NATUURCREATIEF

Association sans but lucratif


Dénomination : NATUURCREATIEF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.637.418

Publication

15/02/2013
ÿþMOD. 2.2

L[à.(Ii{R, r.i.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD ter GRFF}E dcr

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afddirrg Brugge)

op: ® 4 FEB 91e

ti

Ondememingsnr : 0443.637.418

Benaming : Natuurcreatief

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Vogelzangdreef 7, 8200 Sint-Michiels, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit wijzigingsakte; Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst :

1. Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering van 26/01/2013 heeft met eenparigheid van

stemmen besloten om de statuten en het doel te wijzigen overeenkomstig de wet van 2 mei 2002 en integraal te vervangen als volgt:

STATUTEN

TITEL I - BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1 - naam: De vereniging heeft als naam "Natuurcreatief".

Al de akten, aankondigingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging zullen die benaming vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", en het adres van de zetel van de vereniging

Artikel 2 - zetel: De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd 8200, Sint-Michiels, Vogelzangdreef 7. Zij ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Artikel 3 - doel: De vereniging heeft tot doel:

- de creatieve en sportieve ontspanningsmogelijkheden uitbouwen binnen het natuurlijke kader van de omgeving;

het in kaart brengen van de fauna en flora in de omgeving van Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Achouffe en Nadrin;

het onderzoeken naar culinaire mogelijkheden met de producten uit de regio van de Ardennen en de provincie Luxemburg.

het aanbieden van cursussen i.v.m. kruiden, gezonde levensstijl, geestelijke gezondheid, onthaasting en relaxatie.

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Let vervolg

MOD. 2.2

Om deze doeleinden te bereiken mag de vereniging toelagen en vergoedingen ontvangen. Ze mag alle roerende en onroerende goederen in vruchtgebruik, in eigendom of in andere zakelijke rechten bezitten.

De VZW kan aile activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Artikel 4 - duur: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II - LIDMAATSCHAP

Artikel 5 -leden: Het aantal leden bedraagt minstens drie.

Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon kan als lid van de vereniging toetreden na aanvaarding door de raad van bestuur op voordracht van een ander lid. De beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met éénparigheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad van bestuur.

De leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de Wet en de statuten worden beschreven. De raad van bestuur kan jaarlijks een lidmaatschapsbijdrage vragen aan de leden die maximum 2.500,00 euro zal bedragen. De raad van bestuur kan tevens beslissen een eenmalige toetredingsbijdrage te vragen die maximaal 10.000,00 euro bedraagt.

De leden verbinden zich ertoe om de statuten van de vereniging en het huishoudelijk

reglement na te leven en de beslissingen genomen door de organen van de vereniging te respecteren.

Artikel 6 - beëindiging van het lidmaatschap: Het lidmaatschap van de vereniging eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid of, ingeval het rechtspersonen betreft, bij invereffeningstelling of faillissement.

Het lidmaatschap eindigt eveneens op verzoek van het betrokken lid, mits schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

De uitsluiting van een lid, op voorstel van de raad van bestuur of op voorstel van minstens één vijfde van alle leden, kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 7 - rechten: De uittredende, ontslagnemende of ontslagen leden, alsook hun erfgenamen of de erfgenamen van de overleden leden kunnen geen enkele vermogensrechtelijke aanspraak maken op het maatschappelijk bezit van de vereniging.

Artikel 8 - register van de leden: Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

TITEL III -ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9 - samenstelling: Aile leden vormen de algemene vergadering. Aile leden hebben gelijk stemrecht. Elk lid beschikt over één stem.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Lu& Q - vervolg

MOD. 2.2

Artikel 10 - bevoegdheden: De exclusieve bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen, in de gevallen waarin de wet de aanstelling van een commissaris vereist, en het bepalen van het bedrag van hun vergoeding;

4. de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5. de goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening;

6. de ontbinding van de vereniging;

7. de uitsluiting van een lid;

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

9. alle bevoegdheden die haar door de wet of de statuten toegekend worden.

Artikel 11- biieenroeninq: Elk jaar wordt een statutaire algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel in de maand juni, met het oog op het goedkeuren van de rekeningen van het vorige jaar en van de begroting van het lopende jaar.

De algemene vergadering komt daarnaast bijeen telkens wanneer de raad van bestuur dit nodig acht en in elk geval wanneer ten minste één vijfde van de leden dit vraagt.

Alle leden worden ten minste acht dagen tevoren voor de algemene vergadering opgeroepen door middel van een gewoon schrijven, fax of e-mail dat dag, uur en plaats van de vergadering vermeldt. De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

De leden kunnen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid. Ieder lid kan evenwel niet meer dan twee andere leden vertegenwoordigen. Volmachten moeten steeds schriftelijk gesteld zijn. De raad van bestuur kan de vorm van de volmachten bepalen, alsook de termijn waarbinnen ze op de zetel van de vereniging afgeleverd moeten worden.

Artikel 12 - stemrecht. Quorum en meerderheid: De besluiten worden genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen. In geval van staking van stemmen beslist de voorzitter van de vergadering.

Over de volgende aangelegenheden kan de algemene Vergadering enkel geldig beslissen met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen:

1. het wijzigen van de statuten;

2. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

3. het uitsluiten van de leden.

Om over de eerste twee punten van het vorige lid geldig te kunnen beraadslagen is daarenboven vereist dat de wijzigingen of het voorstel tot omzetting uitdrukkelijk in de oproeping zijn vermeld en dat ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien op de eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering kan evenwel pas vijftien dagen volgend op de eerste gehouden worden.

Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken onder

dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de

Op de laatste tatz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t Uik B - vervolg

MOEI. 22

doeleinden van de vereniging.

Bij het nemen van besluiten mag enkel van de agenda afgeweken worden, indien alle leden aanwezig zijn en unaniem instemmen met de op de vergadering voorgestelde nieuwe agendapunten.

Artikel 13 - bureau en notulen: De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door het aanwezige lid met de grootste anciënniteit. De voorzitter duidt een secretaris aan die de beslissingen van de vergadering notuleert.

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de

vereniging bijgehouden register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Elk lid van de vereniging ontvangt een afschrift van de notulen per gewoon schrijven, fax of email.

TITEL IV - RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14 - samenstelling: De raad van bestuur bestaat uit teen minste drie personen, al dan niet leden van de vereniging. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. piet aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Het bestuursmandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. Bestuurders kunnen niettemin vergoed worden voor de kosten die ze ten behoeve van de vereniging maken.

Artikel 15 - benoeming: De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De algemene vergadering bepaalt de duur van het mandaat. Bij gebreke aan een beslissing aangaande de duur, wordt het mandaat geacht voor onbepaalde duur te zijn toegekend.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de raad van bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur. Een bestuurder is verpfícht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 16 - intern bestuur: De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 10 van de statuten de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Artikel 17 - voorzitter: De raad van bestuur benoemt onder haar leden een voorzitter die zowel de raad als de algemene vergadering voorzit.

Artikel 18 - daaeliiks bestuur: De raad van bestuur kan één of meerdere gedelegeerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lue B - vervolg

MOD. 2.2

bestuurders benoemen die het dagelijks bestuur van de vereniging moeten behartigen. Zij kunnen met betrekking tot het dagelijks bestuur alleen optreden.

Onder dagelijks bestuur worden begrepen: alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door de neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Artikel 19 - vertegenwoordigingsbevoegdheid: De vereniging wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Voor wat de vertegenwoordiging met betrekking tot het dagelijks bestuur betreft wordt de vereniging vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Artikel 20 - veraaderinq: De raad van bestuur komt bijeen telkens wanneer de omstandigheden dit eisen of een bestuurder dit vraagt. De leden worden door de voorzitter opgeroepen per gewone brief, fax of e-mail. De raad vergadert geldig als minimum de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter bewaard in een ter zetel van de vereniging bijgehouden register.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er beraadslaging plaatsvond per email, video- of telefoonconferentie.

Artikel 21- aansprakelijkheid: De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij handelt.

De bestuurders en de gedelegeerd bestuurder gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

TITEL V - BOEKJAAR -JAARREKENING

Artikel 22 -boekjaar, boekhoudins en jaarrekening: Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december.

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de

raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, alsook de begroting van het lopende boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur houdt de vereniging haar boekhouding en maakt ze haar jaarrekening op overeenkomstig de bepalingen van artikel 17 van de Wet.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies van de Wet en voor zover van toepassing tevens bij de Nationale Bank overeenkomstig artikel 17 van de Wet.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s

Luik B - vervolg

Mop, 2.2

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TITEL VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 23 - ontbinding: De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 11. van de statuten of door een gerechtelijke beslissing. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij "VZW in vereffening" is.

Artikel 24 - vereffening: Ingeval van ontbinding worden, naargelang het geval door de algemene vergadering of door de rechtbank één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening van de schulden en van de realisatie van de goederen vastgesteld.

Artikel 25- bestemming netto-actief: Het netto-actief wordt door de algemene vergadering bestemd ten voordele van een vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig doel als de vereniging. De algemene vergadering bepaalt binnen die grenzen de begunstigde vereniging.

TITEL VII - SLOTBEPALINGEN

Artikel 26: Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, is de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (de "Wet"), van toepassing.

2. Ontslag en benoeming bestuurders

a. Bevestiainq

De algemene vergadering van 26/01/2013 stelt vast dat het mandaat van volgende personen als bestuurder van de vereniging is verlopen vlak na de algemene vergadering van 2001:

De heer Peter Waes geboren te Brugge op 28/06/1957 wonende te K. van Manderstraat 93, 8310 Assebroek

De heer Wouter Waes geboren te Brugge op 28/06/1958 wonende te Vogelzangdreef 7, 8200 Sint-Michiels

De heer Koen Waes geboren te Brugge op 11/12/1960 wonende te Provenhofstraat 25, 8490 Varsenare

Mevrouw Joke Waes geboren te Brugge op 27/05/1962 wonende te Kerkeweg 12, 8490 Snellegem

Mevrouw Heidi Waes geboren te Brugge op 01/09/1965 wonende te Bonnerue 54, 6663 Mamombré.

De algemene vergadering stelt vast dat het mandaat stilzwijgend werd verlengd voor een

periode van tweemaal 10 jaar, namelijk na de algemene vergadering van 2001 en 2011.

b. Ontslag en benoeming

De algemene vergadering van 26/01/2013 besluit om te thans in functie zijnde raad van bestuur te ontslaan en te herbenoemen voor onbepaalde duur vanaf heden, conform de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A

Voorbehouden B - vervolg

aan het

Belgisch Staatsblad

MOD. 22



nieuwe statuten. De raad van bestuur bestaat derhalve uit volgende personen:

De heer Peter Waes geboren te Brugge op 28/06/1957 wonende te K. van Manderslydat 93, 8310 Assebroek

De heer Wouter Waes geboren te Brugge op 28/06/1958 wonende te Vogelzangdreef 7, 8200 Sint-Michiels

De heer Koen Waes geboren te Brugge op 11/12/1960 wonende te Provenhofstraat 25, 8490 Varsenare

Mevrouw Joke Waes geboren te Brugge op 27/05/1962 wonende te Kerkeweg 12, 8490 Sneliegem

Mevrouw Heidi Waes geboren te Brugge op 01/09/1965 wonende te Bonnerue 54, 6663 Mamombré.

De raad van bestuur van 26/01/2013 beslist met eenparigheid van stemmen om de heer

Peter Waes, geboren te Brugge op 28/06/1957 wonende te K. van Manderstraat 93, 8310 Assebroek te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur.

(get.) Van Reybrouck Accountants & Tax Consultants, vertegenwoordigd door MAAnn Comm. V., gedelegeerd bestuurder met als vast vertegenwoordiger, Mattias Van Reybrouck

Hierbij gelijktijdig neergelegd:

De notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 26/01/2013

De gecoördineerde statuten goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering dd. 26/01/2013

Notulen van de raad van bestuur dd. 26/01/2013















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/01/2015
ÿþMDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte t r

gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ri fie Rechtbank Koophandel

MONITEUR B GE 0 ô.lAN 2015

16-01-215 BEI..GISCI- STAP Gent Afdeli;;~ Brugge

De% tér

Ondernemingsnr : 0443.637.418

Benaming

(voiuit) : NATUURCREATIEF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Vogelzangdreef 1, 8200 Brugge (Sint Michiels)

Onderwerp akte : ontbinding-vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Steven Fieuws te Brugge op 23 december 2014, te registreren,:

dat door de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Natuurcreatief, met

maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 7, BE 0443.637.418, RPR Gent 

Afdeling Brugge, de volgende besluiten werden genomen

Eerste besluit: goedkeuring van de rekeningen

De vergadering heeft de rekeningen goedgekeurd.

Tweede besluit: kwijting en ontslag bestuurders

De vergadering heeft kwijting verleend aan de bestuurders voor hun bestuur,

De vergadering heeft de bestuurders ontslaan met ingang van 23 december 2014.

Derde besluit: ontbinding van de vereniging

De vergadering heeft besloten de vereniging te ontbinden. Derhalve is de vereniging in vereffening

getreden vanaf 23 december 2014.

Vierde besluit: aanstelling vereffenaars en bepaling machten

De vergadering heeft beslist volgende personen tot vereffenaar te benoemen:

- De heer WAES Wouter Johan Jozef, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 7.

- De heer WAES Koen Joris Herman, wonende te 8490 Jabbeke, Provenhofstraat 25.

Zij werden ermee gelast de vereniging te vereffenen. Dit houdt in dat zij de schulden van de

vereniging dienden aan te zuiveren en aan het eventueel resterend actief een bestemming dienden te geven die

zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waarvoor de vereniging werd opgericht.

Bij de uitoefening van hun mandaat werd hen de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend en

behoefden zij geen enkele machtiging van de algemene vergadering.

De heren Wouter en Koen Waes hebben verklaard deze functie te aanvaarden.

Vervolgens hebben de heren Wouter en Koen Waes de hen toevertrouwde vereffeningsopdracht

aangevat.

Derhalve werd de vereniging zonder winstoogmerk 'Natuurcreatief volledig vereffend. Er is geen resterend, ' actief,

Vijfde besluit: goedkeuring verrichtingen vereffening

Na kennis te hebben genomen van het verslag over het beheer en de vereffening, heeft de vergadering

besloten de reKeningen van de vereffening goed te keuren,

Zesde besluit: ontheffing en kwijting vereffenaars

De vergadering heeft beslist de heren Waes Wouter en Koen te ontheffen van hun functie als vereffenaar en

hun volledig kwijting te geven voor hun beheer.

Zevende besluit: sluiting van de vereffening

De vergadering heeft vastgesteld dat de vereffening van de vereniging beëindigd is en dat de vereniging

opgehouden heeft te bestaan.

Achtste besluit: bewaring boeken en bescheiden

De vereniging heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vereniging zullen worden neergelegd en

bewaard gedurende ten minste 5 jaar te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Vogelzangdreef 7.

Negende besluit: volmacht administratieve formaliteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ii w~u iuii~~MimugMw

+150 CAB

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Van Reybrouck -- Accountants & Tax Consultants" te 8200 Brugge, Ten Briefe 10/9, om alle administratieve en wettelijke formaliteiten te vervullen.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

samen hiermede neergelegd:

-expeditie akte ontbinding en vereffeningekst

Op de Iaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r. .00r-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NATUURCREATIEF

Adresse
VOGELZANGDREEF 7 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande