MUYLLE-FACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUYLLE-FACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.980.657

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305165*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607980657

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MUYLLE-FACON

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON , met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Ambachtenstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0405.583.526, gehouden en afgesloten voor het ambt van notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 24 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING  AFSTAND VAN DE SPLITSINGSVERSLAGEN EN TOELICHTING INZAKE WIJZIGINGEN IN HET VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering neemt kennis van het laatste lid van de artikelen 745, 746 en 747 van het Wetboek van Vennootschappen en van de bepalingen van artikel 749 van het Wetboek van

Vennootschappen, en beslist, met het unaniem akkoord van alle aandeelhouders, af te zien van: * de controle-verslaggeving overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen door de commissaris-revisor over het splitsingsvoorstel en de (partiële) splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap.

* de toepassing van de artikelen 745, 747 en 748 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de verslagen).

TWEEDE BESLISSING  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN EN VERSLAGEN Voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap

De vergadering neemt kennis van het splitsingsvoorstel en de stukken, waarvan de aandeelhouders overeenkomstig artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen kosteloos een afschrift konden verkrijgen, met name het splitsingsvoorstel, opgesteld door de Raad van Bestuur van de vennootschap op drieëntwintig oktober tweeduizend veertien, de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de te splitsen vennootschap en de verslagen van de bestuurders en van de commissarissen over de laatste drie boekjaren, welke stukken tevens ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap beschikbaar werden gesteld sedert meer dan één maand voorafgaand aan huidige algemene vergadering.

Na kennisneming aanvaardt de algemene vergadering de uiteenzetting vervat in het door de Raad van Bestuur op drieëntwintig oktober tweeduizend veertien en in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële splitsing.

Dit voorstel werd op elf december tweeduizend veertien neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk.

Deze neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig januari tweeduizend vijftien, onder nummer 15016960.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLISSING  GOEDKEURING SPLITSING

Splitsing

- Mede op basis van voornoemd splitsingsvoorstel beslist de vergadering om tot de splitsing over te gaan door oprichting van een nieuwe vennootschap overeenkomstig de artikelen 674 en 742 en

Onderwerp akte :

Ambachtenstraat 58 8870 Izegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

volgende van het Wetboek van Vennootschappen en een deel van het vermogen, zowel rechten als verplichtingen, van de naamloze vennootschap  MUYLLE FACON , over te dragen op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON , volgens de modaliteiten vastgesteld in het splitsingsvoorstel. De afgesplitste entiteit wordt beschouwd als een bedrijfstak. Het is een autonome activiteit die op eigen kracht kan werken.

- Kapitaal, reserves en provisies gaan over op de nieuw op te richten vennootschap volgens de modaliteiten en voorwaarden van het splitsingsvoorstel onder de opschortende voorwaarde van het oprichten van voormelde vennootschap.

Er wordt verduidelijkt dat deze bedrijfstak is omschreven als volgt in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, welk verslag werd opgesteld in het kader van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON :

 ...De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA MUYLLE-FACON (nieuw op te richten vennootschap) ingevolge partiële splitsing van de NV MUYLLE-FACON, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak  Groot- en kleinhandel, import en export in bouw- en textielchemicaliën en fabricatie, aan- en verkoop van alle chemische producten voor bouwen textielnijverheid ... .

- Alle activa en passiva (eventuele schulden en/of vorderingen) verbonden aan de door de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON op te splitsen bedrijfstak - die niet uitdrukkelijk zijn uitgedrukt in de bijlage van voornoemd voorstel of die niet uitdrukkelijk worden toegekend aan de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON  volgen de respectievelijke activa/passiva waarop ze betrekking hebben, en worden desgevallend exclusief toebedeeld aan de nieuw op te richten vennootschap.

- Voor deze operatie wordt verwezen naar artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen die met splitsing gelijkstelt de splitsingen zoals voorzien in de artikelen 671 tot 675 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te bestaan.

- De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON en in het bedrijfsresultaat en dividend gerechtigd zijn vanaf één april tweeduizend veertien. Hieromtrent wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de bij de inbreng van de bedrijfstak betrokken vennootschap.

- Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap. Bijgevolg zal het hele vermogen (inclusief de reserves, schulden en provisies) van de voornoemde bedrijfstak gelijkmatig overgaan met alle rechten en verplichtingen op de nieuw op te richten vennootschap.

Teneinde de nieuw op te richten vennootschap gebruiksrechten te verlenen op de site waarop de ingebrachte activiteit thans reeds wordt uitgebaat, werd voorafgaandelijk aan de huidige akte een handelshuurovereenkomst afgesloten tussen de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON (na naamswijziging  IMMO MUYLLE-FACON ) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON in oprichting, en dit onder de opschortende voorwaarde van het effectief verlijden van de huidige splitsingsakte en bijgevolg de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON .

VIERDE BESLISSING  KENNISNAME EN BESPREKING VERSLAGEN MET BETREKKING TOT INBRENG IN NATURA NAAR AANLEIDING VAN DE OPRICHTING VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP - VOORWAARDEN

I/ Inbreng in natura

De vergadering neemt kennis van:

A/ De controleverslagen voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de oprichting van de nieuwe vennootschap:

- Besluit van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura:

De vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld op twaalf november tweeduizend veertien door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, door de oprichters aangesteld.

De conclusies van het verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

 ...

5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA MUYLLE-FACON (nieuw op te richten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap) ingevolge partiële splitsing van de NV MUYLLE-FACON, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak  Groot- en kleinhandel, import en export in bouw- en textielchemicaliën en fabricatie, aan- en verkoop van alle chemische producten voor bouwen textielnijverheid , die in de boekhouding van de NV MUYLLE-FACON afgesloten per 31 maart 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 837.048,50 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 430 aandelen van de BVBA MUYLLE-FACON (nieuw op te richten vennootschap) zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank (aan wie het handelsfonds in pand werd gegeven) met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 12 november 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE .

- De vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door de oprichters, overeenkomstig artikel 219 van genoemd Wetboek van Vennootschappen, opgesteld de dato twaalf november tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemde verslagen en verklaart in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

De aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen. De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemde verslagen en stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, zodat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht na door de notaris en partijen ne varietur te zijn getekend. Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

B/ Voorwaarden van de vermogensovergang van de bedrijfstak:

Zoals voormeld splitst de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON af als bedrijfstak - ten voordele van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON - een deel van zijn vermogen bestaande uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak  Groot- en kleinhandel, import en export in bouw- en textielchemicaliën en fabricatie, aan- en verkoop van alle chemische producten voor bouwen textielnijverheid , zowel rechten als plichten.

I. Vergoeding:

De splitsing van deze vermogensovergang wordt conventioneel geschat op een globale netto-inbrengwaarde van achthonderd zevenendertig duizend achtenveertig euro vijftig cent (¬ 837.048,50), bestaande uit:

- Geplaatst kapitaal ten belope van achtennegentig duizend vijfhonderd vijfenvijftig euro vierenveertig cent (¬ 98.555,44)

- Wettelijke reserve ten belope van negenduizend achthonderd vijfenvijftig euro vierenvijftig cent (¬ 9.855,54)

- Belastingvrije reserves ten belope van tweeëndertig duizend vierhonderd zevenentwintig euro vierenzestig cent (¬ 32.427,64)

- Beschikbare reserves ten belope van zeshonderd zesennegentig duizend tweehonderd en negen euro achtentachtig cent (¬ 696.209,88)

Deze inbreng wordt vergoed in zijn geheel door vierhonderd dertig (430) aandelen, uitgereikt van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON , en toekomende aan de aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON , elk in verhouding tot hun huidig aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap.

De ruilverhouding van de aandelen wordt daarbij bepaald als volgt:

De aandeelhouders in de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON behouden hun vierhonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

dertig (430) aandelen, en krijgen er bovenop vierhonderd dertig (430) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON in oprichting, hetgeen zij uitdrukkelijk aanvaarden.

Hiervoor wordt uitdrukkelijk verwezen naar het voormeld verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, door de oprichters van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON aangesteld.

II. Algemene voorwaarden van de vermogensovergang:

De overgang van (een deel van) het vermogen van de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON op de hierna op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van één april tweeduizend veertien (zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap zoals hiervoor bepaald), alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen zouden kunnen bezwaren en inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het verkregen vermogen.

III. Kapitaalvermindering:

Als gevolg van de splitsing wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON verminderd met achtennegentig duizend vijfhonderd vijfenvijftig euro vierenveertig cent (¬ 98.555,44), om het kapitaal te brengen van tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00) op honderd zesentwintig duizend vierhonderd vierenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 126.444,56), zonder vernietiging van aandelen en door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Haar kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierhonderd dertig (430) aandelen. De aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON worden aandeelhouders van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON , elk in verhouding tot de aandelen die zij reeds aanhouden in de gesplitste vennootschap.

VIJFDE BESLISSING - OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  MUYLLE-FACON

Vervolgens beslist de algemene vergadering de hierna vermelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON op te richten mits voorgaande formaliteiten en met volgende kenmerken:

Rechtsvorm - benaming - zetel.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "MUYLLE-FACON".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8870 Izegem, Ambachtenstraat 58. Kapitaal - aandelen - inbreng.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO VIERENVEERTIG CENT (¬ 98.555,44).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd dertig (430) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vierhonderd dertigste (1/430ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt ingeschreven door de bestaande aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON , elk in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, zoals hoger vermeld.

Nadat de notaris de aandeelhouders toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het financieel plan (artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen), worden de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap, na artikelsgewijze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

bespreking en goedkeuring, vastgesteld als volgt:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één  NAAM - RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  MUYLLE-FACON .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere

stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de

woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",

leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de

vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de

vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap

haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Ambachtenstraat 58.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen:

" Groot- en kleinhandel in bouw- en textielchemicaliën

" Import en export in bouw- en textielchemicaliën

" De fabricatie, de aankoop en verkoop van alle chemische producten in het algemeen voor bouw- en textielnijverheid alsmede aan- en verkoop van alle artikelen, die verkocht worden door drogisterijen, glas-, bouw- en verfhandel en doe-het-zelfzaken.

" De fabricatie, montage, installatie, automatisatie, bewerken, onderhouden, reparatie, groot en kleinhandel, import en export, verdeling in het algemeen van benodigdheden en kleine materialen die verband houden met de uitoefening van het doel van de vennootschap.

" De verkoop, verhuur en ontwikkeling van machines m.b.t. bovenvermelde activiteiten

" Het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van materialen, installaties en personeel aan bedrijven, verenigingen en om het even welke maatschappijen

" De ontwikkeling, aan- en verkoop, het geven en nemen van octrooien, knowhow en andere immateriële rechten en goederen

" Plaatsing van allerhande vloeren en vloerbedekkingen, inrichting van woningbouw

" Tussenpersoon in de handel

" Trading in de ruimste zin van het woord

" Onderzoek en ontwikkeling voor rekening van de vennootschap op het gebied van bouw- en textielchemicaliën

" Testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enz. in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier

" Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" Het stellen van zakelijke rechten, projectontwikkeling, schattingen, syndicus en bouwpromotie

" Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen en renovatiewerkzaamheden

" Projectontwikkeling voor bouw van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, commerciële centra, industriële gebouwen, hotels, jachthavens, autowegen

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

" Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

hun meest verscheiden vormen.

" Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affaires, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

" Patrimoniumvennootschap

" De organisatie van onder meer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars, uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

" Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

" De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken;

" De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel;

" De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als

agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere

zekerheden verstrekken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD

VIJFENVIJFTIG EURO VIERENVEERTIG CENT (¬ 98.555,44).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd dertig (430) aandelen op naam, zonder aanduiding

van nominale waarde, die ieder één/vierhonderd dertigste (1/430ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel.

In het register van aandelen wordt aangetekend :

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de

hen toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend

door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de

zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en

van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten

zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit

niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter

op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken

rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten,

inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel acht - VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennoot telt, gelden de volgende regels.

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel negen- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de

erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel tien BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Is tot statutaire zaakvoerder benoemd:

De heer MUYLLE Benoit, geboren te Roeselare op vier februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 5/A.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Statutaire zaakvoerders kunnen slechts met eenparigheid van stemmen of met een meerderheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zoals vereist voor een statutenwijziging maar dan slechts om gewichtige redenen worden ontslaan. Eenparigheid van stemmen veronderstelt de aanwezigheid en de stem van ieder van de vennoten. Bijkomende zaakvoerders kunnen enkel met eenparigheid van stemmen van de vennoten worden benoemd. Eenparigheid van stemmen veronderstelt de aanwezigheid en de stem van ieder van de vennoten.

De beslissing om deze bepalingen te wijzigen dient eveneens met eenparigheid van stemmen te worden genomen.

Artikel elf - BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel twaalf - VERGOEDING

De algemene vergadering beslist of het mandaat van een zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van een zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel dertien VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder door het afzonderlijk optreden van een statutair zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel veertien CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang er geen commissaris benoemd is, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoot kan zich daarbij laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in titel zeven van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering. Artikel vijftien - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel zestien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Artikel zeventien - AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel achttien - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU NOTULEN.

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel negentien - ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel twintig - BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel éénentwintig - MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel tweeëntwintig - VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel drieëntwintig - BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel vierentwintig  VERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel vijfentwintig - ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbin¬tenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre¬gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel zesentwintig - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan. Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TITEL ZEVEN BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Artikel zevenentwintig - ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel achtentwintig - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel negenentwintig - OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel dertig OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel éénendertig - KAPITAALVERHOGING VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel tweeëndertig - ZAAKVOERDER BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel drieëndertig - ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel vierendertig CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel vijfendertig - ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL ACHT - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel zesendertig WOONSTKEUZE.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel zevenendertig NIETIGHEID - ARBITRAGE.

Bepalingen in deze statuten die strijdig zouden zijn of worden met dwingende wettelijke bepalingen, zullen als niet geschreven worden aanzien, en zullen geenszins de nietigheid van deze statuten of andere bedingen ervan tot gevolg hebben.

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten zouden voordoen, alsmede alle geschillen terzake van de vennootschap en haar vennoten, bestuurders en gewezen bestuurders, tussen bestuurders en vennoten, vereffenaars en vennoten kunnen geregeld worden door arbitrage.

Elke partij zal een scheidsrechter aanduiden die zelf gebeur¬lijk een bijkomende scheidsrechter zullen kiezen zodat er een college gevormd wordt dat uit een onpaar aantal leden bestaat. Ingeval van onenigheid over deze aanduiding zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de voorzitter van de Recht¬bank van Eerste Aanleg waar de vennootschap haar maatschappe¬lijke zetel heeft.

Hetzelfde zal gebeuren op aanvraag van de meest gerede partij, als een der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal erin bestaan de geschillen te beslech¬ten, evenals alle punten die er rechtstreeks verband mee hebben, en welke de partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen. Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan deze laatsten de opdracht verlenen om als bemiddelaar op te treden.

De uitspraak zal moeten bekendgemaakt worden binnen de twee maanden na de samenstelling van het scheidsrechterscolle¬ge.

Nochtans, ingeval het nodig is en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met ten hoogste één maand verlengd worden.

De beslissing zal aan de partijen door een aangetekend schrijven moeten betekend worden; deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een in laatste aanleg uitgesproken vonnis gelijk staan.

De kosten van de arbitrage zullen door de verliezende partij gedragen worden.

Ingeval één der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze voor exequatur neergelegd worden, overeen¬komstig de voorschriften van artikel 586 van het gerechtelijk wetboek, en alle hoegenaamde kosten, voor registratie, taksen en andere, zullen gedragen moeten worden door de onwillige partij.

Artikel achtendertig - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN VOOR DE OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van de bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Benoeming zaakvoerders

Vervolgens heeft de vergadering beslist te benoemen tot eerste statutaire zaakvoerder van de nieuwe vennootschap  MUYLLE-FACON en dit voor onbepaalde duur:

De heer MUYLLE Benoit, geboren te Roeselare op vier februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8800 Roeselare, Izegemsestraat 5/A.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De heer MUYLLE Benoit, voornoemd, is alhier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hij verklaart niet getroffen te zijn door enige beschikking die zich daartegen verzet.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van één april tweeduizend veertien tot éénendertig maart tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal plaats vinden in tweeduizend vijftien.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Ondergetekende Notaris wijst op de mogelijke persoonlijke en hoofdelijke aansprakelijkheid van oprichters en zaakvoerders voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het in artikel 68 bedoelde uittreksel, beslist de hierna benoemde zaakvoerder dat de vennootschap de verbintenissen overneemt, te rekenen vanaf één april tweeduizend veertien, die in naam van de vennootschap (in oprichting) zijn aangegaan door de oprichters hier aanwezig.

FINANCIEEL PLAN

De Raad van Bestuur overhandigt aan ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt. Dit financieel plan zal door mij, notaris, in het dossier worden bewaard. ZESDE BESLISSING - HOEDANIGHEID VENNOTEN  BEVESTIGING RUILVERHOUDING De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de hiervoor vermelde gesplitste vennootschap voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON . Er worden aldus vierhonderd dertig (430) aandelen uitgereikt door de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON , toekomende aan de aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON , elk in verhouding tot hun aandelenbezit in de gesplitste naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON , hetgeen zij uitdrukkelijk aanvaarden. De uitreiking van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de vennoten-zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON , en dit door de inschrijving in het aandeelhoudersregister, in de verhouding zoals hiervoor bepaald, namelijk à rato van één (1) aandeel in de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON voor één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON .

ZEVENDE BESLISSING - BENOEMING COMMISSARIS (IN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP)

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot commissaris, voor de duur van drie jaar, hetzij eindigend na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend achttien, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BDO Bedrijfsrevisoren , met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E.6, Elsinore Building, RPR Brussel, ondernemings- en BTW-nummer 0431.088.289, en met een vestigingseenheid te 8800 Roeselare/Rumbeke, Kwadestraat 153/5, gekend onder nummer 2.162.415.456, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor.

De vergoeding van de commissaris bedraagt zevenduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 7.875,00) per jaar, gekoppeld aan het indexcijfer van de maand februari tweeduizend vijftien en te verhogen met de BTW en onkosten (onder meer verplaatsingskosten, IBR-bijdrage, enzoverder). ACHTSTE BESLISSING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK BENAMING

De vergadering beslist om de huidige benaming van de gesplitste naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON te vervangen door de naam  IMMO MUYLLE-FACON .

NEGENDE BESLISSING  COÖRDINATIE STATUTEN

Rekening houdende met voormelde partiële splitsing, en teneinde de statuten van de naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap  MUYLLE-FACON (te veranderen naar de naamloze vennootschap  IMMO MUYLLE-FACON ) in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de vergadering tot coördinatie van de statuten, meer in het bijzonder door het wijzigen:

-van de tekst van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

 De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam  IMMO MUYLLE-FACON . .

-van de tekst van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesentwintig duizend vierhonderd vierenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 126.444,56) en is verdeeld over vierhonderd dertig (430) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vierhonderd dertigste (1/430ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden. .

TIENDE BESLISSING  BEVOEGDHEDEN EN MACHTEN TOT UITVOERING

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap voor de uitvoering van voorgaande beslissingen, met de bevoegdheid om alle formaliteiten van de openbaarmaking met betrekking tot alle bij de verrichting betrokken vennootschappen te verrichten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BOFISC VDP BV BVBA, met maatschappelijke zetel te 8850 Ardooie, Polenplein 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0882.625.566, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VANDERPER Brecht, evenals haar medewerkers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke handelingen en administratieve formaliteiten te vervullen, en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschappen in het ondernemingsloket, bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de sociale zekerheid en de directe belastingen en voor het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn als gevolg van onderhavige akte en in het bijzonder om alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuw opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

ELFDE BESLISSING - OPDRACHT EN VOLMACHT VOOR DE COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om de huidige tekst van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. VASTSTELLING PARTIËLE SPLITING

1/ De voorzitter en de ondergetekende notaris stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen.

2/ Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MUYLLE-FACON verwezenlijkt is, en dat de naamloze vennootschap  IMMO MUYLE-FACON (voorheen de naamloze vennootschap  MUYLLE-FACON ) - nà afsplitsing - tevens blijft bestaan. Gelet op het voorgaande is tevens de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

3/ Overeenkomstig artikel 752 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 752 van het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter verklaart zich akkoord met de bevestiging en verklaart dat hij geen onregelmatigheid heeft kunnen vaststellen.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de aanwezige bestuurders hebben deze meegedeeld dat zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het voorstel van partiële splitsing opgegeven ruilverhouding, en dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen partiële splitsing aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de partiële splitsing zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

VERKLARINGEN PRO FISCO

Verklaringen in verband met de registratie:

De partiële splitsing en de inbreng van de bedrijfstak geschiedt in toepassing van artikel 117 §2 en 120 van het Wetboek der registratierechten.

De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten, inzake bewimpeling aangaande de prijs en lasten of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

overeengekomen waarde en de aansprakelijkheid van elk der contracterende partijen in dit verband. Verklaringen in verband met de vennootschapsbelasting:

De partiële splitsing geschiedt in toepassing van artikel 211 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Verklaringen in verband met de belasting over de toegevoegde waarde:

De eigendomsovergang van de activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap die samen de bedrijfstak vormen, beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: aschrift proces-verbaal dd. 24/03/2015, met bijlagen.

16/04/2015
ÿþ~

T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beke na neerlegging ter griffie van de

Li

kt?\iEERGELEGD

Mod WoM 11.1

kopie

a 3. 04. 2015

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0607.980.657

Benaming

(voluit) : MUYLLE-FACON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ambachtenstraat 58, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte r Benoeming zaakvoerder

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd 24(0312015 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist wat volgt:

Om met onmiddellijke ingang de benoeming te aanvaarden van de BVBA Bemuho met ondernemingsnummer 0885.001.868 en gevestigd te 8800 Roeselare, lzegemsestraat 5 bus A met als vaste vertegenwoordiger dhr. Muylle Benoit, wonende te 8800 Roeselare, lzegemsestraat 5 bus A.

Zaakvoerder

dhr. Benoit Muylle

Bijlagen-bij-het-Belgiseb-Staatsbiad --16/04/201-5 --Annexes-du Moniteur-belge

Op de laatste blz. van L1lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 28.09.2015 15613-0554-039

Coordonnées
MUYLLE-FACON

Adresse
AMBACHTENSTRAAT 58 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande