MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE, AFGEKORT : M.I.D.E.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE, AFGEKORT : M.I.D.E.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.077.469

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.01.2014, NGL 13.02.2014 14036-0188-019
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0302-018
27/02/2013
ÿþMoá Word 97.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MUAI



111111 J~l~~~lI III

MONITEUR

2 0 -02-'

,EI_GISCH ST

BEIGE NEERGELEGD

2013 12, 02. 2013

V7: behc aar Bell Staa' 1111

AA-f.5;1, tFHTBKOKB~~éANf7EL

Ondernemingsnr : 0456.077.469

Benaming

(voluit) : MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE (verkort) : M.I.D.E.S

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ardooisesteenweg 260 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 oktober 2012, blijkt met ingang van 1 oktober 2012:

- de benoeming als zaakvoerder van de Heer Koenraad Stockman, wonende te Brugsestraat 410 te 8480 Bekegem. Over de bezoldiging van dit mandaat wordt beslist op de algemene vergadering.

Belgian Engineering Professionnals BVBA

met als vast vertegenwoordiger

de heer Guy Vanhauteghem

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2012
ÿþ Motl Word 11.1

-q-7/1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l'NIV~hI~NVIN'~~VI~YIMI

*12180295"

B

MONITEUR BELGE

2 ~ `~~ - 2012 1 ?, 10. 2M2

Ei.GISCH STAATccLAD

NEERGELEGD

_-.-_

Ondernemingsnr : 0456 077 469

Benaming

(voluit) : MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE (verkort) : M.I.D.E.S.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ardooisesteenweg 260 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : verlenging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - statutenwijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE", afgekort "M.I.D.E.S.", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 260, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, Notaris met standplaats te Roeselare, op zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het lopende boekjaar van de vennootschap te verlengen tot en met dertig juni tweeduizend en dertien, om zo elk boekjaar te doen lopen van één juli tot en met dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van artikel 22 van de statuten door volgende tekst: "Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende jaar afgesloten.".

Tweede beslissing

De vergadering besluit, naar aanleiding van het hiervoor genomen besluit, om de datum waarop de, jaarvergadering zal worden gehouden te wijzigen. De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar vijftien december om zeventien uur.

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van de eerste alinea van artikel 18 van de; statuten door volgende tekst: "Ieder jaar zal op vijftien december om zeventien uur een jaarvergadering

gehouden worden op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping." ,

Derde beslissing

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met de: gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van de tekst van artikel 25 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering,

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het, besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over, te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter vanj de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen .van het! Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de=,

invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de: zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van; koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van; vereffening volstaat één per jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 27)09!2012 - gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

)Voor-

lbehouden

" Vaan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mort Word 1 r.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0456.077.469

Benaming

(voluit) : MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE (verkort) : M.I.D.E.S.

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Ardooisesteenweg 260.8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE", afgekort "M.1.D.E.S.", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Ardooisesteenweg 260, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: ONTSLAG - BENOEMING

a) De vergadering beslist om met ingang vanaf heden te ontslaan als zaakvoerders: -De heer GEERS Daniel, wonende te 8670 Koksijde, Lehoucklaan 42

-Mevrouw VANCOLEN Maryke, wonende te 8670 `Koksijde, Lehoucklaan 42.

Er wordt hen kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid tot op heden. De definitieve kwijting zal

desgevallend gegeven worden na afsluiting van het boekjaar en goedkeuring der rekeningen.

De zaakvoerders, allen hier aanwezig, verklaren dit ontslag te aanvaarden.

b) De vergadering beslist om met ingang vanaf heden te benoemen tot zaakvoerders van de vennootschap,; voor onbepaalde duur:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MLO International", met maatschappelijke; zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 93, ingeschreven in het RPR Gent met ondernemingsnummer 0882.044.358.

Ondergetekende notaris wijst op de noodzaak tot het benoemen van een vast vertegenwoordiger voor het uitoefenen van de functie van zaakvoerder,

De heer Herpoel Hans Julien Gisèle, nationaal nummer 60.12.17 223-29, wonende te 9000 Gent, Apostelhuizen 931301, wordt hiertoe aangeduid mits bekrachtiging door het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MLO International".

De heer Herpoel Hans, voornoemd, is alhier aanwezig, en verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BELGIAN ENGINEERING PROFESSIONNALS", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255, ingeschreven in het RPR Oudenaarde met ondernemingsnummer 0845.933.337.

Ondergetekende notaris wijst op de noodzaak tot het benoemen van een vast vertegenwoordiger voor het, uitoefenen van de functie van zaakvoerder.

De heer VANHAUTEGHEM Guy Marcel Albert, nationaal nummer 61.02.02 185-80, wonende te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255 wordt hiertoe aangeduid mits bekrachtiging door het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BELGIAN ENGINEERING PROFESSIONNALS".

De heer VANHAUTEGHEM Guy is hier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT MACHTIGING BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissing uit te voeren.

NEERGELEGD

-1, 06. 2012

RECHTBA K KOOPHANDEL

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

staatsbh







" iaioaiae"





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 02210512012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 24.04.2012 12095-0251-016
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 02.05.2011 11100-0051-016
06/04/2010 : KO136517
06/04/2009 : KO136517
14/04/2008 : KO136517
22/05/2007 : KO136517
10/04/2006 : KO136517
29/03/2005 : KO136517
14/04/2004 : KO136517
11/02/2004 : KO136517
03/04/2003 : KO136517
25/03/2002 : KO136517
23/03/2000 : KO136517
17/11/1998 : KO136517
20/12/1995 : KO136517
25/10/1995 : KO136517

Coordonnées
MULTI INDUSTRIAL DESIGN ENGINEERING SERVICE,…

Adresse
ARDOOISESTEENWEG 260 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande