NATUUR.KOEPEL

Association sans but lucratif


Dénomination : NATUUR.KOEPEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 451.156.502

Publication

13/03/2012
ÿþ M0D 2.2

; j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

I

ber

Be

Ste *12055914*

NEERGELEGD

2D. fil Z0'ïf

REChl - re fSOOPh3AlJDEL,

" +' .,~,g" ,

Ondernemingsnr : 0451.156.502

Benaming

(voluit) : Natuur.koepel V2(

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Normandiëstraat 178 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : wijziging statutenN I E U W E STATUTEN

De algemene vergadering, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten van Natuur.koepel met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Normandiestraat 178 ondernemingsnummer 0451.156.502 RPR Kortrijk , opgericht bij ondehandse akte onder de benoeming Zuid-West-Vlaamse Natuur- en Milieukoepel op 21 okotober 1993 Integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vereniging wordt opgericht als een rechtspersoonlijkheid met de vorm "vereniging zonder

" winstoogmerk" en draagt de naam: Natuur.koepel en dit op grond van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Normandiëstraat 178, 8560 Wevelgem en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

Hij mag verplaatst worden naar iedere andere plaats in Vlaanderen bij beslissing van de "Algemene Vergadering .

Artikel 3

Natuur.koepel is een regionale koepelvereniging die bestaat uit alle toegetreden leden van de aangesloten verenigingen die de statuten van Natuur.koepel onderschrijven. Deze aangesloten verenigingen zijn werkzaam in de genoemde gemeenten van art.4, al dan niet met een eigen rechtspersoonlijkheid. Ze aanvaarden de doelstellingen van Natuur.koepel en vaardigen minstens 1 effectief lid af naar de algemene vergadering. De algemene vergadering aanvaardt of sluit deelnemende verenigingen uit.

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel het beschermen van het collectief milieubelang. Hieronder wordt o.a. verstaan: de bescherming, valorisatie, het gebeurlijk herset en uitbreidingen van leefmilieu, landschap, natuur- en cultuurpatrimonium in de vermelde Zuid-West-Vlaamse regio. Het bevorderen en verbeteren van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persb(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

de natuurlijke omgeving en het leefmilieu in al zijn aspecten waaronder o.a. ruimtelijke ordening, verkeer, afvalproblematiek, infrastructuur, werkgelegendheid en recreatie. Om dit doel te realiseren zal ze streven naar 'een zo groot mogelijke samenwerking tussen de milieu- en natuurverenigingen in de regio onderling en naar samenwerking met andere organisaties die deze doelstellingen omschrijven, of door hun werking hierbij betrokken zijn. Dit geschiedt door gezamenlijke

standpunten in te nemen, activiteiten te coördineren, juridische acties te ondernémen en financiële middelen te verzamelen. De verschillende deelnemende verenigingen behouden het recht om een eigen werking te ontwikkelen voor zover de algemene doelstellingen van de vzw niet in het gedrang komen.

Het werkgebied van de vereniging strekt zich uit over Zuid-West-Vlaanderen, omvattend de gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem, Zwevegem, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Moorslede en Spierre-Helkijn.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vereniging kadert haar werking in een ruimer nationaal en internationaal verband van streven naar duurzame ontwikkeling en kan daarbij zelf initiatieven nemen of deelnemen aan (inter)nationale werking van andere verenigingen die 'dezelfde doeistellingen hebben"

Artikel 5

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden:

TITEL Il: LED EN

Artikel 6

Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en die werden afgevaardigd door de aangesloten verenigingen, afdelingen en werkgroepen.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van Natuur.koepel. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 7

De vereniging kan thematische werkgroepen oprichten die, na erkend te zijn door de raad van bestuur, werken rond specifieke thema's. Alleen effectieve leden kunnen het initiâtief nemen om thematische werkgroepen op te richten. Deze thematische werkgroepen kunnen zelfstandig werken, binnen het kader van de opdracht die hen is toebedeeld, in overeenstemming met de statuten van Natuur.koepel. Zij stellen op eigen vraag of op verzoek van de algemene vergadering of van de raad van bestuur hun werking voor aan de effectieve leden. De thematische werkgroepen staan open voor alle toegetreden leden van Natuur.koepel. Uit de verschillende thematische werkgroepen wordt 1 of max. 2 effectieve leden gekozen die met stemrecht kan deelnemen aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

de algemene vergadering. Per thematische werkgroep kan slecht één lid worden afgevaardigd naar de raad van bestuur.

Artikel 8

De effectieve leden zijn de afgevaardigden van de deelnemende verenigingen en thematische werkgroepen. Per aangesloten vereniging zijn er minimaal 1 en maximum 6 effectieve leden, Een aangesloten vereniging heeft recht op 4 effectieve ,leden, maar dit kan verhoogd worden naar 6 effectieve leden indien de aangesloten vereniging minstens 600 leden telt. Per door de raad van bestuur erkende thematische werkgroep zijn er minimum 1 en maximum 2 effectieve leden. De kennisgeving van een effectief lid gebeurt per mail of per brief gericht aan de raad van bestuur.

Artikel 9

De maximum bijdrage bedraagt voor de effectieve leden is 30,00 EUR.

Artikel 10

10.1 Elk effectief lid kan op eigen initiatief en te allen tijde uit de vereniging treden maar moet dit schriftelijk melden aan de raad van bestuur.

10.2. Elke aangesloten vereniging of thematische werkgroep kan hun afgevaardigd effectief lid ontslaan en dient dit schriftelijk te melden aan de raad van bestuur.

10.3. De algemene vergadering heeft het recht effectieve leden uit te sluiten. Artikel 11

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen .van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding

voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III: DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 12

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur die verkozen wordt uit de effectieve leden. In de raad van bestuur kunnen maximum 3 effectieve leden per deelnemende vereniging zetelen en max. 1 effectief lid per thematische werkgroep. De raad van bestuur telt tenminste drie bestuurders. indien de algemene vergadering slechts drie effectieve leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal effectieve leden van de algemene vergadering.

Artikel 13 : Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar.

Artikel 14: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een 213 meerderheid ongeacht het aantal aanwezige enlof vertegenwoordigde leden. Met de term leden wordt in deze statuten verwezen naar effectieve leden. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene jaarvergadering. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15: Taakuitvoering - ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders.

De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij 213 meerderheid van het aantal `aanwezige en/of vertegenwoordigde effectieve leden. Het moet echter uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimunt aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 16: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die handelingen welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. ( zie art. 24 )

Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

Artikel 17

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per email of per brief met vermelding van de agenda.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen wordon genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Ongeldige stemmen of onthoudingen worden hierin meegeteld. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend {H2}

Artikel 18

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOd2.2

Dit bestemde register zal ter inzage zijn van ieder lid, die hun inzagerecht zullen uitoefenen in

" M overeeristemming met de in art.9 van het KB  26 juni.2003 vastgelegde modaliteiten.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Artikel 19

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Het huishoudelijke reglement is aanvullend bij deze statuten.

Artikel 24

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen

blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Artikel 21: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een dagelijks bestuur benoemen, die de dringende en dagdagelijkse geringe beslissingen kan nemen. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door de leden van de raad van bestuur die er zelf dm verzoeken. Beslissingen in het dagelijks bestuur wordt genomen met meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Het dagelijks bestuur verzorgt ook de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover Bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen. De benoeming van het dagelijks bestuur gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is, ongeldige stemmen en onthoudingen worden bijgeteld. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter de beslissende stem. De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het" Belgisch Staatsblad.

De gekozen leden van het dagelijks bestuur kunnen steeds individueel geldig de vereniging vertegenwoordigen.

Artikel 22: Commissarissen

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen, verplicht deze te benoemen onder de leden van het instituut van Bedrijfsrevisoren.

Zij is wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer commissarissen ( leden van het IBR) te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk voldoet:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

a)het equivalent gemiddeld over het jaar van 50 voltijdse werknemers, zoals door de werkgever

meegedeeld krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddellijke aangifte van tewerkstelling, met toepassing van artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwaring van de

leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten

worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978

b)in totaal 6.250.000 EUR. aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW

c)een balanstotaal van 3.125.000 EUR.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 23

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten .door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een effectief lid kan zich echter door een ander effectief lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een effectief id kan evenwel slechts één ander effectief lid vertegenwoordigen. Elk effectief lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 24

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

-aanvaarden of uitsluiten van aangesloten verenigingen, afdelingen en werkgroepen binnen Natuur.koepel

Artikel 25

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar.

Artikel 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 8 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 27

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt door de voorzitter, of twee bestuurders. Alle effectieve leden moeten schriftelijk of via e-mail worden opgeroepen tenminste 8 dagen voor de vergadering.

Artikel 28

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda en wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Artikel 29

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeldige of onthoudingen worden meegeteld bij de vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

Artikel 30: statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 213 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts'met een meerderheid van 415 van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoördineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 31

Een meerderheid " van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een effectief lid. Bij uitsluiting van een effectief lid moet dit punt eveneens op de agenda

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

voorkomen en moet het effectief lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Artikel 32

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 33

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de 'algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL VI: ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 34

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 213 van de effectieve leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 213 van de effectieve leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve [eden maar mits een 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met dezelfde initiële doelstelling als waarvoor deze VZW werd opgericht.

Van de ontbinding zal het' ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 35

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen in 2 exemplaren. Eén exemplaar is bestemd voor de neerlegging bij de griffie van de rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MaD 2,2

van koophandel en het laatste exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de algemene vergadering.

Te Kortrijk, 13 oktober 2011

Naeyaert Kristina Andrea Thérèse Tavernier Maartene

Voorzitter Secretaris

Voorwerp akte: Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene vergadering neemt het ontslag aan van volgende bestuurders:

Naeyaert Erik Julien, Kerkstraat 31 8930 Menen, geboren op 15 september 1947 te Menen, rijksregisternummer 47091518725

Linster Tom Paul Jules, Europalaan 36 8560 Gullegem, geboren op 1 juli 1968 te Kortrijk, rijksregisternummer 68070137703

Depodt Peter Jan Raymond, Aststraat 35 8790 Waregem, geboren op 18 januari 1966 te Deinze. rijksregisternummer 66011825516

Dejonghe Frans Jozef, Rozendreef 17 8550 Zwevegem; gebaren op 28 februari 1936 te Gottem. rijksregisternummer 36022823385

Van De Ginste Carlos Hendrik, Paul Wielemanstraat 4 8750 Vichte, geboren op 31 december 1963 te Kortrijk. rijksregisternummer 63123139582

De Coene Virginie Rita Gabriël,Generaal Eisenhowerstraat 31 8520 Kuurne, geboren op 21 december 1966 te Kortrijk, rijkstregisternummer 66122131243

Volgende raadsleden zijn benoemd:

Weydts Dirk, Pladijsstraat 1248540 Deerlijk, geboren op 8 april 1960, te Kortrijk, rijksregisternummer 60040839175

Braet Anne,' L. Sabbestraat 244 8930 Lauwe, geboren op 15 augustus 1959 te Tielt, rijksregisternummer 59081533426

Dooms Nik, Veldstraat 121, 8530 Harelbeke, geboren op 17 mei 1981 te Keulen, rijksregisternummer 81051720353

Volgende raadsleden zijn herbenoemd:

Naeyaert Kristina Andrea Thérèse, Normandiëstraat 178 8560 Wevelgem, geboren op 24 oktober 1957 te Gent, rijksregisternummer: 57102402636

Nachtergaele Herman Robert Rosa, Normandiëstraat 178 8560 Wevelgem, geboren op 4 mei 1958 te Oudenaarde. rijksregisternummer 58050426394

Desmet Emmanuel Gerard Irene, Minister Tacklaan 15 bus 5 Kortrijk, geboren op 25 oktober 1971 te Kortrijk. rijksregisternummer 71102504785

Loosveldt Eddy Gerard Marcel, Lindelos 2 8551 Heestert, geboren op 10 februari 1955 te Kortrijk. rijksregisternummer: 55021029391

Feryn Jan Jozef Isidoor,Désselgemstraat 75 8540 Deerlijk, geboren op 28 december 1959 te Roeselare, rijksregisternummer: 59122819396

Waelkens Kristof Allain, Kerkplein 14 8791 Beveren-Leie, geboren op 2 september 1974 te Roeselare rijksregistnummer 74090217128

Tavernier Maarten, Lage Posthoorn 27 8560 Wevelgem,geboren op 24 januari 1977 te Kortrijk, rijksregisternummer 770124 067 61

Vanaverbeke Jan Germaine Joseph , Kouterstraat 38, 8520 Kuurne, geboren op 9 december 1971 te Kortijk,rijksregistnummer 711209 17365

Vanloot Geert, Wijdhagestraat 99 8530 Harelbeke, geboren op 24 januari 1961 te Poperinge, rijksregisternummer 61012421562

'Voor-

18éhc u fen

" âan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Verhaest Eis, Goedendaglaan 32 8500 Kortrijk, geboren op 7 november 1980 -te Kortrijk, rijkstregisternummer 80 11 07 146 43

Natuur.koepel vzw

Normandiëstraat 178

8560 Wevelgem

Ondernemingsnummer: 0451156502

AKTE BETREFFENDE DE BENOEMING VAN DE PERSONEN

GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Bestuurder en voorzitter: Naeyaert Kristina Andrea Thérèse, Nomandiëstraat 178, 8560 Wevelgem, geboren op 24 oktober 1957 te Gent.

Bestuurder en ondervoorzitter: Feryn Jan Jozef Isidoor, Desselgemstraat 75, 8540 Deerlijjk geboren op 8 december 1959 te Roeselare.

Bestuurder en secretaris: Tavernier Maarten, Lage Posthoomstraat 27, 8560 Wevelgem geboren op 24 januari 1977.

Bestuurder en penningmeester: Braet Anne, L. Sabbestraat 244 8930 Lauwe, geboren op 15 augustus 1959 te Tielt.

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de voorzitter en/of de secretaris onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter en/of de schatbewaarder onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 3000 EUR. Boven dit bedrag is hun gezamenlijke handtekening of de gezamenlijke handtekening van twee beheerders verplicht,

Naeyaert Kristina Andrea Thérèse

Bestuurder

Maarten Tavernier

Bestuurder

B lagen Tii 7iét Bélgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NATUUR.KOEPEL

Adresse
NORMANDIESTRAAT 178 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande