MORTIER HOLDING

Divers


Dénomination : MORTIER HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 894.090.075

Publication

07/10/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

I AI A III MIN ~N~~~Y

*1151700*

2 y

ber

ak"

Be

Sta

Griffie

;' Ondernemingsnr : 0894.090.075

Benaming : Mortier Holding

(voluit)

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op aandelen

Zetel : Pannelaan 37

8670 Koksijde

Onderwerp akte :Statutenwijziging.

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse, notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, drie en twintig september tweeduizend en elf ter registratie aangeboden dat is bijeengekomen de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "MORTIER HOLDING" met maatschappelijke zetel te 8760 Koksijde, Pannelaan 37.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne, onder het nummer 0894.090.075

Opgericht krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris op zeven december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negentien december tweeduizend en zeven, onder nummer 2007-12-19/0183196, volgens verklaring statuten ongewijzigd tot op heden.

EERSTE BESLUIT: Reële kapitaalvermindermindering met inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging:

De vergadering beslist bij toepassing van de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 621,1° van het Wetboek van Vennootschappen over te gaan tot een reële vermindering van het maatschappelijk kapitaal door inkoop van duizend (1.000) eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging, te weten het maatschappelijk kapitaal ten belope van £ 300.000,00 om het te brengen van £ 4.597.970,00 op £ 4.297.970,00.

De vergadering beslist bij unanimiteit dat de kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de beslissing tot inkoop van eigen aandelen overeenkomstig artikel 621,1° van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist tevens dat deze verminderingen zullen geschieden door betaling in speciën aan de begunstigden waarbij rekening zal dienen gehouden te worden met artikel 613 van het Wetboek ' van Vennootschappen.

Vervolgens beslist de algemene vergadering bij unanimiteit en ter uitvoering van de beslissing tot kapitaalvermindering die voorafgaat, tot de inkoop over te gaan van duizend (1.000) eigen aandelen. De vergadering beslist de inkoopprijs per ingekocht aandeel vast te stellen op £ 300,00 dit conform het waarderingsverslag inzake de waarde van de vennootschap de dato acht en twintig september tweeduizend en tien, nagezien door de Burg. BVBA Van Cauter- Saeys & Co, bedrijfsrevisoren, Gentse Steenweg 55, 9300 Aalst, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J.Degryse  bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor."

Ze beslist deze inkoopprijs volledig aan te rekenen op het maatschappelijk kapitaal, te weten voor een bedrag van E 300.000,00.

;! Na te hebben vastgesteld dat het aanbod tot inkoop van eigen aandelen aan alle aandeelhouders op dezelfde wijze is geschied, beslist de vergadering bij unanimiteit dat de voormelde inkoop uitsluitend betrekking heeft op de aandelen die thans in het bezit zijn van de Heer VISSER Henk, voornoemd. Voormelde aandeelhouder wenst niet langer actief te zijn binnen de vennootschap. De inkoop leidt derhalve tot de volledige uitkoop van q voormelde aandeelhouder die dan ook definitief verdwijnt uit de aandeelhoudersstructuur van de vennootschap.

Voor zoveel als nodig hebben de overige aandeelhouders, te weten de Heer MORTIER Kurt, Mevrouw DEBUSSCHERE Sophia, de Heer MORTIER José en de Heer MORTIER Marc, voornoemd, uitdrukkelijk

;'_verklaard en _ondergetekende _notaris.gevraagd te. willen_notuleren.dat :zijan,hetkader..van. deze:_= 

_,_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

inkoopverrichting eveneens de kans hebben gekregen om in te gaan op het aanbod tot inkoop van eigen aandelen tegen dezelfde voorwaarden, maar hieraan hebben verzaakt en formeel afstand doen van het gelijkheidsbeginsel zoals onder meer voorzien door artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen, De vergadering stelt vast en alle aanwezige aandeelhouders erkennen uitdrukkelijk dat a) alle aandelen van de vennootschap volledig volgestort zijn en b) de vennootschap voor deze inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging over voldoende kapitaal beschikt van de toerekening van de verkrijgingprijs van de eigen aandelen op het kapitaal.

Alle aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de inkoopprijs en de inkoopvoorwaarden zoals hiervoor bepaald die ze als marktconform aanmerken.

Aanleg van een onbeschikbare reserve

Bij toepassing van artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering over te gaan tot de vorming van een onbeschikbare reserve en dit tot beloop van de waarde van de ingekochte aandelen, hetzij E 300.000,00, bestaande uit onttrekking van het maatschappelijk kapitaal ten belope van E 300.000,00.

Vernietiging van de ingekochte eigen aandelen

In het kader en in uitvoering van voormelde beslissing tot kapitaalvermindering beslist de vergadering over te i gaan tot de vernietiging van de duizend (1.000) aldus ingekochte aandelen, genummerd van 6801 tot en met 7800.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Opheffing van de onbeschikbare reserve

Ingevolge de intrekking van de ingekochte aandelen beslist de vergadering de in toepassing van artikel 623 van

het Wetboek van Vennootschappen gevormde onbeschikbare reserve op te heffen.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalvermindering.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van E 300.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 4.297.970,00 en voortaan vertegenwoordigd wordt door drieduizend (11.520) aandelen.

TWEEDE BESLUIT: Tweede kapitaalvermindering door terugbetaling van het gestort kapitaal

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met E 1.704.960,00 om het te brengen van E 4.297.970,00

op ¬ 2.593.010,00 EUR.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder

vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen

in het maatschappelijk vermogen.

De uitkering zal worden gerealiseerd door uitbetaling van E 148,00 op elk aandeel.

Aanleg van een onbeschikbare reserve

Bij toepassing van artikel 623 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering over te gaan tot de vorming van een onbeschikbare reserve en dit tot beloop van het bedrag van de kapitaalvermindering, hetzij ¬ 1.704.960,00.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalvermindering.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van ¬ 1.704.960,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op £ 2.593.010,00 en voortaan vertegenwoordigd wordt door drieduizend (11.520) aandelen.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit procesverbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen

Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen beslist de algemene vergadering dat geen enkele uitkering of terugbetaling aan de uitgekochte vennoten in het kader van de inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging ter uitvoering van een besluit tot kapitaalvermindering zal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

od 2.1



geschieden, zolang de schuldeisers die binnen de termijn van twee maanden na de bekendmaking van onderhavig besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen. De algemene vergadering gelast het college van zaakvoerders om hierop i toe te zien en desgevallend de uitkering aan de uitgekochte vennoten na het verstrijken van de wachttermijn uit i te voeren.

c.

DERDE BESLUIT: Wijziging van het statuut van de effecten.

De vergadering beslist om de effecten aan toonder om te zetten naar aandelen op naam. De effecten zullen op

ingeschreven worden in een aandelenregister.

VIERDE BESLUIT: Herbenoeming commissaris

De vergadering beslist tot herbenoeming van de Burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co, bedrijfsrevisoren, Gentse Steenweg 55, 9300 Aalst, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse-bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor tot commissaris voor een periode van 3 jaar en dit tot aan de jaarvergadering van 2014.

VIJFDE BESLUIT: Wijziging van de datum van afsluiting van het boekjaar

De vergadering besluit om de afsluiting van het boekjaar te wijzigen van 30 december naar 31 december van ieder jaar. Het lopende boekjaar wordt daardoor verlengd met één dag om af te sluiten op 31 december 2011 in plaats van 30 december 2011.

ZESDE BESLUIT: Aanpassing van de desbetreffende artikels van de statuten aan de genomen besluiten.

a)De vergadering besluit het artikel 5 aan te passen, dat voortaan als volgt zal luiden:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN VIJFHONDERD DRIE EN NEGENTIGDUIZEND EN TIEN EURO (E 2.593.010,00), en wordt vertegenwoordigd door elfduizend vijfhonderd twintig (11.520) aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven. Het kapitaal kan gewijzigd worden."

b)De vergadering besluit het artikel 6 aan te passen, dat voortaan als volgt zal luiden:

"De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en voorzien van een volgnummer. De aandelen worden op naam ingeschreven in een aandelenregister dat op de maatschappelijke zetel bewaard wordt."

c) De vergadering besluit het artikel 22 aan te passen dat voortaan zal luiden als volgt "Het boekjaar begint ieder jaar op 1 januari en wordt op 31 december van het daarop volgende jaar afgesloten. "

ZEVENDE BESLUIT: Machtiging

Er wordt machtiging verleend aan de zaakvoerder tot de uitvoering van de besluiten die aangaande

voornoemde punten genomen werden en tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Stephan MOURISSE.

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte + volmacht van de heer José Mortier van 16 september 2011 + de

gecoördineerde statuten van 23 september 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Vóor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 19.07.2011 11305-0046-009
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 11.06.2010 10165-0053-009
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 12.06.2009 09217-0064-015
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 27.08.2008 08635-0030-014
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 25.08.2015 15476-0504-017
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 17.08.2016 16434-0235-013

Coordonnées
MORTIER HOLDING

Adresse
PANNELAAN 37 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande