MYRIAM DE HAUWERE CONSULTING, AFGEKORT : M.D.H.C.

Société en commandite simple


Dénomination : MYRIAM DE HAUWERE CONSULTING, AFGEKORT : M.D.H.C.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 825.397.051

Publication

11/03/2013
ÿþVoo behou aan Y: Bolgi, Staats)

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iVÉËRGÊUGD te, GRiFFit: da, RECk1TflAiyK VAN KOOPHANDEL 1'E BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 B FEB. 2013

Ondernemingsnr : 0825.397.051

Benaming

(voluit) : MYRIAM DE HAUWERE CONSULTING

(verkort): M.D.H.C.

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Piers De Raveschootlaan 82 bus 8300 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 2 januari 2013 blijkt het volgende:

1/ Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder, besluit de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang vanaf heden, 2 januari 2013, met het oog op haar invereffeningstelling.

2/ De algemene vergadering benoemt als vereffenaar, mevrouw Myriam DE HAUWERE, die aanvaardt. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3/ De algemene vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging of homologatie van de benoeming tot vereffenaar.

41 Ingevolge de ontbinding wordt een einde gesteld aan het mandaat van zaakvoerder van mevrouw Myriam DE HAUWERE. De algemene vergadering besluit om tot kwijting van de zaakvoerder te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering dewelke samengeroepen wordt door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

5f De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Alaska Antwerpen-Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Cindy Vervaet, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,.

Myriam D5 HAUWERE

Vereffenaar

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MYRIAM DE HAUWERE CONSULTING, AFGEKORT : M.D…

Adresse
PIERS DE RAVESCHOOTLAAN 82, BUS 32 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande