MVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.440.854

Publication

01/10/2014
ÿþmad 11.1

Ondememingsnr : 0873.440.854

Benaming (voluit):MVA

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vogelzangdreef 26

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Ontbinding in vereffeningstelling - aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge

!!Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andrles) op 5i september 2014, waarvan huidig ulttreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog! op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene

!i vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! « MVA » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 26, waarblj volgende beslissingen! werden genomen met eenparigheid van stemmen

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, dle door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de !! voorzitter het volgende vast:

a) Op eenentwintig augustus tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) Op een september tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, VRC Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A - bus 42 , overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

!! Dit verslag besluit als volgt:

"VI BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen !: heeft de zaakvoerder van de BVBA "MVA" een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 juli 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 156.306,03 EUR en een netto-actief van 110.034,69 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vermoedelijke vereffeningskosteni werden voorzien.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke! professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passive per 31 julii 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

!I Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181. § 1. van! het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het!

e.

werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 1 september 2014

I! "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS"

I! Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

i! Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b

E SI

UI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akre---

NEERGELEGD

Grime hrécstbank Koophandel

17 SEP 2014

Gent Afdeling Brugge Griffie . riffier

II

I III I III UI U III

*14178865*

MONITEUR BELGE

24 -09- 2014 BELGISCH STAATSBLA 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1 De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het' bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passive zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer Vanneste Marc, geboren te Kortrijk op 29 september 1969, wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 26.

De algemene vergadering namkennis van de staat per eenendertig juli tweeduizend en veertien. Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besloot, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

5. De vergadering besloot één vereffenaar aan te stelten. Zij benoemt als vereffenaar:

De heer VANNESTE Marc Robert Adrienne Werner, geboren te Kortrijk op negenentwintig september negentienhonderdnegenenzestig, wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 26.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag in geen geval tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin ais enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen,

Tenzij de voorzitter van de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

6. De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

\n'or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" mod 11.1

e \Ibo>

behouen aan het Belgisch

Staatsblad





opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

7. De vergadering besloot dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Deloitte fiduciaire, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zulien genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Kopie bevestiging benoeming vereffenaar

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013
ÿþ} mod 11.1



}l_ll ~táj j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE O

2§- ter

BELGISCH R1FFIE detJR $ELRkHTBFNK VAN KOOPHANDEL Tr

~~uG~EJÎÎ~me)7- 204 ~ ÛL(~

STAATSBLAr ~ffe gfew

Ondernerningsnr 0873,440.854

Benaming (voluit) : MVA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansrpakelijkheid

Zetel : Vogelzangdreef 26

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Verlenging boekjaar - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -, Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) 28 juni; 2013, "geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor Registratie, negen bladen geen; verzendingen op 2 juli 2013, boek 877 blad 26 vak 20, ontvangen vijftig euro, getekend P. Bailleul, eerstaanwezend inspecteur" blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MVA » te 8200; Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 26, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één juni en af te sluiten op eenendertig mei van het daaropvolgend jaar.

2. De vergadering besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te, houden op de laatste vrijdag van de maand november om 19.00 uur.

3, 1° De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli; tweeduizend en twaalf (1/07/2012) te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig mei: tweeduizend veertien (31/05/2014).

2° De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de, jaarrekening afgesloten per tweeduizend en veertien, zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november tweeduizend en veertien om 19.00 uur.

,; 4. De vergadering besloot de artikelen 11 en 29 van de statuten aan te passen aan voorgaand; besluit en te hernummeren, om voortaan te luiden zoals verder vermeld in het vijfde besluit.

5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de; statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren: kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "MVA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 26.

3, De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die; ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgend jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen, voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan, tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. Doel

I/. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

A : De productie, verwerking, conservering, aan- en verkoop, de groot en kleinhandel, de in- en uitvoer, het ontwerpen, de handelsbemiddeling van om het even welke goederen bijvoorbeeld voiding, textile ..... in binnen en buitenland.

B : Het vervaardigen, verwerken, de conservering, de aan- en verkoop van grondstoffen, halffabricaten, hulpstoffen, afgewerkte producten, de groot - en kleinhandel, de in- en uitvoer, het ontwerpen, de handelsbemiddeling van voedingsmiddelen, zowel beperkt houdbare voedingsmiddelen, voedingsmiddelen voor ijsconsumptie, verse en diepgevroren voedingsmiddelen, vers & diepgevroeren banketbaakkerswerk, verse en bereide maaltijden en schotels, verse en andere groente- en fruitsappen etc.

C : het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

D : het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op terichten rechtspersonen of ondernemingen, het stimuleren, plannen, en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

E : Het verlenen van van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

G: Het waarnemen van bestuurdersopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

F : Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen, het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste active.

II/. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundiguitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het geode verloop van verbintenissen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

£ mod 11.1

door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, eht oordeelkundig uitbouwen en beheren van een reorende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III/. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november om 19.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissarissen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

;Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

AVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

anwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten ,van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan DELOTTTE FIDUCIAIRE, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.10.2012, NGL 12.11.2012 12636-0205-009
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.09.2011, NGL 26.10.2011 11585-0574-011
24/01/2011
ÿþOndernerningsnr : 0873.440.854

Benaming : MVA Fabrics

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzangdreef 26

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk . Hendrickx te Brugge op achtentwintig december tweeduizend en tien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de algemene vergadering van aandeelhouders van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA "MVA Fabrics" met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 26, BTW BE 0873.440.854 RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen :

1) EERSTE BESLUIT : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De maatschappelijke benaming werd gewijzigd in "MVA".

De statuten werden hiermee in overeenstemming gebracht.

2) TWEEDE BESLUIT: VERLENGING BOEKJAAR

Het lopend boekjaar, dat eindigt op 31 december 2010, werd ten uitzonderlijke titel verlengd tot 30 juni 2011.

Vanaf dan zal ieder boekjaar lopen van één juli van het ene jaar tot 30 juni van het volgend jaar.

De jaarvergadering zal dan doorgaan op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur.

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus doorgaan op de laatste vrijdag van de maand september 2011.

De statuten werden hiermee in overeenstemming gebracht.

3) DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Hiervoor werd op 23 december 2010 door de enige vennoot in zijn hoedanigheid van zaakvoerder het verslag opgemaakt in uitvoering van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2010, hetzij minder dan drie maanden voor 28 december 2010.

4) VIERDE BESLUIT: Wijziging van het volgende artikelen van de statuten :

De statuten werden in overeenstemming gebracht met de genomen besluiten als volgt:

- artikel 1 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 1.- RECHTSVORM  NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming `MVA':"

- artikel 3 zal voortaan luiden als volgt:

Artikel 3.- DOEL.

"1/ Voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden :

A : De productie, verwerking , conservering , aan  en verkoop , de groot en kleinhandel, de in  en uitvoer,

het ontwerpen , de handelsbemiddeling van om het even welke goederen bijvoorbeeld voeding , textiel in

binnen en buitenland.

B: Het vervaardigen, verwerken, de conservering, de aan en verkoop van grondstoffen, halffabricaten, hulpstoffen, afgewerkte producten, de groot - en kleinhandel, de in  en uitvoer, het ontwerpen, de handelsbemiddeling van voedingsmiddelen, zowel beperkt houdbare voedingsmiddelen, voedingsmiddelen voor ijsconsumptie, verse en diepgevroren voedingsmiddelen, vers & diepgevroren banketbakkerswerk, verse en bereide maaltijden en schotels, versé en andere groente - en fruitsappen etc.

g. C: het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

D : het verwerven van participaties , in eender welke vorm , in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen , het stimuleren plannen , en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

E : Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel , technisch, juridisch , logistiek ,

commercieel of administratief vlak.

G : Het waarnemen van bestuurdersopdrachten en mandaten , het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken ko "

na neer e I E LG E te

DIRECTI Nirrr~ r_1 ~n_nTCD r:DIGGIG 11~N f~F

üI ~~1j BRUGGE

REC TBANK VAN KOOPHANDEL TE

AD (AFDELING BRUGGE) _.

31 2010

_12_ De griffier. Griffie



BE_

GISCH S E3ESTU

b

E

51

1111101111111110M 1111

*11012237*

i

7 -01-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.3

F : Het onderzoek, de ontwikkeling , de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen, het ontwikkelen , kopen en verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien , knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

1!1/. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht."

- vervanging van de eerste alinea van artikel 11 die voortaan zal luiden volgt:

"Artikel 11:.- JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur.

- vervanging van de eerste alinea van artikel 29 die voortaan zal luiden volgt:

"Artikel 29. BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVESLAG.

Het boekjaar begint op één juli van het ene jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

5) VIJFDE BESLUIT : MACHTIGING

De zaakvoerder werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Linda MARTENS en Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE, die woonstkeuze doen in de Kantoren van Deloitte te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag zaakvoerder dd. 23 december 2010

Dirk Hendrickx. Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bchouden

aan :,et

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 03.06.2010 10156-0016-013
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 04.06.2009 09191-0195-013
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 19.06.2008 08274-0348-013
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 17.07.2007 07429-0289-013

Coordonnées
MVA

Adresse
VOGELZANGDREEF 26 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande