MORRISON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORRISON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.880.152

Publication

16/04/2014
ÿþMod Word 11.1

LoO.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,M111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- AF.

(A,LselkiftleMI

Ondernemingsnr 439.880.152

Benaming

(voluit) : Morrison

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zeelaan 113A 8660 De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Peter De Baets te Koksijde op 31 maart 2014, ter registratie aangeboden, onder meer het geen volgt en dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Morrison met zetel te 8660 De Panne, Zeelaan 113A, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op 25 januari 1994, gepubliceerd in de BiYagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 februari daarna, onder nummer 288, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING-AANPASSING ARTIKEL TWEE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit, in overeenstemming met haar beslissing van zestien februari tweeduizend en tien, de eerste alinea van artikel twee van de statuten met betrekking tot de maatschappelijke zetel aan te passen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8660 De Panne, Zeelaan 113A."

'TWEEDE BESLUIT OMZETTING VAN KAPITAAL IN EURO

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,-), overeenstemt met achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01), en beslist vanaf heden het kapitaal uit te drukken in eurc4

DERDE BESLUIT AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de bestaande aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, elk één zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend,

VIERDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) Dat bij algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en dertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en dertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92,

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

1).1. Verslag opgesteld op vierentwintig februari tweeduizend en veertien door de bedrijfsrevisor, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele (bedrijfsrevisor), overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA MORRISON, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA MORRISON verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 750.800,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 750.800,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het natta bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

if 2" a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk Is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-. b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

e c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering telden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.320 aandelen van de BVBA VANDAELE-BEEL, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenornen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA MORR1SON en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 24 februari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

b,2. Verslag opgesteld op vierentwintig februari tweeduizend en veertien door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

c) Kapitaalverhoging

c,1. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweeëndertigduizend zevenhonderd tweeëntwintig euro en tachtig cent (¬ 32.722,80), om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) te verhogen tot éénenvijftigduizend driehonderd veertien euro en ééntachtig cent (E 51.314,81) door inbreng in nature, mits boeking van een uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies', en door creatie van duizend driehonderd twintig (1.320) nieuwe aandelen;

c.2 De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in nature, door de voornoemde vennoot, waarvoor hij duizend driehonderd twintig (1.320) nieuwe aandelen toegekend krijgt.

De inbreng betreft het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een globale uitgiftepdjs van zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00), welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarvoor de enige vennoot duizend driehonderd twintig (1,320) nieuwe aandelen toegekend krijgt.

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, te weten zevenhonderd zeventienduizend tweehonderd zevenenzeventig euro en twintig cent euro en zeventig cent (¬ 717,277,20) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies'.

c.3. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op éénenvijftigduizend driehonderd veertien euro en ééntachtig cent (¬ 51,314,81) is gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend en zeventig (2.070) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenhonderd zeventienduizend tweehonderd zevenenzeventig euro en twintig cent euro en zeventig cent (¬ 717.277,20), om het kapitaal van éénenvijftigduizend driehonderd veertien euro en ééntachtig cent (¬ 51.314,81) te verhogen tot zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 768.592,01) door incorporatie van uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen.

b) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd aohtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 768.592,01) is gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend en zeventig (2.070) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen aan de

hiervoor genomen besluiten, zodat de tekst van artikel vijf van de statuten thans vastgesteld wordt als volgt;

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 768.592,01) vertegenwoordigd door tweeduizend en zeventig aandelen (2.070) zonder aanduiding van nominale waarde."

ZEVENDE BESLUIT

a Voor-`beguden . aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

.."

TOELICHTINGNERKLARINGEN IN KADER VAN ARTIKEL 537 WETBOEK INKOMSTENBELASTING

Voornoemde comparanten verklaren uitdrukkelijk door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over de te vervallen formaliteiten en na te leven voorwaarden met het oog op de incorporatie van beschikbare reserves vooroeschreven door artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelasting en verder toegelicht in de daartoe uitgebrachte circulaires door de fiscale administratie.

Daartoe wordt ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de cornparanten aan ondergetekende notaris verkleren dat zij de roerende voorheffing verschuldigd op de dividenduitkering besloten bij algemene vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en dertien hebben doorgestart aan de fiscus uiterlijk op vijftien januari tweeduizend en veertien.

Verder wordt ondergetekende notaris verzocht te akteren dat de comparanten aan ondergetekende notaris verkieren zichzelf te engageren tot het naleven van alle voorwaarden en vervullen van alle formaliteiten in het kader van voormelde regeling en/of voor zoveel als nodig tot het doorstorten van de eventueel verschuldigde rechten.

Verder verklaren de comparanten ondergetekende notaris uitdrukkelijk te ontslaan van enige

aansprakelijkheid aangaande het niet-vervullen van enige verplichte formaliteit in het kader van voormeld artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- expeditie gecoördineerde statuten

- verslag bestuursorgaan

- verslag bedrilfsrevisor



Op de laatste NL van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 08.08.2013 13409-0018-016
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 14.08.2012 12410-0211-016
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 12.08.2011 11401-0017-016
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 18.08.2010 10426-0304-016
12/03/2010 : VE032171
13/08/2008 : VE032171
27/11/2006 : VE032171
14/08/2006 : VE032171
18/07/2005 : VE032171
18/11/2004 : VE032171
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0487-016
05/12/2003 : VE032171
03/01/2003 : VE032171
13/10/1999 : VE032171
22/02/1990 : VE32171

Coordonnées
MORRISON

Adresse
ZEELAAN 113A 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande