MTC GRAPHICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MTC GRAPHICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.710.568

Publication

16/09/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte

iiVII 1111111111 1111! lU 1111] Ii! J Il 1111 JIJI

*14170492*

R BELGE

- 2014

TAATSBLAu

NEERGELEGD

2 9 JUL1 2014

J-techtbankynt<OOPHANDEL Gent, W. fd!IWC1RTRIJK

MON1TEU

09 -0

ELGISCH

Ondernemingsnr '`443 SGS

Benaming (voluit) : MTC GRAPHICS

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel lEPERSTRAAT 14t00.03

8930 MENEN

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA TEN GEVOLGE VAN PARTIELE SPLITSING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MTC GRAPHICS» met zetel te 8930 Menen (Lauwe), Langekeerstraat 49 BTW 6E0453.697,902, RPR Gent afdeling Kortrijk, opgemaakt door notaris SABINE DESTROOPER te Ledegem op VIJFTIEN JULI, TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, neergelegd ter registratie op het 1ste kantoor der'' registratie te Kortrijk 2 blijkt dat:

De geheelheid van het maatschappelijk aanwezig is;

De vennootschap geen effecten zonder stemrecht, noch effecten di het' kapitaal niet vertegenwoordigen, noch obligaties, warrants of certificaten onder welke vorm dan ook uitgegeven heeft.

Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

Er werd verklaard dat:

1. Op 19 mei 2014 een voorstel tot partiële splitsing werd opgemaakt door het,' bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC! GRAPHICS (oud), overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Het voorstel tot partiële splitsing werd op de griffie van de rechtbank vari, koophandel van de zetel van de te splitsen vennootschap, zijnde de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk, neergelegd op 27 mei 2014.

3, De neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni 2014 onder nummer 14122388,

4. De verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van.' Vennootschappen werden niet opgesteld, aangezien aile vennoten en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan afzien.

5. Een verslag werd opgemaakt op datum van 8 juli 2014 voor de nieuw op te richten vennootschap met betrekking tot de inbreng in natura, door de bedrijfsrevisor, zijnde de : BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, kantoorhoudende te Wevelgem, overeenkomstig: artikel 219 § 1, tweede en derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen.

Er werd een bijzonder verslag van de oprichters opgemaakt op 22 juni 2014, waarin wordt.: uiteengezet waarom de inbreng in nature van belang is voor de vennootschap.

6. De stukken vermeld in artikel 748, met uitzondering van de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen, lagen minstens een maand voor de datum van deze vergadering op de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit. artikel werd aan de vennoten ter beschikking gesteld overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

7. Vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden hebben

zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen

van de vennootschap,

Verslagen

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde

verslagen, namelijk navermeld verslag van de bedrerevisor en het verslag van de oprichters van 22 juni 2014.

B. De besluiten van het verslag van de door de bedrijfsrevisor, zijnde de BVBA Bedrijf srevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, kantoorhoudende te Wevelgem aangaande de inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA MTC GRAPHICS (nieuw), opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden als volgt:

Besluit

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in nature van de BVBA MTC GRAPHICS (nieuw) middels partiële afsplitsing van de BVBA MTC GRAPHICS (oud) naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA MTC GRAPHICS (nieuw) , kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedresrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passive vanuit de BVBA MTC GRAPHICS (oud) volgens het boekhoudkundig continuiteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA MTC GRAPHICS (nieuw).

2, De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid.

De voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de' toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA MTC GRAPHICS (oud) zen bednjfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continurteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht afwijkt van de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

3. De inbreng van de actief- en passie fbestanddelen van de BVBA MTC GRAPHICS

(oud) leidt volgens het boekhoudkundig continuiteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 929.060,92 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 63.346,46 EUR verhoogd met 865.714,46 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 63.346,46 EUR verhoogd met 865.714,46 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA MTC GRAPHICS (oud).

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

C. De aanwezige vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van

alle voormelde verslagen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en

dat zij instemt met aile gegevens en besluiten erin vervat.

Partiëleeplitsing

A. - be vergadering aanvaardt het aangekondigde voorstel tot partiële splitsing. Zij

besluit aldus dat een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (oud), zowel de rechten als de verplichtinge ''' als gevolg van partiële splitsing, overgaat overeenkomstig het voornoemde voorstel tot partiële splitsing op de nieuw op te richten vennootschap, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (nieuw).

De voorwaarden gesteld In dit voorstel tot partiële splitsing bepalen onder meer:

a) De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng:

De vennoten van de partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (oud) bekomen in ruil en ais vergoeding voor de , inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (oud) in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap MTC GRAPHICS (nieuw) zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de nieuwe BVBA MTC GRAPHICS (nieuw), in verhouding van één/één.

b) De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen verni-men betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkriigende nieuwe vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de nieuw op te richten BVBA MTC GRAPHICS (nieuw).

o) De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald vanaf datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passiva

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat een deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap MTC GRAPHICS (oud) overgaat op de nieuwe BVBA MTC GRAPHICS (nieuw), die thans wordt opgericht.

Het deel van het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap MTC GRAPHICS (nieuw) is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, zijnde de BVBA Bedrilfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, kantoorhoudende te Wevelgem.

De overgang van een deel van het vermogen van de huidige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (oud) op de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (nieuw) geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het voorstel tot partiële splitsing en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met

aile eraan klevende voordelen en lasten.

Er gaan GEEN onroerende goederen over.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de

ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf wanneer de: handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap ais hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap niet de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing ' Kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke, van de partieel gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren, met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende en nieuwe geschillen, waarborgverplichtingen,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

fiscale en sociale controles uit gebeurtenissen v66r datum van 1 januari 2014 integraal ten laste komen van de BVBA MTC GRAPHICS (nieuw).

4. Er zijn in de vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Aan de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap worden bewaard op het volgend adres: Menen-Lauwe, Langekeerstraat 49 en zullen worden ter beschikking gehouden van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (nieuw) telkens wanneer deze daarom verzoekt.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze partiële splitsing en de overgang van een deel van het vermogen, werden voorzien op de balans per 31 december 2013 en reeds toegewezen naar de partijen.

ÖprichtingBVBAMTC GRAPHICSinieuw-1

-Algerneen

De vergadering besluit vervolgens over te gaan tot de oprichting van de BVBA "MTC Graphics" (nieuw) met vaststelling van de statuten.

Er warden zevenhonderdvijftig (750) aandelen toegekend aan de vennoten van de gesplitste vennootschap MTC Graphics (oud) naar evenredigheid van huidig aandelenbezit. De partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (oud) brengt in de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (nieuw) uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Kapitaalverhoginq door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MTC GRAPHICS (nieuw) verhoogd wordt met een bedrag van zeshonderd drieënvijftig euro vierenvijftig cent (¬ 653,54) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zodat het kapitaal gebracht zal worden van drieënzestig duizend driehonderd zesenveertig euro zesenveertig cent op vierenzestig duizend euro (¬ 64.000,-).

De kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het totaal bedrag van het kapitaal, dat volledig volgestort is, bedraagt aldus vierenzestig duizend euro (¬ 64.000,-),

STATUTEN

Artikel één - Naam.- "MTC GRAPHICS".

Artikel twee - Zetel.- 8930 MENEN, leperstraat 14/00.03.

Artikel drie - Doel.-

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING:

A/ Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

B/ Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen,

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuring van roerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in , verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van : verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEEL-NEMING ' MET DERDEN:



Staatsbricï- 16/05720t4 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mo£111.1



1. Aile drukwerken en de verkoop ervan;

2. Drukwerkbegeleiding;

3. Makelaar in drukwerken;

4. Ontwerpen van druk  en zetwerken;

5. Uitgifte van boeken, tijdschriften en wetenschappelijke werken;

6. Alle kopieerwerken.

7. Het verwerven van partidpaties in eender welke vorm, in aile bestaande of op te , richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin de vennootschap al dan niet een participatie aanhoudt;

8. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

9. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

10. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

11. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

12. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

13. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

14. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe ' producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Ill. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier - Duur.- onbeperkte duur vanaf 15 juli 2014.

TITEL IL - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf Kapitaal.- vierenzestig duizend euro (¬ 64.000,-) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel veertien Bevoegdheid Vertegenwoordiging.-

leder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder alleen optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden ' voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen.

Artikel zeventien - Controle.-

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Artikel negentien - Bijeenroeoing.- in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht Van bijeenroeping de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur.

Artikel tweeëntwintig - Stemrecht.- leder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Artikel zesentwintig Boekjaar.- één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar..

Artikel achtertwintig - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

pwn n

n

Nn

- a - -

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel éénendertig - Vereffening.-

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaancielijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

in afwijking van voorgaande alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe, OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters in bijzondere vergadering samen te komen, teneinde volgende besluiten te treffen, allen met éénparigheid van stemmen:

1. Het eerste boekiaar vangt aan op datum neerlegging en zal afgesloten worden op" 31 december 2014.

2. De eerste algemene vergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van juni 2015, overeenkomstig de bepalingen van voorgaande statuten,

3. Benoemingen:

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de comparanten mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd wordt tot NIET-STATUTAIRE ZAAKVOEDER: de BVBA EDDY LUST, met maatschappelijke zetel te Menen, leperstraat 14 0003, BTW BE 0551.940.193, RPR Gent afdeling Kortrijk, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen op 6 mei 2014, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2014 onder nummer 14304309,

hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Eddy Lust, voornoemd, die aanvaardt.

De zaakvoerder van de bvba EDDY LUST heeft op 18 juni 2018 de heer Eddy Lust, voornoemd, benoemd tot vast vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het" bestuursmandaat in de bvba IVITC GRAPHICS (nieuw).

De heer Eddy Lust heeft zijn mandaat aanvaard.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

BEKRACHTIGING AANGEGANE VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren uitdrukkelijk alle verbintenissen die door één van hen werden afgesloten in naam van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters, de zaakvoerder(s) verlenen bijzondere volmacht aan Boekhoud en

-Fiscaalkantoor Isabelle Montmorency bv bvba met zetel te Oostnieuwkerke, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk:

1. Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 15 juli 2014;

2. Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 8 juli 2014;

3. Het bijzonder verslag van de oprichters mbt de inbreng in natura de dato 22 juni 2014;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0119-012

Coordonnées
MTC GRAPHICS

Adresse
IEPERSTRAAT 14/00.03 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande