MULLIE GEERT EXPERTISEBUREAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULLIE GEERT EXPERTISEBUREAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.899.807

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0009-012
23/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-.,.......-.

1 1. 12. 2013

RECHT~BA`~~t`K~ KOOPHANDEL rKerTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111NRip

Ondernemingsnr; 0864.899.807

Benaming (voluit) : Mullie Geert Expertisebureau

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Berglaan 12

8570 Anzegem

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN AAN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 9 december 2013, neergelegd vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULLIE GEERT EXPERTISEBUREAU", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

TWEEDE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de hierna voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W.Venn. een verslag opgemaakt: - door de zaakvoerder daterend van 20 november 2013, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, BTW BE0446.426.860, RPR Kortrijk, daterend van 18 november 2013, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA MULLIE GEERT, EXPERTISEBUREAU door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Geert MOLLiE naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende; vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het, instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het: bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte; bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met' inhouding van een roerende voorheffing van 10 %,

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de: fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod ii.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bbhouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename

van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 175.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 18 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedriffsrevisor."

Beide verslagen worden hier voorgelegd.

De enige vennoot verklaart een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en hij

ontslaat de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Het origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden

neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepaling en , liquidatiebelasting", het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdvijfenzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00), om het te brengen van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) op honderdvijfennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 195.500,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde, door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening courant voor een totaal bedrag van honderdvijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00).

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volgestort

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig is geplaatst en volgestort door inbreng in natura.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal hierdoor gebracht werd op honderd vijfennegentig duizend vijfhonderd euro (¬ 195.500,00), vertegenwoordigd , door tweehonderd (200) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 5, eerste alinea van de statuten als volgt aan te passen: "Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdvijfennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ . 195.500,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale , waarde, met een fractiewaarde van éénitweehonderdste van het kapitaal.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statutaire bepalingen inzake de oproeping van de algemene vergadering te actualiseren en te herformuleren overeenkomstig Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit om artikel 14, derde alinea van de statuten te vervangen door hetgeen hierna volgt

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de wet."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit om de statutaire bepalingen inzake de oproeping van de algemene

vergadering te actualiseren en te herformuleren overeenkomstig Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit om het artikel 18 van de statuten als volgt te vervangen

"Artikel achttien : ontbinding vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 44.1

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BE.FISCALITEIT-DE BUYST', met maatschappelijke zetel te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 27, BTW BE0449.246.788, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

KOSTEN

De comparant machtigt de instrumenterende notaris het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar kapitaalverhoging ten hare laste worden gelegd, vooraf te nemen op het ogenblik van het

vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden. -

Voor analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Wim Taelman

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

Afschrift van de akte

Verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voir-

bbfiouden aan het Belgisch Staatsblad

V

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12245-0487-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0077-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09316-0353-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08322-0025-013
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07333-0329-013
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 03.07.2006 06393-0134-015

Coordonnées
MULLIE GEERT EXPERTISEBUREAU

Adresse
BERGLAAN 12 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande