NEAFORMA

NV


Dénomination : NEAFORMA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 834.494.067

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 18.06.2014 14205-0478-030
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 19.06.2013 13196-0331-030
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 27.06.2012 12228-0052-028
19/07/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

1111111!!IIIiji11

NN

eaerge egti ter griffie ven ele rechtbank var koop handei

Brugge - afdeling te Oost9rº%tte

op 7 JULI

Ondememingsnr : 0834.494.067

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : NeaForma

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Biekorfstraat 32

8400 Oostende

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERDRACHT DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ORAC" VAN HAAR BEDRIJFSTAKKEN NAAR ENERZIJDS DE NV "NEAFORMA" EN ANDERZIJDS DE NV "INULA" - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit de notulen van de gemeenschappelijk gehouden buitengewone algemene vergaderingen van ORAC NV, NeaForma NV en Inula NV, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op dertig juni i tweeduizend en elf, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME WIJZIGING VERMOGENSTOESTAND

De vergaderingen verklaren kennis genomen te hebben van de mededeling van het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschappen, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen, dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de betrokken vennootschappen voorgedaan hebben sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van onderhavige buitengewone algemene vergaderingen.

TWEEDE BESLUIT  AFSTAND SPLITSINGSVERSLAGEN

In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen stelten de vergaderingen uitdrukkelijk de afstand vast door de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de splitsingsverslagen) van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

A. Voorstel tot partiële splitsing

Na kennisneming aanvaarden de algemene vergaderingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen de uiteenzetting vervat in het door de raden van bestuur, op zeventien mei tweeduizend en elf, en in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële splitsing.

Dit voorstel werd door de overdragende vennootschap en door de verkrijgende vennootschappen op achttien mei tweeduizend en elf neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge-afdeling Oostende.

Deze neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig mei daarna onder het nummer 11081351 voor "ORAC", onder het nummer 11081350 voor "NeaForma" en onder het nummer 11081349 voor "Inula".

De buitengewone algemene vergaderingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen verklaren ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

De buitengewone algemene vergaderingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen verklaren dienaangaande geen verdere toelichtingen te wensen.

B. De verslagen met betrekkina tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen

Vervolgens neemt de vergadering van NeaForma kennis van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door de bedriifsrevisor te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT  ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151, A bus 42, en door de raad van bestuur van NeaForma. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura in de naamloze vennootschap NeaForma" bestaat uit aile activa- en passiva van de bedrijfstak "industries , zijnde een bedrijfstak voortkomende van de partiële splitsing van de NV 'ORAC", in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Toepassing van artikel 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen met een inbrengwaarde van 229.113,33 EUR.

Be het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nettoboekwaarde zoals die door ORAC op 31 december 2010 opgenomen is in de jaarrekening, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 81 van het KB van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passiva komt overeen met

minstens het aantal en de fractiewaarde van aandelen die als tegenprestatie worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning van 12.256 aandelen zonder nominale . waarde. De vergoeding is gebaseerd op een bedrijfseconomishe waardering van de ingebrachte bedrijfstak. De uitgiftepnjs is lager dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende " de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 17 juni 2011

Vender Donckt - Roobrouck - Christiaens

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e CVBA

Vertegenwoordigd door Yves CHR1STIAENS

Bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemd verslag en verklaart in te i stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van voormeld verslag zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vervolgens neemt de vergadering van !Hufa kennis van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRiSTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151, A bus 42, en door de raad v- n bestuur van Inula. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura in de naamloze vennootschap `Inula" bestaat uit alle activa- en passiva van de bedrijfstak "industrieel onroerend patrimonium", zijnde een bedrijfstak voortkomende van de partiële splitsing van de NV "ORAC", in toepassing van artikel 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

" met een boekhoudkundige inbrengwaarde van 984.395, 90 EUR.

Bij hef beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nettoboekwaarde zoals die door ORAC op 31 december 2010 opgenomen is in de jaarrekening, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 81 van het KB van 30 januari 2001. De nettoboekwaarde van de ingebrachte activa en passiva komt overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van aandelen die als tegenprestatie worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning van 157.796 aandelen zonder nominale waarde. De vergoeding is gebaseerd op een bedrijfseconomishe waardering van de ingebrachte bedrijfstak. De uitgiftepnjs is lager dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

tij witten er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. De uitgiftepnjs is lager dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Roeselare, 17 juni 2011

Vandar Donckt - Roobrouck - Christiaens

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e CVBA

Vertegenwoordigd door Yves CHRISTiAENS

Bedrijfsrevisor"

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemd verslag en verklaart in te

stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Een exemplaar van voormeld verslag za! samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd

worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  PARTIËLE SPLITSING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e. PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING  kAPITAALVERMINDERiNG  KAPITAALVERHOGINGEN  RUILVERHOUDING  TOEBEDELING VAN AANDELEN

A.I. Vermogensovergang

Na beraadslaging, besluiten de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen tot goedkeuring van de partiële splitsing. De vergaderingen besluiten derhalve tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden uiteengezet in het desbetreffende voorstel tot partiële splitsing, waarbij alle hierna omschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "ORAC" overgaan naar respectievelijk de verkrijgende vennootschap "NeaForma" en de verkrijgende vennootschap "Inula", en waarbij de overdragende vennootschap blijft bestaan doch met een gereduceerd vermogen.

Deze inbreng zal plaatsvinden op basis van de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en tien. A.!!. Kapitaalvermindering

De vergadering van de overdragende vennootschap besluit dat ingevolge de partiële splitsing het kapitaal

" van de overdragende vennootschap "ORAC" verminderd wordt met in totaal honderdnegentienduizend vijfhonderd drieëndertig euro vierenveertig cent (¬ 119.533,44) om het kapitaal te brengen van tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) op honderddertigduizend vierhonderd zesenzestig euro zesenvijftig cent (¬ 130.466,56), door afsplitsing van activa- en passivabestanddelen naar enerzijds de verkrijgende vennootschap "NeaForma" ter waarde van achttienduizend achthonderd zevenenvijftig euro vierenzestig cent (¬ 18.857,64) en anderzijds de verkrijgende vennootschap "Inula" ter waarde van honderdduizend zeshonderd vijfenzeventig euro tachtig cent (¬ 100.675,80), zonder vernietiging van aandelen, doch met een vermindering van de fractiewaarde van de bestaande duizend vijfhonderd tweeëndertig (1.532) aandelen, door afsplitsing vanuit de overdragende vennootschap van alle hierna omschreven activa- en passivabestanddelen naar de verkrijgende vennootschappen "NeaForma" en "Inula".

A.!!1. Kapitaalverhoging in NeaForma

De vergadering van NeaForma besluit dat als gevolg van voornoemde inbreng door de overdragende vennootschap in NeaForma, het kapitaal van NeaForma verhoogd wordt met achttienduizend achthonderd zevenenvijftig euro vierenzestig cent (E 18.857,64) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend achthonderd en twaalf euro (¬ 62.812,00) op éénentachtigduizend zeshonderd negenenzestig euro vierenzestig cent (¬ 81.669,64), mits creatie en uitgifte van twaalfduizend tweehonderd zesenvijftig (12.256) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

A.lV. Kapitaalverhoging in Inula

De vergadering van Inula besluit dat als gevolg van voornoemde inbreng door de overdragende vennootschap in Inula, het kapitaal van Inula verhoogd wordt met honderdduizend zeshonderd vijfenzeventig euro tachtig cent (¬ 100.675,80) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend achthonderd en twaalf euro (¬ 62.812,00) op honderddrieënzestigduizend vierhonderd zevenentachtig euro tachtig cent

" (¬ 163.487,80), mits creatie en uitgifte van honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd zesennegentig (157.796) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

" A.V. Ruilverhouding, rechten en toebedeling van aandelen NeaForma

Vergoeding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

De inbreng van de activa- en passivabestanddelen wordt vergoed door toekenning van twaalfduizend tweehonderd zesenvijftig (12.256) nieuw gecreëerde aandelen.

Tengevolge van de kapitaalverhoging in NeaForma worden twaalfduizend tweehonderd zesenvijftig (12.256) nieuwe aandelen uitgegeven. Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van NeaForma en zullen deelnemen in de resultaten van NeaForma met ingang van één januari tweeduizend en elf.

De verdeling van deze twaalfduizend tweehonderd zesenvijftig (12.256) aandelen tussen voormelde aandeelhouders, geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap "ORAC", met name als volgt:

Acht (8) aandelen categorie A aan de heer Guy TAILLIEU, voornoemd;

Acht (8) aandelen categorie A aan mevrouw Martine LAUWERS, voornoemd;

Acht (8) aandelen categorie 13 aan de heer Guy TAILLIEU, voornoemd;

Acht (8) aandelen categorie S aan mevrouw Martine LAUWERS, voornoemd;

Twaalfduizend tweehonderd vierentwintig (12.224) aandelen categorie C aan de naamloze

vennootschap Orac Holding, voornoemd.

Inschrijving register van aandelen

Onmiddellijk na het verlijden van onderhavige akte zal het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap "NeaForma" de toekenning van de twaalfduizend tweehonderd zesenvijftig (12.256) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "NeaForma" aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "ORAC" in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap "NeaForma" inschrijven.

De aandeelhouders van de overdragende vennootschap "ORAC" zullen vervolgens als aandeelhouder van NeaForma deelnemen aan de vergadering van NeaForma teneinde over de overige punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

A.Vi. Ruilverhouding, rechten en toebedeling van aandelen Inuia

Vergoeding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

De inbreng van de activa- en passivabestanddelen wordt vergoed door toekenning van honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd zesennegentig (157.796) nieuw gecreëerde aandelen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Tengevolge van de kapitaalverhoging in Inula worden honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd zesennegentig (157.796) nieuwe aandelen uitgegeven. Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Inula en zullen deelnemen in de resultaten van Inula met ingang van één januari tweeduizend en elf.

De verdeling van deze honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd zesennegentig (157.796) aandelen tussen voormelde aandeelhouders, geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap "ORAC", niet name als volgt:

Honderd en drie (103) aandelen categorie A aan de heer Guy TAILLIEU, voornoemd;

Honderd en drie (103) aandelen categorie A aan mevrouw Martine LAUWERS, voornoemd;

Honderd en drie (103) aandelen categorie B aan de heer Guy TAILLIEU, voornoemd;

Honderd en drie (103) aandelen categorie B aan mevrouw Martine LAUWERS, voornoemd;

Honderd zevenenvijftigduizend driehonderdvierentachtig (157.384) aandelen categorie C aan de

naamloze vennootschap Orac Holding, voornoemd.

lnschrrivinv register van aandelen

Onmiddellijk na het verlijden van onderhavige akte zal het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap Inula" de toekenning van de honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd zesennegentig (157.796) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "Inula" aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "ORAC" in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap "Inula" inschrijven.

De aandeelhouders van de overdragende vennootschap "ORAC" zullen vervolgens als aandeelhouder van Inula deelnemen aan de vergadering van Inula teneinde over de overige punten van de agenda te beraadslagen . en te besluiten.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

B.1. NeaForma

De vergaderingen keuren de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "ORAC" naar de verkrijgende vennootschap "NeaForma" goed en verzoeken mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de verkrijgende vennootschap "NeaForma".

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap per verschil nog tweehonderd negenentwintigduizend honderddertien euro drieëndertig cent (¬ 229.113,33) overgedragen naar NeaForma.

B.2. Inula

De vergaderingen keuren de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "ORAC" naar de verkrijgende vennootschap "Inula" goed en verzoeken mij, notaris, een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt aan de verkrijgende vennootschap "Inula".

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap negenhonderd vierentachtigduizend driehonderd vijfennegentig euro negentig cent (¬ 984.395,90) overgedragen naar lnula.

Bijzondere beschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van de goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden.

Het overgegane actief bevat nagemelde onroerende goederen:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

STAD OOSTENDE

Een industriecomplex met nijverheidsgebouwen, uitweg, aanhorigheden en een woonhuis, alles op en met

grond, er staande en gelegen aan de Oudenburgsesteenweg 90, de Bloemenstraat, en de Biekorfstraat +12 en 26 met een oppervlakte volgens meting en kadaster in titels van vier hectare drieënnegentig are negenendertig centiare twintig decimilliare (4ha93a39ca20dma), bekend ten kadaster in de tweede afdeling sectie G volgens titels nummers 265z, 267d, 268f2, 268g2, 269m, 271h3 en 274/3c, 274/3d en deel van nummers 260c, 265a2, 265c2, 265r, 265s, 265y, 269n, 271k3 en 27412b en thans nummers 267r, 268f2, 268g2, 269m, 271h3, 271L3, 274/03d, en 274/03e met een oppervlakte van vier hectare drieënnegentig are veertig centiare (4ha93a40 ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Beschreven goed hoort toe aan Orac NV voor de gebouwen door oprichting en voor de grond ais volgt :

*) het perceel 265z door aankoop van de naamloze vennootschap van publiek recht "Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen" te Brussel, blijkens akte verleden voor de heer Stephaan Verstraeten, adjunctcommissaris bij het aankoopcomité te Brugge op acht juli negentienhonderd drieënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op zestien augustus daarna, boek 8180 nummer

15.

*) het perceel 267d door aankoop van de stad Oostende, blijkens akte verleden voor de heer Joannes Piers, burgemeester van de stad Oostende op achtentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op vijftien juli daarna, boek 2342 nummer 10.

*) het perceel 268f2 door aankoop van de heer Werner Dedulle te Oostende, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op acht augustus tweeduizend en zes, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T-1410812006-14613.

*) de percelen 268g2 en deel van nummers 269n en 271k3 door aankoop van mevrouw Maria Becue, echtgenote van de heer Fernand Dewymmer te Oostende, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op vierentwintig februari tweeduizend en vier, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T-16/03/2004-04494.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moa 2.1

' *) het Perdeer 269m door aankoop van de echtgenoten Jozef Heyninck-De Kimpe Albertine te Hamme, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op drieëntwintig oktober tweeduizend en zeven, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T-16/11/2007-18557.

*) het perceel 271h3 door . aankoop van mevrouw Christiane Depuydt, weduwe van de heer Roger Smissaert, echtgenote van de heer Freddy Rappé te Oostende, blijkens akte verleden voor notaris Johan Verhaeghe te Gistel op acht september negentienhonderddrieënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op eenentwintig oktober daarna, boek 8258, nummer 20.

*) de percelen 27413c, 274/3d en deel van nummer 274/2b door aankoop van het Vlaams Gewest, blijkens akte verleden voor de heer Stephaan Verstraeten, eerstaanwezend Inspecteur, commissaris bij het aankoopcomité te Brugge op zevenentwintig maart tweeduizend en drie, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T-16/04/2003-05641.

*) de percelen deel van nummers 265a2 en 265s door aankoop van de naamloze vennootschap UCB-Ftal te Brussel, blijkens akte verleden voor notaris Johan Verhaeghe te Gistel op eenendertig maart negentienhonderd vierennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op tien mei daarna, boek 8585 nummer 3, verbeterd blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op elf juni tweeduizend en vier, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T-27/07/2004-12027.

`) de percelen deel van nummers 260c en 265c2 door aankoop van de naamloze vennootschap Immo FC te Oostende, en de naamloze vennootschap "Maatschappij voor Industriële Ontwikkeling te Oostende", afgekort "M.I.O. Oostende" te Oostende blijkens akte verleden voor notaris Barbara Verhaeghe te Gistel met tussenkomst van meester Frank Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen op tien juni tweeduizend en twee, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge onder formaliteit 62-T-16/07/2002-09563.

*) het perceel deel van nummer 265r door aankoop van de naamloze vennootschap UCB-Ftal te Brussel, blijkens akte verleden voor notaris Johan Verhaeghe te Gistel op zesentwintig november negentienhonderd vierentachtig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op zeventien december daarna, boek 5162, nummer 16.

`) het perceel deel van nummer 265y door aankoop van de naamloze vennootschap UCB-Ftal te Brussel, blijkens akte verleden voor notaris Johan Verhaeghe te Gistel op negentien oktober negentienhonderd negentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op twaalf november daarna, boek 7126 nummer 4.

Verklaring

De verkrijgende vennootschap Inula verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven ingebrachte onroerende goederen, die zich van nu af ter ' beschikking van de verkrijgende vennootschap bevinden, er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1/ De goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich thans bevinden zonder verhaal tegen de overdragende vennootschap om welke reden het ook moge wezen, zonder waarborg inzake zichtbare en verborgen gebreken, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden waarmede zij zouden kunnen bevoor- of benadeeld zijn, onverminderd het recht van Inula om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten doch op haar kosten en op eigen risico.

De overdragende vennootschap verklaart hieromtrent uitdrukkelijk te verwijzen naar de voorwaarden en bedingen in de eigendomstitel(s), desgevallend hierna aangehaald onder de rubriek "Bijzondere Voorwaarden". Inula wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de in voormelde akte(n) vervatte bedingen voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

2/ Inula verwerft vanaf heden de volle eigendom van de overgenomen onroerende goederen. Ze wordt geacht vanaf één januari tweeduizend en elf het genot ervan te bezitten en zal vanaf dezelfde datum alle belastingen, taksen, lasten, voorheffingen van welke aard ook en alle reeds gevestigde of nog te vestigen verhaalbelastingen die zelfde goederen zouden bezwaren, betalen.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, vanaf de ingenottreding, in alle rechten en verplichtingen van de overdragende vennootschap wat betreft alle contracten aangaande water, gas en elektriciteit die zouden kunnen bestaan, behoudens die contracten in hoedanigheid van gebruiker van water, gas, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen, welke lastens de gebruiker blijven.

3/ De hoger vermelde omvang van de goederen, en het verschil in min of meer, zelfs al overtreft dit één/twintigste, zal tot voordeel van Inula strekken of een verlies voor haar uitmaken.

4/ De kadastrale aanduidingen worden enkel als eenvoudige inlichting opgegeven.

5/ Inula is gehouden voor de nog te verlopen tijd alle verzekeringscontracten tegen brandschade en alle andere risico's die kunnen bestaan met betrekking tot de overgenomen goederen, alsook de distributieovereenkomsten voor water, gas en elektriciteit voort te zetten, en er de premies en retributies van te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

6/ Inula verklaart volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van voorschreven goederen en zij ontslaat uitdrukkelijk de overdragende vennootschap en de optredende notaris dit gebruik alhier te vermelden. Inula treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de overdragende vennootschap. Ten opzichte van de eventuele huurders zal Inula in alle rechten en plichten treden van de overdragende vennootschap.

7/ De kosten, rechten en erelonen van deze akte zijn deels ten laste van Inule.

Hypothecaire toestand  ontslag ambtshalve inschrijving  rechtsbekwaamheid

Uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd door de hypotheekbewaarder van het tweede

hypotheekkantoor te Brugge op elf mei tweeduizend en elf onder referte 62-11/05/2011-07495 blijkt dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

voormelde onroerende goederen vrij en onbezwaard zijn van eender welke hypothecaire inschrijving of

bezwarende overschrijving.

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige inschrijving te nemen tijdens de overschrijving

dezer, en dit om welke reden ook.

Hierover ondervraagd door de optredende notaris, heeft de overdragende vennootschap verklaard dat er bij

" haar weten geen juridische procedures hangende zijn betreffende de ingebrachte onroerend goederen, dat er geen stedenbouwkundige inbreuken bestaan, dat er ook geen juridische procedures tegen haar hangende zijn en dat zij geen documenten getekend heeft zoals hypothecaire volmachten en dergelijke, waardoor een hypothecaire inschrijving of een overschrijving zou kunnen genomen worden op de huidige overgedragen

" onroerende goederen, behoudens de eventueel hierna vermelde.

De overdragende vennootschap verklaart volledig rechtsbekwaam te zijn en niet in staat van faillissement of onbekwaamheid te verkeren, noch een gerechtelijk akkoord aangevraagd te hebben.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIËLE SPLITSING

De vergaderingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen stelten vast dat de afsplitsing van de hiervoor beschreven activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap definitief is geworden " en de vergaderingen van de verkrijgende vennootschappen stellen vast dat voorgaande kapitaalverhogingen in de respectieve verkrijgende vennootschappen effectief verwezenlijkt zijn.

' Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen

' eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage tot het Belgisch

" Staatsblad.

ZESDE BESLUIT  HERFORMULERING MODALITEITEN OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP: KAPITAAL EN VERTEGENWOORDIGING

De vergadering van de overdragende vennootschap besluit de modaliteiten van kapitaal te herformuleren, en dit door vervanging van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddertigduizend vierhonderdzesenzestig euro zesenvijftig cent (¬ 130.466,56) en is verdeeld in duizend vijfhonderd tweeëndertig (1.532) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering van de overdragende vennootschap besluit de modaliteiten van vertegenwoordiging te herformuleren, en dit door vervanging van de tweede alinea van artikel zestien van de statuten door volgende tekst:

"...Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en " verbonden zijn door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

11

ZEVENDE BESLUIT: HERFORMULERING MODALITEITEN NEAFORMA

De vergadering van NeaForma besluit de modaliteiten van: kapitaal en aandelen te herformuleren, en dit door vervanging van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Net maatschappelijk kapitaal bedraagt éénentachtigduizend zeshonderd negenenzestig euro vierenzestig cent (¬ 81.669,64) en is verdeeld in 13.788 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, te weten achttien (18) aandelen categorie A, genummerd van één (1) tot en met twee (2) en van duizend vijfhonderd drieëndertig (1.533) tot en met duizend vijfhonderd achtenveertig (1.548), achttien (18) aandelen categorie B, genummerd van drie (3) tot en met vier (4) en van duizend vijfhonderd negenenveertig (1.549) tot en met duizend vijfhonderd vierenzestig (1.564) en dertienduizend zevenhonderd tweeënvijftig (13.752) aandelen categorie C, genummerd van vijf (5) tot en met duizend vijfhonderd tweeëndertig (1.532) en van duizend vijfhonderd vijfenzestig (1.565) tot en met dertienduizend zevenhonderd achtentachtig (13.788)."

ACHTSTE BESLUIT: HERFORMULERING MODALITEITEN INULA

De vergadering van lnula besluit de modaliteiten van: kapitaal en aandelen te herformuleren, en dit door vervanging van de eerste alinea van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Net maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend zeshonderd vijfenzeventig euro tachtig cent (¬ 100.675, 80) en is verdeeld in 159.328 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, te weten tweehonderd en acht (208) aandelen categorie A, genummerd van één (1) tot en met twee (2) en van duizend vijfhonderd drieëndertig (1.533) tot en met duizend zevenhonderd achtendertig (1.738), tweehonderd en acht (208) aandelen categorie B, genummerd van drie (3) tot en met vier (4) en van duizend zevenhonderd negenendertig (1.739) tot en met duizend negenhonderd vierenveertig (1.944) en honderd achtenvijftigduizend negenhonderd en twaalf (158.912) aandelen categorie C, genummerd van vijf (5) tot en met duizend vijfhonderd tweeëndertig (1.532) en van duizend negenhonderd vijfenveertig (1.945) tot en met honderd negenenvijftigduizend driehonderdachtentwintig (159.328)."

NEGENDE BESLUIT -- OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergaderingen van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen geven volmacht aan de instrumenterende notaris om:

de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten;

over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen.

De vergaderingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen geven volmacht aan hun respectieve bestuursorganen tot uitvoering van de genomen besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:nad 2.1

Vervolgens stellen de vergaderingen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al alle wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en dit zowel voor de overdragende vennootschap als voor de verkrijgende vennootschap, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte; die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

1/ Mevrouw Eveline CHRISTIAENS

2/ De heer Thijs SIMOENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- gecoordineerde tekst der statuten;

- verslag revisor;

- verslag raad van bestuur.

cheque : 13 3839

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2011
ÿþ Mot! 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bef ae Be Sta:

*11081350*

Nedorgeiegd ter grt1he vlan titi "

rech " " " . del

rugpe Mf É Î i~11O

V8 de grtffier

G riffie

te

P

Ondernerningsnr : 0834.494.067 Benaming

(voluit} : Nea Forma

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, Biekorfstraat 32

Onderwerp akte : Voorste! partiële splitsing

Voorstel tot partiële splitsing door overdracht, door de naamloze vennootschap "ORAC", met zetel le 8400 Oostende, Biekorfstraat 32 BTW BE-0407.323.091, RPR Brugge (Oostende), van enerzijds de bedrijfstak "Industries", naar de naamloze vennootschap "NeaForma", met zetel te 8400 Oostende, Biekorfstraat 32, BTW BE-0834.494.067, RPR Brugge (Oostende) en anderzijds de bedrijfstak "Industrieel onroerend patrimonium", naar de naamloze vennootschap "Inula", met zetel te 8400 Oostende, Biekorfstraat 32, BTW BE-0834.494.364, RPR Brugge (Oostende).

Yves TAILLIEU, gedelegeerd bestuurder

Bijiagen bij hetItelgisth Stautstilàd"="3-07115/2011- Aiinéxés iiü 1Glóriítëür l~élgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neder te< evan

rechtbenk van koophandel te Brugge - afdeling OOSTENnr

1111

" 1106550]K

b E

si

Ondememingsnr: 0)3tL.LgL . 067-

Benaming : NeaForma

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Biekorfstraat 32

8400 Oostende

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op negen maart tweeduizend en elf,

blijkt:

I. UITTREKSEL STATUTEN :

1. Dat een naamloze vennootschap opgericht werd door :

1) De heer TAILLIEU Yves Filin Gwendoline ongehuwd, geboren te Brugge op negenentwintig juli; negentienhonderd vierenzeventig (RR 74.07.29-241.07), echtgenoot van mevrouw MOMMAERTS Sophie,; wonende te Oostkamp, Fabiolalaan 4.

2) Mevrouw TAILLIEU Laurence Marie Dominique, geboren te Brugge op veertien juli negentienhonderd, eenenzeventig (RR 71.07.14-320.24), echtgenote van de heer DEPRÉ Olivier Gaston Paul, geboren te Brugge; op achttien februari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te Beemem, Reigerlosstraat 3.

3) "ORAC HOLDING" naamloze vennootschap, met zetel te Oostende, Biekorfstraat 32, ingeschreven in: het rechtspersonenregister te Brugge-afdeling Oostende onder ondememingsnummer 0466.437.960, btw-. plichtig.

2. Naam : "NeaForma".

3. Zetel : 8400 Oostende, Biekorfstraat 32.

4. Doel :

De vennootschap heeft als doel:

I. specifieke activiteiten

A/ Het vervaardigen, de hervorming, de aankoop en de verkoop in het groot en in het klein, de in- en uitvoer,; en de vertegenwoordiging van aile kunststoffen, zoals polyester, polyuretaan, polystyrol en dergelijke samen of:; afzonderlijk met natuurproducten tot eender welk doel.

BI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante:: immateriële duurzame activa.

Il. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen ; en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in;; rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,:; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan': kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste': zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen'. bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van'; opdrachten en functies.

EI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke;; goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

G! Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe': vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. Duur : voor onbepaalde tijd.

6. Kapitaal : tweeënzestigduizend achthonderd en twaalf euro (¬ 62.812,00) verdeeld in 1.532 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, te weten 2 aandelen categorie A, genummerd van één (1) tot en met twee (2), 2 aandelen categorie B, genummerd van drie (3) tot en met vier (4) en 1.528 aandelen categorie C, genummerd van vijf (5) tot en met duizend vijfhonderd tweeëndertig (1.532).

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

7. Inbreng : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door

a) De heer Yves Taillieu verklaart een inbreng in geld te doen van tweeëntachtig euro (¬ 82,00) waarvoor hem twee aandelen categorie A toegekend worden.

b) mevrouw Laurence Taillieu verklaart een inbreng in geld te doen van tweeëntachtig euro (¬ 82,00) waarvoor haar twee aandelen categorie B toegekend worden.

c) Orac Holding NV verklaart een inbreng in geld te doen van tweeënzestigduizend zeshonderdachtenveertig euro (¬ 62.648,00) waarvoor haar duizend vijfhonderd achtentwintig aandelen categorie C toegekend worden.

Samen achtenzestigduizend achthonderdentwaalf euro (¬ 68.812,00) euro of duizend vijfhonderd tweeëndertig aandelen

Welke aandelen volledig volgestort werden

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening bij de DEXIA Bank onder nummer 068-8923393-02.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur :

Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet

aandeelhouders.

De raad van bestuur zal steeds samengesteld zijn uit ten minste één bestuurder voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A en ten minste één bestuurder voorgesteld uit de meerderheid van de houders van de aandelen categorie B.

Er dienen steeds minimum twee kandidaten per mandaat voorgedragen te worden.

Bij gebrek aan voordracht van kandidaten voor een bepaalde groep voor de hem toebehorende mandaten, zal de benoeming vrij door de algemene vergadering gedaan worden, met dien verstande dat de benoemde bestuurders zullen geacht worden de bedoelde groep te vertegenwoordigen.

Over elk in te vullen bestuursmandaat wordt afzonderlijk gestemd.

Telkens wanneer overgegaan wordt tot de verkiezing van een bestuurder ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht een einde nam, behoort het recht om kandidaten voor deze opdracht voor te dragen toe aan de houders van deze categorie van aandelen, die de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of ; werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de " jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden " ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, moeten de overblijvende bestuurders binnen een maand een algemene vergadering bijeenroepen met op de agenda de benoeming van nieuwe bestuurders. Op deze algemene vergadering zijn alle bestuurders ontslagnemend.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

-ieder jaar gebeuren-ter-gelegenheid vande jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'behoudbn aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Bevoegdheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit minimum drie leden waarvan maximum de helft bestuurder of vaste vertegenwoordiger van een rechtspersoon-bestuurder is.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Daaeliiks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Externe vertegenwoordiaings-bevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, alle bestuurders optredend, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders, samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

9. Winstverdeling : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantiémes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

10. Boeklaar : van één januari tot éénendertig december.

11. Algemene vermaderina : de eerste dinsdag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

motl 2.1

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

11. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Eerste boeklaar - eerste iiaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

B. Benoemingen.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie.

Tot bestuurders worden benoemd:

N op voordracht van de houders van de aandelen categorie A:

De heer Yves TAILLIEU, voornoemd.

B/ op voordracht van de houders van de aandelen categorie B:

Mevrouw Laurence TAILLIEU, voornoemd.

C/ als derde bestuurder

De NV Orac Holding, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Guy

TAILLIEU, voornoemd.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te

zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft

en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zestien.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van

de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het

ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de

bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan

tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals

voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden

voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende

wettelijke bepalingen.

b) overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen commissaris benoemd.

c) Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en véér de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN  MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd, mevrouw Laurence Taillieu vertegenwoordigd zoals voormeld, en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1/ De NV Orac Holding, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Guy TAILLIEU, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt.

2/ De heer Yves TAILLIEU, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

3/ Mevrouw Laurence TAILLIEU, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door alle leden van de raad van bestuur, evenals door twee bestuurders, samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder de heer Yves TAILLIEU, afzonderlijk optredend.

De persoon gelast met het dagelijks bestuur zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van aile rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

VOLMACHTEN

De comparanten en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde_ personen aan als bijzondere gevolmaçhtigden, die elk afzonderlijk kunnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'behoufen

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

Mevrouw Eveline Christiaens

De heer Thijs Simoens

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

%, d&à. taak "

cheque : 23 3658

rekeningnummer : 384-0221825-70

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NEAFORMA

Adresse
BIERKORFSTRAAT 32 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande