MOZI

Divers


Dénomination : MOZI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 463.220.431

Publication

20/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0463.220.431

Benaming

(voluit) : MOZ'

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 8000 Brugge, Ganzenstraat 113

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling  ontslag zaakvoerder  sluiting vereffening

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard WaQters, te Brugge (Assebroek), op 23 december 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen MOZI, met zetel te 8000 Brugge, Ganzenstraat 113, geldig beraadslagend, vastgesteld en beslist :

1. de voorzitter van het voorlezen van het verslag de dato 11 december 2013 van de zaakvoerder te ontslaan dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 20 december 2013 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. Rom baut Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Belpairestraat 4 bus 2.1., vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 26 november 2013, hetzij minder dan drie maanden oud. Met besluit van het verslag van de heer Carl Rombaut, luidt als volgt:

"Ondergetekende, de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2600 Berchem, Belpairestraat 4 b/2.1, vaste vertegenwoordiger van de BV BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren (RPR 0461.240.245), aangesteld op 11 december 2013 door de statutaire zaakvoerders van de Comm. VA Mozi, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Ganzenstraat 113, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0463.220.431, bij de Rechtbank van Koophandel te Brugge, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de statutaire zaakvoerders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen Mozi, onder haar verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 26 november 2013 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de

vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 537.474, 01 EUR. De boekhoudkundige staat per 26 november 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Wij melden u dat intussen de bestaande geraamde belastingschuld per 26 november 2013 werd aangezuiverd door de vennootschap door het uitvoeren van een betaling ad 121.000 Euro op 19 december 2013 aan de Dienst Voorafbetalingen Vennootschappen te Brussel.

Wij besluiten dat deze voortjdige ontbinding niet deficitair is.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen v6ôr de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag bevat 22 pagina's en werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Berchem, 20 december 2013

(volgt de handtekening)

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BE

(MONITEUR

13 -Di- LGISCH ST

BELGE

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

20 ECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

i',1-e?./\:-.1r2 7 DEC. ZOI1 griffier.

Griffie

II

u

a14 1 656*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. tot de ontbinding van de vennootschap en stelde deze in vereffening, dit alles vanaf 23 december 2013.

3. kennis te nemen van het ontslag van de zaakvoerders, met name a) de heer Van den Brande Barend, geboren te Mechelen op 22 januari 1971, wonende te 8000 Brugge, Ganzenstraat 113 en b) mevrouw Wittouck Annemie, geboren te Roeselare, op 23 juli 1971, wonende te 8000 Brugge, Ganzenstraat 113.

De vergadering verleende ontlasting aan de zaakvoerders, met name voornoemde heer Van den Brande Barend en voornoemde mevrouw Wittouck Annemie, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen later zou kunnen blijken te zijnen laste te zijn.

4. De vergadering verklaart dat er op 23 december 2013 geen passiva waren, zoals eveneens blijkt uit de hierboven vermelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat.

Bijgevolg beslissen alle vennoten het volledig vermogen van de vennootschap over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke aandelen in de vennootschap. Zij worden zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

Bijgevolg besliste de vergadering geen vereffenaar aan te stellen, sprak deze onmiddellijk de sluiting van de vereffening uit en stelde deze vast dat de commanditaire vennootschap op aandelen uMozi" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Alle boeken, documenten, boekhoudkundige stukken en andere bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende de wettelijke termijn bij de heer Barend Van den Brande en mevrouw Annemie Wittouck, beiden voornoemd, thans wonende te 8000 Brugge, Ganzenstraat 113.

Gezien er geen gelden of waarden zijn die niet kunnen worden afgegeven aan schuldeisers of vennoten, zijn er dienaangaande geen maatregelen te nemen.

ledere vennoot verleent hierbij volmacht aan de heer Barend Van Den Brande, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW-administratie; te dien einde, zal de voornoemde lasthebber alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, indeplaatsstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waüters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende ontbinding en in

vereffeningstelling van de vennootschap (omvattende de volmacht van één van de vennoten),

staat van actief en passief, verslag zaakvoerder, verslag revisor

Dit uittreksel is afgeleverd véér registratie van het proces-verbaal houdende ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t* -º%

Voor-

behouden

+aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2013
ÿþVoor- behoucl aan he Belgisc Staatsbi

mad 11.1

~LUik_B I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E'ELG,R EC ~~ ANICV~ ter GRIFFIE der

2013 4ÁAIVDEL ~UGGE ('Afd~rKOOs BruqgerE

Q 8 JAN. 2013 ~

AATSBLAD

Grafle:N

N

16 -Q1-

GISCH ST

,_ .. .__ ._______________________.. .-.___--- ---- ...........

Ondememingsnr : 0463.220.431

Benaming (voluit) : T & A

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Ganzenstraat 113

8000 Brugge

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMSWIJZIGING --DOELWIJZIGING  OPHEFFING ZETELVERMELDING  INVOEGING VAN EEN REGELING AANGAANDE HET VRAAGRECHT VAN DE VENNOTEN  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER  AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  HERNUMMERING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negentien december

tweeduizend en twaalf, "geregistreerd drie bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie

op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, boek 235 blad 08 vak 17, ontvangen: vijfentwintig euro,

getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. Ossiarina 1.";

BLISKT dat:

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang van negentien decembertweeduizend en

twaalf gewijzigd werd in "Mozi".

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna bepaald :

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

Het ontwikkelen, financieren, kapitaliseren en beheren van nieuwe investeringsfondsen en entiteiten,

_, inclusief maar niet beperkt tot Turkije, het Midden-Oosten en opkomende economieën,

Het opzetten van bedrijven via deelname of investering, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen,

plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van participaties, o. v.v. aandelen (al dan niet met stemrecht),

deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,

uitgegeven door, bestaande of op te richten, Belgische of buitenlandse vennootschappen. De vennootschap

,, mag tevens eender welk akkoord sluiten met het oog op rationalisatie, samenwerking, vereniging of andere met :

zulke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Het financieren van vermelde vennootschappen en hun dochtervennootschappen door middel van het ,s toestaan, onderschrijven, overnemen en verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen, andere vormen van schuldfinanciering en zekerheden.

Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het optreden als vereffenaar, het meewerken aan onderzoek en ontwikkeling, het verlenen van (financieel) advies, uitvoeren van audits en opdrachten van deugdelijk bestuur, management, en andere (consultancy) diensten met betrekking tot o.a. beheer, organisatie, strategie, ondernemingsschap, financiën, risicokapitaal, fiscaliteit, boekhouding, administratie, ontwikkeling, studiewerk, technologie, informatisering, techniek, productontwikkeling, vergelijkend onderzoek, de vennootschapsstructuur, aankoop, verkoop, productie, verwerking, distributie, import en export, marketing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens ,° contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De publiciteit, reclame, marketing en communicatie in het algemeen in al haar vormen en de uitvoering van

.

aile nodige activiteiten met het oog op realisatie van deze publiciteit, reclame, marketing en communicatie in hetalgemeen en zonder enige beperking.

De organisatie van evenementen, feesten, exposities, congressen en analoge manifestaties in het binnen-en buitenland.

Het optreden als tussenpersoon in de onderhandelingen met het oog op het verwerven van het geheel of een deel van de aandelen, in de breedste zin van het woord.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle roerende en onroerende verrichtingen, ondermeer het ruilen, verkavelen, kopen en verkopen, promoten, de agentuur en _vertegenwoarrligirrg,het beheer en de uitbating alsmede het huren,-verfiuren eneluiten_van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

mal 11.1

leasingovereenkomsten van onroerende en roerende goederen, het zelf oprichten of laten oprichten,

verbouwen, onderhouden, verfraaien, inrichten en/of decoreren van gebouwen, dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de wil en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De oprichting en uitbating van een bednjvencentra: het ter beschikking stellen van een hiervoor ingericht onroerend goed, dienend tot kantoor-, opslag- en/of archiefruimte, magazijn, parking en andere hieraan verbonden ruimten, het ter beschikking stellen van alle accommodatie nodig voor de uitbating van een onderneming zoals nutsvoorzieningen, sanitair, e.a. , het ter beschikking stellen van alle communicatiemiddelen (telefoon, fax, internet, ...) en hard- en software nodig voor een efficiënte organisatie en werking, het verzorgen van de nodige logistieke bijstand met betrekking tot de aangeboden middelen, het ter beschikking stellen van kantoormateriaal en meubelair. Deze opsomming is niet limitatief en dient niet ais beperkend te worden beschouwd.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren en valoriseren, bekomen en verfenen van licenties op eender walk(e) octrooi, kennis en andere intellectuele rechten.

De aankoop en verkoop, import en export, de agentuur en vertegenwoordiging in het algemeen van eender welk goed, en in het kort elke handeling als commerciële tussenpersoon.

Het persoonlijk en zakelijke borg verlenen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken in het voordeel van derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus' negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken, zowel in Beige afs in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zin met de vigerende wetgeving.

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake."

- de statutaire bepalingen aangaande het toegestane kapitaal opgeheven werden, daar de termijn om van deze bevoegdheid gebruik te maken verstreken is,

- de in de statuten opgenomen beperking dat een aandeelhouder zich op een algemene vergadering enkel mag laten vertegenwoordigen door een aandeelhouder die zelf stemgerechtigd is, opgeheven werd, in de zin dat een aandeelhouder zich op een algemene vergadering mag laten vertegenwoordiger door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

- het ontslag aanvaard werd van mevrouw WANCOUR, Denise Margriet Helena, wonende te 8800 Roeselare, Grote Markt 25 bus 13, als statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf negentien december tweeduizend en twaalf.

- benoemd werd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap : de heer VAN DEN BRANDE, Barend Frans Konstant Maria, wonende te 8000 Brugge, Ganzenstraat 113, Het mandaat geldt voor onbepaalde duur.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten wordt de vennootschap, indien er meer dan één zaakvoerder is aangesteld, jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen handelend,

- ais bijzondere gevolmachtigden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : David Dessers, Pieter Capiau en Yannick Verrycke, advocaten kantoorhoudende te Ambos Advocaten, Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijzigingsverbetering en doorhaling van de inschrijving van da vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP ROLVOET  GEASSOC!ËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met drie volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.06.2011, NGL 28.11.2011 11619-0321-009
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0552-009
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 16.06.2009, NGL 30.11.2009 09873-0102-009
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 28.11.2008, NGL 11.12.2008 08850-0154-010
17/10/2007 : KO143541
03/04/2007 : KO143541
02/05/2006 : KO143541
04/04/2005 : KO143541
07/04/2004 : KO143541
28/03/2003 : KO143541
03/08/2001 : KO143541
22/11/2000 : KO143541

Coordonnées
MOZI

Adresse
GANZENSTRAAT 113 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande