MONSEREZ IEPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONSEREZ IEPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.468.908

Publication

06/05/2014 : IE018152
17/06/2014
ÿþ ?Md Word 11.1

pille. :1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 111111 11 I, 1. 11,1.1 1) 1,1111g l'II 1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0405.468.908

Benaming

(voluit) LETERME

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8900 leper, Jaagpad 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 27 mei 2014, ter registratie, waaruit blijkt onder meer hetgeen volgt:

1 De vergadering besluit dat de vennootschap voortaan de naam "MONSEREZ IEPER" zal dragen. Ais gevolg hiervan zal artikel 1 van de statuten voortaan luiden ais volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "MONSEREZ IEPER"."

2. De heer LETERME Marc Louis Marie Joseph, geboren te Kortrijk op 31 december 1953, wonende te 8904 leper  Boezinge, Hemelrijkstraat 4, biedt aan de vergadering zijn ontslag aan uit zijn functie van statutair zeakvoerder met ingang van heden.

De vergadering aanvaardt voormeld ontslag. Over de kwijting van zijn mandaat zal door de algemene vergadering later beslist worden naar aanleiding van de goedkeuring van de jaarrekening.

In vervanging van de heer LETERME Marc, voornoemd, benoemt de algemene vergadering tot niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van heden en met voile bevoegdheid zoals voorzien door de statuten

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHAGA", waarvan de zetel gevestigd is te 8930 Menen, Menenstraat 79,.rechtspersonenregister Kortrijk, ondememingsnummer 0863.662.096, BTW-nummer 8E863.562.096, met als vaste vertegenwoordiger de heer MONSEREZ Jean-François Georges Germain, geboren te Kortrijk op 20 januari 1962, wonende te 8930 Menen, Menenstraat 79, alhier aanwezig, die verklaart haar opdracht te aanvaarden.

Als gevolg hiervan wordt de laatste alinea van artikel 12 van de statuten geschrapt, en wordt de tekst van artikel 12 van de statuten geherformuleerd, zodat deze voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die balast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen4

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen,

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, me inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten, kan zijn opdracht om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap verbinden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3, De vergadering besluit tot (her)formulering en hernummering van de statutaire bepalingen inzake zetel, duur van de vennootschap, kapitaal, onverdeeldheid van de aandelen, kapitaalwijziging, volstortingsplicht, aanmerkelijke verliezen, aandelen op naam-aandelenregister, overdracht van aandelen, aandelen zonder stemrecht, de eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de mogelijkheid voor rechtspersonen om tot zaakvoerder te worden benoemd van de vennootschap en de verplichting tot aanduiding van een vaste vertegenwoordiger, de procedure in geval van tegenstrijdig belang, salaris van de zaakvoerder, externe vertegenwoordigingsmacht, bijzondere volmachten, toezicht, bijeenroeping en bevoegdheid van de algemene vergadering, de uitoefening van het stemrecht, de schriftelijke besluitvorming, boekjaar, bestemming winst reserve en ontbinding.

Aanpassing van de statutaire bepalingen aan de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de ontbinding, vereffening en omzetting van de vennootschap, dit alles zoals bepaald in het vierde besluit hierna

4. De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten en na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, alhier weergegeven bij wijze van uittreksel

1) NAAM: MONSEREZ IEPER

2) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3) ZETEL: 8900 leper, Jaagpad 6

4) DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de constructie, herstelling en verkoop van landbouw- en industriële machines, herstelling van motorvoertuigen; kleinhandel in motorvoertuigen en onderdelen, tweedehands auto's en onderdelen, onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, en alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staat.

Deze opsomming is enkel opgevend en niet beperkend.

Zij kan haar doel verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen welke zij best geschikt zal oordelen,

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geptiaatst kaptitaati van de vennootschap bedraagt vtievenveertigtklizend zeshondevdtwinttig euro

drieëntachtig cent (¬ 44.620,83), verdeeld in honderd tweeënzestig (162) gelijke aandelen, zonder nominale

waarde, die ieder één/honderd tweeënzestigste (1/162ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

6) DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

7) OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot Is. Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten, kan zijn opdracht om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap verbindenL

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8) AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één (1) januari en eindigt op éénendertig (31)

december van hetzelfde jaar.

9) JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand april om elf uur (11u00).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vc5c5r de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

10) RESERVES WINSTVERDELING VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening;

a) De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Zolang wettelijk vereist, treden de vereffenaars pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

b) De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

./1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e) Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de' activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge 5. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerieggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHAGA", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MONSEREZ Jean-François, voornoemd, stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten die verband houden met onderhavige akte bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN" te 9820 Merelbeke, Guidensporenpark 100 Blok K,

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd:

- Expeditie van de akte statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþ ModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





II II 1)11111,1n11 III



Ondernemingsnr : 0405.468.908

Benaming

(voluit) : NIONSEREZ IEPER

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jaagpad 6, 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 11 september 2014.

Uit de notulen blijkt de vaststelling en aanvaarding van het vrijwillig ontslag als commissaris van de vennootschap, met name van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'PET DUJARDIN", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Piet DUJARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, te rekenen van na het einde van de jaarvergadering van 19 april 2014 en dit omdat de vennootschap de controle wenst toe te vertrouwen aan de commissaris van de groep MONSEREZ.

De algemene vergadering besluit kwijting te verlenen aan de ontslagnemende commissaris voor de uitoefening van het mandaat te rekenen van 1 januari 2014 tot de datum van het ontslag.

Uit deze notulen blijkt tevens de benoeming als commissaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CV13A "BDO Bedrijfsrevisoren". Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Philip: VERVAECK, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, aan ais! vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat.

Dit mandaat geldt voor een duur van drie boekjaren met ingang van het boekjaar begonnen per 1 januari 2014, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2017. Derhalve wordt de controle over het boekjaar 2014

" reeds uitgevoerd door de Burg. CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren".

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend. "

BVBA1CHAGN

Jean-François MONSEREZ

Veste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/06/2013 : IE018152
15/05/2013 : IE018152
09/05/2012 : IE018152
22/06/2011 : IE018152
02/02/2011 : IE018152
03/06/2010 : IE018152
15/05/2009 : IE018152
13/05/2008 : IE018152
08/05/2008 : IE018152
30/04/2007 : IE018152
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15287-0123-037
16/05/2005 : IE018152
13/05/2004 : IE018152
11/03/2004 : IE018152
15/05/2003 : IE018152
30/04/2002 : IE018152
19/05/2001 : IE018152
24/04/1999 : IE018152
01/01/1997 : IE18152
01/01/1993 : IE18152
01/01/1992 : IE18152
01/01/1989 : IE18152
01/01/1988 : IE18152
26/07/1986 : IE18152
01/01/1986 : IE18152
10/04/1985 : IE18152
04/04/1985 : IE18152

Coordonnées
MONSEREZ IEPER

Adresse
JAAGPAD 6 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande