordt opgenomen of tot aan de bekend¬making van haar ontbinding.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing. SLOTBEPALINGEN

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Glenn Vanhaeren, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  iFirma , met zetel te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met als ondernemingsnummer 0546.567.977, met als vaste vertegenwoordiger de heer Matthias Françoys, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bench Groep , met zetel te 8200 Brugge, Rombout de Dopperestraat 13, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met als ondernemingsnummer 0847.545.616., met als vaste vertegenwoordiger de heer Benoit Strypsteen, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige verbodsbepaling terzake.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand mei 2016 om 12 uur.

Bijzondere volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Flamand & Partners te Knokke-Heist,  t Walletje 18, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

B.T.W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondernemingsloket om

inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van KB 38 dd. 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 ivm. de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Eric Deroose

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 31.08.2016 16547-0227-014

Coordonnées
MOCKUP

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 174 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande