MONKERHEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONKERHEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.512.872

Publication

04/02/2014
ÿþ-

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ON1TEUR F

28 -01- 2 BEL IBCH S

EL%ERGELEGDTER GRIFFIE VAN DE f,àl RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

~ 1 BRliGGE(AFDEL4NGBRüGQE~)

°p' S p jANG2~~gYiffler.

III

iiuiuiiui0uiiai

*19039013*

Ondernemingsnr : 0500512872

Benaming

(voluit) : MONKERHEY

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moordhoekstraat 16, 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 5/12/2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat dhr Gilbert Monkerhey, Jan De Cerfstraat 13, 8908 leper in functie treedt als zaakvoerder op 6/1212013. Dit mandaat is onbezoldigd.

Koen Monkerhey, zaakvoerder

Gilbert Monkerhey, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2013
ÿþe Mod Word 11.1

.~'.. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 >f~ 4 !~

MONIT

1'2

BELGISC

ll

" 1306196

~. " -.,,.~ ~... " -~-, r..

EUR

REcH113Ate \relyK00PklAP1DCie~

n

2O133RuGGE (p+f~~it g Brtîaa, 1 i

op:~ 4 ~P~ ~~~

"

STAATSBLAD 3t"

Griffie

Ondernemingsnr : 0500.512.872

Benaming

(voluit) : Monkerhey

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moordhoekstraat 16 - 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 18/03/2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat vanaf 01/04/2013 meur. Tydgat Nathalie, Moordhoekstraat 16 te 8700 Tielt aangesteld wordt als zaakvoerder. Dit mandaat is onbezoldigd.

Monkerhey Koen, zaakvoerder

Tydgat Nathalie, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305740*

Neergelegd

31-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500512872

Benaming (voluit): MONKERHEY (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Moordhoekstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor Godelieve Monballyu, notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd  Notaris Godelieve Monballyu , met zetel te Pittem, 0889.115.163, RPR Brugge op negenentwintig oktober tweeduizend en twaalf, waarvan een afschrift werd afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het wetboek van registratierechten en enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel dat door:

1) De heer MONKERHEY Koen, geboren te Poperinge op acht juni negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenoot van mevrouw TYDGAT Nathalie, hierna genoemd, wonende te 8700 Tielt, Moordhoekstraat, 16; en

2) Mevrouw TYDGAT Nathalie, geboren te Waregem op negentien oktober negentienhonderd negenenzeventig, echtgenote van de heer MONKERHEY Koen, voornoemd, wonende te 8700 Tielt, Moordhoekstraat, 16; samen gehuwd te Tielt op tien juni tweeduizend en vijf onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Godelieve Monballyu te Pittem op vijfentwintig mei tweeduizend en vijf en volgens verklaring niet gewijzigd tot op heden; de hierna vermelde vennootschap werd opgericht (bij wijze van uittreksel):

Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming MONKERHEY.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Moordhoekstraat

16.

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin:

- onderneming voor import en export, aan- en verkoop, onderhoud en herstellingen van nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, handelsbemiddeling van onder andere vrachtwagens, autobussen, caravans, motorhomes, personenwagens, moto s en bromfietsen, landbouwvoertuigen, grote en kleine tuinbouwmachines, bosbouwmachines, mini-gravers, industriemachines, enzovoort.

- groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen onder andere vrachtwagens, personenwagens, moto s en bromfietsen, landbouwvoertuigen, tuinbouwmachines, bosbouwmachines, mini-gravers enzovoort.

- groot- en kleinhandel in tuinbouwmachines, tuinbouwproducten en

tuinbouwonderdelen (tuincentra), onderdelen zowel nieuw als tweedehands en accessoires van motorvoertuigen zoals onder andere van vrachtwagens, autobussen, caravans, motorhomes, personenwagens, moto s en bromfietsen, landbouwvoertuigen, tuinbouwmachines, bosbouwmachines, mini-gravers enzovoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- verhuur en lease van landbouwmachines, tuinbouwmachines, gazonmaaiers, gereedschapswerktuigen en doe-het-zelf materialen, landbouwtractoren en motorculteurs, veeteeltmachines, bosbouw enzovoort.

- vervaardigen van metalen constructies, oppervlaktebehandeling van metalen, plateren, anodiseren, warmtebehandeling, afbramen, graveren, bedrukken, haren en poetsen van metalen, boren, draaien, frezen, schaven, lappen enzovoort van metalen stukken.

- groot- en kleinhandel in ijzerwaren, werktuigen, hang en sluitwerk.

- onderneming in onroerende goederen, tussenpersonen in aankoop-, verkoop- en verhuring van gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, expertise en raadgeven inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden.

- onderneming voor algemene bouwwerken, nieuwbouw en renovatie, alle ruwbouwwerken, inrichtings- en afwerkingswerken (onder andere grondwerken, metsel en betonwerken, stukadoor, chappewerken, bevloering, plaatsen van faïence en tegels, voegen, elektriciteitswerken, sanitair, timmer- en schrijnwerk, schilderwerken, aanleg van tuinen en dergelijke meer.

- onderneming voor algemene grond- en kraanwerken, graafwerken en funderingswerken, irrigatiewerken, draineringswerken, rioleringswerken, bestrating, grondverzet, nivelleringswerken en het leggen van kabels.

- onderneming voor algemene slopingswerken, algemene bouwwerken, bouwonderneming, montage van metalen constructies en aanbrengen van signalisaties.

- bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service, copywriting, advies en vertalingen.

- tussenpersoon in de handel.

- algemene groot- en kleinhandel, handelend voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, door inbreng, versmelting of inschrijven mogen deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen welke zij het best geschikt acht, zo in België als in het buitenland.

Kapitaal en aandelen: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal werd op volgende wijze ingeschreven bij wijze van inbreng in geld:

1. De heer MONKERHEY, Koen, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij geheel volstort door de inbreng van een globaal bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

2. Mevrouw TYDGAT, Nathalie, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een globaal bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

De oprichters verklaren en erkennen dat ieder van de aldus ingeschreven aandelen geheel en in gelijke mate werd afbetaald door storting in speciën van tweehonderd euro (200,00 EUR) per aandeel op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf dat mij, Notaris, is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

overhandigd. Ondergetekende Notaris bevestigt dat het gestort kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bestuur en vertegenwoordiging: Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf wordt benoemd tot bestuurder zaakvoerder, lid van directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt/benoemen de zaakvoerder(s) een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Kwantitatieve beperking

Indien de vennootschap door meerdere zaakvoerders wordt bestuurd, is de handtekening van alle zaakvoerders vereist voor alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van of gelijk aan of meer dan vijftienduizend euro (15.000,00 EUR).

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij openbaar gemaakt is.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap, zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Ingeval van eenhoofdigheid: Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag september van elk jaar om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien dagen vóór de vergadering, opgeroepen. Deze oproepingen geschieden door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in de statuten, dan zal (zullen) de zaakvoerder(s), samen met zijn (hun) rondschrijven waarvan sprake in de statuten, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Ingeval van eenhoofdigheid: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vereffening: Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slot- en overgangsbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

De comparanten bevestigen dat de optredende notaris hun aandacht gevestigd heeft op de wettelijke verbodsbepalingen voor zaakvoerders.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer MONKERHEY, Koen, voornoemd, wonende te 8700 Tielt, Moordhoekstraat

16.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder verklaart zijn benoeming tot niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende

voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aansluiting sociale kas zelfstandigen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CAMFISC met maatschappelijke zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131 vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Wim Campe.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Godelieve Monballyu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13/05/2015
ÿþmod 11,1

tuempug

!me

1IIIWiA~iauuuwii~~i~i~i~i

*150692 5"

be

a B St;

Ï

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1-

BE

NtEliG ELECà u

MONITEUR BEL &iffie Rechtbank Koophandel

0 6 -65- 20% 219 APR 2015





LGISCH S-[AATôBLADent Afdel~urefierugge

DV grjff1.9r

Ondernemingsnr: 0500.512.872

Benaming (voluit) : MONKERHEY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moordhoekstraat 16

8700 Tielt

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart Cluyse, notaris te Pittem,! zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Gent afdeling Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532, op 27 maart 2015 geregistreerd te Oostende  AA op 3 april 2015, register 5 boek 000 vak 6444; li Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De ontvanger, dat door de buitengewone algemene vergadering van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met:

Beperkte Aansprakelijkheid MONKERHEY, met zetel te 8700 Tielt, Moordhoekstraat 16,;

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0500.512.872 en BTW BE-500.512.872, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden; genomen:

EERSTE BESLUIT  MACHTEN EN BEVOEGDHEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de bevoegdheden en bevoegdheids-beperkingen van het bestuursorgaan in die zin dat indien de vennootschap door meerdere zaakvoerders wordt bestuurd, de handtekening van de meerderheid van de zaakvoerders voldoende is voor alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van of gelijk aan of meer dan vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) en bijgevolg de voorheen in de statuten opgenomen kwantitatieve beperking waarbij voorzien was dat bij dergelijke beslissingen de handtekening van alle zaakvoerders vereist was vervangen wordt ingevolge voormelde beslissing en dienaangaande wordt artikel 23 van de statuten volledig geschrapt en volledig vervangen door volgend artikel:

"Artikel 23.- BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van ;; vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

il Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, Kwantitatieve beperking

indien de vennootschap door meerdere zaakvoerders wordt bestuurd, is de handtekening van de meerderheid van de zaakvoerders vereist voor alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van of gelijk aan of meer dan vijftienduizend euro (15.000,00 EUR). Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij openbaar gemaakt is.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

betouden

aan het `

Belgisch

Staatsblad

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap, zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,"

TWEEDE BESLUIT  ACTUALISERING STATUTEN

Gezien de aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen voor wat betreft de regels aangaande ontbinding en vereffening van vennootschappen wenst de vergadering hierbij de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte tevens in de statuten te voorzien en dienaangaande wordt artikel 29 van de statuten volledig geschrapt en volledig vervangen door volgend artikel.

"Artikel 29.- ONTBINDING EN VEREFFENING

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Net vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

DERDE BESLUIT  MACHTIGING ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIERDE BESLUIT - AANPASSING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit dat rekening houdend met voormelde genomen besluiten de bestaande statuten als volgt dienen te worden aangepast.

- Artikel 23 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 23.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen. Kwantitatieve beperking

Indien de vennootschap door meerdere zaakvoerders wordt bestuurd, is de handtekening van de meerderheid van de zaakvoerders vereist voor aile verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van of gelijk aan of meer dan vijftienduizend euro (15.000,00 EUR). Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden zelfs niet nadat zij openbaar gemaakt is.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap, zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,"

- Artikel 29 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,7

r'

r

Voor-

behouden

a~fi het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verleent hierbij alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

BART CLUYSE, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van het proces-verbaal de dato 27 maart 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0448-014

Coordonnées
MONKERHEY

Adresse
MOORDHOEKSTRAAT 16 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande