MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP KOEN WILLEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP KOEN WILLEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.348.975

Publication

12/08/2014
ÿþondernemingsnr: 0865.348.975

Benaming (voluit) : Multiprofessionele architectenvennootschap Koen Willem (verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Hoekestraat 13 8340 Damme

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 14 juli 2014:

I/ De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het' voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per 15 april 2014, aangezien de aanwezige vennoot erkent in het bezit te zijn van een afschrift en er aldus kennis van heeft.

II/ De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen als volgt, zodat artikel 3 betreffende het doel (hernumnrierd naar artikel 4 zoals in het laatste besluit hier opgenomen) thans luidt als volgt:

Artikel 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar' maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

2. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

3. Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten warden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4. In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) /

bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende

de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

III/ De algemene vergadering beslist unaniem om in navolging van de wetswijzigingen en de

aanbevelingen van de Orde van Architecten de statuten volledig ter hernieuwen als volgt:

STATUTEN

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is opgericht onder de naam `Multiprofessionele architectenvennootschap

Koen Willem'.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8340 Omme, Hoekestraat 13.

De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel. - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 1e-akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

25 JUL 2014

D Gent Afdeling Brugge

DV17Wfier

ONITEUR

05 -08-

ELGE

014

BELGISCH STAATSBLA

mod 11.1

_yoor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het " architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. De aandelen zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders / bestuurders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap. zaakvoerders I bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volrnachtdragers, vereffenaars...

Voor zover een stagiair zou participeren in de vennootschap:

Een stagiair kan slechts zaakvoerder / bestuurder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder / bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zef onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Iedere zaakvoerder / de raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder /de raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) / de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Ieder jaar, de éénendertigste december van elk jaar om veertien uur, moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan de buroerliike BVBA Joost Verminck & Stlin Demesmaeker,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



met kantoor voor deze laatste te 1760 Roosdaal, pamelse Klei 5 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblei

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd:

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " "

)/oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 14.02.2014 14035-0150-010
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 14.02.2013 13034-0281-010
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 01.02.2012 12026-0203-010
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 09.02.2011 11029-0093-010
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 24.02.2010 10053-0586-010
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 09.02.2009 09040-0109-011
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.12.2007, NGL 13.02.2008 08043-0367-011
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 31.01.2007 07040-3222-009
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.12.2005, NGL 10.01.2006 06010-1502-012

Coordonnées
MULTIPROFESSIONELE ARCHITECTENVENNOOTSCHAP K…

Adresse
HOEKESTRAAT 13 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : Hoeke
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande