MOVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.571.909

Publication

02/08/2013
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch 5taatsbla

(voluit) : Maya

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8890 Moorslede, Kortrijksestraat 135

Onderwerp akte : Sluiting - vereffening

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 28 juni 2013; (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT - JAARVERSLAG EN GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

Het bestuursorgaan deelt mee dat het geen schriftelijk jaarverslag heeft opgesteld om dat dit geen wettelijk verplichting is overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van Vennootschap-pen,

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de eventuele vragen die de vennoten stellen met betrekking tot hun beleid.

De algemene vergadering neemt kennis van jaarrekening die het bestuursorgaan heeft opgesteld voor de: periode van 1 januari 2013 tot 28 juni 2013. De jaarrekening bestaat uit de ba-lans, de resultatenrekening en de, toelichting. De algemene vergadering bespreekt de jaarreke-ning in extenso.

De algemene vergadering keurt de jaarrekening goed.

TWEEDE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 13 juni, 2013.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, gedateerd op 26 juni 2013.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvan-gen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van: het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap, = onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat '12), de: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel tek 8560 Wevelgem, Kort-rijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Deze; conclu-sies luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA MOVA heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 31 maart 2013 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 36.544,99 EUR en een

netto-actief t.b.v. 924,27 EUR. -

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele': normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boek-houding van de: vennootschap,

Ik dien een voorbehoud te maken omtrent de inbaarheid van handelsvorderingen t.b.v. 4.880,85 EUR, De vereffening zal slechts positief kunnen warden afgesloten mits hetzij deze vorderingen inbaar zijn, hetzij de aandeelhouders bereid zijn een deel van hun vordering niet op te vorderen.

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles en inzake de 10-jarige aansprakelijkheid voor werken in onroerende staat.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 26 juni 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIuuuuiu2<Ni

*1312151

Ondernemingsnr : 0894.571.909 Benaming

u

Nlu

N

24 JULI 2013

Griffie

Bij1ugen-bij tret-B-etgiscti Stïats lad = O27UST2ür3 - Annexes dû 1 foniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

De voorzitter, het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot,

verklaren dat er geen passiva aanwezig zijn ten aanzien van derden.

Ondergetekende notaris neemt de volgende documenten in ontvangst :

het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "MOVA", met zetel in het gerechtelijk arrondissement leper, te 8890 Hoorslede, Kortrijksestraat 135, houder van het ondernemingsnum-mer en BTW-nummer BE 0894.571.909, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in vereffening is.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING REALISATIE ACTIVA EN AANZUIVERING PASSIVA

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat de rekeningen neergelegd zijn op de zetel van de vennootschap, sa-men met de stukken tot staving, zodat elke vennoot zijn individueel onderzoeksrecht heeft kunnen uitoefenen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat aile activa gerealiseerd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva, afgesloten op 13 juni 2013.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva, afgesloten op 13 juni 2013.

Om deze redenen besluit de algemene vergadering unaniem om niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT --VASTSTELLINGEN BETREFFENDE VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en

verklaren unaniem:

- de BVBA "MOVA" bezit geen onroerende goederen en geen onroerende zakelijke rechten (zoals bvb. opstalrecht, vruchtgebruik, erfpacht, ...).

- de vereffening van de BVBA "MOVA" wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, en dat alle activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen.

- de eventuele geschillen van de BVBA "MOVA" zijn opgelost en alle aangegane verbintenissen door de BVBA "MOVA" werden nageleefd.

- er dient voor het overige geen enkele maatregelen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

ZESDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem dat de vereffening zonder voorwerp is gezien deze, gelet op de voorafgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is,

De algemene vergadering besluit unaniem hierop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening. ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN BEWARING DOCUMENTEN

De algemene vergadering besluit unaniem dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen voldaan worden door de heer VANDEPUTTE Fabri Georges, wonende te 8890 Moorslede, Kortrijksestraat 135.

die hiertoe alle bevoegdheden ontvangt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, en die de boeken en documenten van de BVBA "MOVA" zal bewaren gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar op het volgende adres: 8890 Moorslede, Kortrijksestraat 135. De heer VANDEPUTTE Fabri, voornoemd, aanvaardt deze opdracht.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer VANDEPUTTE Fabri, met recht van indeplaatsstelling en met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake in-schrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbarik van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De heer VANDEPUTTE Jeannot en de heer VANDEPUTTE Fabri verklaren dat de staat van activa en passiva volledig correct is opgemaakt en dat zij geen kennis hebben van actief- en/ of passiefposten die niet op deze staat vermeld zijn.

Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaren de heer VANDEPUTTE Jeannot en de heer VANDE-PUTTE Fabri vrijwillig de hoofdelijke en ondeelbare verbintenis aan te gaan om alle schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding ais de aan-delen. De heer VANDEPUTTE Fabri krijgt aile machten, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, tot het

á

verlenen van eventuele handlichtingen en om op te treden in rechte als eiser of als verweerder namens de BVBA "MOVA".

ACHTSTE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders:

- de heer VANDEPUTTE Jeannot Albert, wonende te 8560 Wevelgem, Architect Vanhoomelaan 44.

- de heer VANDEPUTTE Fabri Georges, wonende te 8890 Moorslede, Kortrijksestraat 135.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt ais kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het gestarte boekjaar tot op heden.

NEGENDE BESLUIT -- OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN ' BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan BVBA "Accountancy Parmentier" te 8500 Kortrijk, Parkietenlaan 16, evenals haar medewerkers, aangéstelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

e

o o

Opgemaakt te Menen op 28 juni 2013.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

0210872013 = Ëinnëxë's dü 1`róniteurÏiélgë

Bijlagen-btj' -h-elrB-elgtscti StuKïslilwá'

'1.

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.03.2013, NGL 05.04.2013 13083-0158-014
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 21.06.2012 12198-0260-015
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 21.06.2011 11179-0097-015
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0325-015
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 03.07.2009 09349-0101-014

Coordonnées
MOVA

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 135 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande