MPM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MPM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.974.442

Publication

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 26.06.2013 13217-0184-013
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 04.07.2012 12255-0142-013
17/02/2015
ÿþBenaming (voluit) : MPM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herfstlaan 5

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte : BUITGENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 23 januari 2015:

I/ De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het'' voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per 31:: december 2014, aangezien de enige vennoot erkent een afschrift ervan ontvangen te hebben en er:; kennis van te hebben genomen.

li/ De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen volgt en artikel 3 te wijzigen als volgt:

Artikel 3. Doel.

" De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten; overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en' beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

- het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27j maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van. verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal'' reguleren."

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de'' verkoop, alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook' toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende. verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.Het verwerven, verbeteren, oordeelkundig beheren en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, uitrusten, inrichten, bezitten, beschikken en het beheren van onroerende goederen van aile aard en! inzonderheid het behoud, het verbeteren en revaloriseren van het eigen patrimonium;

Het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen en voor alle bestemmingen;

De occasionele herverkoop van het patrimonium of bepaalde elementen ervan is mogelijk indien een meer voordelige wederbelegging zich voordoet of indien de marktomstandigheden aanzetten tot` wederbelegging.

Dit binnen het kader van de geldende wettelijke voorschriften, met uitsluiting van iedere handel off; vastgoedhandel. De vennootschap zal zich bijgevolg onthouden van aile handelsactiviteiten die haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

~~- De vennootschap_ mag alle roerende (zie hierna) en onroerende of financiële verrichtingen doorvoeren';

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisc Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

e akteNEERGELEGD

MONITEU

.G°1 .s9c-H(esTA2lAnT5s

an Dophandel

3.0 JAN 2015

Le Gent Afdeling Brugge

DGffifier

BELG

Ondernemingsnr : 0885.974.442

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 mod 11.1

V" oor-behoual aan het Belgisch Staatsblad

die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

In het voordeel van het eigen vermogen en patrimonium mag de vennootschap gelden ontlenen aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen en ondernemingen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks.verbàrïd ,houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel iri binnOn- als buitenland.

111/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris 'te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepastaan de,hierb'oven genoren`beslissingen.

VOLMACHT

De enige vennoot, hier aanwezig, in algèmspe Vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan kantoor Zakenkantoor Marc Herpeiïnck te 9990 Maldegem, Heirwea 3 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan. 'Me de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register'_of, wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd:

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de zaakvoerder met jaar- en resultatenrekening

- Gecoördineerde statuten

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECirITBANi( VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:3 0 SEP. 2011

Griffi& e grifïF r,

Ondernemingsnr : 0885974442

Benaming

(voluit) : M P M

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Klokke-Noord 13 8200 Brugge

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzonder algemene vergadering van 08/09/2011 werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 15/09/2011 te verplaatsen naar Herfstlaan 5 te 8200 Sint Michiels Brugge.

De zaakvoerder

De Vuyst Henk

BijjTágën-bij'lïét

Op de laatste btz_ van t_utk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

beh

aa

Bel

Staa

fl11 IUII NIVYlllflll

" 11153687"

Bélgi§cIi Stáâlsblád =121I072O11"ÿÿ -Annnëxés dü Móriifëù"r`Tiëlgë

29/09/2011
ÿþj.

mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

beh

aa Be Stai

II

*11146936*

Ondernerningsnr : 0885.974.442

".

T

B4iice&N.iâ'g1ir&uége))

op:

e;21,111

Benaming: iVIPM

(voluit)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: De Klokke-Noord 13

8000 Brugge

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

': Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 12 september:

2011:

1) De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal door: inbreng in speciën te verhogen ten belope van ZEVENTIGDUIZEND EUR (¬ 70.000,00) in speciën: om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 88.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door het optrekken der' fractiewaarde van de bestaande aandelen en dit gelet op intekening der bestaande vennoot in' dezelfde verhouding als aandelenbezit v6ôr kapitaalverhoging gezien de enig vennoot de' inschrijvende partij is.

' De heer DE VUYST Henk verklaart in onderhavige vennootschap in te schrijven op ZEVENTIGDUIZEND EUR (E 70.000,00) zonder nieuwe aandelen te verwerven, doch met verhoging van de fractiewaarde van zijn huidige aandelen en dit gelijkmatig en in dezelfde verhouding,, afgerond, als zijn aandelenbezit vedr de kapitaalverhoging.

Deze inschrijving wordt bijgevolg niet vergoed door toekenning van nieuwe aandelen, doch doorl verhoging der fractiewaarde der respectieve in bezit zijnde aandelen der enige inschrijver.

De hiervoor beschreven inschrijving wordt door de comparant, zijnde eveneens inschrijvende parti', ' aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens dat gezien er geen uitgifte nieuwe aandelen is, de fractiewaarde der reeds in bezit zijnde aandelen wordt verhoogd zodat de enige vennoot in dezelfde verhouding, afgerond, als voordien het zelfde aantal aandelen bezit, als volgt:

De heer DE VUYST Henk behoudt zijn zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde.! fractiewaarde, te weten: honderd zesentachtig (186) aandelen.

2) De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 88.600,00): vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen.

En vervolgens beslist de algemene vergadering tot wijziging van artikel 5 van de statuten, als volgt: Artikel 5.Kapitaal

' Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 88.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Deze beslissing wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

3) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om artikel 2 der statuten aan te passen aan de reeds doorgevoerde hoger gemelde zetelwijziging bij beslissing der bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 juli 2007, gepubliceerd als voren op 8 augustus erna onder nummer 07118553, waarbij de zetel werd gewijzigd van Torhoutsesteenweg 284 naar De Klokke-Noord 13 eveneens te 8200 Brugge (Sint-Andries) en artikel 2 der statuten thans luidt als volgt:

" Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 8200 Brugge Sint-Andries, De Klokke-Noord 13.

: De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder, mits in'

achtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de '

zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depothuizen

_ _ _ _ _

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

oprichten.

4) De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het

gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

Voor analytisch uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Gecoördineerde statuten

mod 2.1

opstellen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

r

~f )or-

1 Nden

aan hd Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 04.07.2011 11248-0567-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 02.07.2010 10263-0238-012
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 08.07.2009 09399-0082-012
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 03.07.2008 08352-0237-011

Coordonnées
MPM

Adresse
HERFSTLAAN 5 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande