MYCARPLATFORM.COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MYCARPLATFORM.COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.826.704

Publication

16/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312147*

Neergelegd

14-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Beukendreef 22

8310 Brugge

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633826704

Benaming (voluit) : Mycarplatform.com

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

1. Meynants Koen, voornoemd, voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

2. Boxus Vincent, voornoemd, voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

3. Maerien Glenn, voornoemd, voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

4. Meeuwes Nathalie, voornoemd, voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor haar twintig aandelen worden toegekend.

5. Kolenberg Steven, voornoemd, voor een totaal bedrag van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor hem twintig aandelen worden toegekend.

Bijgevolg werd het gehele kapitaal geplaatst en alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben zijn volgestort in geld ten belope van minimaal één/derde, voor een totaal bedrag van 6.200 euro. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van voormelde vennootschap in oprichting. Het bewijs van storting werd aan de notaris wordt overhandigd.

I. STATUTEN :

A. Naam - zetel - doel - duur :

1. Meynants, Koen Jozef Maria, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 2 april 1975, wonende te 81539 München (Duitsland), Weissenseestrasse 112.

2. Boxus, Vincent, van Belgische nationaliteit, geboren te Brugge op 18 oktober 1962, wonende te 8310 Assebroek, Beukendreef 22.

3. Maerien, Glenn Johan Arlette, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 8 maart 1982, wonende te 2100 Antwerpen, Jozef Nellenslei 7.

4. Meeuwes, Nathalie Maria Henri, van Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 8 januari 1980, wonende te 2000 Antwerpen, Lombardenstraat 8 bus 1.2.

5. Kolenberg, Steven Emiel, van Belgische nationaliteit, geboren te Bonheiden op 3 oktober 1972, wonende te 7233 Bereldange (Groot-Hertogdom Luxemburg), Cité Grand-Duc Jean 16.

Vanaf 10 juli 2015 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "MYCARPLATFORM.COM", met zetel te 8310 Assebroek, Beukendreef 22, waarvan het kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd 100 gelijke aandelen, onderschreven als volgt:

Het blijkt uit een akte op 10 juli 2015 verleden voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie dat er tussen:

OPRICHTING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Mycarplatform.com"

met zetel te 8310 Assebroek, Beukendreef 22

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel één :

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in afkorting "BVBA" draagt de naam

"Mycarplatform.com".

Artikel twee :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Assebroek, Beukendreef 22.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke stad of gemeente in hetzelfde

taalgebied in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s). De zaakvoerders zorgen voor

de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

exploitatiezetels.

Artikel drie :

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het opzetten, uitbaten, onderhouden en promoten van een online platform voor de aankoop en verkoop van goederen en diensten.

2. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod met betrekking tot goederen en diensten, zowel via het internet als in de vorm van directe en indirecte verkoop.

3. Het aanbieden van een totaalpakket van goederen en diensten met betrekking tot één bepaald product, zowel via het internet als in de vorm van directe en indirecte verkoop.

De vennootschap kan ook zelf goederen produceren of diensten verlenen en hoeft zich niet te beperken tot het opnemen van een schakelfunctie tussen producenten en leveranciers van diensten enerzijds en consumenten anderzijds.

De vennootschap heeft onder meer nog tot doel:

* het optreden als tussenpersoon in het aanbrengen van verzekeringscontracten;

* het optreden als verzekeringsagent, subagent en makelaar, in hoofdzaak via het internet maar ook in de vorm van directe en indirecte verkoop.

* het organiseren van evenementen, handelsmissies, seminaries, beurzen, voordrachten en bijeenkomsten in België en in het buitenland voor klanten, leveranciers en derde partijen;

* het ontwikkelen en exploiteren van software en de (groot- en klein-)handel in software;

* het verlenen van aankoop- en verkoopadvies aan prospecten en klanten alsook het verlenen van advies aan leveranciers;

* het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en commercialisering van nieuwe producten en diensten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

* het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, alsook roerende en onroerende goederen huren en verhuren.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De oprichters verklaren er door ondergetekende notaris van in kennis te zijn gesteld dat er voor bepaalde commerciële activiteiten door de wet bijkomende vereisten worden gesteld, zoals het bekomen van een vergunning of een erkenningsnummer.

Artikel vier :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden, 10 juli 2015.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan slechts worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

B. Kapitaal - Aandelen :

Artikel vijf :

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en ieder aandeel volgestort ten belope van minimaal één/derde.

Artikel zes :

De zaakvoerder beslist soeverein over de opvraging van de stortingen op niet-volgestorte aandelen. De vennoot die nalaat de gevraagde stortingen te verrichten binnen de termijn van minimum één maand zoals bepaald door de zaakvoerder, zal aan de vennootschap een rente vergoeden van één ten honderd per maand vanaf de eisbaarheid der storting. De opvragingen zullen geschieden bij ter post aangetekende brief.

De zaakvoerder mag daarenboven, nadat een tweede aangetekend bericht na één maand zonder gevolg bleef, de betrokken vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, en zijn aandelen verkopen overeenkomstig de procedure voorzien in artikel tien en volgende hierna, onverminderd het recht het verschuldigd restant alsook elke schadevergoeding van hem te vorderen.

De uitoefening van het stemrecht, toekomende aan de aandelen waarop de gevraagde stortingen niet zijn geschied, wordt geschorst zolang deze stortingen, behoorlijk uitgeschreven en invorderbaar, niet zijn gedaan. In alle andere gevallen beschikken de niet-volgestorte aandelen over het gewone stemrecht.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Artikel zeven :

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals voormeld, kan voor de resterende aandelen slechts worden ingeschreven, ofwel door een vennoot, de echtgenoot van een vennoot of bloedverwanten in de rechte opgaande of rechte nederdalende lijn van een vennoot, ofwel door andere personen mits goedkeuring door de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel acht :

Tot een vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering der vennootschap, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, bij notariële akte. Alle vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden dienen hierbij gelijk behandeld te worden. In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld.

Artikel negen :

De aandelen zijn ondeelbaar, zodat de vennootschap slechts één eigenaar per aandeel erkent. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap schriftelijk als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Dezelfde regeling geldt voor aandelen welke ingevolge huwelijksvermogensrecht in de gemeenschap vallen.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik dan zullen behoudens afwijkende overeenkomst alleen de vruchtgebruikers de aan het aandeel verbonden rechten uitoefenen.

Artikel tien :

De overdracht van aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs onder vennoten ten kosteloze of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ten bezwarende titel gedaan, is ongeldig zonder voorafgaand aanbod tot verkoop aan alle medevennoten.

De vennoten zullen over een termijn van dertig dagen beschikken, termijn ingaande op de dag waarop zij per bij ter post aangetekende brief verwittigd worden om zich uit te spreken over het aanbod dat hun gedaan wordt.

Indien na deze periode van dertig dagen geen der vennoten zijn voorkeurrecht wenst te gebruiken, is de vennoot vrij in zijn overdracht, onverminderd de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wensen echter meerdere vennoten van hun voorkeurrecht gebruik te maken, dan zal de verdeling onder de geïnteresseerden geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elk vennoot reeds bezit.

Artikel elf :

Ingeval van overlijden van een vennoot geschiedt de overdracht der aandelen onder dezelfde voorwaarden als voorzien onder artikel tien.

Het vermeld aanbod dient eveneens te geschieden in geval van overdracht ten voordele van de echtgenoot, ascendenten of descendenten van de erflater of erflaatster.

Artikel twaalf :

Ieder overdracht geschiedt tegen de prijzen en onder de voorwaarden, die behoudens minnelijke schikking, zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen benoemd wordt. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslecht een derde deskundige, die op verzoek van één der partijen, door de bevoegde rechtbank zal worden aangesteld.

Artikel dertien :

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin de gegevens worden aangetekend zoals voorgeschreven in artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Ieder vennoot en belanghebbende-derde mag van het register kennis nemen.

C. Bestuur - vertegenwoordiging :

Artikel veertien :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel vijftien : Intern bestuur.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel zestien : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De handtekening van de zaakvoerder of zaakvoerders alsook van deze van agenten van de vennootschap andere dan de zaakvoerder en eventueel zaakvoerders bij volmacht, moet worden voorafgegaan of gevolgd door de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerder of de zaakvoerders zullen evenwel voor alle akten van het dagelijks bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerders verleende machten.

Artikel zeventien :

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde toegekend worden waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel achttien :

Overlijden, ontzetting, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel negentien :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, tenzij de vennootschap niet valt onder de wettelijke criteria die tot aanstelling van een of meer commissarissen verplichten.

In dat geval heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Elke vennoot kan zich bij de uitoefening van de hem toekomende controlebevoegdheid laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt niet ten laste van de vennootschap tenzij hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste wordt gelegd krachtens de rechterlijke beslissingen. In deze gevallen worden opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, op de wijze bepaald in artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij vervullen hun opdracht conform de wettelijke voorschriften. D. Algemene vergadering :

Artikel twintig :

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar beslissingen zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die een vennoot is. Voor de minderjarigen en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op, zelfs indien deze geen vennoten zijn.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen. De vergadering beslist met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, onverminderd de strengere bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, waarop de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening en wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel éénentwintig :

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de algemene vergadering vormen, en oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de algemene vergadering, gevormd door de enige vennoot, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel tweeëntwintig :

Ieder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op iedere eerste vrijdag na 1 oktober om 18 uur in de gemeente Assebroek in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door één der zaakvoerders of een commissaris.

Deze moet door de zaakvoerders worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de dertig dagen na de postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de op de dagorde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten gesteld worden.

Over niet in de dagorde vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede uitdrukkelijk akkoord gaan.

Artikel drieëntwintig :

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder die een secretaris en een stemopnemer kan aanduiden.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beraadslagingen worden vastgesteld door processen-verbaal, ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de zaakvoerders en de vennoten die erom verzoeken.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering door authentieke akte werden vastgesteld worden afschriften en uittreksels ondertekend door één van de zaakvoerders.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

E. Inventaris - balans - winstverdeling :

Artikel vierentwintig :

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daaropvolgend.

Artikel vijfentwintig :

Op 30 juni van ieder jaar wordt door de zaakvoerders een inventaris alsook een jaarrekening opgemaakt.

Voor zoverre de wet hen daartoe verplicht stellen de zaakvoerders tevens een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven over hun beleid.

Deze stukken worden aan de vennoten toegestuurd samen met de oproeping tot de jaarvergadering. Zo er commissarissen werden aangesteld door de vennootschap, zal hun verslag tezelfdertijd aan de vennoten toegestuurd worden.

Artikel zesentwintig :

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

F. Ontbinding - vereffening :

Artikel zevenentwintig :

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Artikel achtentwintig :

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs voor het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of één der zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wier machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

tenzij de algemene vergadering anders besluit.

Artikel negenentwintig :

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel dertig :

Alle wettelijke bepalingen, van dewelke niet wordt afgeweken op een geoorloofde wijze, worden aanzien als opgenomen in deze akte en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

G . Netting-clausule:

Artikel éénendertig:

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

II. OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf 10 juli 2015 tot 30 juni 2016.

Op 30 juni 2016 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris opgemaakt, alsook

een jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

2. Benoeming niet-statutair zaakvoerder:

De oprichters beslissen aan te stellen als niet-statutair zaakvoerder: Boxus Vincent, nationaal

nummer 62.10.18-307.40, wonende te 8310 Assebroek, Beukendreef 22.

3. Overname verbintenissen

De oprichters verklaarden dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, en deze voor zoveel als nodig bij deze bekrachtigt en bevestigt.

4. Aanstelling bijzonder lasthebber :

De oprichters beslisten aan de naamloze vennootschap Acs accountants en belastingconsulenten en haar aangestelden, met maatschappelijke zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ondernemingsnummer 437.828.603, volmacht te verlenen om voor en in naam van de vennootschap: - bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

5. Aanstelling commissaris:

Vaststelling op grond van ter goeder trouw verrichte schattingen dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria voor de controle op de jaarrekening en dienvolgens thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Voor ontledend eensluidend uittreksel.

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

" Afschrift van de oprichtingsakte dd. 10 juli 2015.

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 07.10.2016, NGL 30.11.2016 16687-0411-012

Coordonnées
MYCARPLATFORM.COM

Adresse
BEUKENDREEF 22 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande