MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.306.344

Publication

26/10/2012
ÿþMod Word 11.1

le

t tiltit 11111 tilt 11111111 t tlli lit lit I It

" iav~zoe

8

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma " spie na neerlegging ter griffie van de akt

ONITEUR RFI C

-3. VI. 2D1?

ECHTg KÓTRWKHAIy+J>~t-

Griffie

19 -10-

2012 ATSBLAD

EERGELEGD

BE GISCH STi

Uit een akte opgesteld door Meester Carole Guillemyn, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 13 september 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS", met zetel van de vennootschap te 8800 Roeselare, Armoedestraat 71, volgende beslissingen heeft genomen:

I. Kennisname van documenten en verslagen:

a) het fusievoorstel van zes juli tweeduizend en twaalf opgesteld door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap «MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS» en van de naamloze vennootschap «PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS»neergelegd werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van respectievelijk Kortrijk op 13 juli 2012 en Brussel op elf juli tweeduizend en twaalf, bekend gemaakt bij wijze van mededeling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig juli tweeduizend en twaalf onder het nummer 12135146 voor de overgenomen vennootschap en van negentien juli tweeduizend en twaalf, onder nummer 12128132 voor de overnemende vennootschap;

b)het omstandig verslag opgesteld optien september tweeduizend en twaalf door de raad van bestuur

c)de aandeelhouder van onderhavige vennootschap verklaart hierbij beroep te doen op de toepassing van artikel 695, §1, laatste zin van het Wetboek van Vennootschappen en beslist dat het verslag opgemaakt door de commissaris van de overnemende vennootschap, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, niet vereist is. De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap "PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS" die heden gehouden zal worden, zal met eenparigheid van stemmen dezelfde beslissing nemen;

d)de staat van het vermogen van de vennootschap per dertig juni tweeduizend en twaalf

(" )

11.1. Fusiebesluit - Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op zes juli tweeduizend en twaalf door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen «MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS» en van de naamloze vennootschap «PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS» , overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen en dat door ieder van de betrokken vennootschappen neergelegd werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van respectievelijk Kortrijk en Brussel en bekend gemaakt werd zoals hiervoren voorzien.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS" met maatschappelijke zetel te Anderlecht (B- 1070 Brussel), Tweestationsstraat, 80, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Armoedestraat, 71, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 682 Wetboek van Vennootschappen.

2, Vergoeding  Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding.

Aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "Moduler Lighting Instruments" zullen twaalfduizend tweehonderd zeventig (12.270) volgestorte, nieuw uit te geven, aandelen op naam, door de overnemende vennootschap "PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS" worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast : twee (21 nieuwe aandelen op naam van de naamloze vennootschap Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0420.306.344

Benaming

(voluit) : MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Armoedestraat 71

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS" -ONTBINDING ZONDER VEREFFENING- PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

RVoor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

r "Philips lnnovative Applications" voor honderd drieënzestig (163) bestaande aandelen van de naamloze vennootschap "Modular Lighting Instruments", toe te kennen aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "Modular Lighting Instruments", overgenomen vennootschap, te weten de naamloze vennootschap "PHILIPS BELGIUM", zonder oplegsom. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

MACHTEN.

De vergadering verleent alle machten :

a, aan de raad van bestuur om al het nodige te doen voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

b. aan de heren Hendrik Vermeire en Kris Vangilbergen, bijzonder gevolmachtigden, met bevoegdheid om alleen te handelen en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de bij de fusie betrokken vennootschappen in het K_ ruispuntbank Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingsplichtige, inclusief en zover als nodig met betrekking tot het verleden, te wijzigen, te verbeteren of door te halen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd, uitgifte met volmachten, bijzonder verslag raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012
ÿþMod Word 11.1

J'''L`" NEERGELEGD

7- 2012 13. 07, 2012

;1 'PT

F3ECHT8 NK KOOPHANDEL

GrieRTRIJK

MONiTE

2 -0

ELGlSCH

jz < In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

EN

2.De naamloze vennootschap MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS, gevestigd te Armoedestraat 71, 8800 Roeselare, ingeschreven in het handelsregister van Kortrijk onder nummer 0420.306.344 en BTW nummer BE 0420.306.344, vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux, standplaats hebbende gehad te Moeskroen, op elf februari negentien honderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van achtentwintig februari nadien, onder nummer 525-18, hier vertegenwoordigd door de heren K. Vangilbergen en H. Vermeire in hun hoedanigheid van bestuurder.

Hierna ook genoemd 'de over te nemen vennootschap';

Overwegende dat:

-Er binnen de Philips groep al lang gestreefd wordt naar een vereenvoudiging van de maatschappelijke structuur;

-Voorts in het kader van de 'Fit 2 Grow' programma van de Philips Groep geinitieerd begin 2012 er onder

meer gezocht wordt om:

Ode IT infrastructuur te vereenvoudigen;

Ode rapportering en de processen te vereenvoudigen en te harmoniseren;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12135146*

s

E

Ondememingsnr : 0420.306.344

Benaming

(voluit) : Moduier Lighting Instruments

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Armoedestraat 71 8800 Roeselare (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel Verslag van de Raad van Bestuur van 6 juli 2012

De raad van bestuur stelt het voorstel op van fusie door overneming van de naamloze vennootschap Moduler Lighting Instruments door de naamloze vennootschap Philips Innovative Applications, zoals opgenomen hieronder, en hecht hieraan haar unanieme goedkeuring.

Fusievoorstel:

Op 6 juli 2012 is overeenkomstig artikel 693 W. Venn. door de raden van bestuur van de nagenoemde vennootschappen in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS, gevestigd te Tweestationsstraat 80, 1070 Brussel, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0422.108.465 en BTW nummer BE 0422.108.465, vennootschap opgericht blj akte verleden voor H. Van de Velde, notaris te Brussel, op één december negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummers 881217-217 en  218, hier vertegenwoordigd door de heren G. Verachtert en H. Vermeire in hun hoedanigheid van bestuurder;

Hierna ook genoemd `de overnemende vennootschap';

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

©het aantal Organizational Reference Units (ORU's) en het aantal maatschappijen binnen de Groep fors te reduceren;

Q'hierdoor de vaste kosten van de wereldwijde "Finance" afdeling te drukken. Omet de zodoende vrijgemaakte financiele middelen de commerciële activiteiten te stimuleren.

-de bedrijfstak 'Moduler Lighting Instruments' bij akte van overdracht van bedrijfstak verleden voor notaris C. Guillemyn te Brussel op 4 juli 2012 door Moduler Lighting instruments NV werd verkocht aan PITS NV;

-de raden van bestuur van voorgenoemde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van Moduler Lighting Instruments NV, met toepassing van de bepalingen van artikel 671 e.v. van het W. Venn., zal overgaan op Philips Innovative Applications NV en verbinden de raden van bestuur van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

Aldus wordt voorgesteld dat:

1.0e bij de fusie betrokken vennootschappen:

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

De overnemende vennootschap: de naamloze vennootschap Philips Innovative Applications NV, die naar luid van artikel 3 der statuten het nagemelde doel heeft:

" het ontwikkelen, het vervaardigen en/of laten vervaardigen, het installeren en/of laten installeren, het verkopen en/cf laten verkopen van technische produkten in 't algemeen en van elektronische en elektrische in het bijzonder, alsmede van desbetreffende "software", het ondersteunen van derden op dit gebied, het verwerven en in portefeuille houden van deelnemingen in andere ondernemingen die een gelijksoortig, analoog of verwant doel nastreven, en het uitvoeren van aile verrichtingen en/of werkzaamheden in de ruimste zin opgevat, in verband met het voorgaande."

Philips Innovative Applications NV heeft zijn maatschappelijke zetel te Anderlecht, Tweestationsstraat 80, maar heeft vestigingen in Brugge en Turnhout.

De activiteiten met betrekking tot vestiging in Brugge beperken zich tot de afwikkeling van de lopende bodemsanering. De bedrijfstak 'I&D TV Brugge' werd per 1 april 2012 overgedragen aan TP Vision Belgium NV.

De vestiging in Turnhout omvat het internationale competentiecentrum voor verlichtingsproducten in met name professionele toepassingen, zoals ondermeer straatverlichting, winkelverlichting, lampen voor glastuinbouw, stadionverlichting, lampen voor digital projection, lampen voor het entertainment segment, De onderscheiden divisies zijn: H1D, DPL, Special Lighting en AMS. Naast ontwikkeling en productie in het domein van verlichting, kent deze vestiging ook een belangrijke activiteit inzake mechanisatieprojecten.

Voorts staat de vennootschap nog in voor de afwikkeling van bodemsanering en de opvolging van uitstaande huurverbintenissen te Hasselt, waar de activiteiten in de Icop van 2003 werden stopgezet.

De over te nemen vennootschap: de naamloze vennootschap Moduler Lighting Instruments NV, die naar luid van artikel 3 der statuten het nagemelde doel heeft:

" ... alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de fabricatie, het ontwerpen van, de import, de groot- en kleinhandel, het plaatsen en verhuren van verlichtingstoestellen, verlichtingsapparatuur, electriciteitstoestellen en materiaal, elektronisch materiaal en alle mogelijke toebehoren hiervoor.

De vennootschap mag bestuurdersfuncties waarnemen in andere vennootschappen, optreden als vereffenaar en zowel commerciële als administratieve diensten verlenen aan andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijke doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt blijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgelijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan, alle plaatsingen verrichten met roerende waarden, belangen nemen bij middel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

van associaties, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in bestaande of op te richten vennootschap en ondernemingen. De algemene vergadering mag mits naleving der bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden en wijzigen."

Modular Lighting Instruments NV heeft buiten haar maatschappelijke zetel te Roeselare geen andere vestigingen.

De activiteiten van Modular Lighting Instruments NV zijn beperkt tot het beheer van participaties in haar aandelen portefeuille en van een belangrijke som aan liquide middelen.

Philips Innovative Applications NV zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Modular Lighting Instruments NV, zijnde de over te nemen vennootschap, zodat de overnemende vennootschap gesubrogeerd zal zijn in aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap. Het aldus verkregen vermogen, gebaseerd op de balans per 31-12-2011, kan als volgt samengevat worden;

BOEKJAAR; 2011 TOTAAL

In EUR + 2 dec.

VASTE AKTIVA 2.891.000,00

(Oprichtingskosten 0,00

Illmmateriële vaste aktiva 0,00

tllMateriële vaste aktiva 0,00

lVPinanciële vaste aktiva 2.891.000,00

VLOTTENDE AKTIVA 15.991.798,40

Worderingen op meer dan 1 jaar 0,00

VIVoorraden en bestellingen in uitvoering 0,00

VIIVorderingen op ten hoogste 1 jaar 0,00

VIIIGeldbeleggingen 0,00

IXLiquide middelen 15.988.204,72

XOverlopende rekeningen 3.593,68

TOTAL. DER ACTIVA 18.882.798,40

EIGEN VERMOGEN 15.883.601,76

I Kapitaal 500.000,00

II Uitgiftepremie 0,00

IllHerwaarderingsmeerwaarden 0,00

IV Reserves 15.382.760,12

V.Overgedragen verlieslwinst 841,64

VI Kapitaalsubsid ies 0,00

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 0,00

VII A Voorzieningen voor risiko's en lasten 0,00

B Uitgestelde belastingen en belastingslatentie 0,00

SCHULDEN 2.999.196,64

VIIISchulden op meer dan ljaar 0,00

1XSchulden op ten hoogste 1 jaar 2.999.196,64

XOverlopende rekeningen 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 18.882.798,40

II.De ruilverhouding van de aandelen

Alle 1.000.000 aandelen van de over te nemen vennootschap zijn in handen van één aandeelhouder, Philips

Belgium NV.

Philips Belgium NV bezit eveneens 280.572 van de 280.573 aandelen in de overnemende vennootschap.

Aan de unieke aandeelhouder van de over te nemen vennootschap zullen 12.270 volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van de overnemende vennootschap "Philips Innovative Applications" worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast, 163 aandelen van Modular Lighting Instruments NV in ruil van 2 aandelen van Philips Innovative Applications NV.

De uit te reiken aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

III.De wijze waarop de aandelen werden uitgereikt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van Moduler Lighting Instruments NV aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap worden toegekend, worden als volgt uitgereikt:

binnen de 3 maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, tekent de mandataris van het bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens:

-de identiteit van de houders van de aandelen van de overgenomen vennootschap -het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt -de datum van fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de mandataris namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

IV.Datum van winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen van Philips lnnovative Applications NV nemen deel in het bedrijfsresultaat vanaf 1 januari 2012.

Wat de uitkering van dividenden betreft zal de Algemene Vergadering van 2013 beslissen over het resultaat van het boekjaar eindigend op 31 december 2012. De Raad van bestuur kan beslissen tot de toekenning van een interim dividend in 2013.

V.Verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap

Vanaf 1 januari 2012 worden de verrichtingen gesteld door Modular Lighting instruments NV boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

VI.Geen bijzondere rechten

Er zijn in Philips lnnovative Appiications NV geen aandelen, effecten of winstbewijzen waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

V11,Bezoldiging-verslagen

De raden van bestuur van de aan huidige fusie deelnemende vennootschappen stellen aan hun respectieve algemene vergadering van aandeelhouders voor te willen verzaken aan het schriftelijk verslag waarvan sprake in artikel 695 van het W. Venn.

Gelet op het voorgaande wordt door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap opdracht verleend aan Klynveld Peat Marwick Goerdeler CVBA (KPMG), Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, Bedrijfsrevisoren, om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 602 van het W. Venn. met betrekking tot de kapitaalverhoging die met de voorgestelde fusie gepaard gaat. De bezoldiging voor deze opdracht wordt in gemeen overleg geraamd op 3.000 Euro.

Vl11.Bijzondere voordelen bestuurders

Aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

IX.Wijziging van statuten

In de statuten van Philips lnnovative Applications NV wordt het artikel met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen van de vennootschap aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie totstandgekomen kapitaalverhoging en de uitgifte van nieuwe aandelen. De tekst van het artikel 5 dat het bedrag van het kapitaal en het aantal aandelen weergeeft, wordt vervangen door volgende tekst:

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 103.000.000 Euro. Het is vertegenwoordigd door 292.843 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die allen één 1/292.843.ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

X.lnformatie uitwisseling

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de

. . r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in W. Venn. en de statuten.



De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk,





De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is eind augustus 2012.

'Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, staat iedere vennootschap in voor haar eigen kosten. Bij goedkeuring worden alle kosten verbande houdende met de verrichting gedragen door de, overnemende vennootschap.



Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de respectieve organen van bestuur neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

XI.Verklaringen Pro Fisco



Bjiagen hij h t $eigisreh St t"s îa t - 32107/2012 - Annexes áü Moüiteu bëigë De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming

tussen de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap, geschiedt met toepassing van:

-artikels 117, §1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

-artikels 211, 212 en 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen "1992'

-artikels 11 en 18, §3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.



Opgemaakt in 6 exemplaren op 6 juli 2012.

Elke ondertekende raad van bestuur erkent twee door allen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel.

Philips lnnovative Applications NV

G. Verachtert H. Vermeire

Bestuurder Bestuurder



Moduler Lighting Instruments NV

K. Vangilbergen H. Vermeire

Bestuurder Bestuurder

Terzeifdertijd mee neergelegd:

- verslag van de raad van bestuur dd. 6/7/2012

- fusievoorstel dd. 6/7/2012









,_



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 13.07.2012 12287-0213-042
18/11/2011
ÿþMotl 2.1

IA\

~ r~l=J~~fv =~ i

In de bijlagen-bi' hete. t Be~gich Staatsblad bekend te maken kopie na neerieggineie griffioanüde-a e

20n ` EER GELEGD

~~ s~L,~4 31. 10. 2011

RECH3 Er,rs G'rif~ifRHr.N:DEL

KOrZ T R1JK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ylu11197+

a . il

jELG15Cy

Ondernemingsnr: 0420306344

" Benaming

(voluit) : Modular Lighting Instruments

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Arrnoedestraat 71, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Mandaten

Uittreksel uit de raad van bestuur van 05/07/2011

De raad van bestuur aanvaardt het eervol ontslag van de BVBA JULO CONSULT, vertegenwoordigd door de

heer Lieven Messiaen, als dagelijks bestuurder van de naamloze vennootschap Modular Lighting Instruments,

per 5 juli 2011.

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders op 04/07/2011

De vergadering beslist éénparig om over te gaan tot het eervol ontslag als bestuurder van de BVBA Julo

Consult, vertegenwoordigd door de heer Lieven Messiaen, per 04/07/2011.

Er wordt beslist niet over te gaan tot vervanging van zijn mandaat.

Bijgevolg wordt het aantal bestuurders verminderd van vier naar drie.

G. Verachtert H. Vermeire

Bestuurder Bestuurder

24/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELLE

DIR ee-r ION

Vo beho

aan

BeJÇ Staat

111 11,1tdiiw~iWnn~iu~ 1129775*

16 -08- 2011

luGISCH STAATSBLAD

LAp BESTUUR

NEERGELEGD

19. 07, 2911

~--Gr~~!K ie

RECI-iTBAKOOGI"rl;,NDIrL

ií1.'311- :00,_~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0420.306.344

Benaming

(voluit) : Modular Lighting Instruments NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Armoedestraat 71 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK

Uit een akte verleden op 4 juli 2011 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris te Brussel, ter registratie neergelegd, blijkt dat :

De naamloze vennootschap MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS, waarvan de zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Armoedestraat 71, met ondernemingsnummer 0420.306.344 RPR Kortrijk en geregistreerd als BTW-belastingsplichtige onder nummer BE0420.306.344, overdragende vennootschap, de bedrijfstak " Modular Lighting Instruments" overgedragen heeft aan de naamloze vennootschap "PHILIPS INNOVATIVE TECHNOLOGY SOLUTIONS", afgekort "PITS", Overnemende Vennootschap te 3001 Heverlee, Interleuvenlaan

76.

-de verrichting wordt onderworpen aan de regeling omschreven in de artikelen 770, 760 tot 762 en 764 tot 767 Wetboek van Vennootschappen.

-de overgedragen elementen vormen een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken. Het overgedragen geheel beantwoordt aan de wettelijke omschrijving van het begrip "bedrijfstak" in artikel 680 van het Wetboek van vennootschappen.

Datum van boekhoudkundige toerekening

De overdracht van de bedrijfstak "Modular Lighting Instruments" zal juridisch en boekhoudkundig uitwerking verkrijgen op 3 juli 2011, om 24.00uur / 4 juli 2011 om 00.00 uur. De Overdragende Vennootschap en de Overnemende Vennootschap wensen dus aan de voornoemde verrichtingen geen boekhoudkundige retroactiviteit toe te kennen.

Geen bijzondere voordelen voor bestuurders

Geen enkel bijzonder voordeel wordt of zal worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de overdracht.

Belangrijke wijzigingen in de activa en passiva

De Overdragende Vennootschap, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva hebben voorgedaan tussen de datum waarop het voorstel van overdracht van de bedrijfstak "Modular Lighting Instruments" werd opgemaakt en heden.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte van de akte van 4 juli 2011/ 2 bijlagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes duMoniteur belge

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 13.07.2011 11283-0545-045
01/06/2011
ÿþMoe 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bi *u(1aaaee" u NEERGELEGD

E "

SI 20. 05. 2011

R ECHTBA rJu ;cc)UpHANDEL

?~!ffiei J ~c









Ondernemingsnr : 0420.306.344

Benaming

(voluit) : Modular Lighting Instruments NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Armoedestraat 71 te 8800 Roeselare

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN EEN BEDRIJFSTAK

Neerlegging van het voorstel tot overdracht van de bedrijfstakken overeenkomstig de artikelen 770 en 760; Wetboek Vennootschappen, teneinde de bedrijfstakken "Modular Lighting Instruments" en "Remote Control; OEM" van de naamloze vennootschap "Modular Lighting Instruments NV, respectievelijk "Philips Innovative Applications NV, over te dragen naar de naamloze venootschap"Philips Innovative Technology Solutions NV", afgekort "PITS"

BIJ WIJZE VAN MELDING

(g et) Carole Guillemyn,Geassocieerd Notaris

Samen neergelegd: 3 vomachten, 1 voorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 30.06.2009 09310-0367-045
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 30.07.2008 08489-0134-048
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.04.2007, NGL 01.06.2007 07169-0340-043
29/05/2007 : KO097802
12/02/2007 : KO097802
26/05/2005 : KO097802
19/05/2005 : KO097802
04/05/2005 : KO097802
08/04/2005 : KO097802
05/07/2004 : KO097802
21/06/2004 : KO097802
03/05/2004 : KO097802
16/03/2004 : KO097802
05/08/2003 : KO097802
24/07/2002 : KO097802
24/07/2002 : KO097802
25/07/1996 : KO97802
01/01/1993 : KO97802
13/12/1990 : KO97802
08/07/1989 : KO97802
01/01/1988 : KO97802
16/04/1987 : KO97802

Coordonnées
MODULAR LIGHTING INSTRUMENTS

Adresse
ARMOEDESTRAAT 71 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande