MONA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.553.815

Publication

12/01/2015
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838.553.815

Benaming

(voluit) : MONA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 27 oktober 2014, ter registratie,

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MONA", opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 18 juli 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder het nummer 11131082, gehouden op 27 oktober 2014 heeft beslist wat volgt:

1. Kennisname van het door de wet vereiste verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", kantoorhoudend te 8560 Wevelgem,' Kortrijkstraat, 12, vertegenwoordigd door de Meer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de, zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura,

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de volle eigendom van een onroerend goed met grond en aanhorigheden bij de BVBA MONA, kan ik besluiten dat:

De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bestaande uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot een inbrengwaarde die overeenstemt met het aantal en de toename van de factiewaarde van de bestaande aandelen onder voorbehoud van navolgende:

Het bedrijfskapitaal van de vennootschap is enkel positief wanneer de rekeningen courant van de vennoten worden beschouwd als een lange termijn financiering,

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

Bovendien dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Tevens dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad (ad 16.518,00 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

Blijkens hypothecair getuigschrift verkregen vanwege de hypotheekbewaarder van het hypotheekkantoor te Brugge Il, d.d. 20 juni 2014, blijkt dat op voormeld onroerend een inschrijving is genomen in het voordeel van de' maatschappij Royale Belge Leven-Ongevallen (thans AXA Bank Europe), krachtens akte verleden voor notaris Guido Sabbe te Izegem op 21 september 1990, tot zekerheid van de terugbetaling van een hoofdsom van 4.000.000 BEF (thans 99.157,41 EUR) en bijhorigheden ten belope van 400.000 BEF (thans 9.915,74 EUR). Voormelde inschrijving werd gevorderd op het 2de hypotheekkantoor te Brugge en ingeschreven in boek 2032 onder nummer 3 d.d. 26 oktober 1990.

Uit het schrijven van AXA Bank Europe, d.d. 25 juli 2014, blijkt het akkoord met opheffing van voormelde hypothecaire inschrijving.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONIT

05

BELGISC

E UR BELGE

01- 2015 STAATSBLAD

NEERGELEGD

2 ~ f1KT, 2014

Rechtbank vat, KOOPHANDEL GGrt j" îted. KORTRIJK

H

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke

o rechtsleer terzake, doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding bestaat uit een toename van de fractiewaarde

van de huidige aandelen ten bedrage van 176,048,00 EUR.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

Kennisname van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Kapitaalverhoging

Vervolgens wordt beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd zes en zeventig

duizend en acht en veertig euro (¬ 176.048,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00) op honderd vier en negentig duizend zeshonderd acht en veertig euro (¬ 194.648,00), door

de hierna beschreven inbreng in natura met een globale waarde van honderd zes en zeventig duizend en acht

en veertig euro (¬ 176.048,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

I n breng

De Heer Pieter Mooyman en Mevrouw Rosette Naessens, samenwonende te 8780 Oostrozebeke,

Kruisstraat, 15, verklaren het hierna beschreven onroerend goed in de vennootschap in te brengen, te weten

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD TIELT

(DERDE AFDELING)

Een handelseigendom, op en met medegaande grond en afhankelijkheden, staande en gelegen alsvoren

aan de Kortrijkstraat, numer 120, bekend ten kadaster volgens titel en recent kadastraal uittreksel TIELT  Derde Afdeling, Sectie I, nummer 467/C, groot volgens titel en kadaster drie en vijftig centiaren (00a 53ca). Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten in hun hoedanigheid van vennoten van de vennootschap.

Vergoeding

In gemeen akkoord met de inbrengers wordt beslist dat voormelde inbreng in natura niet vergoed wordt door toekenning, aan de inbrengers ervan, van nieuwe kapitaalsaandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MONA". Er worden evenmin andere voordelen toegekend aan de inbrengers.

De vergadering erkent door ondergetekende notaris ingelicht te zijn geweest omtrent het Advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren de dato 28 januari 2013 (Kapitaalverhoging door inbreng in natura en uitgifte van nieuwe aandelen) nopens de verplichting tot uitgifte van nieuwe aandelen ingeval van kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verklaring

De inbrengers verklaren op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap.

2. Vaststelling dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd vier en negentig duizend zeshonderd acht en veertig euro (¬ 194.648,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen.

3. Aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

4. Aanpassing van de statuten ingevolge de hiervoor genomen besluiten en dit als volgt. a De huidige tekst van de eerste alinea van het artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende

tekst .

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vier en negentig duizend zeshonderd acht en veertig euro (¬ 194.648,00) EURO (194.648,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

a De huidige tekst van artikel vijf en twintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 30.05.2013 13143-0146-010
26/08/2011
ÿþ Maa 2.1

('~g 3 '3 J in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

` ~ I DIRECTIONGE NEERGELEGD

bel S~ta~ 1111111111111 h I j 11 l` I l 111111 18 20. 07. Yi ó ±

'087.201

*11131082* }ISCH STAAT '" BLAD 3ESTtJIi Fi ~

RE.CH T P~,0~Ie~ OK HAN Dr L

~I



Ondernemingsnr : c 3-g ss3. s45

Benaming

(voluit) : MONA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Loontjens, Notaris te Izegem, op achttien juli tweeduizend en elf, "geregistreerd, vijftien bladen, geen renvooien, te Izegem, op achttien juli tweeduizend en elf, Reg. 5, Boek 256, Blad 78, Vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00- ¬ ). De EA Inspecteur Luc De Moor".

Blijkt dat navermelde personen door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de identiteit volgt:

1/ De Heer MOOYMAN Pieter Hendrik, geboren te Leidschedam (Nederland), op 8 november 1943, van Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw Naessens Rosette, nagenoemd, wonende te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15.

2/ Mevrouw NAESSENS Rosette Gerarda Maria, geboren te Meulebeke op 28 november 1945, echtgenote van de Heer Mooyman Pieter, voornoemd, wonende te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15.

Dewelke ons verklaard hebben .gehuwd te zijn te Oostrozebeke op -20 juli 1967, onder het stelsel der algemene gemeenschap van goederen, ingevolge akte verleden voor Notaris Luc Verhelst te Dentergem op 18 juli 1967. Stelsel ongewijzigd noch bevestigd tot op heden, volgens gedane verklaring.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "MONA". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft als doel in België en/of in het buitenland, voor eigen rekening, hetzij in eigen naam hetzij als tussenpersoon of commissionair, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden: I. Specifieke activiteiten

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de klein- en groothandel, de commissie en de consignaties van:

- alle artikelen die verband houden met textiel, stoffen, dames- en herenkledij, witgoed, zijden, gordijnen, meubilering, en plastiekstoffen, kinderkledij, mode-artikelen, mercerie, dames en herenondergoed, dames- en herenconfectie, breigoederen, kousen, sokken, schoenen en pantoffels, regenmantels, jeansstoffen en alle andere materie die gebruikt worden voor textiel, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

- fantasie  en diverse artikelen zoals juwelen, sierraden, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren, rookartikelen, handtassen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden en speelgoed, huishoudartikelen, kinderbenodigdheden, reisartikelen, strandartikelen, werktuigen, goud- en zilversmederij-artikelen, glas- en gleiswerk, borstels en vaatwerk, onderhoudsartikelen en-apparaten, electriciteitsartikelen en  apparaten, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

Het uitbaten van winkels en shops, een klein- of groothandel in voormelde artikelen hiervoor opgesomd; II.Algemene activiteiten

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van. opdrachten en functies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Hel aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

e maatschappelijk doel:

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op

sC welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

X ~i. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

bDe vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

re ' en koninklijke besluiten terzake.

: ei De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

sC

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

o Hel maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E) en is verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

et

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op één en dertig december van hetzelfde jaar. Het

et eerste boekjaar vangt aan op 18 juli 2011 om te eindigen op 31 december 2012.

z Elk jaar de derde vrijdag van de maand mei om tien uur wordt een jaarvergadering gehouden op de zetel

el van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping, en waarvan de eerste zal plaatsvinden de derde vrijdag van mei 2013. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

d1D eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en het saldo na vereffening, bepalen de

statuten wat volgt:

l De algemene vergadering beslist over de bestemming van hei resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

et Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

pq het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

" BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bestuursbevoegdheid

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend, steeds de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

De enige zaakvoerder heeft steeds de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de

e vennootschap.

Al wat door de Wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

" sC vergadering, valt in hun bevoegdheid.

X' Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal

(zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Voormelde bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworperraan derden zelfs als zij openbaar wordt

gemaakt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

sC Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten

sC

rechte door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De enige zaakvoerder is steeds bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

N bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

N de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, af dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

sl ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

eel de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

el bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

" ~ Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

eel De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar,

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor de toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

BENOEMINGEN  AANVAARDINGEN " -

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

1/ De Heer MOOYMAN Pieter, wonende te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15;

2/ Mevrouw NAESSENS Rosette, wonende te 8780 Oostrozebeke, Kruisstraat, 15;

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders, voornoemd, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerders, voornoemd, zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf 18 juli 2011, met dien verstande, dat zij vanaf 18 juli 2011 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerders gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOLMACHTEN

De verschijners en de hierbij benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van

pq ; neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

sl optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle

r inschrijvingen in het Kruispuntbank voor Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen, met name: De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR STROBBE", te 8760

tY1 : Meulebeke, Ingelmunstersteenweg, 9, B.T.W.-BE 0423.457.656 (RPR Kortrijk) alsmede al haar zaakvoerders,

aangestelden en werknemers.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens ~~ ~_~`~~/~~

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN: ~ "

Afschrift van de akte de dato 18 juli 2011etr

o

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van dï creu : -:- --`eve erot rilt eizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten -an . egenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

/E G

"

" Yobr- - behouden

aán het

Belgisch Staatsblad

C1D

~

t4

e

e

.. ,b

~

~

s:1

00

et

~

et

et

Coordonnées
MONA

Adresse
KRUISSTRAAT 15 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande