MOEYAERT DAVID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOEYAERT DAVID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.753.679

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 17.04.2014 14094-0138-012
18/10/2013
ÿþ`qw ir

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

158837

Ondememingsnr : 0846.753.679

:= Benaming (voluit) : Moeyaert David

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ncaergalegci ter griffie van de

rechtbank van k n Brugge  af

ing te Odztende OP 0s0t.2013

Griffie Ott gielPF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Maerestraat 13

8211 Zedelgem (Aartrijke)

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 26 september 2013, geregistreerd op het kantoor der registratie Torhout op 02E; okt 2013 boek 670 blad 88 vak 16 vijf bladen geen Renvooien. Ontvangen : drieëndertigduizend en honderd:; '; euro (¬ 33.100). De Eerstaanwezend Inspecteur, get. M, DE MEULENAERE, heeft de besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid "Moeyaert David" volgende besluiten genomen;

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslap bedrijfsrevisor

, De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Degryse  Bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, hiertoe aangesteld door de enige vennoot, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA Moeyaert David betreft de inbreng van het perceel grond toebehorende aan de heer David Moeyaert ten belope van ¬ 681.000, 00 waarvoor een gemengde vergoeding wordt toegekend.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednjfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat enerzijds uit een kapitaalverhoging ter waarde van ¬ = 350.000,00 en is vertegenwoordigd door 1.881 aandelen van de BVBA MOEYAERT DAVID, zonder een nominale waarde, en een schuld onder de vorm van een rekening courant ten belope van ¬ 331.000,00 ten ;, opzicht van de heer David Moeyaert.

tNrj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke

Op 29 juli 2013

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co, Bednjfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. DEGRYSE  Bedrijfsrevisor

met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse"

Verslag zaakvoerder

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fe

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De enige vennoot beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderdvijftigduizend euro (¬ 350.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 368.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend achthonderd éénentachtig (1.881) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00).

Voorwerp van de inbreng

De heer David Moeyaert, voornoemd, hierna genoemd `de inbrenger' verklaart over te gaan tot de inbreng van het hierna beschreven onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

Gemeente Zedelgem  vierde afdeling (voorheen Aartriike)

Een perceel grond zonder de bestaande opstallen gelegen de Maerestraat +5, gekadastreerd in de sectie C nummer 07221E voor een oppervlakte volgens kadaster van negenenzeventig are drie centiare (79a 03ca). Welgekend door alle partijen die er geen nadere omschrijving van verlangen.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Het goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van enige hypotheek of andere belemmering, met uitzondering van:

al de hypothecaire schuld ten voordele van NV KBC bank voor een bedrag van vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) in hoofdsom en achtduizend vijfhonderd euro (¬ 8.500,00) in aanhorigheden krachtens akte krediet verleden voor notaris Christian Ryckaert destijds te Torhout op 15 juni 2004, ingeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 1 juli daarna onder formaliteit 61-l-0110712004-08378 lastens de heer David Moeyaert, dewelke de heer David Moeyaert, voornoemd, zich ertoe verplicht deze in de toekomst verder af te lossen in kapitaal en intrest en de periodieke betalingen ervan, zowel in kapitaal als intresten, te vereffenen. b/ de hypothecaire volmacht ten voordele van NV KBC bank voor een bedrag van honderd drieënzestigduizend ' euro (¬ 163.000,00) in hoofdsom en twaalfduizend driehonderd vierennegentig euro achtenzestig eurocent (¬ ' 12.394,68) in aanhorigheden krachtens akte verleden voor notaris Christian Ryckaert, destijds te Torhout op 15 juni 2004 lastens de heer David Moeyaert, dewelke de heer David Moeyaert, voornoemd, zich ertoe verplicht deze in de toekomst verder af te lossen in kapitaal en intrest en de periodieke betalingen ervan, zowel in kapitaal als intresten, te vereffenen.

c/ de hypothecaire volmacht ten voordele van NV KBC bank voor een bedrag van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00) in hoofdsom en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) in aanhorigheden krachtens akte verleden voor notaris Christian Ryckaert, destijds te Torhout, op 27 oktober 2004 lastens de echtgenoten Erik Moeyaert--Tyvaert Helga.

Zijn alhier tussengekomen:

De heer MOEYAERT, Erik Jozef, en zijn echtgenote mevrouw TYVAERT, Helga Renée Elisabeth, samen wonende te 8820 Torhout, Sparappelstraat 3.

Die verklaren deze laatste schuld in de toekomst verder af te lossen in kapitaal en intrest en de periodieke betalingen ervan, zowel in kapitaal als intresten, te vereffenen.

KBC bank heeft zich bij e-mailbericht de dato 25 september 2013 uitdrukkelijk akkoord verklaard met onderhavige verrichting.

VERKLARING PRO FISCO

REGISTRATIERECHTEN

Enkel voor wat de inning van de registratierechten betreft verklaren de verschijnende partijen dat zij toepassing vragen van artikel 115 bis Wetboek Registratierechten en dat de verkoopswaarde van de inbreng in natura van het voormelde ingebrachte onroerend goed pro fisco geschat wordt op zeshonderd éénentachtigduizend euro ( ¬ 681.000,00).

Vergoeding van de inbreng

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt als volgt

Voor de inbreng in natura ontvangt de heer David Moeyaert, voornoemd een gemengde vergoeding.

Deze vergoeding zal bestaan uit een vergoeding in aandelen voor de inbreng van driehonderd vijftig duizend euro (¬ 350.000,00) met creatie van duizend achthonderd éénentachtig (1.881) nieuwe aandelen. Daarnaast zal - de vennootschap een schuld hebben onder de vorm van een rekening courant ten opzichte van de heer David Moeyaert ten belope van driehonderd éénendertigduizend euro (¬ 331.000,00).

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 368.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend negenhonderd éénentachtig (1.981) aandelen,

De enige vennoot besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerst alinea van artikel vijf van de statuten door volgende tekst :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 368.600,00) en is verdeeld in duizend negenhonderd éénentachtig (1.981) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT :

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti-" mod 11.1

f&

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van Stuyts Accounting Services CVBA Die woonstkeuze doen op het kantoor te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A.







VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL- (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Tegelijk hierme neergelegd:-

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 26/09/2013

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder in het kader van de inbreng in natura

- coördinatie van de statuten

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

25/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303376*

Neergelegd

21-06-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846753679

Benaming (voluit): MOEYAERT DAVID

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8211 Zedelgem, de Maerestraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 19 juni 2012, neergelegd op de

Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

De heer MOEYAERT, David Bart Sven, geboren te Roeselare op 14 april 1982, ongehuwd, wonende te

8211 Zedelgem (Aartrijke), de Maerestraat 13.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: MOEYAERT DAVID

3) Zetel: 8211 Zedelgem (Aartrijke), De Maerestraat 13

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Het vervoer, zowel nationaal als internationaal, per spoor, over land, lucht- en waterwegen van alle

goederen, personen, dieren en zaken;

- Het vervoer van goederen langs de weg;

- De organisatie en verrichting van verzendingen, bevrachting, groepage, inklaring, havenbehandeling en

verzekering van alle diensten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben;

- Besteldiensten o.a. het ophalen van vracht het groeperen van individuele vracht voor verzending, het

distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van alle roerende goederen, en meer in het bijzonder van alle

transportmiddelen, voertuigen, materieel en onderdelen;

- Inzameling van ongevaarlijk afval;

- Overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval;

- Groothandel in ijzer- en staalschroot in oude non-ferrometalen;

- Groothandel in afval, al dan niet van metaal, en in recuperatiematerialen;

- Groothandel in afval en schroot, n.e.g.;

- Kleinhandel in vaste brandstoffen zoals steenkool, brandhout, houtskool, enz.

- Management en consultancy;

- Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en

de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is;

- Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van

organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in

verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van

industriële of dienstverlenende aard;

- Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het

verstrekken van documentatie;

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op

permanente als op occasionele wijze, zowel

volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audio-visueel;

- Borg stellen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere

roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten

vennootschappen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even

welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; II. Voor eigen rekening:

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het bezoldigen in natura van haar zaakvoerder(s) en/of personeelsleden en geld en/of in natura.

Alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, zowel in België als in het buitenland, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op onroerende goederen. Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd. Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf als via derden. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Zij mag optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (vb groothandel, kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere

voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden , nadat de vereiste

vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

De heer David Moeyaert, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort

door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen om te

eindigen op 30 september 2013.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op 20 maart om negentien uur en voor het eerst in 2014.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Luik B - Vervolg

12) Aanstelling zaakvoerder:

Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder: de heer Moeyaert David, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 19 juni 2012

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MOEYAERT DAVID

Adresse
DE MAERESTRAAT 13 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande