MOTION & STILL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOTION & STILL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.337.281

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 31.07.2013 13369-0281-011
27/04/2012
ÿþ [U77 .. 7~ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DA

e HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

op dertig maart.

e Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de

burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met

e beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel ,te 2640

Ie Mortsel, Eggestraat 28.

rol

IS VERSCHENEN:

e De heer NEIRYNCK Pieter, geboren te Brugge op zeven juli negentienhonderd

e eenentachtig, nationaal nummer 810707 039-46, wonende te 8000 Brugge,

.e/ Gouden-Boomstraat 46.

N RECHTSVORM EN NAAM.

N Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

C onder de naam "MOTION & STILL".

ZETEL.

N De vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Gouden Boomstraat 46.

Ie De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen

het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

e Staatsblad.

u0 DOEL.

De vennootschap heeft tot doel ;

D - De productie en uitzending van radio- en televisieprogramma's,

televisiefilms, video's en films in het algemeen, m.u.v. bioscoop- en televisiefilms; de productie en realisatie van films van diverse aard in beginsel bestemd voor vertoning op de televisie; de productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische onderwerpen of over bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden,

videoclips, teken- of animatiefilms, enz. en allerhande activiteiten op

DA

het gebied van productie en uitzending van televisieprogramma's van regionale en lokale zenders, betaalnetten;

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, zoals reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame, luchtreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.; Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans; het ontwerpen van publicitaire films en publicitaire artikelen;

Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ill

*iaoeiss1*

MONITEUR

2 0 'Rh-

3ISCN TLI

ter t7RIi Fi E rJer

RECHTBANK VAN Ke7OPHAN'3El. Tr

BRUGGE (Afdaling Brugge) flP:

2012 `APR. 2912

Griffie te prze,e'

BEL

BELGE

AT"-

Ondernemingsnr *

Benaming (voluit) : MOTION & STILL (verkort): *

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :GOUDEN - BOOMSTRAAT 46

8000 BRUGGE

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

08

Luik B - vervolg

consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.; Het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, op allerhande wijze;

Het verrichten van alle activiteiten met betrekking tot fotografie en als fotograaf met uitzondering van persfotograaf, het maken van foto's voor bedrijven en particulieren zoals portretfotografie, mode -en reclamefotografie, fotografie t.b.v, uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz., het maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke meer;

De vervaardiging van optische instrumenten en van foto en filmapparatuur en detailhandel in audio en video apparatuur;

- De aankoop, verkoop, verhuring, huur van allerhande materialen, producten, voorraden, noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het doel ofwel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met één of andere vorm van het doel.

- De vennootschap kan participeren in of op enige wijze deelnemen in of

samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

zij kan eveneens opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

" De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

- Waarnemen van bestuursmandaten of dergelijke functies in andere vennootschappen, het uitvoeren van management- en consultancy-opdrachten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren, zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie. De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies uitoefenen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden. Zij kan het mandaat van, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~el~isc íf Staatsblad

Luik B - vervolg

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichting in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereik ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00). Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter, de heer Neirynck Pieter, voornoemd, zichzelf, als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, en aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

Volmacht.

Worden aangesteld om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijk documenten te tekenen; Mertens & Co BVBA, Middenstraat 50 te 2910 Essen, vertegenwoordigd door de heer Mertens Koen - IAB Accountant & Belastingconsulent.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, de heer Neirynck Pieter, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart: door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mortsel, op voormelde datum.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met ons, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd vijf bladen, een verzending, Registratie MORTSEL, de 3 APR.

2012, boek 144, blad 23, vak 06. Vijfentwintig euro (¬ 25,00). De e.a.

inspecteur (get.) De Vries Jacques.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 31.08.2015 15505-0487-011

Coordonnées
MOTION & STILL

Adresse
GOUDEN-BOOMSTRAAT 46 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande