MOOY PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOOY PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.742.494

Publication

25/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303378*

Neergelegd

21-06-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846742494

Benaming (voluit): Mooy Pharma

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Groene-Biezenlaan 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Catherine HATERT, geassocieerd notaris te Sint-Hoost-ten-Node, op

achttien juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

1. VORM EN BENAMING: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Mooy Pharma ».

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: 8660 De Panne, Groene-Biezenlaan 46.

3. VENNOOT:

Mevrouw MORLION Mieke Bert, geboren te Veurne, op negentien maart negentienhonderd zevenentachtig,

wonende te 8647 Lo-Reninge, Weststraat 18, nationaal nummer : 87.03.19-184.27.

4. KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ )) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, volledig in geld ingeschreven en volstort ten belope van twee/derde door de verschijner.

5. BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze

statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op éénendertig december

tweeduizend dertien.

6. WINST :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve : de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, op voorstel van de zaakvoerders.

7. VERDELING :

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst

aangewend om in geld of effecten of op andere wijze het gestorte bedrag van de aandelen dat niet werd

afgeschreven terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

8. BESTUUR :

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, al dan niet statutaire zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De vergadering kan vervroegd een einde stellen aan het mandaat van een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij overlijden van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal zij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

Statutaire zaakvoerder : Mevrouw MORLION Mieke, verschijner, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder, hetgeen zij aanvaardt. Er kan geen einde aan haar mandaat gesteld worden dan omwille van zware redenen of mits het unaniem akkoord van alle vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en verricht alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het vervullen van het maatschappelijk doel, behalve diegene die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan een lasthebber, al dan niet vennoot.

9. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

- Het oprichten, het overnemen, het administratief en commercieel beheer en het uitbaten van één of meerdere apotheken, onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers enerzijds, maar ook overeenkomstig de deontologische gedragsregels eigen aan deze beroepsuitoefening, met alle hieronder inbegrepen activiteiten.

- Dit omvat onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie, bewerking en verwerking van farmaceutische, parafarmaceutische en phyto-therapeutische, homeopathische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, cosmetica, parfumerie, drogisterij, herboristerij, kruiden, toilet-, schoonheids-, verband-, verplegings-, laboratorium- optische en onderhoudsproducten, dieet- en natuurvoeding, voedingsmiddelen en bereide goederen, en alle aanverwante - producten en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermelde algemeen maatschappelijk doel. Deze opsomming is niet exhaustief en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met alle activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken geacht worden deel uit te maken van het normale werkingsveld van de apotheker.

- Het leveren van alle mogelijke dienstprestaties, ondermeer vervanging, aan apothekers.

- Het ondernemen van industrièle, klinische, medische, bioiogische, scheikundige en toxicologische ontledingen en analyses.

- De aan- en verkoop, de verhuur en de herstellingen van medisch materiaal, van medische, gezichts- en gehoorapparaten, orthopedische en aanverwante artikelen.

- Iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg en lichaamsverzorging verband houdt, in de ruimste zin.

Steeds in samenhang en aanverwant of aanvullend op de bovenstaande doelstellingen heeft de vennootschap ook tot doel :

- het oprichten, inrichten en uitbaten van instituten, fitnesscentra, sportcentra, zwembaden, sauna s, en alle aanverwante uitbatingen, die betrekking hebben op bewegingsleer, sport en herstel, lichaamsverzorging en medische gezondheidszorgen;

- het geven van voorlichting, onderwijs en begeleiding, voordrachten en opleiding en het oprichten van studiecentra;

- het verrichten van onderzoek;

- het inrichten van een secretariaat, en in het algemeen het inrichten van een gestructureerde organisatie en bijhorende diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren van alle installaties, apparaturen en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom, van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen in het kader van bovenvermelde activiteiten.

- het verlenen van assistentie aan derden, in de bovenvermelde disciplines, op wetenschappelijk, technisch, administratief, sociaal en personeelsvlak.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

Luik B - Vervolg

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is;

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

10. ALGEMENE VERGADERING :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur.

a) Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij per brief, hetzij door een lasthebber. Deze stem

zal evenwel nietig zijn als deze brief niet door de zaakvoerders is ontvangen op zijn minst drie dagen voor de

algemene vergadering. Ze zal eveneens nietig zijn als deze brief niet de volgende vermeldingen bevat :

- de naam en de woonplaats van de vennoot,

- de naam van de vennootschap en haar maatschappelijke zetel,

- de datum van de algemene vergadering,

- de stem of de onthouding voor elk agendapunt zoals aangegeven in de oproeping,

- de plaats en de datum van de ondertekening,

- de handtekening van de vennoot of van zijn lasthebber.

Deze brief kan verstuurd worden bij wijze van alle communicatiemiddelen en meer bepaald per post, e-mail en

telefax. Bijgevolg is enkel een geschrift vereist.

b) Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. EERSTE ALGEMENE VERGADERING :

1.- Er wordt voorlopig geen plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder benoemd.

2.- Alle machten worden verleend aan het  Fiscaal Kantoor Werner Decotere BVBA , waarvan de zetel gevestigd is te 8600 Diksmuide, Grauwe Broedersstraat 38 bus 11, vertegenwoordigd door de heer DECOUTERE Werner, teneinde alle vereiste formaliteiten te vervullen en alle stappen te ondernemen met betrekking tot de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie en met het oog op alle latere wijzigingen van deze inschrijvingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Catherine HATERT,

Notaris

Gelijktijdig neergelegd een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MOOY PHARMA

Adresse
GROENE-BIEZENLAAN 46 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande