MOTORENREVISIE MARRECAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOTORENREVISIE MARRECAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.812.731

Publication

13/01/2014
ÿþMod wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

" 19013 03+



NEERGELEGD

3 0, 12. 2013

RECefC KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0430.812.731

Benaming

(voluit) : MOTORENREVISIE MARRECAU

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8880 Ledegem, Kleine Izegemsestraat 63

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 12 december 2013 (geregistreerd te Menen op 16 december 2013, boek 205 blad 69 vak 6, ont-vangen ¬ 50,00), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT -- VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING NIEUWE WETGEVING

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals gewijzigd door de Programmawet van 28 juni 2013 (Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013, editie 2).

De algemene vergadering, en iedere vennoot afzonderlijk, neemt kennis van dit artikel en zijn voorwaarden van toepassing en behoud, draagwijdte en gevolgen, onder meer

- de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 belastbare tijdperken voorafgaand aan huidige kapitaalverhoging.

- de bepaling die een kapitaalvermindering binnen 4 of 8 jaar na de laatste inbreng in kapitaal overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, gelijkstelt met een dividendtoekenning met betaling van roerende voorheffing.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING, VERWEZENLIJKING EN VASTSTEL-LING

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, heeft de vennootschap via een onderhandse bijzondere algemene vergadering op 2 december 2013 beslist om een tussentijds dividend toe te kennen:

- ten belope van een bruto-bedrag ad 240.666,67 ¬ .

- te verminderen met 10% roerende voorheffing.

- zijnde netto 216.600,00 ¬ .

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de;

algemene vergadering thans tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014, om het;

bestaande kapitaal te verhogen met minstens het verkregen bedrag uit de gedane vermindering van reserves. '

Het bestaande kapitaal wordt bijgevolg verhoogd van 18.600,00 ¬ met 216.600,00 ¬ tot 235.200,00 ¬ .

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging

- verwezenlijkt wordt door inbreng in geld,

- met creatie en uitgifte van 1.709 nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen in de re-sulfaten van de vennootschap vanaf heden.

Op deze 1.709 nieuwe aandelen wordt heden ingeschreven door de enige vennoot via een in-breng in geld als volgt:

- 24,80 ¬ per nieuw aandeel wordt geboekt als maatschappelijk kapitaal, zijnde 42.383,20 ¬ in het totaal.

- 101,94 ¬ per nieuw aandeel wordt geboekt als uitgiftepremie, zijnde 174.216,80 ¬ in het totaal, welk; bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het maatschappelijk kapitaal.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zijn bijgevolg volgestort ten belope van 100%.

De kapitaalverhoging is heden volledig volstort door middel van inbreng in geld voor 216.600,00 ¬ , welk: bedrag voorafgaandelijk aan huidige akte, in toepassing van artikel 311 van het Wetboek van: Vennootschappen, gedeponeerd is op een bijzondere rekening nummer BE1 1 7480 4024 9548 bij KBC Bank,' zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op december 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de: notaris-minuuthouder is afgegeven. De notaris-minuuthouder bevestigt dat het bedrag van de kapitaalverhoging; werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De notaris-minuuthouder bevestigt dat het bedrag van de kapitaalverhoging werd gedepo-neerd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris-minuuthouder, akte nemen van het feit dat de vermelde kapitaalverhoging ad 216.600,00 ¬ volledig daadwerkelijk verwezen-lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 235.200,00 ¬ , vertegen-woordigd door 2.459 aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maat-schappelijk vermogen vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSING

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de bestaande statuten te vervangen als volgt:

"Artikel vijf. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 235.200,00 ¬ , vertegenwoordigd door 2.459 aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegen-woordigen,

De aandelen zijn op naam."

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN BETREFFENDE DE VEREFFENING

De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen betreffende de vereffening te wijzigen als volgt:

"Artikel achtentwintig: Benoeming van vereffenaars

Wanneer de algemene vergadering beslist om een of meerdere vereffenaars aan te duiden, bepaalt zij hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt zij vast op welke wijze zij de vennoot-schap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe de vereffenaars de vereffe-ning tot een goed einde moeten brengen. Zolang wettelijk vereist, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen is overgegaan tot de be-vestiging van hun benoeming door de algemene vergadering,

De algemene vergadering kan de modaliteiten bepalen van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stem men.

Artikel negenentwintig: Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars handelen namens de vennootschap in vereffening en hebben de bevoegd he-den om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene ver-gadering nodig hebben.

Artikel dertig: Wijze van vereffening

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffe-naars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

VIJFDE BESLUIT - VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAIVOERDER

De heer Stephane Marrecau, wonende te 8880 Ledegem, Kleine Izegemsestraat 63, dient hierbij vrijwillig,

met ingang vanaf heden, zijn ontslag in als statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende

boekjaar zal gelden als décharge aan deze ontslagnemende zaakvoerder voor de volledige periode van zijn

bestuur.

De algemene vergadering beslist om artikel 11 van de bestaande statuten te vervangen als volgt:

"Artikel elf : Bestuursorgaan en vertegenwoordigingsbevoegdheid

1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld. Enkel met instemming van de eventuele statutaire zaakvoerder(s), mag de alge-mene vergadering een niet-statutaire zaakvoerder benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn ven-noten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor reke-ning van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

2. De enige zaakvoerder kan aile bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen voor de gedeeltelijke uitoefening van hun bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid een bijzondere volmacht geven aan een derde. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan moeten aile zaakvoerders deze volmacht gezamenlijk geven."

ZESDE BESLUIT BENOEMING N1ET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering beslist de heer Stephane Marrecau, wonende te 8880 Ledegem, Kleine Izegemsestraat 63, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van het mandaat.

De heer Stephane Marrecau, hier aanwezig, verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Dit man-daat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De benoemde zaakvoerder verklaart dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING VOLMACHTREGELING

De algemene vergadering beslist om artikel 19 van de bestaande statuten te vervangen als volgt:

"Artikel negentien. Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot volmacht geven aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, om hem op de algemene vergadering te vertegenwoor-digen en eventueel in zijn naam en plaats te stemmen, door middel van brief, telex, telegram, telefax, elektronische briefwisseling of iedere communicatiemiddel dat in een schriftelijk do-cument kan worden gematerialiseerd bij de bestemmeling en in een schriftelijk bewijs bij de verstuurder en voorzover er voldaan wordt aan de identificatievoorwaarden, indien zulks vereist is door het bestuursorgaan."

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, om alle nuttige of noodzake-lijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondeme-mingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

aan de BVBA "Decupere & Partners» te 8900 leper, Ter Waarde 68, evenals haar medeveer-kers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrij-ving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondeme-mingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en for-mulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de notaris-rninuuthouder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Opgemaakt te Menen op 20 december 2013. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.06.2013 13196-0056-016
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12138-0323-016
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11521-0034-015
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 23.07.2010 10338-0202-015
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 31.07.2009 09528-0247-015
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 31.07.2008 08528-0113-015
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 20.07.2007 07440-0232-015
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 31.08.2006 06765-0210-016
10/01/2006 : KO112507
05/01/2006 : KO112507
08/12/2004 : KO112507
14/04/2004 : KO112507
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 29.08.2015 15561-0407-016
15/10/2002 : KO112507
12/07/2001 : KO112507
06/09/1995 : KO112507

Coordonnées
MOTORENREVISIE MARRECAU

Adresse
KLEINE IZEGEMSESTRAAT 63 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande