MUNT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUNT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.885.102

Publication

05/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bek rig te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte tetreeç'\~ -te"

_ o ooe , el

MONITEUR BE LGE~eefe-- ~~ Kpiít~dee

Z9 -07- 2013~~ a ~v~ ee. BELGISCH STARSBíAD

Benaming (votu(t) : MUNT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Muntplein 2 bus 1

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 17 juli 2013: is opgericht door :

11 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DH INVEST & SERVICES (afgekort "DH / I & S"), met zetel te 8310 Brugge, Pijpeweg 99, vertegenwoordigd overeenkomstig! artikel zestien (16) van haar statuten door haar niet- statutaire zaakvoerder mevrouw HUYS Sofie! Therese Roger Adrienne, geboren te Johannesburg (Zuid-Afrika) op 20 juli 1969, wonende te 8310! Brugge, Pijpeweg 99.

Hiertoe benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 31; december 2007, gepubliceerd van 24 januari daarna, nummer 08013920.

21 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VNC", met zetel te 8000! Brugge, Muntplein 2 bus 2, vertegenwoordigd overeenkomstig artikel twaalf (12) van haar statuten! door haar niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw VAN NIEUWENHOVE Caria Agnès, geboren te Opbrakel op 15 mei 1961, wonende te 8000 Brugge, Muntplein 2 bus 2.

Hiertoe benoemd bij hoger gemelde oprichting ingevolge voormelde akte verleden voor! ondergetekende notaris op 8 juli 2013.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MUNT" met maatschappelijke! zetel te 8000 Brugge, Muntplein 2, bus 1.

De vennootschap heeft als doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het besturen, adviseren, ontwerpen, in plan brengen, het laten uitvoeren, produceren en de promotie, van alle werken met betrekking tot het interieur of binnenhuisinrichting zowel in woningen,! winkels, kantoren, magazijnen, en alle andere ruimten, dit in de ruimste zin van het woord.

De ontwikkeling, productie, groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel,! de import en export van alle artikelen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks met! binnenhuisinrichting te maken hebben zoals onder andere meubelen, kantoormeubelen, gordijnen en stoffen, verlichting, vloeren, faiences, behangpapier, siervoorwerpen, fantasieartikelen,; kunstvoorwerpen, spiegelglas, sterglaswerk, sierkeramiek, sierijzerwerk, interieurverf en bijhorende! artikelen, dit in de ruimste zin van het woord.

De groot- en kleinhandel, de fabricage, de vertegenwoordiging, de consignatie, del commissiehandel van alle artikelen voor gedekte tafel, geschenken, decoratieartikelen, (tuin)meubelen,', tuin- onderhoud- en keukenartikelen, potterie, textiel, elektro-apparaten en alle artikelen voor interieur-:

en huishoudinrichting, alsmede de plaatsing ervan Deze opsomming is louter exemplatief en

geenszins beperkend. Zij mag ook alle dienstverlenende en vormingsactiviteiten uitoefenen die verband! houden met voormelde producten. De algemene vergadering mag het maatschappelijk doel uitleggen verklaren en uitbreiden.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of, vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn! grondstoffen te verschaffen of de afzet van har producten te vergemakkelijken.

Zij kan haar activiteiten uitbreiden tot een concepstore met eventuele horeca-exploitatie voor; zover deze niet ingaat tegen mogelijke vestigingswetten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IBIIIIIIIIIIIIIIIII

*13122905*

Ondernemingsnr :

El

8 5 102

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'L, 1eQor-beho-den aan het Belgisch Staatsblad

Consultancy en adviesverlening inzake management, bedrijfsvoering en inzake diverse al dan niet technische aangelegenheden.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties.

Het verwerven en beheren van een roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag daartoe alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zo onder meer het promoveren, coördineren, concipiëren, realiseren, inrichten, renoveren, valoriseren, uitbaten en beheren van onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, met inbegrip van de handel onder ai zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, ter beschikking stellen van onroerende goederen, enzovoort.

De vennootschap mag voormelde werkzaamheden uitoefenen, zowel in België ais in het buitenland, op diverse wijzen en via diverse kanalen, rechtstreeks als onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. De vennootschap zal zich bijgevolg dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen bestaand of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratief.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen, inclusief de eigen handelszaak, verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De algemene vergadering is gemachtigd het doel van de vennootschap uit te breiden en te wijzigen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op HONDERDTWINTIGDUIZEND EUR (¬ 120.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderdveertlg (240) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/tweehonderdveertigste.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1I DH INVEST & SERVICES BVBA, voornoemd, verklaart in te schrijven voor honderd twintig (120) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderveertigste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00).

21 VNC BVBA, voornoemd, verklaart in te schrijven voor honderd twintig (120) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/tweehonderveertigste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 120.000,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurliijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuuriiike persoon. aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f mod 11.1



~ Vpor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan, intern bestuur - collegiaal

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de zaakvoerders de taken onder elkaar verdelen.

De zaakvoerders kunnen inzonderheid aan één of meer onder hen het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging - individueel

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoerder voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van zijn hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

Het maatschappelijk jaar begint de eerste juli en eindigt de dertigste juni van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de eerste zaterdag van de maand december om 10.00 uur, Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

~~- }

Vgor-

beholen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan de bv ovv bvba Fiduciaire Van Coppenolle & Associates met zetel te 8020 Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING SLOTBEPALINGEN

1f Benoeming zaakvoerders.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerders te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, niet algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten,

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DH INVEST & SERVICES" (afgekort "DH / I & S"), met zetel te 8310 Brugge, Pijpeweg 99, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw HUYS Sofie Therese Roger Adrienne, voorncemd, hiertoe benoemd door het bestuursorgaan van de BVBA "DH / I & S", dewelke benoeming samen met onderhavige akte zal worden gepubliceerd;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VNC", met zetel te 8000 Brugge, Muntplein 2 bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw VAN N1EUWENHOVE Carla Agnès, voornoemd, hiertoe benoemd door het bestuursorgaan van de BVBA "VNC", dewelke benoeming samen met onderhavige akte zal worden gepubliceerd;

tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, met bezoldigd mandaat. Zij verklaren deze functie te aanvaarden. De zaakvoerders zullen in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

21 Eerste gewone algemene vergadering -- Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden " op de eerste zaterdag van de maand december 2014 om 10.00 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2014.

31 Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0406-013

Coordonnées
MUNT

Adresse
MUNTPLEIN 2, BUS 1 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande