N.O.S. PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : N.O.S. PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.989.631

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 30.01.2014 14023-0133-010
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.01.2013 13023-0029-010
01/08/2011
ÿþMod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

i

i

i

n

111

iA

*11118293*

8

3798 9631

N.O.S. Projects

" ..: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ROESBRUGGESTRAAT 2, 8972 POPERINGE (PROVEN)

" OPRICHTING

Tekst

~. -..y. . :. .. . ..:.

iEPER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op veertien juli tweeduizend en elf, geboekt te Poperinge, de 15 JULI 2011. Zes blad(en) geen verz. Boek 444 blad 99 vak 09. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.A. Inspecteur ai (get.) L. ENGELS., blijkt :

Oprichter-Vennoot :

De Heer Vandenbroucke Kristof, wonende te Poperinge (Proven), Roesbruggestraat nummer 2

Benaming

"N.O.S. Projects" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel :

Roesbruggestraat 2, 8972 Poperinge (Proven)

Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van advies inzake management, bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht alsook de implementatie van dit advies - het verlenen van managementprestaties en administratieve dienstprestaties - het optreden als tussenpersoon in de handel

- het verwerven, behouden, beheren, verhuren en uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, rekening houdend met de wettelijke bepalingen ter zake.

De vennootschap mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel

Op de:aatste blz. jan L;aitç 33 verrne;der.: '_~E~ o : '; á;.tr' c-.l noeS[a^.Q9'.E:f2':a^ ^.o'.drÎs. hetzij van d@ perso(o)n(en)

i evoegd de rech45persoon ten aanzier van dpr4erE te vantegenvioord'tgen

llûürrr er handts::er:n" zz.

vQoy- i - vervolg

Inhouden

lz3t

E3t,sj?a ch

Staae;sIad

~-1

Moa 2.0

nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 EUR)

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/tweehonderdste (1/200') ieder.

Inbreng in geld :

De Heer Kristof Vandenbroucke, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van twintig duizend euro (20.000,00 EUR), waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat alle aandelen zijn volgestort, hetzij twintig duizend euro (20.000,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 385-0057605-50 bij de naamloze vennootschap ING België (kantoor ING ROESBRUGGE), zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zeven juli tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht. Bestuur :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Kristof Vandenbroucke, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering :

De tweede zaterdag van de maand december om achttien (18) uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf.

1_.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Eiaoto " Naam en hoederigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de recr,tspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Venlo " Naam en handtekening.

- v2Yyciig

Annexes du Moniteur belge

MM 2.0

Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, aI dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dit aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

Reserves - Winstverdeling :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aIIe lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid. Deze kan onder meer besluiten dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar. Wijze van vereffening :

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Volmacht :

De oprichter geeft volmacht aan de Heer Marc Dejonckheere, accountant te Poperinge, of iemand die in zijn plaats optreedt, om aIIe nodige formaliteiten in het kader van de oprichting van onderhavige vennootschap te vervullen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PUTTE

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . " Naam en hoedarigha:d var. de instrumenterende notaris, hetzij Hian de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

yarca Naam en hardtekening.

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0268-015

Coordonnées
N.O.S. PROJECTS

Adresse
ROESBRUGGESTRAAT 2 8972 PROVEN

Code postal : 8972
Localité : Proven
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande